Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Εκεί που λέει διευκρινίσεις, αναφέρει:

"Οι εξερχόμενες κλήσεις καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας προς όλους ή προς άλλα δίκτυα, ανάλογα με το πρόγραμμα του συνδρομητή."

Συνεπώς όχι από τα 1500'.

2) Τα εισερχόμενα sms δεν χρεώνονται ούτως ή άλλως σε καμία περίπτωση.

στις εισερχομενες κλησεις (σε roaming) τι κάνει;

στις εισερχομενες κλησεις (σε roaming) τι κάνει;

Για τις εισερχόμενες κλήσεις ισχύει όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500 λεπτά/ημέρα και μετά την κατανάλωσή τους η χρέωση ακολουθεί τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής.

Για τις εισερχόμενες κλήσεις ισχύει όριο πολιτικής ορθής χρήσης 500 λεπτά/ημέρα και μετά την κατανάλωσή τους η χρέωση ακολουθεί τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής.

δηλαδη δινει δωρεαν 500' εισερχομενων/ημερα;

δηλαδη δινει δωρεαν 500' εισερχομενων/ημερα;

Δεν είναι δωρεάν , είναι με ημερήσια συνδρομή 4 ευρώ.

Δεν είναι δωρεάν , είναι με ημερήσια συνδρομή 4 ευρώ.

αυτο το καταλαβα, απλα ρωταω εαν τα δινει απλοχερα (δεν αφαιρει απο τα λεπτα των εισερχομενων, στυλ USA), γιατι 500' εισερχομενων περιαγωγης στην ευρωπη = 50 ευρω

1) Εκεί που λέει διευκρινίσεις, αναφέρει:

"Οι εξερχόμενες κλήσεις καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας προς όλους ή προς άλλα δίκτυα, ανάλογα με το πρόγραμμα του συνδρομητή."

Συνεπώς όχι από τα 1500'.

2) Τα εισερχόμενα sms δεν χρεώνονται ούτως ή άλλως σε καμία περίπτωση.

Σε ευχαριστω για την απαντηση....

Δηλαδη θα σκαμε 4,5 € / μερα (με το φορο κιν) και θα τραβαει απο τα λεπτα ομιλιας...:mad:

Υπαρχει καλυτερη λυση για roaming εντος Ε.Ε.???

Το passport με 3-4 κλησεις βγαινει ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!

Δηλαδη θα σκαμε 4,5 € / μερα (με το φορο κιν) και θα τραβαει απο τα λεπτα ομιλιας...:mad:

Δεδομένου ότι το Passport στην Αγγλία έχει κόστος €0,83/κλήση και κατανάλωση του χρόνου ομιλίας από τον χρόνο προς όλους/άλλους, αν κάνεις τουλάχιστον 5 κλήσεις την ημέρα (εξερχόμενες/εισερχόμενες) συμφέρει το VF Πας Παντού (5 x €0,83 = €4,15 και από κει και πέρα έχεις μηνύματα και ΜΒ χωρίς επιπλέον χρέωση).

Σκέψου ότι αν πας για 5 μέρες όπως λες, και κάνεις/δέχεσαι 5 κλήσεις τη μέρα (σύνολο 25 κλήσεις), με το Passport θα χρεωθείς 25 x €0,83 = €20,75 το ελάχιστο + ό,τι άλλο κάνεις επιπλέον.

Με το VF Πας Παντού για 5 μέρες θα χρεωθείς 5 x €3,99 = €19,95 και από κει και πέρα δεν θα αγχώνεσαι για άλλες χρεώσεις.

Το αρνητικό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις θα γυρίσεις πίσω με λιγότερο χρόνο ομιλίας.

Αν όμως σκοπεύεις να κάνεις εξερχόμενες κλήσεις μικρότερες των 2 λεπτών ή/και να δέχεσαι κυρίως εισερχόμενες, και να μην χρησιμοποιείς καθόλου ΜΒ και μόνο ελάχιστα μηνύματα, σε συμφέρει να απενεργοποιήσεις τόσο το Passport όσο και το Πας Παντού. Με τις βασικές χρεώσεις θα έχεις χοντρικά €0,36/λεπτό την εξερχόμενη και €0,10/λεπτό την εισερχόμενη. Πχ:

τρεις εξερχόμενες των δύο λεπτών την ημέρα (3 κλήσεις x 2 λεπτά x 5 ημέρες x €0,36=€10,8)

τρεις εισερχόμενες των τριών λεπτών την ημέρα (3 κλήσεις x 3 λεπτά x 5 ημέρες x €0,10=€4,5)

είκοσι μηνύματα σύνολο (20 x €0,11=€2,20)

Σύνολο €17,50 (και σου μένει ο χρόνος ομιλίας όταν θα επιστρέψεις στην Ελλάδα)

Όσο πιο λίγο μιλάς, συμφέρουν οι βασικές χρεώσεις. Αν ξέρεις ότι μπορείς να το ελέγξεις, τότε απενεργοποίησέ τα όλα και πήγαινε με τις βασικές χρεώσεις. Αν θέλεις όμως να κάνεις χρήση (κυρίως για internet, ενδεχομένως GPS, οδηγούς, κλπ στο δρόμο) χωρίς να σκέφτεσαι πόσο μίλησες κλπ κλπ, τότε βάλε το Πας Παντού.

Edited by captum

Αυτό το θέμα είχα και εγώ τη περασμένη βδομάδα που είμουν εξωτερικό. Τελικά με χίλια ζόρια απενεργοποιησαν το πας παντού και χρεώθηκα με την ευρωταρίφα αφού το κινητό δε το χρησημοποιώ πολύ. Προσοχή όμως!! Απο τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα με τη πρώτη κίνηση που θα κάνεις στο εξωτερικό (κλήση, sms, Internet ) θα ισχύει μέχρι στις 4 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας και όχι 24 ώρες! Aυτό σημαινει πως αν στειλεις ένα μύνημα το βράδυ και ένα την επόμενη το πρωι τότε θα ξαναχρεωθείς 4 ευρώ.

Να προσθέσω κι εγώ σε ότι είπαν οι παραπάνω πως αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό και θέλεις να συνεννοηθείς για κάτι με τρόπο που χρειάζονται απανωτά τηλεφωνήματα τότε το "πας παντού" είναι ότι καλύτερο. Η διαφορά σε σχέση με το passport, που έχω δει σε τριήμερα ταξίδια για δουλειά, είναι υποτριπλάσια και βγάλε...

Δεδομένου ότι το Passport στην Αγγλία έχει κόστος €0,83/κλήση και κατανάλωση του χρόνου ομιλίας από τον χρόνο προς όλους/άλλους, αν κάνεις τουλάχιστον 5 κλήσεις την ημέρα (εξερχόμενες/εισερχόμενες) συμφέρει το VF Πας Παντού (5 x €0,83 = €4,15 και από κει και πέρα έχεις μηνύματα και ΜΒ χωρίς επιπλέον χρέωση).

Σκέψου ότι αν πας για 5 μέρες όπως λες, και κάνεις/δέχεσαι 5 κλήσεις τη μέρα (σύνολο 25 κλήσεις), με το Passport θα χρεωθείς 25 x €0,83 = €20,75 το ελάχιστο + ό,τι άλλο κάνεις επιπλέον.

Με το VF Πας Παντού για 5 μέρες θα χρεωθείς 5 x €3,99 = €19,95 και από κει και πέρα δεν θα αγχώνεσαι για άλλες χρεώσεις.

Το αρνητικό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις θα γυρίσεις πίσω με λιγότερο χρόνο ομιλίας.

Αν όμως σκοπεύεις να κάνεις εξερχόμενες κλήσεις μικρότερες των 2 λεπτών ή/και να δέχεσαι κυρίως εισερχόμενες, και να μην χρησιμοποιείς καθόλου ΜΒ και μόνο ελάχιστα μηνύματα, σε συμφέρει να απενεργοποιήσεις τόσο το Passport όσο και το Πας Παντού. Με τις βασικές χρεώσεις θα έχεις χοντρικά €0,36/λεπτό την εξερχόμενη και €0,10/λεπτό την εισερχόμενη. Πχ:

τρεις εξερχόμενες των δύο λεπτών την ημέρα (3 κλήσεις x 2 λεπτά x 5 ημέρες x €0,36=€10,8)

τρεις εισερχόμενες των τριών λεπτών την ημέρα (3 κλήσεις x 3 λεπτά x 5 ημέρες x €0,10=€4,5)

είκοσι μηνύματα σύνολο (20 x €0,11=€2,20)

Σύνολο €17,50 (και σου μένει ο χρόνος ομιλίας όταν θα επιστρέψεις στην Ελλάδα)

Όσο πιο λίγο μιλάς, συμφέρουν οι βασικές χρεώσεις. Αν ξέρεις ότι μπορείς να το ελέγξεις, τότε απενεργοποίησέ τα όλα και πήγαινε με τις βασικές χρεώσεις. Αν θέλεις όμως να κάνεις χρήση (κυρίως για internet, ενδεχομένως GPS, οδηγούς, κλπ στο δρόμο) χωρίς να σκέφτεσαι πόσο μίλησες κλπ κλπ, τότε βάλε το Πας Παντού.

Ησουν κατατοπιστικότατος::cool:

Μαλλον εμενα με συμφερουν οι βασικες χρεωσεις αλλα επειδη θελω και το internet ισως ενεργοποιησω το Vodafone Πας παντου...

θα δουμε στην πορεια ενταξει για 5 ευρω πανω 5 ευρω κατω δεν θα πεθανουμε κιολας :)

Παντως τελικα συμφερουν οι βασικες χρεωσεις κι ολα αυτα τα "πακετα" ειναι για βαρια χρηση...

Για Παραδειγμα:

Εξερχομενες 5-6 κλήσεις κάτω του 1 λεπτου /ημέρα =2,00

Εισερχομενες 5-6 κλήσεις κατω του 1 λεπτου /ημέρα = 0,50

Δηλαδη με 3€ τη μερα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου (μονο για συντομες κλησεις ομως)

Με πήραν απτην βονταφον και μου πρόσφεραν 100€ επιδότηση για 18μηνο συμβόλαιο για unlimited 35 και 10% έκπτωση στο πάγιο ή πάγιο 19€ χωρίς επιδότηση .. Τους είπα θα τους καλέσω αλλα μάλλον θα προτίμησω να πάω στο φοιτητικό cu
:w00t:

Μου κάνουν πρόταση από την Voda για να φύγω από την Wind, να πάω στο Unlimited 45 με τελικό ποσό τα 26,5€.

Πώς σας ακούγεται; μπορώ να πιέσω για κάτι καλύτερο;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μου κάνουν πρόταση από την Voda για να φύγω από την Wind, να πάω στο Unlimited 45 με τελικό ποσό τα 26,5€.

Πολυ καλο ακουγεται, για το unl35 δινω 20,50 μετα απο φορητοτητες διαπραγματευσεις κτλ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

εαν οι περισσοτερες επαφες σου ειναι νουμερα vodafone, σε συμφερει... Τα προγραμματα unlimited δινουν τα 1500 μονο προς vodafone

το κλειδί της όλης υπόθεσης είναι που έχεις τις περισσότερες επαφές.

από την άλλη, για περιπτώσεις όπου η επικοινωνία μεταξύ των επαφών γίνεται μέσω DATA κυρίως, αλλάζει το θέμα :p

Όχι είναι μοιρασμένες οι κλήσεις σε σταθερά και διάφορα κινητά.

Από την άλλη με πήραν από Wind και πρόσφεραν το Wind to all 30 με 15€, που με καλύπτει αφού δίνει 300' προς τα πάντα, 300mb και σύνολο 150 sms και νομίζω θα πάω εκεί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

τότε καρφί για F2G

σωστός, βαζεις 10 ευρω, παιρνεις δωρο 300' προς ολους, και τα 10 μενουν στη καρτα (8,κατι με το φορο). Με τα 10 μπορεις να αγορασεις sms ή MB. Ουτε λογαριασμοι, ουτε υποχρεωση να μεινεις στο δικτυο ;)

Είμαι στο Unlimited 50 και με εκπτώσεις απο hol δίνω κάθε μήνα 50 ευρώ.Σήμερα που πήγα να πληρώσω μου λένε στο ταμείο ότι έχουνε μια προσφορα.Πάω και μου λενε στα ιδια λεφτά(50 ευρω τελικη το μήνα μαζι με φορους) το Red1 που έχει πάγιο 60 ευρώ και είναι 1500 λεπτα sms προς όλους και 500 mb ιντερνετ και ισχυει για πάντα.Εγώ βέβαια μια χαρά ειμαι και με το πρόγραμμα που έχω τώρα(βεβαια ένας φίλος μου τώρα πάει cosmote οπότε δε ξέρω πως θα εξελιχθει η επικοινωνια μου.Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;;συμφέρει;;

Εμενα κανονικα το συμβολαιο μου λήγει το Νοεμβριο(είχα παρει 2ετες για να πάρω iPhone) μου είπαν δε δεσμεύομαι για τίποτα και η επιδότηση θα είναι κανονικά το Νοέμβριο.

Τώρα έχω 1500 λεπτα και sms προς Voda, 190 λεπτα προς ολους 100 sms προς ολους και 500 mb internet

τι χρήση κάνεις κατά μέσο όρο ανά μήνα?

-ομιλίας

-sms

-data

δε ξεπερνάω τίποτα στην ουσία: περιπου 120-170 προς άλλους και 70-90 sms 8-10 ώρες προς vodafone για sms προς vodafone δε ξέρω και 350-450 mb

δε ξεπερνάω τίποτα στην ουσία: περιπου 120-170 προς άλλους και 70-90 sms 8-10 ώρες προς vodafone για sms προς vodafone δε ξέρω και 350-450 mb

πολλές ώρες προς Voda, άρα μένεις σε αυτήν. στην θέση σου θα έβαζα καρτοκινητό Vodafone.

πολλές ώρες προς Voda, άρα μένεις σε αυτήν. στην θέση σου θα έβαζα καρτοκινητό Vodafone.

Έχω βολευτεί με το συμβόλαιο και προς το παρόν δόξα το θεο μπορώ και το πληρώνω.Απλά λέω αν αξίζει να κάνω μετάβαση προγράμματος που παλι δε θα ξεπερνάω τίποτα.(αν πχ είχε παραπάνω ιντερνετ δεν θα το σκεφτόμουνα καν)

Και πάντως μια η άλλη δεν μπορώ να φύγω μιας και είμαι δεσμευμένος με 24 μηνο συμβόλαιο.

από 50 ευρώ να πας σε 60 ευρώ για κάτι που δεν χρησιμοποιείς, νομίζω δίνεις την απάντηση μόνος σου

μα κι εσυ 24μηνο??? :blink:

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών