Guest lagoudakis Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 γιαννη ειμαι απαραδεκτος.....με πηρε ο υπνος το μεσημερι:( θα στο στειλω τωρα φιλε:) συγγνωμη:Oσωπα βρε φιλε!!για ονομα του θεου!!αλλωστε ο υπνος ειναι ιερος:) ευχαριστω παντως;)σε αυτο ο ηχος ειναι μια χαρα αλλα μου κανει καρε:( θα ψαξω να βρω μηπως το coreplayer ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Από ήχο πως τα πάει η συσκευή, ακούγεται καλά όπως πχ τα sony-ericsson ? Έχει στερεοφωνικό ήχο ? Thanks Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 σωπα βρε φιλε!!για ονομα του θεου!!αλλωστε ο υπνος ειναι ιερος:) ευχαριστω παντως;)σε αυτο ο ηχος ειναι μια χαρα αλλα μου κανει καρε:( θα ψαξω να βρω μηπως το coreplayer ειναι οκ Zaxaraki Πως να μην σε πάρει ο ύπνος αφού όλο το βράδυ το έφαγες με την ανάσταση:w00t: :lock: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Zaxaraki Πως να μην σε πάρει ο ύπνος αφού όλο το βράδυ το έφαγες με την ανάσταση:w00t: :lock: :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Θέλω να σας κάνω 3 ερωτήσεις. 1η. Πως γίνεται να κάνουμε τον media player να παίζει τα πάντα ? Π.χ 3gp αρχεία ? 2η. Πως μπορούμε να βάλουμε έναν ήχο που τον έχουμε αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης σαν ήχο κλήσης ? 3η. Η συσκευή γιατί δεν συνδέεται με το bluetooth ακουστικό της Motorola ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Καλημέρα!Απο χτες το μεσημέρι είμαι και γω κάτοχος του 3600!Ακολούθησα τις οδηγίες σας και το έκανα αναβάθμιση με το επίσημο firm,έβαλα και τα ελληνικά,έβαλα και το destinator 6.Σε λίγο θα δοκιμάσω το 6,1.Μου πε ενας φίλος πως είναι πολύ καλό!Αυτά για αρχή.Ένα ευχάριστω στα παιδιά που μοιράζονται τις γνώσεις τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Γνωρίζει κανείς γιατί για να πάρω μια επιβεβαίωση ότι το SMS που έστειλα έφτασε στον παραλήπτη, πρέπει να μπω μέσα στα μηνύματα; Διαφορετικά δεν ειδοποιούμαι ποτέ (τουλάχιστον με ήχο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 μαριε κοψε κατι :rolleyes: με αυτα τα προγραμματα και 38mb ραμ ελευθερα.....δεν γινεται με τπτ..... και γω εχω 3600 αλλα ακομα και αδειο με την αναβαθμιση......δεν ξεκιναει με πανω απο 31 mb RAM ελευθερη.... η εχεις μπερδεψει την ραμ με την ρομ η μας κανεις αναδρομικο πρωταπριλιατικο:) Φιλε μου το ξερεις ότι ποτε δεν λεω ψεμματα κοιτα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Φιλε μου το ξερεις ότι ποτε δεν λεω ψεμματα κοιτα οπως λέει και ο δημήτρης στην προηγούμενη σελίδα το program free είναι η ram. άρα εσύ έχεις 18mb free ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Φίλε έχεις 17 RAM ελεύθερη και 37 ROM!!! Είπα και εγώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 οκ μαλλον εχτε δικαιο , παιδια μετα την αναβαθμιση αντιμετωπιζω προβλημα με τα video τοσο στον default player οσο και στο tcp core , τα 3gp δεν τα παιζει , η τα παιζει διακεκομενα ??? υπαρχει κανενας αλλος player ??? οσο ειχα την εκδοση του dotdop ολα ηταν τελεια ? περιεργο ..... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Καλημέρα!Απο χτες το μεσημέρι είμαι και γω κάτοχος του 3600!Ακολούθησα τις οδηγίες σας και το έκανα αναβάθμιση με το επίσημο firm,έβαλα και τα ελληνικά,έβαλα και το destinator 6.Σε λίγο θα δοκιμάσω το 6,1.Μου πε ενας φίλος πως είναι πολύ καλό!Αυτά για αρχή.Ένα ευχάριστω στα παιδιά που μοιράζονται τις γνώσεις τους! Φιλε μου καλοριζικο. Αν επιτρεπετε απο που το αγορασες και ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Hulk Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 660 euro το πήρα απο Plaisio.Εαν πας εκει πες τους να σου κάνουν τιμή internet:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 apo oti eida sto thread tou win mobile 6 den tha vgei upgrade se 6 gia to 3600? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 apo oti eida sto thread tou win mobile 6 den tha vgei upgrade se 6 gia to 3600? Εγώ ξέρω ότι ήδη η HTC βγάζει WM6 για τα devices της και είμαι σίγουρος ότι το p3600 το υποστηρίζει, οπότε official ή όχι θα το δούμε. Για πείτε ρε παιδιά κανα καλό πρόγραμμα για task manager Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 οκ μαλλον εχτε δικαιο , παιδια μετα την αναβαθμιση αντιμετωπιζω προβλημα με τα video τοσο στον default player οσο και στο tcp core , τα 3gp δεν τα παιζει , η τα παιζει διακεκομενα ??? υπαρχει κανενας αλλος player ??? οσο ειχα την εκδοση του dotdop ολα ηταν τελεια ? περιεργο .....και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!!εχω φαει τον κοσμο για εναν καλο player,βοηθεια συναγωνιστες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!!εχω φαει τον κοσμο για εναν καλο player,βοηθεια συναγωνιστες!!! θα βρουμε.....θα βρουμε...:rolleyes: υπομονη μονο!:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 για να το ακουσεις εσυ το ειπα:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 για να το ακουσεις εσυ το ειπα:lol: :lol: ακουσα :lol: αλλα τωρα εχω να στησω 2 τιτανες με new acu κλπ...οποτε καντε υπομονη :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Λοιπόν τελικά είναι official ότι η HTC δεν περιλαμβάνει το p3600 στην αναβάθμιση που θα κάνει τον Απρίλιο (τώρα δηλαδή) σε wm6, έστω όχι για την ώρα http://www.solopalmari.com/images/stories/007/04/WM6_statement_b_.pdf Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 δημητρη κανουμε!!!αλλωστε και εγω το σκ θα ασχοληθω με την καινουργια αναβαθμιση του τιτανα:rolleyes: :rolleyes: !!!θα το αφησω λιγο στην ακρη το 3600:Oαντε και απο ιουνιο με τα 6αρια,βρηκαμε δουλεια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Λοιπόν τελικά είναι official ότι η HTC δεν περιλαμβάνει το p3600 στην αναβάθμιση που θα κάνει τον Απρίλιο (τώρα δηλαδή) σε wm6, έστω όχι για την ώρα http://www.solopalmari.com/images/stories/007/04/WM6_statement_b_.pdfπιστευω οτι αργοτερα θα το βαλει στο κολπο και αυτο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Λοιπόν τελικά είναι official ότι η HTC δεν περιλαμβάνει το p3600 στην αναβάθμιση που θα κάνει τον Απρίλιο (τώρα δηλαδή) σε wm6, έστω όχι για την ώρα http://www.solopalmari.com/images/stories/007/04/WM6_statement_b_.pdf Τον Ιουνιο θες να πεις .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 μα να το βγάζουν για τη μούφα το p3300 ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ελα βρε καλη συσκευη ειναι και το 3300,πιστευω οτι θα ειναι απο τα πρωτα που θα τα παρει τα 6αρια,βασικα λογω του θεματος με την καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts