Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας καπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να κανεις κατι σαν συνδεση και να πληρωνεις μονο αυτα που μηλας εστω και 2 ευρω τον μηνα και παιρνεις επηδοτιση 250 ευρω..και αν εχεις σε αυτο το ρπογραμμα και 2-3 κινητα της οικογενιας σου παιρνεις 250 για καθε μια .. ξερετε αν ισχυει ..??

Ναι , ισχύει .

Στην φαντασία μου .

γεια σας καπου ειχα διαβασει οτι μπορεις να κανεις κατι σαν συνδεση και να πληρωνεις μονο αυτα που μηλας εστω και 2 ευρω τον μηνα και παιρνεις επηδοτιση 250 ευρω..και αν εχεις σε αυτο το ρπογραμμα και 2-3 κινητα της οικογενιας σου παιρνεις 250 για καθε μια .. ξερετε αν ισχυει ..??

χαχαχα πραγματικα κορυφαιο οποιος το εγραψε κ το ειδες!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ειχα ενα προγραμμα παλιο un35 που εληγε τον Απριλιο 2012 και τον 1/2012 πηγα και ζητησα να γινει καρτοκινητο

Μου προτειναν αλλο προγραμμα un45 με internet για πρωτη φορα σε κινητο μου με εκπτωση 52% στα 27.64 ευρω τελικη τιμη και δεχτηκα .Αυτο ηταν για ενα χρονο και τον Απριλιο μου εκοψαν την εκπτωση λεγοντας μου τωρα οτι η εκπτωση ηταν μεχρι να ληξει το παλιο προγραμμα που ειχα αλλαξει!!!!!!!!!!!!!

Εκανα αιτημα αμφισβητησης και περιμενω

....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ειχα ενα προγραμμα παλιο un35 που εληγε τον Απριλιο 2012 και τον 1/2012 πηγα και ζητησα να γινει καρτοκινητο

Μου προτειναν αλλο προγραμμα un45 με internet για πρωτη φορα σε κινητο μου με εκπτωση 52% στα 27.64 ευρω τελικη τιμη και δεχτηκα .Αυτο ηταν για ενα χρονο και τον Απριλιο μου εκοψαν την εκπτωση λεγοντας μου τωρα οτι η εκπτωση ηταν μεχρι να ληξει το παλιο προγραμμα που ειχα αλλαξει!!!!!!!!!!!!!

Εκανα αιτημα αμφισβητησης και περιμενω

....

Κάνε καλύτερα ένα αίτημα διακοπής, να δεις για το πότε θα σου ξαναπερασουν την έκπτωση...

Επίσης, καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να κρατάς το όνομα του εκπροσώπου που σου περνάει την έκπτωση, ώστε να ασχολείται αυτός με το θέμα σου.

Κάνε καλύτερα ένα αίτημα διακοπής, να δεις για το πότε θα σου ξαναπερασουν την έκπτωση...

Επίσης, καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να κρατάς το όνομα του εκπροσώπου που σου περνάει την έκπτωση, ώστε να ασχολείται αυτός με το θέμα σου.

Θα ειναι το επομενο βημα αλλα θα χρειαστει να πληρωσω οτι με εχουν χρεωσει για να κανω αιτημα διακοπης.Ξερω οτι πιανει μια χαρα

Φιλικά Γιάννης

Γεια σας παιδια! Η μητερα μου εχει επιδοτηση απο τη vodafone μεσω απαγγελματικου προγραματος.

Τα κινητα που μπορει να παρει ειναι μονο οσα ειναι και στο site της vodafone; Ή μηπως γινεται να διαλεξει ενα οποιοδηποτε και το τροφοδοτειται ετσι κι αλλιως;

Ενδιαφερεται πχ για το xperia U αλλα δεν το εχει το site της. Μπορει να τους το παραγγειλει ή οχι;

Μηπως ξερετε εαν θα το εφοδιαστουν τα καταστηαματα της;

:D

Άρης

Follow me

Μπορείς να πας και στο Πλαίσιο.

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου φιλε μου. Αυτο ειναι σιγουρο; Δεν αμφισβητω απλως να σιγουρευτβ θελω καθως η εξυπηρετηση της vodafone ειναι χαλια και δεν εβγαλα καμια ακρη.

:D

Άρης

Follow me

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου φιλε μου. Αυτο ειναι σιγουρο; Δεν αμφισβητω απλως να σιγουρευτβ θελω καθως η εξυπηρετηση της vodafone ειναι χαλια και δεν εβγαλα καμια ακρη.

ναι είναι σίγουρο.το έχουν κάνει αρκετά παιδιά από εδώ!!!

23,52€

Δεν σου δίνουν ούτε συσκευή ούτε πίστωση!

Δεν σου κάνουν και καμια τεράστια προσφορά... π.χ Wind to All 25 (150' προς όλους + 100MB) με πίστωση, τελικό ποσό 25€

Ό,τι νομίζεις κάνε! Είναι τελικό ποσό πάντως... Διαπραγματεύσου κάποια καλύτερη τιμή στο πάγιο αν θες!

φιλε μου, πιο πολυ με ενδιαφερει το τελικο ποσο...

φαντασου οτι στην κοσμοτε ειχα πακετο στα 28.45 συν τελη κ φπα πήγαινε στα 39,20...

οσο μπορουμε να κοψουμε κοιταμε...

παντος εχω να πω οτι θα περιμενω τον πρωτο λογαριασμο με αγωνια... αν δεν δω με τα ματια μου:D

Edited by snas
Keep The Scene UP...

Kαλησπερα παιδια.

Λοιπον πληρωνω γυρω στα 110 ευρω το μηνα για 3 συμβολαια. Τα οποια εχουν ληξει απο τον Φεβρουαριο.

Επειδη εκανα μια φορα αιτηση φορητοτητας στη wind πριν 2 μηνες αλλα δεν ιδρωσε το αυτι τους και επειδη στην cosmote ειναι φαρμακειο οι τιμες, μπορω να παρω στο 1227 και να τους πω να μου κανουν εκπτωση αλλιως θα φυγω? Τι ακριβως με συμφερει να κανω?

Kαλησπερα παιδια.

Λοιπον πληρωνω γυρω στα 110 ευρω το μηνα για 3 συμβολαια. Τα οποια εχουν ληξει απο τον Φεβρουαριο.

Επειδη εκανα μια φορα αιτηση φορητοτητας στη wind πριν 2 μηνες αλλα δεν ιδρωσε το αυτι τους και επειδη στην cosmote ειναι φαρμακειο οι τιμες, μπορω να παρω στο 1227 και να τους πω να μου κανουν εκπτωση αλλιως θα φυγω? Τι ακριβως με συμφερει να κανω?

το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε κατάστημα και να κάνεις αίτηση για μετατροπή σύνδεσης σε καρτοκινητό.την ίδια μέρα ή την επόμενη θα σε πάρουν τηλέφωνο

Τιμολογιακές αλλαγές στα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες και επαγγελματίες

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει τιμολογιακές αλλαγές στα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες και επαγγελματίες που θα ισχύσουν από 1η Ιουλίου 2012.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις αλλαγές συνοπτικά.

καλησπερα

η ανακοινωση αναφερεται σε "unlimited old"

αυτα ειναι προγραμματα που ενεργοποιηθηκαν μεχρι καποια συγκεκριμενη ημερομηνια και μετα καταργηθηκαν για νεες συνδεσεις;

Ακριβώς. Είναι τα unlimited που προυπήρχαν, μέχρι που αντικαταστάθηκαν απ'τα υπάρχοντα εμπορικά διαθέσιμα.

Τιμολογιακές αλλαγές στα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες και επαγγελματίες

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει τιμολογιακές αλλαγές στα προγράμματα συμβολαίου για ιδιώτες και επαγγελματίες που θα ισχύσουν από 1η Ιουλίου 2012.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις αλλαγές συνοπτικά.

η ανακοινωση στην αρχη δειχνει οτι στα παλαιολιθικα προγραμματα ειναι large (που το 1% των συνδρομητων τα εχουν ακομη), ενω στο μεγαλυτερο μερος της ανακοινωσης, εχει ΑΥΞΗΣΕΙΣ στα παντα ολα :lol: Οι συνδρομητες της πρεπει να αισθανονται πολυ τυχεροι που ο παροχος τους ενδιαφερεται για το συμφερον τους :lol:

Καλησπέρα παιδιά. Πήγα σήμερα και ρώτησα σε κατάστημα για επιδότηση και μου είπε ότι είναι 113 ευρώ. Έχω οικογενειακό πρόγραμμα με 4 νούμερα και έκπτωση αντί επιδότηση και οι λογαριασμοί το τελευταίο χρόνο είναι από 100-125 ευρώ. Μου είπε ότι δεν γίνεται να ανέβει εκτός αν κάνουμε συμβόλαιο για 18 μήνες και θα πάει στα 250.

Μόλις γύρισα μπήκα στο my account και είδα ότι η επιδότηση είναι στα 137 και για τα 4 νούμερα και για 18μηνο γύρω στα 280 αν θυμάμαι καλά. Όπως και να έχει με καμία από αυτες τις επιδοτήσεις δεν είμαι ευχαριστημένος.

Θέλω να ρωτήσω λοιπόν:

Καταρχήν πως γίνεται να μου είπε άλλα στο κατάστημα και άλλα να λέει το my account?

Κατά δεύτερον σκέφτομαι τα 2 νούμερα να τα γυρίσω σε καρτοκινητό αφού και με τα πακέτα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μάλλον με συμφέρει. Αν το κάνω αυτό πόσο καιρό παίρνει να γίνει η αλλαγή? Ισχύει το 1 μήνα που ξέρω? Αν ναι μπορώ να ακυρώσω την αλλαγή και να μείνω με την σύνδεση αν αλλάξω γνώμη? Και τέλος το ίδιο νούμερο μπορώ αργότερα από καρτοκινητό να το ξανακάνω σύνδεση?

Σκέφτομαι να κάνω αίτηση και για τα 4 νούμερα για καρτοκινητό μήπως μου κάνουν καλύτερη προσφορά αλλά αν δεν μου κάνουν, τα δύο νούμερα θέλω να παραμείνουν με σύνδεση.

Γενικά μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να πάρω μεγαλύτερη επιδότηση?

Σόρρυ αν κούρασα με το μεγάλο post.

Μηπως η επιδοτηση που σου δινει στο myaccount αντιστοιχει σε αγορες από το e-shop που γενικα ειναι καλυτερες τιμες;

Οσο για το καρτοκινητο μπορεις να το ξανακανεις συνδεση οποτε θελεις

γνωρίζει μήπως κάποιος αν υπάρχει μία standard λίστα με μαγαζιά όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σου αντί να πας στη vodafone?
Original Against the Machine

γνωρίζει μήπως κάποιος αν υπάρχει μία standard λίστα με μαγαζιά όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σου αντί να πας στη vodafone?

Σε Πλαισιο σιγουρα....Πιθανον και σε αλλα που δεν ξερω.Μαλιστα μπορεις με τη εποιδοτηση να παρεις ασχετο προιον

Φιλικά Γιάννης

για το πλαίσιο το ξέρω και εγώ. όπως και για τον κωτσόβολο νομίζω. απλά ήθελα να μάθω αν γίνεται και σε άλλα μαγαζιά και ποια είναι αυτά.
Original Against the Machine

στις 31-5 με 1-6 εγινε η φορητοτητα του αριθμου μου απο κοσμοτε σε βονταφον

σημερα ηρθε αυτο σε μνμ στο κινητο μου κ στο My account στο ιντερνετ

Ημερομηνία έκδοσης: 1 Ιούνιος 2012

Περίοδος χρήσης: 31/05/2012 - 31/05/2012

Συνολικό οφειλόμενο ποσό:

€ 24, 30

αυριο θα τους παρω τηλ...

Tο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Vodafone είναι στη διάθεσή σου στον αριθμό 13830.

αυτο ειναι χρεωσημο?

Keep The Scene UP...

Για ποιο λόγο να τους πάρεις; 31-5 έγινε η φορητότητα, άρα χρησιμοποιήσες επί 1 ημέρα το κινητό σου, οπότε χρεώθηκες στον 1ο λογαριασμό αναλογία παγίου από την 1 αυτή ημέρα συν το πάγιο του 2ου μήνα.

Όλα μια χαρά χθες με τις δωρεάν κλήσεις προς Βόντα όταν παίζει η Εθνική. Κανένα πρόβλημα με το δίκτυο. :)

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών