Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μετακομισω στη voda λογω της πολυ καλης επιδοτησης και της εκπτωσης στα παγια..ομως ακομα δεν εχω κλεισει χρονο στην cosmote,θελω 2 μηνες ακομη..τι ποσο θα πρεπει να δωσω αποζημιωση αν θελω να κανω φορητοτητα?

Απο cosmote μετα απο 10 χρονια πελατης και εταιρικο πακετο με 6 νουμερα μου εδωσαν μετα απο απειλη οτι θα φυγω 126ευρω στον καθενα,πηγα voda και μου δινουν 400 και -10% εκπτωση στα παγια + 2 μηνες δωρεαν στα πακετα unlimited 50 ,δηλ. sto 50 τον χρονο θα δοσω 457,50 τα οποια ειναι 38,15 τον μηνα και θα παρω και 400 ευρω συσκευη δηλ. πανε να βγαλουν ολο κι'ολο 57,50 ευρω απο εμενα για ολο τον χρονο!

Αλλα το κακο ειναι οτι δεν θελω αλλη συσκευη εχω νοκια 5800,Ν95,Ν958gb,ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ!

Τι να κανω ρε παιδια να παρω κανα SE Vivaz για να το σμπροξω η μηπως θα μου μεινει και αυτο!

Ξερει κανεις να κανα κινητο που να φευγει ευκολα π.χ να το παρω 400 και να το δοσω 300 του κουτιου!

Δηλ. με λιγα λογια να μιλαω ολο τον χρονο και στο τελος να τους εχω δωσει 155 ευρω,φτανει πια τοσσα χρονια 60-70 ευρω τον μηνα και να εχω τον κουμπαρω μου και αλλους γνωστους να κυκλοφορουν με τα iphone κουτρα (400 ευρω καθε χρονο επιδοτηση επειδη εχουν 12-15 γραμμες,και μιλαμε οτι ουτε 400 δεν πληρωνουν τον χρονο,τους δινουν παραπανω απ'οτι παιρνουν μονο και μονο μην τους χασουν!

δεν είναι αυτό που είπα..γω λέω για hol+vodafone.. ή αυτό είναι;

Δεν με ενδιαφέρουν τα -2 πάγια..

Βασικά εγώ αυτό κατάλαβα από το παραπάνω λινκ..

Βέβαια εδώ δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8361

Τώρα τι να σου πω.. Για να είσαι 100% σίγουρος , γιατί δεν παίρνεις στο 13830 να τους ρωτήσεις να σου πουν?? Εκεί δεν κάνουν τέτοια που κάνουν τα καταστήματα.. Θα σου πουν την αλήθεια.. Και αν δεν ισχύει αυτό με το unlimited, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τους κάνεις μια καταγγελία?? Έστω στο 13830 για το συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί:

1. σου απέκρυψε ότι υπάρχουν και τα vodafone οικονομικά προγράμματα και σου είπε μόνο ευέλικτα και unlimited και αν ισχύει και αυτό με την hol που λες, ένας λόγος παραπάνω (βέβαια πάρε στο 13830 να ρωτήσεις σίγουρα πρώτα)

Η συνδυαστική προσφορά με Χολ ισχύει για όλα τα προγράμματα από 30 ευρώ και ανω.Εγώ την έχω με surf & talk & ένας φίλος μου με Οικονομικό.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μετακομισω στη voda λογω της πολυ καλης επιδοτησης και της εκπτωσης στα παγια..ομως ακομα δεν εχω κλεισει χρονο στην cosmote,θελω 2 μηνες ακομη..τι ποσο θα πρεπει να δωσω αποζημιωση αν θελω να κανω φορητοτητα?

Περιπου το 1/6 τξς επιδοτησης που πηρες περυσι.

Ευχαριστω.Πριν κανω αυτο πηρα σε Voda και ρωτησα τι ποσο πρεπει να επιστρεψω (9/5/10 συμπληρωνω χρονο) για να κανω φορητοτητα σε δυο αριθμους που εχω....Ρωτησαν γιατι ευγενεστατα και εγω παλι ευγενεστατα αλλα χωρις δισταγμο ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο την συμπεριφορα προς παλιους συνδρομητες ενω κοπτοντε για νεους....Συμφωνησε και μου ειπε οτι θα ζητησει αυξηση επιδοτησης απο 65 σε 205 ευρω και παγιο μειωμενο 50 %. Αυριο θα ξερουμε μου ειπε...

Το αιτημα εγινε απολυτα δεκτο !!!!

Edited by moment_v
Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση η την Πολλαπλή παράθεση όταν θες να συμπληρώσεις κάτι

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγω σημερα πηρα τηλ. στην cosmote για να μεταφερω σε voda 5 νουμερα και μου εκαναν την επιδοτηση απο 100 σε 180+φπα δηλ. περιπου 218 ευρω στον καθενα και οταν τις ειπα οτι παλι δεν με συμφερει μου εδωσε και 2 μηνες δωρεαν παγια στον καθενα δηλ. αλλα 60= 278 και τελικα εκατσα cosmote γιατι για να επαιρνα 300+2 μηνες δωρεαν (unlimited 35)δηλ. 378 απο voda (και μονο για αγορα συσκευη ενω στον οτε μου ταχωσαν στον λογαριασμο!) επρεπε να κατσω και 8 μηνες με παγιο 38 ευρω!

Μου εδωσε και απεριοριστα ενδοεταιρικα με 2.6!

Δηλ. αν μιλησω εναν ολοκληρο χρονο το πακετο μου 30ευρωΧ12=360 στο τελος του χρονου θα τους εχω δωσει 90 ευρουλακια και περσυ μου πηραν για τα ιδια 456!(38 ευρω εδινα τον μηνα γιατι το ενδοεταιρικο το χρεωναν 10 ευρω νομιζω!)

και μου ειχαν δωσει 90 ευρω επιδοτηση !

Δηλ. για τα ιδια φετος 280 ευρω λιγοτερα, αντε και του χρονου να μας πληρωνουν κι'απο πανω!

παιδιά μήπως ξέρει κάποιος απο πότε θα είναι διαθέσιμο το iphone 3gs 16gb στη voda γιατι το ποσο της επιδότησης μου θα ισχυει για ένα μήνα απο σήμερα όπως μου είπαν

παιδιά μήπως ξέρει κάποιος απο πότε θα είναι διαθέσιμο το iphone 3gs 16gb στη voda γιατι το ποσο της επιδότησης μου θα ισχυει για ένα μήνα απο σήμερα όπως μου είπαν

Επειδή δεν το έχει στο site της vodafone δεν σημαίνει κάτι..

Πάρε τηλέφωνο σε όλα τα καταστήματα γύρω σου (vodafone, πλαίσιο και από όπου μπορείς να πάρεις την επιδότηση) και ρώτα.. Σίγουρα κάπου θα υπάρχει διαθέσιμο :)

Μου απάντησαν από vodafone σήμερα,ότι μπορώ να παω σε ένα κατάστημα vodafone και να κάνω surf n talk συμβόλαιο..

Άμα πάω και το πω στον υπάλληλο εκεί;Θα του δείξω και το email για να το κάνει;Πώς θα γίνει η δουλειά;

Μόνο με απειλές νοιώθουν;;

Η συνδυαστική προσφορά με Χολ ισχύει για όλα τα προγράμματα από 30 ευρώ και ανω.Εγώ την έχω με surf & talk & ένας φίλος μου με Οικονομικό.

omg..όσο πιο πολλά λέμε τόσο φορτώνω..

Βασικά εγώ αυτό κατάλαβα από το παραπάνω λινκ..

Βέβαια εδώ δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8361

Τώρα τι να σου πω.. Για να είσαι 100% σίγουρος , γιατί δεν παίρνεις στο 13830 να τους ρωτήσεις να σου πουν?? Εκεί δεν κάνουν τέτοια που κάνουν τα καταστήματα.. Θα σου πουν την αλήθεια.. Και αν δεν ισχύει αυτό με το unlimited, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν τους κάνεις μια καταγγελία?? Έστω στο 13830 για το συγκεκριμένο κατάστημα, γιατί:

1. σου απέκρυψε ότι υπάρχουν και τα vodafone οικονομικά προγράμματα και σου είπε μόνο ευέλικτα και unlimited και αν ισχύει και αυτό με την hol που λες, ένας λόγος παραπάνω (βέβαια πάρε στο 13830 να ρωτήσεις σίγουρα πρώτα)

φίλε ήδη έγραψα στην ΕΕΤΤ και ειδοποίησα και vodafone ότι τους '' έδωσα'' . Και να η απάντηση τους..μπορώ να κάνω το συμβόλαιο!!!!

Θα πάρω την hol και την voda ,μιας και ένας από αυτούς με είχε καλέσει πριν δυο βδομάδες για να με ενημερώσει για τα πακέτα αυτά των εκπτώσεων σε συνδιασμό hol-vodafone,αλλά επειδή εκείνη την ώρα ήμουν με το ένα βήμα μέσα στο αεροπλάνο,μου έστειλε email για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του,οπόταν θέλω.

Edited by xtrmsnpr

- - - -

Ο πατερας μου εχει ενα προγραμμα "Χωρις παγιο". Και ηθελα να κανω μεταβιβαση την συνδεση στο ονομα μου και μου ειπε οτι υποχρεωτικα πρεπει να αλλαξω και προγραμμα. Ισχυει οντως; Και οτι το χαμηλοτερο ειναι το unlimited 15. Ουτε οικονομικα ουτε ευελικτα υπαρχουν.!!!!!
Samsung S21 Ultra

Ο πατερας μου εχει ενα προγραμμα "Χωρις παγιο". Και ηθελα να κανω μεταβιβαση την συνδεση στο ονομα μου και μου ειπε οτι υποχρεωτικα πρεπει να αλλαξω και προγραμμα. Ισχυει οντως; Και οτι το χαμηλοτερο ειναι το unlimited 15. Ουτε οικονομικα ουτε ευελικτα υπαρχουν.!!!!!

Λάθος.. Υπάρχουν και ευέλικτα και οικονομικά... :O

Οταν ρωτησα την υπαλληλο μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο τα unlimited... Αλλα και παλι δε καταλαβα. Γιατι πρεπει να αλλαξω προγραμμα για να αλλαξω στοιχεια στην συνδεση; Μας δουλευουν;
Samsung S21 Ultra

Θα αναφέρω ένα περιστατικό που απλά επιβεβαιώνει πόσο μας κοροιδεύουν οι εταιρείες τηλεπικοινωνίας,δε θα πω κάτι πρωτάκουστο.

Ο πατέρας μου είναι συνδρομητής στη Vodafon,από την εποχή που ήταν Panafon δηλαδή σχεδόν 10 χρόνια.

Τα τελευταία 2 χρόνια είναι σε ένα πρόγραμμα με 270' ομιλίας,και συνήθως τα ξεπερνούσε,κάνοντας λογαρισμούς της τάξης των 60Ε κατά μ.ο.

Άλλοτε έκανε 75 και άλλοτε 50,το πάγιο δε ήταν 45Ε.

Είχε μια έκπτωση στο πάγιό του,της τάξης των 8Ε νομίζω,και όταν πήγε φέτος να πάρει την επιδότηση του(120Ε),ενσωματωνοντάς την στο πάγιό του,του είπαν πως πρέπει να κοπεί η προηγούμενη έκπτωση,για να μπει η νεα.Έτσι δεν έκανε τίποτα,επειδή δεν τον συνέφερε..

Ηρθε ο καιρός που αποφασίσαμε να αλλάξουμε εταιρεία,να πάμε στην Cosmote,επειδή μας προσέφερε ένα δελεαστικό πακέτο για 2 αριθμούς που έχουμε(1 VF-1 Wind)...

Έρχεται λοιπόν η Vodafone με μια αντιπρόταση βασιζόμενη στην πρόταση της Cosmote,και προτείνει απεριόριστα προς αριθμούς Vodafone(ίσως και σταιερα:wacko:) +300' προς τους άλλους μόνο με 28Ε με τέλη κλπ!!!!

Επίσης του έβγαλαν και επιδότηση της τάξης των 300Ε...

Καταλαβαίνουμε τη διαφορά?Δηλαδή με αυτό το πρόγραμμα,ο πατέρας μου πιθανότατα δε θα ξεπερνούσε ποτέ το πάγιο,θα πλήρωνε τα μισά από ότι πριν,και θα μιλούσε πολύ-πολύ περισσότερο..

Άλλο που η επιδότηση υπερδιπλασιάστηκε..

Έχε χάρη που δεν ήθελα να βρίσω την κοπελίτσα...:D

Τελικά δεν αποδέχθηκα την πρόταση,αλλά το ηθικό δίδαγμα(:p) είναι πως και ο άγιος φοβέρα θέλει...Δηλαδή έλεος με την εκμεταλλευση..

Τα ίδια και η Wind από την οποία μετέφερα το δικό μου αριθμό στην Cosmote(μου προσέφερε επιδότηση 300 Ε).

Καλύτερα να κάνεις μια αίτηση για φορητότητα σε άλλη εταιρεία όταν θες να πετύχεις κάτι..Μιλάμε συφυλιάζονται,κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν...

Edited by ceidmaster

Αυτό το... "συφύλιασμα" δεν ισχύει για όλους όμως και ούτε είναι έτσι καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς. Όποτε είναι να δείξουν νούμερα παρατηρούνται τέτοιου είδους φαινόμενα. :D

Οταν ρωτησα την υπαλληλο μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο τα unlimited... Αλλα και παλι δε καταλαβα. Γιατι πρεπει να αλλαξω προγραμμα για να αλλαξω στοιχεια στην συνδεση; Μας δουλευουν;

Για το δεύτερο δεν ξέρω να σου πω.. (παρε στο 13830 και ρώτησε για να σου πουν σίγουρα.. σσ.: μπορείς να πάρεις και από σταθερό ΟΤΕ)

Για το πρώτο.. απλά είναι η βλακεία ορισμένων καταστημάτων για να προωθήσουν τα πακέτα unlimited και να ψήσεις και άλλους να πάρουνε τέτοια.. Αν πάρεις στο 13830 θα σου πουν κανονικά ότι υπάρχουν και τα οικονομικά και τα ευέλικτα.. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα και θα του έλεγα ότι στο cc μου είπαν ότι υπάρχουν και αυτά.. Θα μου τα περάσετε ή θα σας κάνω καταγγελία?? (υπάλληλο εννοείς κάποιου καταστήματος από ότι κατάλαβα, σωστά? ).. Ή ζήτησε τα στοιχεία του υπαλλήλου που σου λέει ότι υπάρχουν μόνο αυτά τα προγράμματα unlimited και κάνε καταγγελία και στο 13830 λέγοντας τα στοιχεία του και το κατάστημα .. (προσωπικά σου προτείνα να κάνεις το πρώτο :) )

Ε δε χρειάζεται να καταφεύγουμε σε τέτοιες λύσεις με το παραμικρό, λες και το 13830 είναι ο μπαμπούλας... Προσωπικά, αν μου έλεγαν άλλα αντ'άλλων σε κατάστημα, θα έπαιρνα τηλέφωνο στο 13830 για να το ξεκαθαρίσω ή θα έστελνα e-mail- διότι τα γραπτά μένουν ως γνωστόν- και απλά θα πήγαινα σε άλλο κατάστημα. Το αρχικό κατάστημα θα έχανε απ'τον αεροχρόνο μου, όχι εγώ :)

Ε δε χρειάζεται να καταφεύγουμε σε τέτοιες λύσεις με το παραμικρό, λες και το 13830 είναι ο μπαμπούλας... Προσωπικά, αν μου έλεγαν άλλα αντ'άλλων σε κατάστημα, θα έπαιρνα τηλέφωνο στο 13830 για να το ξεκαθαρίσω ή θα έστελνα e-mail- διότι τα γραπτά μένουν ως γνωστόν- και απλά θα πήγαινα σε άλλο κατάστημα. Το αρχικό κατάστημα θα έχανε απ'τον αεροχρόνο μου, όχι εγώ :)

Ναι, αλλά το κακό παραέγινε.. Διαβάσαμε πολλές περιπτώσεις μόνο από δω μέσα (ποιος ξέρει πόσες ακόμα είναι) που τους λένε ότι τα μόνα προγράμματα που είναι διαθέσιμα είναι τα unlimited.... Εγώ πάντως θα ένιωθα μ****** και δεν θα το ανεχόμουν αυτό... Είπαμε.. Ας πούνε ότι και τα οικονομικά και τα ευέλικτα υπάρχουν και να τονίσουν τα πλεονεκτήματα των unlimited, αλλά όχι να τα προωθούνε με ψέματα και με τέτοιες μεθόδους..

Τώρα βέβαια είναι στην κρίση του καθενός.. Όπως θέλει ο καθένας πράττει.. Εγώ τη γνώμη μου είπα. :)

Στην ιστοσελίδα πάντως όπως και στο Myaccount είναι διαθέσιμα προς το παρόν τα surf and talk!Όντως έχουν σκοπό να τα σουτάρουν ή είναι βλακείες ορισμένων υπαλλήλων αυτές;

Στην ιστοσελίδα πάντως όπως και στο Myaccount είναι διαθέσιμα προς το παρόν τα surf and talk!Όντως έχουν σκοπό να τα σουτάρουν ή είναι βλακείες ορισμένων υπαλλήλων αυτές;

στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι τα surf and talk είναι διαθέσιμα μόνο για Blackberry....

Πιστεύετε θα πάρει παράταση η προσφορά για το Vodafone Unlimited 15 με τα 10€;

Αφου η Cosmote παρατεινει την προσφορα της καθολου απιθανο....

Φιλικά Γιάννης

(παρε στο 13830 και ρώτησε για να σου πουν σίγουρα.. σσ.: μπορείς να πάρεις και από σταθερό ΟΤΕ)

Προσοχή αν παίρνετε στο 13830 από σταθερό. Η χρέωση δεν είναι αστική!

Η χρέωση είναι περίπου 0,13/λεπτό. Αντίστοιχα ισχύουν και για τo 13838 της cosmote.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να καλέιτε στο 210-6702000 από σταθερό.

Σωστα.Παντα αυτο παιρνω.

Φιλικά Γιάννης

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών