Nikolas14 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 On 11/12/2024 at 4:21 ΜΜ, VIPdriver said: Δελφων νομιζω πιο παλια ειχε κατάστημα βονταφον και έκλεισε. Εχει στο ύψος με τη Συνδικα και ενα ακόμα στη Στρατου. Κατάστημα Nova έχει στη Δελφων προς τη Μαρτίου και Γερμανό στην αρχή της Δελφων. Αυτά είναι τα καταστήματα των παρόχων κινητής και σταθερής στη περιοχή. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 (edited) Εχω ενα θεμα, στο σπιτι των γονιων μου η ταχυτητα internet με cosmote (ειναι και μοναδικος παραχος στην περιοχη) ειναι παρα πολυ χαμημη και με συνεχομενα προβληματα. Εδω και 1,5 χρονο εκμεταλλευτικα το 4sharing με την extra sim της Vodafone και με ενα καλο 4G router ειχαν internet φυσιολογικο για την εποχη ~70mbps. Τωρα με τις νεες πολιτικες και ορθη χρηση στα 40GΒ/μηνα μολις ξεπεραστουν πεφτει η ταχυτητα στα 4Mbps, με λιγα λογια σαν να μην εχεις internet. Σκεφτομαι να κανω ενα δευτερο συμβολαιο (νεο νουμερο) με unlimited data ωστε να βαλω την καρτα SIM στο router. Βλεπω οτι και εκει υπαρχει οριο ορθης χρησης στα 300GB/μηνα και προβληματιζομαι καπως, γιατι stream-αρουν αρκετα. Ειναι καποιος σε αντιστοιχη περιπτωση να μου πει αν βγαινουν τα κουκια; Υπαρχει καποια αλλη λυση; Edited December 16, 2024 by manolog3 5 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 3 minutes ago, manolog3 said: Εχω ενα θεμα, στο σπιτι των γονιων μου η ταχυτητα internet με cosmote (ειναι και μοναδικος παραχος στην περιοχη) ειναι παρα πολυ χαμημη και με συνεχομενα προβληματα. Εδω και 1,5 χρονο εκμεταλλευτικα το 4sharing με την extra sim της Vodafone και με ενα καλο 4G router ειχαν internet φυσιολογικο για την εποχη ~70mbps. Τωρα με τις νεες πολιτικες και ορθη χρηση στα 40GΒ/μηνα μολις ξεπεραστουν πεφτει η ταχυτητα στα 4Mbps, με λιγα λογια σαν να μην εχεις internet. Σκεφτομαι να κανω ενα δευτερο συμβολαιο (νεο νουμερο) με unlimited data ωστε να βαλω την καρτα SIM στο router. Βλεπω οτι και εκει υπαρχει οριο ορθης χρησης στα 300GB/μηνα και προβληματιζομαι καπως, γιατι stream-αρουν αρκετα. Ειναι καποιος σε αντιστοιχη περιπτωση να μου πει αν βγαινουν τα κουκια; Υπαρχει καποια αλλη λυση; Καλησπέρα εχω την εντύπωση οτι Vodafone unlimited red cosmote neo unlimited ότι δεν έχουν κόφτει 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 (edited) 6 minutes ago, Harry636 said: Καλησπέρα εχω την εντύπωση οτι Vodafone unlimited red cosmote neo unlimited ότι δεν έχουν κόφτει Just now, zerokill said: Οι κάρτες sharing των unlimited προγραμμάτων έχουν limit + κόφτη. Το μόνο πραγματικά απεριόριστο είναι κανονικό συμβόλαιο Unlimited και την sim σε ρουτερ. Μόνο αυτή η sim έχει πρακτικά απεριόριστα data + ταχύτητα. Edited December 16, 2024 by zerokill 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 Ευχαριστω παιδια, τωρα βλεπω μεσα απο τη Voda οτι μιλαει 300GB/μηνα σε καρτοκινητα. https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon Οποτε ναι, μαλλον δεν εχει. Θα το επιβεβαιωσω κιολας με την κοκκινη οταν θα παρω για προσφορα. 5 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 9 minutes ago, manolog3 said: Ευχαριστω παιδια, τωρα βλεπω μεσα απο τη Voda οτι μιλαει 300GB/μηνα σε καρτοκινητα. https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon Οποτε ναι, μαλλον δεν εχει. Θα το επιβεβαιωσω κιολας με την κοκκινη οταν θα παρω για προσφορα. Μόνο το unlimited red δεν έχει κόφτη και ρώτα να είσαι 100% σίγουρος 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 1 minute ago, Harry636 said: Μόνο το unlimited red δεν έχει κόφτη και ρώτα να είσαι 100% σίγουρος Μα εχει καποιο αλλο unlimited; Μονο το red δεν εχει; 4 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 32 minutes ago, manolog3 said: Εχω ενα θεμα, στο σπιτι των γονιων μου η ταχυτητα internet με cosmote (ειναι και μοναδικος παραχος στην περιοχη) ειναι παρα πολυ χαμημη και με συνεχομενα προβληματα. Εδω και 1,5 χρονο εκμεταλλευτικα το 4sharing με την extra sim της Vodafone και με ενα καλο 4G router ειχαν internet φυσιολογικο για την εποχη ~70mbps. Τωρα με τις νεες πολιτικες και ορθη χρηση στα 40GΒ/μηνα μολις ξεπεραστουν πεφτει η ταχυτητα στα 4Mbps, με λιγα λογια σαν να μην εχεις internet. Σκεφτομαι να κανω ενα δευτερο συμβολαιο (νεο νουμερο) με unlimited data ωστε να βαλω την καρτα SIM στο router. Βλεπω οτι και εκει υπαρχει οριο ορθης χρησης στα 300GB/μηνα και προβληματιζομαι καπως, γιατι stream-αρουν αρκετα. Ειναι καποιος σε αντιστοιχη περιπτωση να μου πει αν βγαινουν τα κουκια; Υπαρχει καποια αλλη λυση; Όταν λες μοναδικός παροχος στην περιοχή, εννοείς adsl, σωστά; Γιατί δεν κοιτάς την περίπτωση του speedbooster από την Cosmote; Δεν έχουν κάλυψη εκεί 4G? Έχει και αυτό κόφτη μετά από κάποια gbs, αλλά είναι στα 15 Mbps αν θυμάμαι καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Όταν λες μοναδικός παροχος στην περιοχή, εννοείς adsl, σωστά; Γιατί δεν κοιτάς την περίπτωση του speedbooster από την Cosmote; Δεν έχουν κάλυψη εκεί 4G? Έχει και αυτό κόφτη μετά από κάποια gbs, αλλά είναι στα 15 Mbps αν θυμάμαι καλά. Γιατι δεν θελω κοφτη και γιατι ηθελαν ++€ επιπλεον στη γραμμη για μια υπηρεσια που δεν καλυπτε. Οποτε την εκοψα και εδω και 1,5 χρονο πηρα την extra sim της Voda που μεχρι προσφατα δεν ειχε κοφτη και στην ουσια για μενα ηταν δωρεαν (σταθερο+κινητο). 5 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 (edited) Ο δικός μου λογαριασμός εκδόθηκε στις 14/12. Όπως γράφει και στις σημειώσεις από 13/12 άλλαξε η χρέωση στην i4s κάρτα μου. Η χρέωσή της βέβαια δεν γίνεται ξεχωριστά στον αριθμό της αλλά γίνεται στον αριθμό που έχει "συνδεθεί" όταν την προμηθεύτηκα. Γενικά ο λογαριασμός μου πήρε αύξηση περίπου 2,04€ σε σχέση με τον προηγούμενο. Τώρα για όρια και κόφτες δεν μπορώ να σας πω γιατί την έχω σε Router στην Χαλκιδική, οπότε δεν έχει σχεδόν καθόλου κίνηση δεδομένων, οπότε και δεν γεννάται θέμα υπέρβασης του ορίου των 40GB ώστε να δω πως θα συμπεριφερθεί μετά από αυτό το όριο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω μόνο σε όποιον γνωρίζει είναι πως ενώ η σύνδεσή μου (Vodafone Red unlimited new) λήγει τον Ιανουάριο του 2026, υπάρχει μήνυμα στον λογαριασμό μου ότι η σύνδεση της i4s κάρτας μου λήγει τον Ιανουάριο του 2025 και ότι πρέπει να συμβουλευτώ τις επιλογές που έχω από το έντυπο του λογαριασμού μου, στο πεδίο "σημαντικές ενημερώσεις". Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση ανανέωσης ή μετατρέπεται αυτόματα σε αορίστου; Edited December 16, 2024 by jimmis11 4 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 15 minutes ago, jimmis11 said: Αυτό που θέλω να ρωτήσω μόνο σε όποιον γνωρίζει είναι πως ενώ η σύνδεσή μου (Vodafone Red unlimited new) λήγει τον Ιανουάριο του 2026, υπάρχει μήνυμα στον λογαριασμό μου ότι η σύνδεση της i4s κάρτας μου λήγει τον Ιανουάριο του 2025 και ότι πρέπει να συμβουλευτώ τις επιλογές που έχω από το έντυπο του λογαριασμού μου, στο πεδίο "σημαντικές ενημερώσεις". Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση ανανέωσης ή μετατρέπεται αυτόματα σε αορίστου; Σε μένα για παράδειγμα δεν έκανα τίποτα, παρόλο που ήρθε μήνυμα. Συνεχίζει κανονικά. Λογικά ακολουθεί την διάρκεια του συμβολαίου. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimbo83h Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 Καλησπέρα έχω συμβόλαιο σταθερό με τιμή 23,27€ που λήγει τον Αύγουστο του 2025. Σε περίπτωση που αλλάξω άμεσα εταιρεία γνωρίζει κανείς πόσο πρόστιμο μου αναλογεί να πληρώσω ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 22 minutes ago, Jimbo83h said: Καλησπέρα έχω συμβόλαιο σταθερό με τιμή 23,27€ που λήγει τον Αύγουστο του 2025. Σε περίπτωση που αλλάξω άμεσα εταιρεία γνωρίζει κανείς πόσο πρόστιμο μου αναλογεί να πληρώσω ; Νομίζω στα 53 ευρώ, είσαι στον 16ο μήνα του συμβολαίου σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και με αυτό που ανέβασες. Διάβασε όμως προσεκτικά τους όρους του συμβολαίου σου και συ, ρίξε και ένα μήνυμα στο messenger να στο επιβεβαιώσουν, να το έχεις γραπτό κιόλας 😉 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimbo83h Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Νομίζω στα 53 ευρώ, είσαι στον 16ο μήνα του συμβολαίου σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και με αυτό που ανέβασες. Διάβασε όμως προσεκτικά τους όρους του συμβολαίου σου και συ, ρίξε και ένα μήνυμα στο messenger να στο επιβεβαιώσουν, να το έχεις γραπτό κιόλας 😉 Ακριβώς, αυτό μου είπαν και από την Vodafone. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 (edited) On 16/12/2024 at 1:25 ΜΜ, manolog3 said: Μα εχει καποιο αλλο unlimited; Μονο το red δεν εχει; Αυτά που δεν έχουν κανένα κόφτη στην ελληνική αγορά είναι: Vodafone RED Unlimited Cosmote NEO (Χωρίς δεσμεύσεις το καλύτερο κατ εμε αν δεν χρειάζεσαι κάποια μορφή extrasim) Cosmote Gigamax Unlimited Cosmote EXTRA SIM Unlimited Advanced (που συνδυάζεται με το Cosmote Gigamax Unlimited) Στην Vodafone συμφέρει να πάρεις ένα ακόμα red αν το πάρεις από 20 έως 25 ευρώ γιατί πολύ απλά στην cosmote για να πάρεις την EXTRA SIM Unlimited Advanced που έχει 25 ευρώ πρέπει να κάνεις και το Cosmote Gigamax Unlimited οπότε και 38 να στο δώσουν συν τα 25 θα πας στα 63 ευρώ τον μήνα. Η καλύτερη λύση είναι το NEO σε cosmote με 33 ευρώ τον μήνα χωρίς δεσμεύσεις. Edited December 18, 2024 by cmvr 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 Δεν θελω extra sim, μια συνδεση unlimited θελω να βαλω την sim στο router. Δεν κοιταζω καν cosmote γιατι θα μου κοστισει περισσοτερο. Προς ωρας η voda νεο νουμερο με red unlimited μου το δινει 20.57€/μηνα, οποτε προς τα εκει κλεινω. 7 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 15 minutes ago, manolog3 said: Δεν θελω extra sim, μια συνδεση unlimited θελω να βαλω την sim στο router. Δεν κοιταζω καν cosmote γιατι θα μου κοστισει περισσοτερο. Προς ωρας η voda νεο νουμερο με red unlimited μου το δινει 20.57€/μηνα, οποτε προς τα εκει κλεινω. Αφού πέτυχες τέτοια τιμή, δεν κοιτάς πουθενά αλλού. Άρχοντας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 36 minutes ago, manolog3 said: Δεν θελω extra sim, μια συνδεση unlimited θελω να βαλω την sim στο router. Δεν κοιταζω καν cosmote γιατι θα μου κοστισει περισσοτερο. Προς ωρας η voda νεο νουμερο με red unlimited μου το δινει 20.57€/μηνα, οποτε προς τα εκει κλεινω. Μια χαρά σε αυτά τα χρήματα. Στην ουσία η vodafone αυτό κάνει άτυπα δίνει I4S / Extrasim χωρίς κόφτες απλά παίρνεις δεύτερο συμβόλαιο. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 23 ώρες πριν, Jimbo83h said: Καλησπέρα έχω συμβόλαιο σταθερό με τιμή 23,27€ που λήγει τον Αύγουστο του 2025. Σε περίπτωση που αλλάξω άμεσα εταιρεία γνωρίζει κανείς πόσο πρόστιμο μου αναλογεί να πληρώσω ; Λογικά τον Ιανουάριο 2025 θα πρέπει να πληρώσεις 47,37 € 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 1 hour ago, manolog3 said: Δεν θελω extra sim, μια συνδεση unlimited θελω να βαλω την sim στο router. Δεν κοιταζω καν cosmote γιατι θα μου κοστισει περισσοτερο. Προς ωρας η voda νεο νουμερο με red unlimited μου το δινει 20.57€/μηνα, οποτε προς τα εκει κλεινω. Σε δύο συναδέλφους στη δουλειά, που έχουν Cosmote Unlimited τις έξτρα sim τους τις δώσανε στα 10€ προσφορά από τα 25, με δυνατότητα να βγάλουν μέχρι τρεις. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 43 minutes ago, katsiletra said: Σε δύο συναδέλφους στη δουλειά, που έχουν Cosmote Unlimited τις έξτρα sim τους τις δώσανε στα 10€ προσφορά από τα 25, με δυνατότητα να βγάλουν μέχρι τρεις. Ε ναι. Έτσι θα παίζει πλέον η Cosmote. Με προσωπικές προσφορές στις extra. Το θέμα είναι όποιος τις χρειάζεται, να μην ενδίδει με την μια και τους δίνει μονομιάς 25 άρα τη κάθε μία. Είναι πολλά τα λεφτά. Θέλει να το παζαρευτεις, να πουλήσουν θέλουν και αυτοί έτσι και αλλιώς, κερδισμένοι βγαίνουν και με 5 να στις δώσουν. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 1 hour ago, katsiletra said: Σε δύο συναδέλφους στη δουλειά, που έχουν Cosmote Unlimited τις έξτρα sim τους τις δώσανε στα 10€ προσφορά από τα 25, με δυνατότητα να βγάλουν μέχρι τρεις. Με την προυποθεση οτι εχεις ομως Cosmote συμβολαιο... εγω δεν εχω και δεν με συμφερει να κανω. 6 Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 (edited) 8 minutes ago, manolog3 said: Με την προυποθεση οτι εχεις ομως Cosmote συμβολαιο... εγω δεν εχω και δεν με συμφερει να κανω. Πάρε τηλ ενα φρογκ store να σου πουν για το πακετο με το απεριοριστο ίντερνετ για 12 μηνες με 144ε Edited December 18, 2024 by VIPdriver 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 5 minutes ago, VIPdriver said: Πάρε τηλ ενα φρογκ store να σου πουν για το πακετο με το απεριοριστο ίντερνετ για 12 μηνες με 144ε Καλό, ήθελα να του το πω και γω αυτό. Αλλά άμα δεν είναι κοντά, που θα τρέχει να πάει να πάρει sim.. Εκτός και αν μπορούν να τις στείλουν 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 20 minutes ago, johnny_htc said: Καλό, ήθελα να του το πω και γω αυτό. Αλλά άμα δεν είναι κοντά, που θα τρέχει να πάει να πάρει sim.. Εκτός και αν μπορούν να τις στείλουν Ας υπολογισει ποσο χρημα θα γλιτώσει, ας σκεφτει και ποια εταιρια του δινει καλύτερη κάλυψη και τελος να σκεφτεί οτι πληρωνει 1 φορά και δεν ασχολείται ξανά για 12 μηνες. ΥΓ: ας δει κ αυτό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts