sofos_k Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Με έναν λογαριασμό 35-40€ μέχρι τι έκπτωση παγίου (και πόση επιδότηση) μπορώ να πάρω με ανανέωση; Τώρα τόσο η έκπτωση όσο και η επιδότηση είναι γύρω στα 60€. Οταν πήρα τηλέφωνο στο 13830 μου είπαν πως τις επιδοτήσεις τις διαχειρίζονται τα καταστήματα και πως η μείωση παγίου είναι στανταρ ανάλογα με το πρόγραμμα και δεν μεταβάλλεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Σημερα ειπα να κανω την "περπατημενη", για να πετυχω εκπτωση στο παγιο του κολλητου μου (μιας και εκεινος δεν το εχει με το θεμα), που φευγει Κυπρο για ενα διαστημα. Στις 12 εκανα την αιτηση φορητοτητας, στις 6 με καλεσαν. Αποτελεσμα: unlimited 60, με ολα μεσα, στα 30€ τελικο. Χωρις καμια προσπαθεια. Το μονο που εχω απορια, η vf ενσωματωσε στο roaming και το internet χωρις χρεωση; Θυμαμαι παλια (γιατι και εγω το εχω το πακετο) οτι ηταν 5€ το μηνα, με υποχρεωτικη παραμονη 3 μηνες, ωστε να εχεις δεδομενα στο εξωτερικο. Εχει αλλαξει κατι; 2 φορες που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι χωρις χρεωση. Αλλα κατι δε μ αρεσει.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgrod Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 καλημερα...τις επιδοτησεις τις παιρνουμε μονο απο τα καταστηματα vodafone,plaisio η μπορουμε και απο ιντερνετικα μαγαζια που πουλανε συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παλιά έδινε και το eclick, επίσης δίνουν και τα Media Markt κλπ καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Σημερα ειπα να κανω την "περπατημενη", για να πετυχω εκπτωση στο παγιο του κολλητου μου (μιας και εκεινος δεν το εχει με το θεμα), που φευγει Κυπρο για ενα διαστημα. Στις 12 εκανα την αιτηση φορητοτητας, στις 6 με καλεσαν. Αποτελεσμα: unlimited 60, με ολα μεσα, στα 30€ τελικο. Χωρις καμια προσπαθεια. Το μονο που εχω απορια, η vf ενσωματωσε στο roaming και το internet χωρις χρεωση; Θυμαμαι παλια (γιατι και εγω το εχω το πακετο) οτι ηταν 5€ το μηνα, με υποχρεωτικη παραμονη 3 μηνες, ωστε να εχεις δεδομενα στο εξωτερικο. Εχει αλλαξει κατι; 2 φορες που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι χωρις χρεωση. Αλλα κατι δε μ αρεσει.... Και καλά κάνει και δε σου αρέσει. Πρέπει να ζητήσεις ενεργοποίηση για να έχεις τα δεδομένα του προγράμματός σου στα Ευρωπαικά δίκτυα, με κόστος 5€ και ελάχιστη παραμονή 3 μήνες, άρα 15€. Συμφέρει φυσικά πάρα πολύ για κάνεις χρήση του 1.5GB που έχει το Unlimited 60, αλλά δεν είναι τζάμπα. (Μόνο στο Unlimited 175 είναι δωρεάν, και σε όσους έχουν τη υπηρεσία mobile internet unlimited με τα 3gb). Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και εδώ. Σε τέτοια θέματα που αφορούν χρεώσεις περιαγωγής, καλύτερα να μη δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε ότι ακούς αν δεν το δεις και κάπου γραμμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Ρε παιδιά μια βοηθεια παρακαλω. Ενας φίλος πληρώνει στη vodafone συμβολαιο γυρω στα 30 - 35 ευρώ μηνιαίως (unlimited αλλά δεν ξέρω ποιο) με ελαχιστες κλησεις προς σταθερα και άλλα κινητα... 1. Για να παρει επιδοτηση μεγαλυτερη να καλέσει στο 1027 και να ζητησει να ακυρωσει τη συνδεση του ή να παει να κανει αιτηση φορητοτητος σε αλλη εταιρια; 2. Ποιο προγραμμα θα ειναι φθηνοτερο γιαυτόν για να εχει δωρεαν προς Vodafone χωρις ιντερνετ , sms και ελαχιστη ομιλια προς τριτους; Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Ρε παιδιά μια βοηθεια παρακαλω. Ενας φίλος πληρώνει στη vodafone συμβολαιο γυρω στα 30 - 35 ευρώ μηνιαίως (unlimited αλλά δεν ξέρω ποιο) με ελαχιστες κλησεις προς σταθερα και άλλα κινητα... 1. Για να παρει επιδοτηση μεγαλυτερη να καλέσει στο 1027 και να ζητησει να ακυρωσει τη συνδεση του ή να παει να κανει αιτηση φορητοτητος σε αλλη εταιρια; 2. Ποιο προγραμμα θα ειναι φθηνοτερο γιαυτόν για να εχει δωρεαν προς Vodafone χωρις ιντερνετ , sms και ελαχιστη ομιλια προς τριτους; Ευχαριστω εκ των προτερων... Να κανει τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας σε Cosmaote.θα τον παρουν απο vodafone και θα διαλεξει προγραμμα που τον συμφερει με καλυτερη προσφορα απο το παγιο που εχει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Και καλά κάνει και δε σου αρέσει. Πρέπει να ζητήσεις ενεργοποίηση για να έχεις τα δεδομένα του προγράμματός σου στα Ευρωπαικά δίκτυα, με κόστος 5€ και ελάχιστη παραμονή 3 μήνες, άρα 15€. Συμφέρει φυσικά πάρα πολύ για κάνεις χρήση του 1.5GB που έχει το Unlimited 60, αλλά δεν είναι τζάμπα. (Μόνο στο Unlimited 175 είναι δωρεάν, και σε όσους έχουν τη υπηρεσία mobile internet unlimited με τα 3gb). Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και εδώ. Σε τέτοια θέματα που αφορούν χρεώσεις περιαγωγής, καλύτερα να μη δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε ότι ακούς αν δεν το δεις και κάπου γραμμένο... Εννοειται δεν εμεινα σε οσα μου ειπαν. Πηρα το 13830 και ρωτησα και μου ειπαν οτι οντως πρεπει να ενεργοποιηθει. Και ζητησα να του το κανουν, αν και μου ειπαν οτι επειδη γινεται αναβαθμιση, θα ολοκληρωθει σε 6 εργασιμες. Και ετσι τωρα για λιγες μερες το εχει κλειστο το κινητο μεχρι να του το ενεργοποιησουν. Ελπιζω να το κανουν συντομα γιατι θα παθει εκει χωρις νετ... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Η Vodafone υποστηρίζει CBS (cell broadcast service)?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Δεν νομίζω,είδες κανένα περίεργο μήνυμα; Η telestet είχε κάποτε. Edited January 4, 2012 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το σταθερό τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση πελατών ποιο είναι??Μην παίρνω στο 13830 και χρεώνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το σταθερό τηλέφωνο για την εξυπηρέτηση πελατών ποιο είναι??Μην παίρνω στο 13830 και χρεώνομαι 2106702000 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 2106702000 Τι δηλαδή εκεί σου απαντάνε κανονικά τα ίδια πράγματα σαν το 13830? :) Αλήθεια υπάρχει άλλο νούμερο σαν κινητό βόνταφον για να πάρει κανείς με χρέωση κινητού από άλλης εταιρεία το κινητό; Πχ. 694##13830 ή κάτι ανάλογο;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Τι δηλαδή εκεί σου απαντάνε κανονικά τα ίδια πράγματα σαν το 13830? :) Αλήθεια υπάρχει άλλο νούμερο σαν κινητό βόνταφον για να πάρει κανείς με χρέωση κινητού από άλλης εταιρεία το κινητό; Πχ. 694##13830 ή κάτι ανάλογο;;) ειναι κανονικο τμημα εξυπηρετησης αλλα και μπορεις να μιλησεις με εργαζομενους στα κεντρικα για πιο ''εξειδικευμενα θεματα'' . τελος ο αλλος αριθμος εξυπηρετησης ειναι το 6944403830 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 ειναι κανονικο τμημα εξυπηρετησης αλλα και μπορεις να μιλησεις με εργαζομενους στα κεντρικα για πιο ''εξειδικευμενα θεματα'' . τελος ο αλλος αριθμος εξυπηρετησης ειναι το 6944403830 Για να είμαστε πιο ακριβης ο αριθμός αυτός είναι το τηλεφωνικό κέντρο των γραφείων της Vodafone. Aπλώς στην αρχή σου δίνει επιλογή να συνδεθείς αν θέλεις με την εξυπηρέτηση πελατών που είναι το ίδιο τμήμα με το 13830. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Άρα υπάρχει οντως προβλημα και η αιτία είναι η αναβάθμιση του billing. Γιατί μου παραπονέθηκε ο πάτερας μου οτι η ενημέρωση υπολοιπομενου χρονου έχει κολλήσει στις 30/12 και δεν ήξερα τι να του πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σταδιακά θα επανέλθουν και τα υπόλοιπα. Προς το παρόν, "σηκώθηκε" το MyAccount, αν και δεν είναι πλήρως λειτουργικό ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σταδιακά θα επανέλθουν και τα υπόλοιπα. Προς το παρόν, "σηκώθηκε" το MyAccount, αν και δεν είναι πλήρως λειτουργικό ακόμη. γνωριζει κανεις ποτε θα επανελθει πληρως το συστημα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μέχρι την δευτερα ειπανε... Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Μέχρι την δευτερα ειπανε... εδω και δεκα μερες η ενημερωση τους ειναι για 2 εργασιμες. Αντε να δουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ποιος μίλησε για 2 εργάσιμες; Εκτός αυτού, δεν μιλάμε για κάτι απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ποιος μίλησε για 2 εργάσιμες; Εκτός αυτού, δεν μιλάμε για κάτι απλό. 2 διαφορετικοι εκπροσωποι της εξυπηρετησης πελατων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπερα μηπως ξερει κανεις ,αν εχεις φραγη στην γραμμη μπορεις να κανεις φορητοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν μπορεί να γίνει φορητότητα αν έχεις φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftis Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Με ακυρωση γραμμης σταματαω να πληρωνω το παγιο και αν ναι σε ποσο χρονο μπορω να ξαναπαρω το νουμερο μου .Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts