Jump to content

OAL331

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

OAL331's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. SuperBilly16V Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ;)
  2. Έχεις κάποιες πληροφορίες τι θα έχουν παραπάνω τα νέα μοντέλα για να αξίζει η αναμονή και για πότε μιλάμε ? Επίσης αν ξέρεις μπορώ να κάνω disable το build in GPS και να συνδέσω ένα BT που έχω ? Ευχαριστώ
  3. Θέλω τη γνώμη σας για το Ν560 Είστε ευχαριστημένοι ? Είχα πριν μερικούς μήνες το HTC3600 αλλά δυστυχώς είχε ένα τροχαίο και το "έφαγε" η άσφαλτος πέφτοντας από τη μηχανή. :( Το 360 ήταν σχετικά καλό αν και με μιρκή οθόνη και λιγότερο εξυπηρετικό σαν τηλέφωνο. Το Ν560 που είναι καθαρό PDA με GPS μαζί είναι Ok? Έχει "θέματα" ? Ο επεξεργαστής του είναι αντίστοιχος του Intel 624? Ο δέκτης GPS είναι γρήγορος και αξιόπιστος? Τι λέτε αξίζει για PDA/GPS ? Ευχαριστώ
  4. OAL331

    Destinator 6

    [quote=panosha;- Πλήρης υποστήριξη πρωτοκόλλου SiRF Στις ρυθμίσεις GPS προτείνεται το Sirf πρωτόκολλο ή NMEA και τι σχέση έχει με το αν είναι ή όχι SIRFIII το GPS? Κάποιοι παρότι έχουν SIRFIII το έχουν NMEA!
  5. iLauncher φτιάχνεις το δικό σου μενού και με όποια προγράμματα θες, ακόμα αλλάζεις και εικονίδια και βάζεις και προγράμματα τα οποία δεν έχουν εγκατασταθεί κανονικά;)
  6. Σου απάντησα στο PM σου. Δοκίμασε τις οδηγίες μου και αν δεν τα καταφέρεις ρώτα πάλι από εδώ στο forum. Καλό είναι να ρωτάμε και να απαντάμε εδώ και όχι με PM γιατί όπως λέει ένας φίλος μου, " 1 ρωτάει πολλοί μαθαίνουν !!" ;)
  7. Ευχαριστώ, το περίμενα.......αυτό, κρίμα είναι τραγικό να βγάζουν ppc με τόσο λίγη μνήμη όταν πλέον οι μνήμες είναι Tsampa-man........:cry: Όταν μάλιστα ένα ppc έχει ~700ευρώ ........
  8. Καταρχήν έχο εξωτερικό BT GPS 2ον δεν έχω πρόβλημα μόνο με Dest 6.1 αλλά και με άλλα προγράμματα. Το Dest παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα και χωρίς τα 15 μέτρα απόσταση. Απλά κάποιες φορές 2 στο Dest, 1 με το Skype και άλλη μια που δεν θυμάμαι τι πρόγραμμα έτρεχε, πάγωσε η οθόνη και δεν κάνει τίποτα το p3600. Σαν να έχει μείνει από μνήμη το σύστημα ή η κάρτα γραφικών. Κάπου είχα δει κάποιες επιλογές για την ΑΤΙ, ΄νιμίζω σε κάποιο player...... Anyway, θα δοκιμάσω hard reset...... μάλλον να δω τι φταίει.
  9. :( μα δεν έχω beta rom αλλά ότι έχει από ACE :O
  10. P3600 ACE version Rom 1.15.405.5 23/10/06 Radio 1.20.00.11 Protoc(ol?) 32.52.7020.00H ExtRom 1.15.405.101 Dest 6.1.1.40010
  11. Panosha καλημέρα, (ποιο πρόγραμμα είναι αυτό που έχεις?---> memaid το είδα !!) Δείχνει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν και όχι μόνο όσες βγάζει στη διαχείριση μνήμης έτσι? Δηλαδή μπορείς να δεις ότι έχεις κάνει Install στο ppc και "τρώει μνήμη"? Επίσης, υπάρχει τρόπος η μνήμη να μεγαλώσει, π.χ κάνοντας cashe από την κάρτα μνήμης όπως σε Hdd?
  12. Κολλάει το 3600 σας ? Καλημέρα,:rolleyes: χθες 2 φόρες το 3600 κόλλησε και αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία. Το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά την περασμένη εβδομάδα. Χθες κόλλησε στο Skype και άλλη μια φορά στο Dest6.1 Μάλιστα δεν χτυπούσε ούτε σε εισερχόμενες κλήσεις. Τι λέτε?
  13. Εγώ σκεφτόμουν το bluetooth handsfree της ΝΟΚΙΑ (HS-12W) που έχει και radio. Είναι όμως το ακριβότερο bluetooth που κυκλοφορεί :( και δεν νομίζω πως θα κάνω πείραμα χωρίς να είμαι σίγουρος ότι παίζει Stereo τα αρχεία μουσικής από το τηλέφωνο και ότι όλα τα υπόλοιπα σχετικά με voice είναι Ok. (π.χ μουσική και εισερχόμενη κλήση ή gps και εισερχόμενη κλήση)
  14. Για όσους δεν θέλουν να βάλουν beta rom: Παρότι έχω ήδη διαβάσει για την beta rom, τελικά επέλεξα να μην πειράξω το τηλέφωνο, με την ελληνική rom της ACE, για να μην χάσω ή τέλος πάντων τραβιέμαι με το "θέμα εγγύηση" και ελληνικά. Αντ' αυτού αγόρασα σήμερα ένα bluetooth GPS Fortuna slim Sirf III και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. "Κλειδώνει" αμέσως 9 δορυφόρους και δεν χάνει καθόλου. Κόστος ~120ευρώ, κάντε search στο skroutz.
×
×
  • Create New...