Jump to content

OAL331

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by OAL331

  1. SuperBilly16V Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ;)
  2. Έχεις κάποιες πληροφορίες τι θα έχουν παραπάνω τα νέα μοντέλα για να αξίζει η αναμονή και για πότε μιλάμε ? Επίσης αν ξέρεις μπορώ να κάνω disable το build in GPS και να συνδέσω ένα BT που έχω ? Ευχαριστώ
  3. Θέλω τη γνώμη σας για το Ν560 Είστε ευχαριστημένοι ? Είχα πριν μερικούς μήνες το HTC3600 αλλά δυστυχώς είχε ένα τροχαίο και το "έφαγε" η άσφαλτος πέφτοντας από τη μηχανή. :( Το 360 ήταν σχετικά καλό αν και με μιρκή οθόνη και λιγότερο εξυπηρετικό σαν τηλέφωνο. Το Ν560 που είναι καθαρό PDA με GPS μαζί είναι Ok? Έχει "θέματα" ? Ο επεξεργαστής του είναι αντίστοιχος του Intel 624? Ο δέκτης GPS είναι γρήγορος και αξιόπιστος? Τι λέτε αξίζει για PDA/GPS ? Ευχαριστώ
  4. OAL331

    Destinator 6

    [quote=panosha;- Πλήρης υποστήριξη πρωτοκόλλου SiRF Στις ρυθμίσεις GPS προτείνεται το Sirf πρωτόκολλο ή NMEA και τι σχέση έχει με το αν είναι ή όχι SIRFIII το GPS? Κάποιοι παρότι έχουν SIRFIII το έχουν NMEA!
  5. iLauncher φτιάχνεις το δικό σου μενού και με όποια προγράμματα θες, ακόμα αλλάζεις και εικονίδια και βάζεις και προγράμματα τα οποία δεν έχουν εγκατασταθεί κανονικά;)
  6. Σου απάντησα στο PM σου. Δοκίμασε τις οδηγίες μου και αν δεν τα καταφέρεις ρώτα πάλι από εδώ στο forum. Καλό είναι να ρωτάμε και να απαντάμε εδώ και όχι με PM γιατί όπως λέει ένας φίλος μου, " 1 ρωτάει πολλοί μαθαίνουν !!" ;)
  7. Ευχαριστώ, το περίμενα.......αυτό, κρίμα είναι τραγικό να βγάζουν ppc με τόσο λίγη μνήμη όταν πλέον οι μνήμες είναι Tsampa-man........:cry: Όταν μάλιστα ένα ppc έχει ~700ευρώ ........
  8. Καταρχήν έχο εξωτερικό BT GPS 2ον δεν έχω πρόβλημα μόνο με Dest 6.1 αλλά και με άλλα προγράμματα. Το Dest παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα και χωρίς τα 15 μέτρα απόσταση. Απλά κάποιες φορές 2 στο Dest, 1 με το Skype και άλλη μια που δεν θυμάμαι τι πρόγραμμα έτρεχε, πάγωσε η οθόνη και δεν κάνει τίποτα το p3600. Σαν να έχει μείνει από μνήμη το σύστημα ή η κάρτα γραφικών. Κάπου είχα δει κάποιες επιλογές για την ΑΤΙ, ΄νιμίζω σε κάποιο player...... Anyway, θα δοκιμάσω hard reset...... μάλλον να δω τι φταίει.
  9. :( μα δεν έχω beta rom αλλά ότι έχει από ACE :O
  10. P3600 ACE version Rom 1.15.405.5 23/10/06 Radio 1.20.00.11 Protoc(ol?) 32.52.7020.00H ExtRom 1.15.405.101 Dest 6.1.1.40010
  11. Panosha καλημέρα, (ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που έχεις?---> memaid το είδα !!) Δείχνει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν και όχι μόνο όσες βγάζει στη διαχείριση μνήμης έτσι? Δηλαδή μπορείς να δεις ότι έχεις κάνει Install στο ppc και "τρώει μνήμη"? Επίσης, υπάρχει τρόπος η μνήμη να μεγαλώσει, π.χ κάνοντας cashe από την κάρτα μνήμης όπως σε Hdd?
  12. Κολλάει το 3600 σας ? Καλημέρα,:rolleyes: χθες 2 φόρες το 3600 κόλλησε και αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία. Το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά την περασμένη εβδομάδα. Χθες κόλλησε στο Skype και άλλη μια φορά στο Dest6.1 Μάλιστα δεν χτυπούσε ούτε σε εισερχόμενες κλήσεις. Τι λέτε?
  13. Εγώ σκεφτόμουν το bluetooth handsfree της ΝΟΚΙΑ (HS-12W) που έχει και radio. Είναι όμως το ακριβότερο bluetooth που κυκλοφορεί :( και δεν νομίζω πως θα κάνω πείραμα χωρίς να είμαι σίγουρος ότι παίζει Stereo τα αρχεία μουσικής από το τηλέφωνο και ότι όλα τα υπόλοιπα σχετικά με voice είναι Ok. (π.χ μουσική και εισερχόμενη κλήση ή gps και εισερχόμενη κλήση)
  14. Για όσους δεν θέλουν να βάλουν beta rom: Παρότι έχω ήδη διαβάσει για την beta rom, τελικά επέλεξα να μην πειράξω το τηλέφωνο, με την ελληνική rom της ACE, για να μην χάσω ή τέλος πάντων τραβιέμαι με το "θέμα εγγύηση" και ελληνικά. Αντ' αυτού αγόρασα σήμερα ένα bluetooth GPS Fortuna slim Sirf III και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. "Κλειδώνει" αμέσως 9 δορυφόρους και δεν χάνει καθόλου. Κόστος ~120ευρώ, κάντε search στο skroutz.
  15. NLS σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου και δεν έχω πρόβλημα με τον όρο smarthphone users, ούτε το βλέπω σαν ένα τηλέφωνο μόνο. Απλά η συνήθεια πολλών ετών με Nokia και τα χρόνια τελευταία ειδκά με το 6600 δεν ξεχνιέται εύκολα. Μάλιστα όταν το Nokia6600 έχει με πλήκτρο τη λογική alt+tab μου φάνηκε στην αρχή απίστευτο το PDA να μην την έχει και να πρέπει να εγκαταστήσω s/w. Ναι, πράγματι έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και σίγουρα προτειμώ να έχω 1 συσκευή που τα κάνει όλα, παρά ένα κινητό και ένα άλλο pda/gps. :) :D ;)
  16. Σε ευχαριστώ, πολύ καλό και χρήσιμο πρόγραμμα για να μας θυμίζει τις γιορτές σε αγαπημένα μας πρόσωπα.;)
  17. Τελικά με τη βοήθεια σας εδώ και λίγες μέρες είμαι ένα καινούργιος κάτοχος του P3600:D Καταπληκτικό μηχανάκι !! Επειδή αφενός είμαι νέος χρήστης PDA-WM5 και αφετέρου χρόνια φανατικός σε Nokia, θα ήθελα να μερικές απαντήσεις σε κάποια θεματάκια που έχω αντιμετωπίσει. Λοιπόν 1) Υπάρχει η δυνατότητα (όπως Nokia) να έχω ενεργό προφίλ? Δηλαδή όπως λέμε συνάντηση, αθόρυβο κλπ? Το θέλω κυρίως ώστε σε κάποιες περιπτώσεις αν είναι στο αθόρυβο και να χτυπάει μόνο από συγκεκριμένα νούμερα/επαφές. 2)Ποιό media player προτείνετε? Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα όπως με το winamp να προσθέτω directories και να παίζει σειριακά ή random. (π.χ Directory\Ellinika\Rock) 3)Μπορώ να το ρυθμίσω ώστε να μην κάνει αυτόματη ανίχνευση νέων wi-fi? 4)Θα χρειαστώ βάση για το αυτοκίνητο (λόγω gps), τι προτείνετε? 5) Γενικά άλλα αξεσουάρ, εσείς τι έχετε, από έχετε αγοράσει. Χρειάζομαι μια καλύτερη θήκη, (μάλλον να ανοίγει από πάνω), φορτιστή ι.χ, screen protector, crandle κλπ. 6) Έχει βγάλει η Nokia ασύρματα bluetooth stereo ακουστικά, (όπως της SONY) αλλά έχουν και Radio από μόνα τους. Ίσως είναι καλή περίπτωση για το P3600 που δεν έχει radio. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Θα παίζει stereo mp3? 7)Προφανώς flash δεν έχει, ...... δεν το ήξερα και μου έκανε εντύπωση, επίσης δεν έχει macro εντολή στην φωτογταφική? Πολλές ερωτήσεις μαζεμένες :O , αλλά μαζεύτηκαν όλες μετά τις πρώτες μέρες χρήσης και μη έχοντας βρει όλες τις απαντήσεις στο web. Ευχαριστώ
  18. Ευχαριστώ για τα links. Μόλις είδα ότι στο site της TIM έχεις ένα Pdf με τις προσφορές του μήνα και δείχνει το P3600 λευκό. Θα προσπαθήσω να μάθω αύριο τι παίζει....:!:
  19. Πάντως το μόνο πρόβλημα που βλέπω στο 3600 είναι αυτό το μαύρο γυαλιστερό που έχει, το οποίο "χαλάει το γενικό σύνολο". Το Tynt άσπρο είναι πιο ωραίο, αλλά γενικά φοβάμαι τα slide. Ακόμα και το look του 3300 είναι υπέροχο, .αλλά....... (αν είχε πιο γρήγορο επεξεργαστή.......)
  20. Καλή εβδομάδα!! Που είδατε άσπρα, στο εξωτερικό? Έχτε link γιατί όπου είδα είναι μόνο μαύρα. Μήπως αλλάζει το κάλυμμα? thanks
  21. Ωχχχ κακό αυτό. Και νόμιζα πως θα υπήρχε κάποιο εργαλείο για full backup, (όπως στα pc το acronis ή ghost) :( Προφανώς αν υπήρχε τέτοιο s/w θα μπορούσαν να πάρουν την ελληνική rom και όσοι έχουν αγοράσει από εξωτερικό..... ....thanks
  22. :O Αν κάποιος με ελληνικό P3600 κάνει τη δοκιμή με την Beta για το GPS, μπορεί να επανέλθει στην αρχική κατάσταση και την Ελληνική Rom ? Υπάρχει δηλαδή κάποιο backup tool. ώστε να μην έχει πρόβλημα με την εγγύηση ή αν δεν του βγει/αρέσει η beta?
  23. Και τι χάνω χώρις την ελληνική rom?
  24. Sorry για την ερώτηση, αλλά τι είναι το split?
×
×
  • Create New...