Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομίζω πως η έκπτωση αναγράφεται κάπου ακόμη και αν την δικαιούσαι. Το καλό είναι ότι στο συμβόλαιο που υπέγραψες φαίνεται πως δεν έχεις πάρει επιδότηση κι έτσι αν γίνει καμιά "στραβή", μπορείς ανα πάσα στιγμή να φύγεις εκτός και αν όντως σου δώσουν την έκπτωση. Αυτό θα το δεις στον πρώτο σου λογαριασμό. :)

Όντως, εφόσον δεν έχω πάρει επιδότηση δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά αναρωτιόμουν αν το αναφέρει κάπου, στο συμβόλαιο. Αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα είναι να μεταφερθώ .:lol:

Ευχαριστώ :)

• Απαντήσεις 22,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η επιδοτηση που αναφερει το συμβολαιο αφορα την αγορα νεας συσκευης. Κι εγω που εκανα σχετικα προσφατα φορητοτητα δεν ανεφερε εκπτωση σε παγιο, αλλα ισχυει κανονικα. Μαλιστα επειδη δεν την ειχαν περασει από τον πρωτο λογαριασμο, πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου πιστωσαν την εκπτωση στον επομενο, περα απο την κανονικη εκπτωση του επομενου μηνα

Η επιδοτηση που αναφερει το συμβολαιο αφορα την αγορα νεας συσκευης. Κι εγω που εκανα σχετικα προσφατα φορητοτητα δεν ανεφερε εκπτωση σε παγιο, αλλα ισχυει κανονικα. Μαλιστα επειδη δεν την ειχαν περασει από τον πρωτο λογαριασμο, πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου πιστωσαν την εκπτωση στον επομενο, περα απο την κανονικη εκπτωση του επομενου μηνα

Συνηθισμενη τακτικη της Vodafone και οπου πιασει....:mad::mad:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

αφου το μονο που κανει ο καταναλωτης ειναι να λεει και ''ευχαριστω'' απο πανω, γιατι να μη συνεχισει να κλεβει;

αφου το μονο που κανει ο καταναλωτης ειναι να λεει και ''ευχαριστω'' απο πανω, γιατι να μη συνεχισει να κλεβει;

Ο ενημερωμενος καταναλωτης δυστυχως σπανιζει.....Ποσοι απο τος συνδρομητες κινητων ασχολουνται ή καταλαβαινουν τα στραβα της καθε εταιρειας ?

Φιλικά Γιάννης

Ο ενημερωμενος καταναλωτης δυστυχως σπανιζει.....Ποσοι απο τος συνδρομητες κινητων ασχολουνται ή καταλαβαινουν τα στραβα της καθε εταιρειας ?

εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις, αλλά οταν ακομη και ο ενημερωμενος καταναλωτης, οταν του λενε ''σορυ, πηγα να σε κλεψω, αλλά επειδη με βρηκες θα στο πιστώσω'', δεν κανει τιποτα, παρά να πει ''ευχαριστω'', η εταιρια θα συνεχισει να κλεβει...

εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις, αλλά οταν ακομη και ο ενημερωμενος καταναλωτης, οταν του λενε ''σορυ, πηγα να σε κλεψω, αλλά επειδη με βρηκες θα στο πιστώσω'', δεν κανει τιποτα, παρά να πει ''ευχαριστω'', η εταιρια θα συνεχισει να κλεβει...

Μου ετυχε και μενα και δεν ειπα βεβαια ευχαριστω αλλα με το υφισταμενο ελληνικο καθεστως για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ...ελεφαντας και να βρω το δικιο μου ακομα θα ετρεχα. Ας υπηρχε ενα πραγματικο ΙΝΚΑ να τους εκοβε τον πισινο σε τετοιες ενεργειες και δεν θα τολμουσαν να κανουν τετοια.

Φιλικά Γιάννης

Μου ετυχε και μενα και δεν ειπα βεβαια ευχαριστω αλλα με το υφισταμενο ελληνικο καθεστως για να αποδειξω οτι δεν ειμαι ...ελεφαντας και να βρω το δικιο μου ακομα θα ετρεχα. Ας υπηρχε ενα πραγματικο ΙΝΚΑ να τους εκοβε τον πισινο σε τετοιες ενεργειες και δεν θα τολμουσαν να κανουν τετοια.

σωστο και αυτο... Ευτυχως τετοια ''κολπα'' σπανιζουν στις άλλες 2 εταιριες.

Πάντως για την ιστορία, κι εμένα δεν την εφάρμοσαν τον πρώτο μήνα, παρά τα τηλεφωνήματά μου δεν την πίστωσαν στον επόμενο (άρχισαν βέβαια την κανονική έκπτωση) και μου είπαν ότι η έκπτωση θα λήξει έναν μήνα μετά το συμβόλαιο :lol: .

Ίσως κάποια στιγμή να βρω χρόνο να το κυνηγήσω περισσότερο, αλλά το πιθανότερο είναι ότι με όσα έχουν μαζευτεί απλά θα αλλάξω πάροχο στο τέλος του χρόνου...

Καλησπέρα σας!!!

έχω ένα θεματάκι με την φορητότητα/εκβιασμό προς την vodafone..

βγήκε η επιδότηση μου από την βόντα και ήταν στο αστρονομικό ποσό των 13,5€ για 12'αμηνο συμβόλαιο και 18,3€ για 18άμηνο συμβόλαιο..

επομένως, πρέπει να πάμε σε άλλα μέσα..

μπήκα στο site της cosmote για να ελέγξω τα συμβόλαια, τι προσφέρουν κλπ..

εκεί είχε και κάποιες online προσφορές αρκετά καλές.. δηλ το απεριόριστο 25 το δίνει με 18,75€ αντί για 25 (που με τους φόρους πάει στα 21€)

πήρα στο 13897 και μου λένε αυτές οι προσφορές είναι μόνο μέσω site..

και τώρα έρχεται η ερώτηση μου..

θα υπάρχει αντίστοιχη διαπραγμάτευση με voda αν κάνω την αίτηση φορητότητας από το internet ή θα το περάσουν έτσι??

Ρωτάω γιατί σε περίπτωση που δεν τα βρω με τη voda, να εκμεταλλευτώ την έκπτωση της cosmote μέσω site..

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! :)

Καλησπέρα σας!!!

έχω ένα θεματάκι με την φορητότητα/εκβιασμό προς την vodafone..

βγήκε η επιδότηση μου από την βόντα και ήταν στο αστρονομικό ποσό των 13,5€ για 12'αμηνο συμβόλαιο και 18,3€ για 18άμηνο συμβόλαιο..

επομένως, πρέπει να πάμε σε άλλα μέσα..

μπήκα στο site της cosmote για να ελέγξω τα συμβόλαια, τι προσφέρουν κλπ..

εκεί είχε και κάποιες online προσφορές αρκετά καλές.. δηλ το απεριόριστο 25 το δίνει με 18,75€ αντί για 25 (που με τους φόρους πάει στα 21€)

πήρα στο 13897 και μου λένε αυτές οι προσφορές είναι μόνο μέσω site..

και τώρα έρχεται η ερώτηση μου..

θα υπάρχει αντίστοιχη διαπραγμάτευση με voda αν κάνω την αίτηση φορητότητας από το internet ή θα το περάσουν έτσι??

Ρωτάω γιατί σε περίπτωση που δεν τα βρω με τη voda, να εκμεταλλευτώ την έκπτωση της cosmote μέσω site..

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! :)

Ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι αν κανεις τηλεφωνικη φορητοτητα σε Cosmote την αλλη μερα η Vodafone θα σε καλεσει και θα σου κανει πολυ μεγαλυτερη προσφορα....

Ζητα εκπτωση παγιου μεχρι και 50% αν δεν σε ενδιαφερει ή δεν σε καλυπτει επιδοτηση συσκευης

Φιλικά Γιάννης

αυτό που κατα βάση με ενδιαφέρει δεν είναι η επιδότηση συσκευής αλλά η μείωση στο πάγιο..

αυτή τη στιγμή είμαι στο unlimited 15 (μη εμπορικά διαθέσιμο πλέον) και πληρώνω 22€ το μήνα..

θέλω να μου δώσουν παραπάνω χρόνο προς άλλους και internet με τα ίδια λεφτά..

Άρα, επειδή δεν θέλω να ανέβω σε λεφτά πάνω από τα 22€ το μήνα, δεν νομίζω να μου κάνουν σοβαρή μείωση..

το 50% το κάνουν σε μεγάλα πάγια.. εγώ δεν θέλω να ανέβω πάγιο όμως..

Επομένως, μάλλον χαμένο το έχω το παιχνίδι.. άρα, θα ήθελα την καλή καβάτζα που μου προσφέρει η κοσμοτέ με τα 21€ (με τους φόρους) , σε περίπτωση που δεν τα βρω με την Κοσμοτέ..

Εξού λοιπόν και η ερώτηση μου για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες από κοσμοτέ..

άκυρη η ερώτηση παιδιά..

έκανα μέσω τηλεφώνου αίτηση για φορητότητα..

σας ευχαριστώ όμως!! (@ Γιάννης)

θα σας γράψω εντυπώσεις και το τι έγινε τελικά.... :)

και επανέρχομαι σήμερα με εντυπώσεις..

χωρίς πολλά πολλά, ο εκπρόσωπος της voda μου πρότεινε ένα συμβόλαιο ταμάμ στα μέτρα μου.. στην ουσία το οικονομικό 20 (100 λεπτά προς όλους) με14,56€ όλοι οι φόροι μέσα και μου έδωσε "δώρο" 70 μνμ προς όλους 300Mb internet και 500 λεπτά στη voda... δηλ όλα αυτά μόνο με 15€ το μήνα!!!!!

για μένα ιδανικό..

για άλλη φορά να πω ότι πραγματικά ευχαριστώ όλα τα παιδιά του myphone που τόσα χρόνια με τις εμπειρίες τους (τις οποίες μοιράζονται εδώ) έχουν ξυπνήσει πολλούς καταναλωτές, και πλέον δεν τους πιάνουν κότσο οι εταιρείες!!

να'στε όλοι καλά!!

χωρίς πολλά πολλά, ο εκπρόσωπος της voda μου πρότεινε ένα συμβόλαιο ταμάμ στα μέτρα μου.. στην ουσία το οικονομικό 20 (100 λεπτά προς όλους) με14,56€ όλοι οι φόροι μέσα και μου έδωσε "δώρο" 70 μνμ προς όλους 300Mb internet και 500 λεπτά στη voda... δηλ όλα αυτά μόνο με 15€ το μήνα!!!!!

για μένα ιδανικό..

για άλλη φορά να πω ότι πραγματικά ευχαριστώ όλα τα παιδιά του myphone που τόσα χρόνια με τις εμπειρίες τους (τις οποίες μοιράζονται εδώ) έχουν ξυπνήσει πολλούς καταναλωτές, και πλέον δεν τους πιάνουν κότσο οι εταιρείες!!

να'στε όλοι καλά!!

Ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Φιλικά Γιάννης

Μετά από αρκετές μέρες συνδέθηκα κ εγώ στη Vodafone. Μια απορία που όσο κ αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνω τα υπολειπόμενα λεπτά κ μηνύματα προς Vodafone? Στο 1284 λέει μόνο προς τα αλλά δίκτυα..

Μετά από αρκετές μέρες συνδέθηκα κ εγώ στη Vodafone. Μια απορία που όσο κ αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνω τα υπολειπόμενα λεπτά κ μηνύματα προς Vodafone? Στο 1284 λέει μόνο προς τα αλλά δίκτυα..

Νομιζω οτι δεν γινεται....

Φιλικά Γιάννης

Νομιζω οτι δεν γινεται....

Όντως, γράφτηκα και στο myaccount, αλλά ούτε εκεί γράφει.

Σημαντική έλλειψη. Η wind το προσφέρει.

Επειδή συμπληρώνεται χρόνος από τη μείωση παγίου που είχα (50 απεριόριστα με 30€) είμαι έτοιμος, ξανά, προς μεταφορά σε cosmote. Σκέφτομαι να το κάνω μέσω της σελίδας τους, αλλά πριν στείλω το αίτημα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Σε περίπτωση που η vodafone δε με πάρει τηλέφωνο, τι γίνεται μετά; Θα έρθει το συμβόλαιο με courier. Μπορώ να το επιστρέψω πίσω; Και αν ναι, με έξοδα δικά μου; Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην με πάρουν από τη vodafone; Είμαι συνδρομητής τους από το 2001 αν θυμάμαι καλά.

Και τέλος, μήπως είναι προτιμότερο να το κάνω τηλεφωνικά;

Για πείτε καμιά γνώμη!

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Επειδή συμπληρώνεται χρόνος από τη μείωση παγίου που είχα (50 απεριόριστα με 30€) είμαι έτοιμος, ξανά, προς μεταφορά σε cosmote. Σκέφτομαι να το κάνω μέσω της σελίδας τους, αλλά πριν στείλω το αίτημα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Σε περίπτωση που η vodafone δε με πάρει τηλέφωνο, τι γίνεται μετά; Θα έρθει το συμβόλαιο με courier. Μπορώ να το επιστρέψω πίσω; Και αν ναι, με έξοδα δικά μου; Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην με πάρουν από τη vodafone; Είμαι συνδρομητής τους από το 2001 αν θυμάμαι καλά.

Και τέλος, μήπως είναι προτιμότερο να το κάνω τηλεφωνικά;

Για πείτε καμιά γνώμη!

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν απο Vodafone.Τους ρωτησες αν μπορεις να συνεχισεις με την εκπτωση που εχεις ?Αν δεν υπογρψεις τιποτα δεν μπορουν να σε χρεωσουν..

Φιλικά Γιάννης

Ναι τους ρώτησα και μου είπαν για έκπτωση 25% και να πληρώνω 42€ (από τα 30€ που πληρώνω τώρα).

Ωραία δεν υπογράφω τίποτα, αλλά όταν έρθει από την courier και δεν το δεχτώ, δεν έχω καμία υποχρέωση;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Ναι τους ρώτησα και μου είπαν για έκπτωση 25% και να πληρώνω 42€ (από τα 30€ που πληρώνω τώρα).

Ωραία δεν υπογράφω τίποτα, αλλά όταν έρθει από την courier και δεν το δεχτώ, δεν έχω καμία υποχρέωση;

Καμία απολύτως υποχρέωση δεν έχεις. Βουρ στον εκβιασμό, αλλιώς δεν καταλαβαίνουν οι "αγαπημένες" μας εταιρίες;)

Συγγνώμη που επιμένω, αλλά επειδή δεν έχω πρότερη εμπειρία με courier, του λέω ότι δεν το θέλω και να το επιστρέψει; Όλα αυτά στην περίπτωση που δε με πάρουν τηλέφωνο από τη Vodafone

για μένα ιδανικό..

να'στε όλοι καλά!!

Φιλε μου πως εγινε αυτο ,πως βγηκε αυτη η τιμη που αναφερεις για το οικονομικο 20 ? επειδη και γω ειμαι ετοιμος να τη κανω για cosmote ...

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

να σου πω δεν ξέρω.. εμένα μου λέει:

"μπορώ να σας δώσω 100 λεπτά προς άλλα δίκτυα, δηλ το οικονομικό 20, στην τιμή των 14,56€, όλα μέσα και οι φόροι και το ΦΠΑ.

και σας κάνω "δώρο" το πακέτο vodafone 500' δηλ 500 λεπτά προς vodafone που κανονικά στοιχίζει 5€

το πακετο 70 μνμ προς όλους που κανονικά στοιχίζει 5€

και το πακέτο με τα 300 Mb internet που κανονικά στοιχίζει 10€

όλα αυτά δηλ στην τιμή των 14.56€ το μήνα με όλους τους φόρους μέσα.."

βέβαια, έχεις δίκιο.. δν είναι αυτή η τιμή του οικονομικού 20... είναι 20€..

ίσως να είναι ειδική τιμολόγηση για τις αντιπροσφορές και για τις φορητότητες..

δεν ξέρω..

Κάν΄την για cosmote, ίσα ίσα για να φοβηθούν.. ;)

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών