katsiletra Δημ. Τετάρτη στις 08:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:01 πμ (edited) 14 ώρες πριν, ParafronGR said: Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο τιμολογιακός κύκλος στη γραμμή μου, τα 300gb παρέμειναν ώς όριο. Μόλις έχω νεότερα από το νέο κύκλο, θα ενημερώσω. Στο CU. Στα συμβόλαια δεν ισχύει αυτό. Και στην I4S είναι 40GB το όριο. Edited Τετάρτη στις 12:20 μμ by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. Τετάρτη στις 08:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:18 πμ 10 ώρες πριν, ParafronGR said: Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο τιμολογιακός κύκλος στη γραμμή μου, τα 300gb παρέμειναν ώς όριο. Μόλις έχω νεότερα από το νέο κύκλο, θα ενημερώσω. Συγγνώμη, είμαστε στο νήμα των συμβολαίων...το όριο αφορά συμβόλαιο ή καρτοκινητό;;;; Γιατί αν αφορά συμβόλαιο...τηγανήσαμε (πατατούλες) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 08:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:56 πμ Στα συμβόλαια δεν υπάρχει όριο. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:17 μμ Έχω αναφορές από Β. Ελλάδα: Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη προς το αεροδρόμιο, Ανατολικά Θεσσαλονίκης και Στερεά Ελλάδα, ότι το δίκτυο είναι σε κατάσταση "νοντ", "σούρσιμο" κλπ. Σε κάποια σημεία και η Nova έχει θέματα από τους ίδιους σταθμούς. Κάποιες περιοχές είναι υπό αναβάθμιση και άλλες απλά έγιναν ΓΤΠ. Όποιος έχει ανθρώπους, ας μας πει αν αποκαταστάθηκαν. Βοντανοντ, εγγύηση κι αυτή στην κατάντια. 🤣 3 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Τετάρτη στις 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:21 μμ 4 ώρες πριν, pickup said: Συγγνώμη, είμαστε στο νήμα των συμβολαίων...το όριο αφορά συμβόλαιο ή καρτοκινητό;;;; Γιατί αν αφορά συμβόλαιο...τηγανήσαμε (πατατούλες) https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/pos-ypologizetai-o-minas-kai-pote-epanerxetai-i-taxytita Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές. 4 minutes ago, cmvr said: Έχω αναφορές από Β. Ελλάδα: Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη προς το αεροδρόμιο, Ανατολικά Θεσσαλονίκης και Στερεά Ελλάδα, ότι το δίκτυο είναι σε κατάσταση "νοντ", "σούρσιμο" κλπ. Σε κάποια σημεία και η Nova έχει θέματα από τους ίδιους σταθμούς. Κάποιες περιοχές είναι υπό αναβάθμιση και άλλες απλά έγιναν ΓΤΠ. Όποιος έχει ανθρώπους, ας μας πει αν αποκαταστάθηκαν. Βοντανοντ, εγγύηση κι αυτή στην κατάντια. 🤣 Κι η πράσινη το ίδιο χάλι;; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Τετάρτη στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:45 μμ 28 minutes ago, cmvr said: Έχω αναφορές από Β. Ελλάδα: Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη προς το αεροδρόμιο, Ανατολικά Θεσσαλονίκης και Στερεά Ελλάδα, ότι το δίκτυο είναι σε κατάσταση "νοντ", "σούρσιμο" κλπ. Σε κάποια σημεία και η Nova έχει θέματα από τους ίδιους σταθμούς. Κάποιες περιοχές είναι υπό αναβάθμιση και άλλες απλά έγιναν ΓΤΠ. Όποιος έχει ανθρώπους, ας μας πει αν αποκαταστάθηκαν. Βοντανοντ, εγγύηση κι αυτή στην κατάντια. 🤣 Στερεά Ελλάδα που κινούμαι είμαι κομπλέ με όλους τους παρόχους. Βέβαια ανάλογα το σημείο αλλάζει και η κάλυψη των παρόχων 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:57 μμ (edited) 1 ώρα πριν, cmvr said: Έχω αναφορές από Β. Ελλάδα: Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη προς το αεροδρόμιο, Ανατολικά Θεσσαλονίκης και Στερεά Ελλάδα, ότι το δίκτυο είναι σε κατάσταση "νοντ", "σούρσιμο" κλπ. Σε κάποια σημεία και η Nova έχει θέματα από τους ίδιους σταθμούς. Κάποιες περιοχές είναι υπό αναβάθμιση και άλλες απλά έγιναν ΓΤΠ. Όποιος έχει ανθρώπους, ας μας πει αν αποκαταστάθηκαν. Βοντανοντ, εγγύηση κι αυτή στην κατάντια. 🤣 Ανατολικά Θεσσαλονίκης ποια περιοχή; Γιατί εγώ έχω να πω πως στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς στην Ανδρέα Παπανδρέου και Μακεδονίας είναι προβληματική η Vodafone και ειδικά σε εσωτερικό χώρο μόνο Edge. Το 4G είναι στα 3-4Mbps. Ανατολικά Θεσσαλονίκης Δελφων με 28ης Οκτωβρίου, Δημητρίου Μητροπουλου με Μακεδονίας είναι τραγική και εκεί η Vodafone. Ότι σήμα έχει για ίντερνετ είναι έξω. Επίσης Πλατεία Ναυαρίνου στο πάρκο απέναντι στην Action Aid και στο Philia 4G μόνο έξω έχεις και αυτό με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Επίσης και η Nova σχεδόν σε όλα τα σημεία αν όχι σε όλα είναι προβληματική. 1 ώρα πριν, katsiletra said: https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/pos-ypologizetai-o-minas-kai-pote-epanerxetai-i-taxytita Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές. Κι η πράσινη το ίδιο χάλι;; Η πράσινη έχει ανάλογα τη κίνηση της κεραίας κόφτη και με κάποιες IP που φαινόταν στο Speedtest ότι είχαν κόφτη. Edited Τετάρτη στις 01:57 μμ by Nikolas14 4 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 02:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:21 μμ 22 minutes ago, Nikolas14 said: Ανατολικά Θεσσαλονίκης ποια περιοχή; Γιατί εγώ έχω να πω πως στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς στην Ανδρέα Παπανδρέου και Μακεδονίας είναι προβληματική η Vodafone και ειδικά σε εσωτερικό χώρο μόνο Edge. Το 4G είναι στα 3-4Mbps. Ανατολικά Θεσσαλονίκης Δελφων με 28ης Οκτωβρίου, Δημητρίου Μητροπουλου με Μακεδονίας είναι τραγική και εκεί η Vodafone. Ότι σήμα έχει για ίντερνετ είναι έξω. Επίσης Πλατεία Ναυαρίνου στο πάρκο απέναντι στην Action Aid και στο Philia 4G μόνο έξω έχεις και αυτό με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Επίσης και η Nova σχεδόν σε όλα τα σημεία αν όχι σε όλα είναι προβληματική. Η πράσινη έχει ανάλογα τη κίνηση της κεραίας κόφτη και με κάποιες IP που φαινόταν στο Speedtest ότι είχαν κόφτη. Δελφων νομιζω πιο παλια ειχε κατάστημα βονταφον και έκλεισε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:57 μμ (edited) 1 hour ago, Nikolas14 said: Η πράσινη έχει ανάλογα τη κίνηση της κεραίας κόφτη και με κάποιες IP που φαινόταν στο Speedtest ότι είχαν κόφτη. Αυτό τι σχέση έχει με το μήνυμα που αναφέρει παραπάνω ο φίλος; Απ ότι ξέρω αν γίνεται αυτό από την πράσινη μόνο στα καρτοκινητά. 20 χρόνια ήμουν στην πράσινη. Ποτέ δεν παρατήρησα αυτό που λες ούτε σε speedtest ούτε γενικά. Έχω κατεβάσει άπειρα torrent αρχεία μέσω του δικτύου της και ποτέ δεν είχα μείωση ταχύτητας. Τώρα που είμαι Vodafone όταν κάνω speedtest σε άλλο server εκτός Vodafone δεν μου δίνει πλήρη ταχύτητα, αυτό τι σημαίνει ότι έχω κόφτη;; Edited Τετάρτη στις 03:01 μμ by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:26 μμ 4 ώρες πριν, Nikolas14 said: Ανατολικά Θεσσαλονίκης ποια περιοχή; Γιατί εγώ έχω να πω πως στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς στην Ανδρέα Παπανδρέου και Μακεδονίας είναι προβληματική η Vodafone και ειδικά σε εσωτερικό χώρο μόνο Edge. Το 4G είναι στα 3-4Mbps. Ανατολικά Θεσσαλονίκης Δελφων με 28ης Οκτωβρίου, Δημητρίου Μητροπουλου με Μακεδονίας είναι τραγική και εκεί η Vodafone. Ότι σήμα έχει για ίντερνετ είναι έξω. Επίσης Πλατεία Ναυαρίνου στο πάρκο απέναντι στην Action Aid και στο Philia 4G μόνο έξω έχεις και αυτό με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Επίσης και η Nova σχεδόν σε όλα τα σημεία αν όχι σε όλα είναι προβληματική. Η πράσινη έχει ανάλογα τη κίνηση της κεραίας κόφτη και με κάποιες IP που φαινόταν στο Speedtest ότι είχαν κόφτη. Στο περίπου εδώ κινείτε ο άνθρωπος Δεν έχω ακόμα ενημέρωση από κάποιον αν άλλαξε κάτι σε καμία από τις περιοχές τόσο Θεσσαλονίκη όσο και στις άλλες περιοχές. Όταν επικοινωνήσουν θα σας πω. Βοδανοντ ονλυ 🤣 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τετάρτη στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:03 μμ 36 minutes ago, cmvr said: Στο περίπου εδώ κινείτε ο άνθρωπος Δεν έχω ακόμα ενημέρωση από κάποιον αν άλλαξε κάτι σε καμία από τις περιοχές τόσο Θεσσαλονίκη όσο και στις άλλες περιοχές. Όταν επικοινωνήσουν θα σας πω. Βοδανοντ ονλυ 🤣 Εκεί μόνο Cosmote θα έβαζα εκεί που κινείται. 5 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:29 μμ 24 minutes ago, Nikolas14 said: Εκεί μόνο Cosmote θα έβαζα εκεί που κινείται. Δεν είχε πρόβλημα τώρα είναι γτπ ονλυ Βοδανοντ ονλυ 🤣 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Τετάρτη στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:21 μμ (edited) 12 ώρες πριν, pickup said: Συγγνώμη, είμαστε στο νήμα των συμβολαίων...το όριο αφορά συμβόλαιο ή καρτοκινητό;;;; Γιατί αν αφορά συμβόλαιο...τηγανήσαμε (πατατούλες) Ρε παίδες, τι καπνίζετε εδώ μέσα; Το μήνυμα αυτό μου ήρθε χθες στην i4s κάρτα που την έχω στο mifi. Τι CU & καρτοκινητη γράφετε; 12 ώρες πριν, katsiletra said: Στο CU. Στα συμβόλαια δεν ισχύει αυτό. Και στην I4S είναι 40GB το όριο. Edited Τετάρτη στις 08:30 μμ by ParafronGR 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:42 μμ 2 ώρες πριν, cmvr said: Δεν είχε πρόβλημα τώρα είναι γτπ ονλυ Βοδανοντ ονλυ 🤣 Τι να πω… γενικά η Vodafone είναι αξιοπρεπής στη περιοχή που κύκλωσες αλλά μου κάνει εντύπωση ότι έχει τα χάλια της Nova.γιατί η Nova πλην παπαγεωργιου και 424, είναι πολύ μέτρια. Επίσης Ηλιουπολη είναι περιοχή της Nova, έχει αρκετά καλό σήμα μέσα έξω ενώ η Μόνη Λαζαριστων έβαλε μια φορά 4G B3+B20 με 20-30Mbps και μετά αναβάθμισε αλλά δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Και επειδή κύκλωσες Επταπύργιο βόρεια προς περιφερειακό… η Vodafone έχει 5G n1 το πολύ ενώ η Nova 4G 20-30Mbps. Μετέωρα επίσης δύσκολη περιοχή, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους. Τέλος στο ΔΑΚ Νεαπολης μόνο η Cosmote έχει καλή καλυψη, έχω περάσει με Nova & Vodafone που η κάλυψη τους είναι για κλήσεις και sms. Για δεδομένα πολύ δύσκολα. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 10:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:32 μμ 44 minutes ago, Nikolas14 said: Τι να πω… γενικά η Vodafone είναι αξιοπρεπής στη περιοχή που κύκλωσες αλλά μου κάνει εντύπωση ότι έχει τα χάλια της Nova.γιατί η Nova πλην παπαγεωργιου και 424, είναι πολύ μέτρια. Επίσης Ηλιουπολη είναι περιοχή της Nova, έχει αρκετά καλό σήμα μέσα έξω ενώ η Μόνη Λαζαριστων έβαλε μια φορά 4G B3+B20 με 20-30Mbps και μετά αναβάθμισε αλλά δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Και επειδή κύκλωσες Επταπύργιο βόρεια προς περιφερειακό… η Vodafone έχει 5G n1 το πολύ ενώ η Nova 4G 20-30Mbps. Μετέωρα επίσης δύσκολη περιοχή, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους. Τέλος στο ΔΑΚ Νεαπολης μόνο η Cosmote έχει καλή καλυψη, έχω περάσει με Nova & Vodafone που η κάλυψη τους είναι για κλήσεις και sms. Για δεδομένα πολύ δύσκολα. Κάτι συμβαίνει όταν το NSA είναι συνδεδεμένο, αλλά ξαφνικά δεν κουνιέται τίποτα από data. Το χειρότερο όμως είναι στην Ξάνθη. Από ότι μου είπε το παλικάρι, πιάνει Ν78 ή N1 στην πλατεία και δεν κουνιέται τίποτα. Ούτε Viber δεν μπορούν να απαντήσουν η να κάνουν οτιδήποτε με δεδομένα. 5 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Πέμπτη στις 12:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:40 πμ 2 ώρες πριν, cmvr said: Κάτι συμβαίνει όταν το NSA είναι συνδεδεμένο, αλλά ξαφνικά δεν κουνιέται τίποτα από data. Το χειρότερο όμως είναι στην Ξάνθη. Από ότι μου είπε το παλικάρι, πιάνει Ν78 ή N1 στην πλατεία και δεν κουνιέται τίποτα. Ούτε Viber δεν μπορούν να απαντήσουν η να κάνουν οτιδήποτε με δεδομένα. Σήμερα πάντως στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης που ήμουν… 4G και 5G δεν δούλευε με τίποτα σε Vodafone. 5 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Πέμπτη στις 04:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:17 πμ 7 ώρες πριν, ParafronGR said: Ρε παίδες, τι καπνίζετε εδώ μέσα; Το μήνυμα αυτό μου ήρθε χθες στην i4s κάρτα που την έχω στο mifi. Τι CU & καρτοκινητη γράφετε; Φίλε εσύ καπνίζεις εδώ μέσα. Πρόσεχε τι ΓΡΑΦΕΙΣ!! Το όριο των 300 είναι ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ. Άντε γιατί πολύ δούλεμα έχει πέσει εδώ μέσα. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Πέμπτη στις 06:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:19 πμ Λοιπόν παίδες, έχουμε και λέμε 10/12, μήνυμα ότι ξεπέρασα τα 300gb και όριο 4mbps 11/12, νέος κύκλος τιμολόγησης μέχρι 11/1/25 Είμαι στα 200gb καταναλωση και κόφτης δεν έχεις μπει Ξαναλέω, πρόκειται για την i4s του Unlimited. 6 2 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:20 μμ (edited) 23 ώρες πριν, ParafronGR said: Ρε παίδες, τι καπνίζετε εδώ μέσα; Το μήνυμα αυτό μου ήρθε χθες στην i4s κάρτα που την έχω στο mifi. Τι CU & καρτοκινητη γράφετε; Ρε; Παίδες; Καπνίζετε; Ίσα ρε μόρτη! Κουτσαβάκι; Μικροί μεγάλοι στα καφενεία, δεν κάνει... Edited Πέμπτη στις 07:39 μμ by memoriesradio 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Καλημέρα, για πείτε βρε παιδιά προχωράω σε ανανέωση ή μπορώ να πετύχω και κάτι καλύτερο; το 2ο μέσω app μου το βγάζει 24ευρώ όχι 26,97ε όπως φαίνεται στην φωτογραφία εδώ. Προφανώς και στα 2 υπάρχει +1,5ε μετά τον 13ο μήνα. επισης μου δινει αυτα σε unlimeted αλλα δεν με πολυενδιαφερει νομιζω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Για το σταθερό δε νομίζω κάτω από 24 να πέφτει με την συνδυαστική πια, αν είσαι σε χαλκό. Για το κινητό πάει λίγο πιο κάτω άνετα 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prototypegr Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος γνωρίζει. Σε περίπτωση που φύγεις νωρίτερα, η ρήτρα μπορεί να δοθεί σε δόσεις (2-3, όχι παραπάνω)? Το έχει κάνει κανείς? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 3 ώρες πριν, GaleaNatur said: Καλημέρα, για πείτε βρε παιδιά προχωράω σε ανανέωση ή μπορώ να πετύχω και κάτι καλύτερο; το 2ο μέσω app μου το βγάζει 24ευρώ όχι 26,97ε όπως φαίνεται στην φωτογραφία εδώ. Προφανώς και στα 2 υπάρχει +1,5ε μετά τον 13ο μήνα. επισης μου δινει αυτα σε unlimeted αλλα δεν με πολυενδιαφερει νομιζω... Εγώ θα τα έκλεινα. Το κινητό ίσως μπορεί και λίγο πιο κάτω 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 ώρες πριν, prototypegr said: Να ρωτήσω κάτι, αν κάποιος γνωρίζει. Σε περίπτωση που φύγεις νωρίτερα, η ρήτρα μπορεί να δοθεί σε δόσεις (2-3, όχι παραπάνω)? Το έχει κάνει κανείς? Μπορείς να κάνεις διακανονισμό την οφειλή ναι. Ωστόσο και να την αφήσεις απλήρωτη και να την πληρώσεις σταδιακά, δεν υπάρχει θέμα αφού τελικά θα πληρωθεί. Στον τηλεγνους αναφέρεται μετά από ένα διάστημα περίπου 3 μηνών από την λήξη 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν On 12/12/2024 at 8:19 ΠΜ, ParafronGR said: Λοιπόν παίδες, έχουμε και λέμε 10/12, μήνυμα ότι ξεπέρασα τα 300gb και όριο 4mbps 11/12, νέος κύκλος τιμολόγησης μέχρι 11/1/25 Είμαι στα 200gb καταναλωση και κόφτης δεν έχεις μπει Ξαναλέω, πρόκειται για την i4s του Unlimited. Ούτε 2 μέρες δεν σας κράτησα στο περιμένε, ήρθε το cap και με χαρά ανακοινώνω ότι ακόμα παίζει το όριο στα 300gb! Δεν ξέρω πότε θα τεθούν σε ισχύ οι νέες χρεώσεις και τα νέα όρια, αλλά προς το παρόν είμαστε εντάξει. Επίσης, κοίταξα το λογαριασμό Δεκέμβρη που όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, εκδόθηκε 11/12 και η χρέωση της i4s έχει ώς εξής: Internet 4 Sharing - 11/12/2024 - 10/01/2025 : 4,07€ Έκπτωση Internet 4 Sharing: 1,67€ Οπότε, και η χρεωση έμεινε στα 3,5€. Αν και δεν μ'αρέσουν οι διαχωρισμοί, μακάρι να παραμείνει έτσι, δλδ οι παλιοί με τα παλιούς όρους και οι νέοι με τους νέους. Θα δείξει τί θα μας φέρει ο νέος χρόνος. ΥΓ: Ξαναλέω για μερικούς πώς πρόκειται για την I4S κάρτα - δεν είστε στο νήμα του CU. ΥΓ2: Όταν μπήκαν τα νέα όρια, έγινε ο κακός χαμός εδώ μέσα, δεν υπάρχει κανεις άλλος να μας ενημερώσει τί γινεται στη δικη του περίπτωση? Μόνος μου έμεινα με την i4s? 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts