Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φαίνεται να είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά με βλέπω να περιμένω ;)

αν βγει και ο Ερμής με GPS, είναι το ultimate (πλην Flame)

Δυσκολο , την παλευουν παντως πολυ την δουλεια οι μαγκες του XDA :cool:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χλωμο το βλεπω παντως, ειναι καθαρα θεμα hardware και το Τynt δεν ανακοινωθηκε ποτε σαν gps enabled. Εκτος αν το φυλαγαν για κρυφο χαρτι οι Ταιβανοί:)

Το θεμα οτι η Radio version ειναι ιδια με αυτη του Trinity, δεν σημαινει οτι λειτουργει και το gps. Ο δέκτης δεν ειναι κατι απλο που τοποθετειται πανω στο chipset "καταλαθος", αποκωδικοποιεί και επεξεργάζεται τα σήματα που λαμβάνει από τους διαθέσιμους GPS δορυφόρους και διαθετει ενσωματωμενη κεραια. Αν ξεχασανε να ανακοινωσουν κατι τοσο σημαντικο...τοτε τι να πω?

αν βγει και ο Ερμής με GPS, είναι το ultimate (πλην Flame)

Τελικά νομίζω πως το πράγμα δυσκολεύει!! :O

Αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω το 3300, μετά διαβάζω εδώ οτι το 3600 είναι πιο γρήγορο και με κάποια "κόλπα" έχει και GPS και τώρα λέτε για τον ΕΡΜΗ (Tynt?) Τελικά έχω μείνει ακόμα με το 6600 (ενώ η γυναίκα μου έχει το Ν70), άρα πρέπει να κάνω μια κίνηση!

Εκτός από τον χαμηλό επεξεργαστή το 3300 τα έχει όλα, δηλαδή και το GPS με SIRFIII και ραδιόφωνο και Wifii & Bluetooth. Είναι τελικά τόσο αργό και "αρχαίο" ώστε να αξίζει το ψάξιμο με το 3600 ή το Tynt?

Το Tynt επίσης δεν έχει radio έτσι? Είναι δηλαδή όπως το 3600 αλλά slide με πληκτρολόγιο ? Τα slide δεν είναι πιο ευαίσθητα?

Καλημέρα !!!!

Τελικά νομίζω πως το πράγμα δυσκολεύει!! :O

Αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω το 3300, μετά διαβάζω εδώ οτι το 3600 είναι πιο γρήγορο και με κάποια "κόλπα" έχει και GPS και τώρα λέτε για τον ΕΡΜΗ (Tynt?) Τελικά έχω μείνει ακόμα με το 6600 (ενώ η γυναίκα μου έχει το Ν70), άρα πρέπει να κάνω μια κίνηση!

Εκτός από τον χαμηλό επεξεργαστή το 3300 τα έχει όλα, δηλαδή και το GPS με SIRFIII και ραδιόφωνο και Wifii & Bluetooth. Είναι τελικά τόσο αργό και "αρχαίο" ώστε να αξίζει το ψάξιμο με το 3600 ή το Tynt?

Το Tynt επίσης δεν έχει radio έτσι? Είναι δηλαδή όπως το 3600 αλλά slide με πληκτρολόγιο ? Τα slide δεν είναι πιο ευαίσθητα?

Καλημέρα !!!!

Φιλε μου

Το Αρτεμις ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι αλλα συγκρινοντας το με το htc 3600 ειναι σαν το RAV4 η το GRAND VITARA με το GRAND CHEROKEE , bwv x5 klp

Παντα εξαρτάται τι θελεις απο ενα μηχανημα

το Αρτεμις με το ΒΤ status μπορεις να το υπερχρονισεις απο τα 200 στα 260 και να πηγαινει αρκετα γρηγορα , επίσης τα έχει ολα μεσα (αν και στο gps το στιγμα στο destinator μενει αρκετα πισω 10-15 μετρα) και μη βιαστει καποιος να πει ότι φταιει η σπασμενη εκδοση του destinator γιατι το ΜΙΟ 701 με την ιδια ηταν απολυτα ακριβες !!!!!!!!!!

Τώρα το htc3600 ειναι μια λιμουζινα πως να το κανουμε ,

κυριλατο, μικρο , απιστευτη οθονη σε γωνιες θεασης, καταπληκτικη καμερα , ηχος δυνατος και καθαρος , κανενα προβλημα σαν τηλεφωνο , ταχυτατο (μπορεις να τρεχεις πολλα προγραμματα στο today με skins χωρις καμια καθυστερηση) αλλα έχει και αυτο μερικα κολληματακια , όπως αυτο με την μνημη , εγω ότι μνημη και αν του εβαλα στα 2 gb μια την επαιζε μια οχι , ενω με 1 gb κανενα προβλημα !!!!

Επίσης οπως είπε και ενας φιλος εδω μεσα έχει στο hardware απιστευτες δυνατοτητες τις οποιες ειναι σιγουρο ότι σε λιγο καιρο θα τις εκμεταλευτουν στο επαρκο οι rom που ερχονται (και δεν μιαλω για το gps)

Αλήθεια σαν gps με το destinator πως παει ??? σαν στιγμα !!!!!!! ας απαντησει καποιος που το δοκιμασε

Φυσικα υπάρχει και το ΕΤΕΝ Χ500 το οποιο ενω ειναι καλο και γρηγορο μου την εσπασε με τα διαφορα bug του !!!

Αυτα ελπίζω να βοηθησα !!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

OAL επίσης κάτι πολύ απλό - το 3300 δεν είναι 3G... αν είναι να πας για ΟΧΙ 3G, πάρε το X500

επίσης αν δεν σε ενοχλεί η τετράγωνη 240x240 (εμένα με ενοχλεί αφάνταστα αφού τώρα έχω VGA και θεωρώ ΑΣΤΕΙΟ να "βλέπω" χάρτη σε 240x240) θα έπαιρνα FSX T830 που είναι απλά ΣΟΥΠΕΡ (πλην οθόνης)

domal (συγγενείς είστε; χεχεχε - λόγω κατάληξης), σόρρυ για το off-topic και ελπίζω να μη τσαντιστείς αλλά δεν κρατιέμαι :) ...με γειά τον Καφέ και καλό πρωτάθλημα :p

---

NLS

ilogic.gr

...αλλα έχει και αυτο μερικα κολληματακια , όπως αυτο με την μνημη , εγω ότι μνημη και αν του εβαλα στα 2 gb μια την επαιζε μια οχι , ενω με 1 gb κανενα προβλημα !!!!

Τελικά με τη μνήμη τι παίζει;

Στα 2GB έχει κολλήματα το p3600;

Τι ταχύτητας μνήμες δοκίμασες;

Έχει δοκιμάσει κανείς το p3600 με miniSD 4GB;

OAL επίσης κάτι πολύ απλό - το 3300 δεν είναι 3G... αν είναι να πας για ΟΧΙ 3G, πάρε το X500

ετσι ακριβως ειναι, αν δεν θελεις/εχεις 3g, HSDPA να παρεις eten X500,M700 η το asus p535 (ακομα με γαλλικη rom, αλλα με sirfiii, intel 520, mini sd, 256 μνημη, και 2mp autofocus).

Η αλλη λυση βεβαια ειναι να περιμενεις για αυτο εδω:lol: - ανεξαρτητως gps-

http://www.pdamobiz.com/forum/forum_posts.asp?TID=77348&PN=1

Τελικά με τη μνήμη τι παίζει;

Στα 2GB έχει κολλήματα το p3600;

Τι ταχύτητας μνήμες δοκίμασες;

Έχει δοκιμάσει κανείς το p3600 με miniSD 4GB;

με 2gb pqi 80Χ, δεν εχω κανενα προβλημα:happy:

επίτηδες ξύνεις πληγές ε; :)

τραγουδι γνωστης αοιδου:lol: λεει: ανααβεις φωτιες, αναβεις κι ολα τα καις.:lol: :lol: :lol:

Για το flame θα τα καψουμε ολα τα αλλα:D

back to topic :)

πριν πάμε on-topic να θυμίσουμε 3 πραγματάκια για αυτούς που μπορεί να άρχισαν να τρέχουν οι σιαλογόνοι τους

- δεν φαίνεται να έρχεται καν Ευρώπη

- η τιμή είναι εξωπραγματική (αγγίζει το 2x από τα νορμάλ που ξέρουμε)

- το να μην έχει GPS ενώ είναι τόσο μεγάλο, είναι έγκλημα (εγώ θα παρέκαμπτα ΚΑΠΩΣ τα δυο πρώτα εμπόδια αν είχε GPS ή έστω ένα CF slot για να βάλω τα CF slot GPS μου - μην μου πείτε για bluetooth, εδώ πάω πράγματι off-topic, αλλά 10-στις-10 χρησιμοποιώ τα CF GPS μου παρά τα bluetooth GPS μου και αυτό για μένα τα λέει όλα - όποιος θέλει ανάλυση, σε άλλο thread)

ok πάμε on-topic... για βρείτε μου μια καλύτερη τιμή από expansys (με τιμολόγιο) για το Trinity... ψάχνομαι - δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ να το πάρω με κάνα σούπερ-πάγιο σε κάποια Ελληνική κινητή και να το πληρώσω τελικά τρεις φορές μόνο και μόνο για να γλυτώσω μεγάλη μπροστάτζα

---

NLS

ilogic.gr

ok πάμε on-topic... για βρείτε μου μια καλύτερη τιμή από expansys (με τιμολόγιο) για το Trinity... ψάχνομαι - δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ να το πάρω με κάνα σούπερ-πάγιο σε κάποια Ελληνική κινητή και να το πληρώσω τελικά τρεις φορές μόνο και μόνο για να γλυτώσω μεγάλη μπροστάτζα

464 προ φπα http://www.handit.de γερμανικο αλλα αφου θα κανεις supercid, οκ

και 467 προ φπα http://www.aspidshop.com - εχει και λευκο.

Οι γερμανοι στελνουν με ups standard 23 euros σε μια βδομαδα, οι πορτογαλλοι με fedex next day 22 euros:)

xexexexexexexe

αντε να δουμε ο ΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ? Η Ο ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

φιλε panosha νομιζω πως το οτι το destinator στην τελευταια του εκδοση ενα συγκεκριμενο προβληματακι με το 3300 δεν σημαινει οτι το 3300 εχει προβληματικο gps

αν ηταν ετσι δεν θα δουλευε σωστα το i-go tomtom κτλπ.

το αντιθετο συμβαινει νομιζω

φιλε panosha νομιζω πως το οτι το destinator στην τελευταια του εκδοση ενα συγκεκριμενο προβληματακι με το 3300 δεν σημαινει οτι το 3300 εχει προβληματικο gps

αν ηταν ετσι δεν θα δουλευε σωστα το i-go tomtom κτλπ.

το αντιθετο συμβαινει νομιζω

Συμφωνώ μαζί σου, δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο, άλλος το έγραψε και μάλιστα μίλαγε γιά σπασμένο [αν και στο gps το στιγμα στο destinator μενει αρκετα πισω 10-15 μετρα) και μη βιαστει καποιος να πει ότι φταιει η σπασμενη εκδοση του destinator γιατι το ΜΙΟ 701 με την ιδια ηταν απολυτα ακριβες !!!!!!!!!!] και τόνισα να προσέχουμε τι γράφουμε. Η γνώμη μου είναι οτι το πρόβλημα είναι στη ROM της ACE χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. :rolleyes:

Συμφωνώ μαζί σου, δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο, άλλος το έγραψε και μάλιστα μίλαγε γιά σπασμένο [αν και στο gps το στιγμα στο destinator μενει αρκετα πισω 10-15 μετρα) και μη βιαστει καποιος να πει ότι φταιει η σπασμενη εκδοση του destinator γιατι το ΜΙΟ 701 με την ιδια ηταν απολυτα ακριβες !!!!!!!!!!] και τόνισα να προσέχουμε τι γράφουμε. Η γνώμη μου είναι οτι το πρόβλημα είναι στη ROM της ACE χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. :rolleyes:

στην τελευταια του εκδοση το στιγμα ειναι απολυτα ακριβες (ειτε νομιμο ειτε οχι το λογισμικο)υπαρχει ομως μια μικρη ασυμβατοτητα η οποια λυνεται με ενα κολπο που επινοησε μελος του foroum.

αυτο συμβαινει και με την ρομ της ace και με την ρομ της htc

Εδώ

http://www.mobilejoker.com/

528€ τελική, αλλά δες αν με τα μεταφορικά έρχεται πιο φτηνό από το aspidshop...

αγαπητοί καλημέρα,

προσοχή στο εξής.

αν βάλετε memaid και resco keyboard, θα σας χαλάσει το resco keyboard....

ξήλωσα λοιπόν το memaid και στήθηκε και πάλι και δουλεύει σωστά.

δεύτερο πρόβλημα....

για κάποιο λόγο,μετά το upgrade Με την τεστ ρομ, όλα μου τα outlook reminders, έχουν πάρει -8 ώρες βάσει ώρας Κίνας....θα πρέπει να τα ξαναφτιάξω αλλιώς με βλέπω να ξυπνάω για τα γενέθλια του Geovass χαράματα :lol: :lol:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Expansys,578€ τελική τιμή.Απο κει συμφέρει μπορώ να πώ.Με τιμολόγιο δέ, ακόμα καλύτερα για το φπα που θα εκπέσει. :)

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

για κάποιο λόγο,μετά το upgrade Με την τεστ ρομ, όλα μου τα outlook reminders, έχουν πάρει -8 ώρες βάσει ώρας Κίνας....θα πρέπει να τα ξαναφτιάξω αλλιώς με βλέπω να ξυπνάω για τα γενέθλια του Geovass χαράματα :lol: :lol:

δεν υπάρχουν ελληνικά regional settings και ρύθμιση της ώρας σε +2 σε αυτή τη rom?:confused:

δεν υπάρχουν ελληνικά regional settings και ρύθμιση της ώρας σε +2 σε αυτή τη rom?:confused:

Υπαρχουν, αλλα για καποιο λογο που ακομα δεν εχω βρει - αλλαζει την ωρα σε -8 :lol: :lol: :lol: - Αλλαζει βεβαια κανονικα σε +2 και μαζι ολες σου οι καταχωρήσεις !

ισως οταν συνδέεται με δορυφορο να παιρνει την ωρα του δορυφορου, δεν ξερω...:cry:

μ΄αρέσει που το έχετε πάρει στην πλάκα παντως...

πιστεύω οτί θα έιχα σοβαρό πρόβλημα με αυτό το πράμα...

μ΄αρέσει που το έχετε πάρει στην πλάκα παντως...

πιστεύω οτί θα έιχα σοβαρό πρόβλημα με αυτό το πράμα...

Οταν αποφασιζεις να βαλεις TEST ROM, προβλήματα θα βγουν!

Εγω προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα μεγαλο, σιγα τα ΟΑ. Αλλαξε η ωρα, ε και >?

Δεν αλλαζει μονη της, κατι γινεται και αλλαζει, θα το βρουμε και αυτο.

Ασε που σε λιγο καιρο θα σκασει μυτη και η official ROM της HTC όποτε ολα θα πανε καλα...:D

Καλημέρα παίδες...

Κάποιοι ήδη έχουν ξεκλειδώσει το GPS και το δουλεύουν. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος το χρησιμοποιήσε με το Destinator PN για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα...

Δηλαδή, έκανε πλοηγήσεις, είδε κάποιο προβλήματα, όταν το χρησιμοποίησε, το εβαλε σε κάποιο σταντ αυτοκινήτου, είχε ικανοποιητικό σήμα ή η σκεπή του αυτοκινήτου δημιουργούσε πρόβλημα κ.λ.π...

Καλές πλοηγήσεις μάγκες!

Πριν από μερικές ημέρες είχα ρωτήσει κάτι, αλλά μάλλον πέρασα απαρατήρητος... Το GPS μπορεί να δουλεύει αλλά πως τα πάει από σταθερότητα; Το χρησιμοποίησε κανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα για να μας πει τυχόν προβλήματα; Τα οποία μακάρι να μην υπάρχουν μιας που το GPS λογικά σύντομα - θέλω να ελπίζω - θα έρθει και στο Tytn...

Ευχαριστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!