minast Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, TE_BZK said: Έχω VDSL 100/10 στα 24 και το συμβόλαιο μου λήγει 10/12. Με έχουν πρήξει και μου προσφέρουν ανανέωση στα 24.5 για να κρατηθεί η έκπτωση γιατί μετά θα πάει 27+. Να δεχτώ από τώρα ή να περιμένω κ γω προς τη λήξη για καμια προσφορά πχ fiber προς black Νοέμβρη; Ουδείς ξέρεις βέβαια αλλά λέω... Εάν έχεις fiber, βάλε fiber. Μαύρη/άσπρη Παρασκευή, εάν δεν υπάρχει ίνα στο πεζοδρόμιο, οπτική δεν βλέπεις 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου εδω και 2 μηνες το mifi 5g στην voda ειναι χωρις αποθεμα λογικο μετα τους κοφτες που εβαλαν γιατι να παρει καποιος mifi 3 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, lefkaditis said: 500 λεπτα για διεθνεις προορισμούς εντος ΕΕ και οχι για εντός ΕΕ? Εκτός Ε.Ε. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Νέα προσφορά για καρτοσυμβόλαιο από την αγαπητή voda, με 24μηνη δέσμευση. 1. Απεριόριστα λεπτά 2. Δεν θυμάμαι πόσα sms 3. 3 gb κάθε μηνα - Για έναν χρόνο (το ανέφερε ως πρώτο δώρο) 100 gb. - 2 cu shake κάθε μήνα. - Θα ακολουθήσουν κι άλλα δώρα στους επόμενους μήνες (έτσι γενικά το είπε) - Τον 13 μήνα, θα υπάρξει μία αύξηση από 20 λεπτά έως μάξιμουμ 1,5€. 8,36€ . Τίμιο, αλλά δεν το πήρα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, sou_d said: Νέα προσφορά για καρτοσυμβόλαιο από την αγαπητή voda, με 24μηνη δέσμευση. 1. Απεριόριστα λεπτά 2. Δεν θυμάμαι πόσα sms 3. 3 gb κάθε μηνα - Για έναν χρόνο (το ανέφερε ως πρώτο δώρο) 100 gb. - 2 cu shake κάθε μήνα. - Θα ακολουθήσουν κι άλλα δώρα στους επόμενους μήνες (έτσι γενικά το είπε) - Τον 13 μήνα, θα υπάρξει μία αύξηση από 20 λεπτά έως μάξιμουμ 1,5€. 8,36€ . Τίμιο, αλλά δεν το πήρα Σουπερ τιμη για καποιον που βαζει 13ε/μηνα για περιπου ιδιες παροχές. Το μόνο αρνητικό ειναι η 24μηνη δέσμευση. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 58 minutes ago, VIPdriver said: Σουπερ τιμη για καποιον που βαζει 13ε/μηνα για περιπου ιδιες παροχές. Το μόνο αρνητικό ειναι η 24μηνη δέσμευση. Τον δεύτερο χρόνο άφηνε πολύ στο φλου τις παροχές και επειδή είναι 24μηνο, φρέναρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, sou_d said: Τον δεύτερο χρόνο άφηνε πολύ στο φλου τις παροχές και επειδή είναι 24μηνο, φρέναρα Απο την μία έχεις δίκιο, διότι το πρωτο έτος θα εχεις συνηθίσει στα πολλα gb και μετά στο 2ο ετος θα εισαι με 3gb. Από την άλλη όμως θα εχεις στανταρ χαμηλο μηνιαιο παγιο για 2 χρονια, ενω στην καρτοκινητή ολα παιρνουν την ανηφόρα... 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, sou_d said: Νέα προσφορά για καρτοσυμβόλαιο από την αγαπητή voda, με 24μηνη δέσμευση. 1. Απεριόριστα λεπτά 2. Δεν θυμάμαι πόσα sms 3. 3 gb κάθε μηνα - Για έναν χρόνο (το ανέφερε ως πρώτο δώρο) 100 gb. - 2 cu shake κάθε μήνα. - Θα ακολουθήσουν κι άλλα δώρα στους επόμενους μήνες (έτσι γενικά το είπε) - Τον 13 μήνα, θα υπάρξει μία αύξηση από 20 λεπτά έως μάξιμουμ 1,5€. 8,36€ . Τίμιο, αλλά δεν το πήρα Καλησπέρα. Μήπως έχεις τηλέφωνο; (Θα το δώσουν άραγε σε συμβόλαιο που λήγει σε 1 μήνα;) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, besddimo2 said: Καλησπέρα. Μήπως έχεις τηλέφωνο; (Θα το δώσουν άραγε σε συμβόλαιο που λήγει σε 1 μήνα;) +306943103647 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 7 ώρες πριν, sou_d said: 2 cu shake κάθε μήνα. Προσοχή γιατί δεν είναι CU Shakes! Είναι shake it και όντως κάθε 15 μέρες παίρνεις ένα. Δίνουν τυχαία απεριόριστα data για 24 ώρες / 1 εβδομάδα / ένα ΣΚ Edited 26 Σεπτεμβρίου by paanos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, paanos said: Προσοχή γιατί δεν είναι CU Shakes! Είναι shake it και όντως κάθε 15 μέρες παίρνεις ένα. Δίνουν τυχαία απεριόριστα data για 24 ώρες / 1 εβδομάδα / ένα ΣΚ Σωστός. Δεν μου το διευκρίνισε βέβαια, αλλά θυμάμαι που το είχες πει από την προηγούμενη φορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου On 6/8/2024 at 9:06 ΠΜ, zerokill said: Επειδή τα έχουμε δεί όλα όλοι εδώ μέσα και με τις εμπειρίες που μοιραζόμαστε όταν ανανεώνουμε η ψαχνόμαστε για καινούργια συμβόλαια σίγουρο είναι οτι τίποτα δεν είναι σίγουρο όποτε όταν μπεις στην φάση διαπραγμάτευσης το τελευταίο όπλο ειναι να κουνήσεις μαντήλι. Όσο για το τι πιστεύεις οτι πρέπει να πληρώνεις για αυτο που παίρνεις είναι για τον καθένα μας νομιζω υποκειμενικό ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ σε αυτό. Πόσο δίκιο είχες, με πήρανε σήμερα και κόλλησαν στα 50€ 2 συμβόλαια ακατέβατα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, Arinos said: Πόσο δίκιο είχες, με πήρανε σήμερα και κόλλησαν στα 50€ 2 συμβόλαια ακατέβατα. Καλά πες τους. Πότε λήγουν τα συμβόλαια σου? 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, zerokill said: Καλά πες τους. Πότε λήγουν τα συμβόλαια σου? Σε 2 εβδομάδες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Πάρε σήμερα η από Δευτέρα στο 210 670 22 67. πες τους ξανά το παραμύθι και εξηγησέ τους (αν σου πούνε καμία τιμή κουκουρούκου) οτι και η Cosmote για τα 2 συμβόλαια σου δίνει ίδια τιμή και οτι έχει και καλύτερο σήμα.Βάλε λιγο σάλτσες και οτι θες να μείνεις αλλά κάντε κατι... στην ανάγκη άσε και ένα δάκρυ να τρέξει. Αν πάλι δεν καταφέρεις τίποτα ξανά κανε προσπάθεια άλλη μέρα. Δεν θα πετύχεις τον ιδιο λακαμά twice. Repeat το παραμύθι!!!! θεωρώ απίθανο να μην σου κάνουν λίγο καλύτερη προσφορά γιατί τα 25 προσωπικά τα θεωρώ too much . Μια βδομάδα πριν αν δεν σε καλέσουν και δεν έχεις τίποτα καλύτερο φεύγεις και δεν κοιτάς πίσω.Το που το κρινεις εσυ φυσικα και στην τελική έχεις και την επιλογή να το γυρίσεις κάρτα φορητοτητα ωστε να μην έχεις κάτι δεσμευτικό για καιρό άπλα για να πιεσεις. ενημερωνέ μας. 5 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για το νούμερο και για τις συμβουλές, θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα. Προσπαθούσα από αρχές του μήνα να με καλέσουν αλλά καλούσαν από πενταψήφιο και τελικά είχε φραγή σε όλα τα πενταψήφια και δεν λάμβανα τις κλήσεις. Είπα ήδη πως επειδή δεν έλαβα κάποια κλήση ρώτησα και στην νοβα και είπα πως έδωσαν μια δελεαστική προσφορά αλλά τίποτα, έλεγε δεν γίνεται αυτό και ότι η καλύτερη τιμή είναι 50€ και για τα 2 νούμερα, μετά δεν θα βγαίνει το κόστος που έχει στην εταιρεία το κάθε συμβόλαιο... Επίσης στην διεύθυνση που είναι έχει και σοβαρότατο πρόβλημα με το σήμα και αυτή και η νοβα, τα 50€ είναι πολλά για αυτό το θέμα γιατί όλη η περιοχή είναι έτσι. Τα 25 είναι πάρα πολλά αν σκεφτείς ότι το ένα συμβόλαιο αυτά τα 2 χρόνια δεν έχει ξεπεράσει τα 6-7 GB, θα μπορούσα να το πάω και σε Cosmote neo. Θα ενημερώσω 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Στα 21€ το δίνει η nova το Unlimited εάν έχεις και άλλη μια γραμμή. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Έχω και σταθερό και κινητά, που το δίνουν στα 21; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, Arinos said: Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για το νούμερο και για τις συμβουλές, θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα. Προσπαθούσα από αρχές του μήνα να με καλέσουν αλλά καλούσαν από πενταψήφιο και τελικά είχε φραγή σε όλα τα πενταψήφια και δεν λάμβανα τις κλήσεις. Είπα ήδη πως επειδή δεν έλαβα κάποια κλήση ρώτησα και στην νοβα και είπα πως έδωσαν μια δελεαστική προσφορά αλλά τίποτα, έλεγε δεν γίνεται αυτό και ότι η καλύτερη τιμή είναι 50€ και για τα 2 νούμερα, μετά δεν θα βγαίνει το κόστος που έχει στην εταιρεία το κάθε συμβόλαιο... Επίσης στην διεύθυνση που είναι έχει και σοβαρότατο πρόβλημα με το σήμα και αυτή και η νοβα, τα 50€ είναι πολλά για αυτό το θέμα γιατί όλη η περιοχή είναι έτσι. Τα 25 είναι πάρα πολλά αν σκεφτείς ότι το ένα συμβόλαιο αυτά τα 2 χρόνια δεν έχει ξεπεράσει τα 6-7 GB, θα μπορούσα να το πάω και σε Cosmote neo. Θα ενημερώσω Προσπάθησε ξανά με τα τηλέφωνα και αν δεν καταφέρεις τίποτα φορητότητα. Άσχετο, κλήσεις προς κινητά UK με vodafone unlimited ειναι δωρεάν δεν έχει αλλάξει κάτι με την περιαγωγή προς ΕΕ επειδη το ΗΒ είναι εκτός ΕΕ σωστά? 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Πήρα τηλέφωνο αλλά λέει Δευτέρα - Παρασκευή οπότε θα δοκιμάσω τότε. Σωστά, παραμένουν ακόμα δωρεάν οι κλήσεις προς ΗΒ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου (edited) Στον λογαριασμό Σεπτεμβρίου που μου ήρθε, στο πεδίο που έχει τις σημαντικές ενημερώσεις γράφει για την I4S, για το Business Unlimited για τους υφιστάμενους συνδρομητές δεν ισχύει το όριο των 40GB, αλλά μόνο για νέους. Στους Ιδιώτες γράφει κανονικά ότι ισχύει για όλους. Edited 28 Σεπτεμβρίου by katsiletra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Arinos said: Έχω και σταθερό και κινητά, που το δίνουν στα 21; Ξέχασα να γράψω η νέα γραμμή ή φορητήτα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhumbas Δημ. 29 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Σεπτεμβρίου καλησπέρα. ξέρει κανείς πόσο κοστίζει σταθερό 50ρα ή100ρα μαζί με κινητό με απεριόριστα mb στην vidafone? τώρα είμαι στην wind και σε 20 μέρες ληγει το συμβόλαιο αλλά μετά από 10+ χρόνια στην εταιρεία δεν με κάλυψε η προσφορά που μου κάνανε. βασικά εδώ και 3-4 μήνες δεν με έχουν πάρει για προσφορα. Στη cosmote τα παραπάνω μου τα έδωσαν στα 55€. και μια ακόμα ερώτηση, μπορώ να πάρω επιδότηση από το κράτος? τώρα έχω 24 γραμμή που με το ζόρι πιάνει 6-7 τις καλά μέρες!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, xhumbas said: καλησπέρα. ξέρει κανείς πόσο κοστίζει σταθερό 50ρα ή100ρα μαζί με κινητό με απεριόριστα mb στην vidafone? τώρα είμαι στην wind και σε 20 μέρες ληγει το συμβόλαιο αλλά μετά από 10+ χρόνια στην εταιρεία δεν με κάλυψε η προσφορά που μου κάνανε. βασικά εδώ και 3-4 μήνες δεν με έχουν πάρει για προσφορα. Στη cosmote τα παραπάνω μου τα έδωσαν στα 55€. και μια ακόμα ερώτηση, μπορώ να πάρω επιδότηση από το κράτος? τώρα έχω 24 γραμμή που με το ζόρι πιάνει 6-7 τις καλά μέρες!! Οι τιμές "παίζουν" γενικότερα. Εγω 100άρα + Unlimited στο κινητό τα πήρα με 38,90 τον μήνα αλλά έχω πολλές συνδέσεις στο όνομά μου. Συνήθως οι φυσιολογικές τιμες για unlimited στο κινητό παίζουν απο 20-24 ευρώ 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, xhumbas said: καλησπέρα. ξέρει κανείς πόσο κοστίζει σταθερό 50ρα ή100ρα μαζί με κινητό με απεριόριστα mb στην vidafone? τώρα είμαι στην wind και σε 20 μέρες ληγει το συμβόλαιο αλλά μετά από 10+ χρόνια στην εταιρεία δεν με κάλυψε η προσφορά που μου κάνανε. βασικά εδώ και 3-4 μήνες δεν με έχουν πάρει για προσφορα. Στη cosmote τα παραπάνω μου τα έδωσαν στα 55€. και μια ακόμα ερώτηση, μπορώ να πάρω επιδότηση από το κράτος? τώρα έχω 24 γραμμή που με το ζόρι πιάνει 6-7 τις καλά μέρες!! Ψάξε στις πιο πίσω σελίδες για τηλέφωνο και κάλεσε δύο τρεις μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου σου. Θα βρεις πιστεύω με ένα 40 ευρώ τον μήνα αυτά που ζητάς Αν κλείσεις ντιλ ζήτα να κινηθούν οι διαδικασίες από την επομένη της ημερομηνίας λήξης του συμβολαίου σου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts