giannisfot Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Αυτό δεν το κατάλαβα. Τι σχέση έχει το GPS με το internet ? :O Αν δεν ξεκλειδώσεις την συσκευή και στη συνέχεια να κατεβάσεις νέα Rom, GPS δεν έχει..... Ένας χρήστης που δεν έχει επαφή με το internet απλά δεν θα μπορεί και δεν θα ξέρει πως να εγκαταστήσει το gps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Ο πάναρος έχει αλλαξει πολλες συσκευες και πιστευω οτι η γνωμη του εχει ιδιαιτερο βαρος....Αν μπορουσα θα τον προτεινα και για moderator στο forum των PPC!:) Γεια σου ρε Πάναρε μεγάλε!!!! By the way, το μηχανακι πραγματικά πετάει. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω να πιανει 4-5 δορυφορους μεσα στο σπιτι και εξω κλειδωνει ακαριαια μεσα σε δευτερολεπτα!:rolleyes: σιγα μην δεν το επαιρνες και εσυ συμφωνω μαζι σου εγω με το αρτεμις μεσα στο σπιτι πιανω 16 δορυφορους:lol: 5 με το destin 4 με navimate και 7 με igo :lol: :lol: :p απο βδομαδα θα εχω και το 3600 και εγω Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Γιά να τηρήσω την υπόσχεση μου δείτε αυτό το video γιά την συμπεριφορά του GPS του ETEN. Η λήψη είναι μέσα στο σπίτι μου στην Καλλιθέα γι αυτό και το σήμα του GPS είναι πολύ χαμηλό, παρ΄όλα αυτά κανένα πρόβλημα στο κλείδωμα. Θα συνεχίσω και με εξωτερική λήψη όταν μπορέσω. Το αρχείο είναι συμπιεσμένο 2,24 mb και ασυμπίεστο 161 mb. Διάρκεια 2.17 min και το κατεβάζετε από εδώ http://rapidshare.com/files/7564517/inside_home.rar.html Αναδημοσίευση από άλλο thread από 15/12/06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Δεν είναι το πρόβλημα μου με τη συσκευή αλλά με την ασυνέχεια όσων γράφεις. Πως μπήκε το G500 στην συζήτηση δεν κατάλαβα και δεν βλέπω καμιά ατέλεια στο PDA μου, ούτε χαρτάκια έχω βάλει, ούτε κανένα patch γιά την βελτίωση της ποιότητας του ήχου κατά την τηλεφωνική συνομολία γιατί δεν υπάρχει patch και πρόβλημα στο Χ500. Ας είμαστε προσεκτικότεροι σε ότι γράφουμε, γιά να μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. :mad: Panocha τη συσκευή δεν την έφτιαξες εσύ. Από κάποια εταιρία προέρχεται... Διαβάζοντας κάποιος και τα δύο threads καταλήγει εύκολα στα συμπεράσματα που γράφω και στις εντυπώσεις σχετικά με την πολιτική των εταιριών. Δεν είμαστε όλοι κολλημένοι με την τεχνολογία και τα ppc, οπότε μπορούμε να έχουμε και μία διαφορετική άποψη. Το επιτρέπεις αυτό χωρίς να προσβάλεις? Αν δεν θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω είναι δικό σου πρόβλημα. Και σε παρακαλώ να είσαι προσεκτικότερος σε τέτοιου είδους παραινέσεις. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 παιδια γνωριζει κανεις αν το p3600 μπορει να παρει gps? οχι εξωτερικο,ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 σιγα μην δεν το επαιρνες και εσυ συμφωνω μαζι σου εγω με το αρτεμις μεσα στο σπιτι πιανω 16 δορυφορους:lol: 5 με το destin 4 με navimate και 7 με igo :lol: :lol: :p απο βδομαδα θα εχω και το 3600 και εγω Εσύ πιάνεις και τους δορυφόρους στην άλλη μεριά του πλανήτη.:lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 παιδια γνωριζει κανεις αν το p3600 μπορει να παρει gps? οχι εξωτερικο,ευχαριστω... αν διαβαζες τις τελευταιες σελιδες θα καταλαβαινες οτι ναι εχει gps...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 σιγα μην δεν το επαιρνες και εσυ συμφωνω μαζι σου εγω με το αρτεμις μεσα στο σπιτι πιανω 16 δορυφορους:lol: 5 με το destin 4 με navimate και 7 με igo :lol: :lol: :p απο βδομαδα θα εχω και το 3600 και εγω Εγω πάντος ξέρω οτι υπάρχουν 12 δορυφόροι στο σύμπαν!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εγω πάντος ξέρω οτι υπάρχουν 12 δορυφόροι στο σύμπαν!:cry:΄ Στο σύμπαν υπάρχουν πολλοί δορυφόροι, στο Global Positioning System (GPS) συμετέχουν 24-27 και μπορούμε να έχουμε επαφή με 12. Περισότερα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Navigation_Satellite_System#Current_and_proposed_satellite_navigation_systems :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Ολα πανε ρολοι με το 3600 και την GPS Test ROM. Ενα προβλημα εχω... και λεγετε voice dial! Η ROM της DOPOD ενσωματωμένο το Cyberon Voice Commander το οποιο κατα την γνώμη μου ειναι για τα μπάζα... και έχω φάει τα λυσακα μου να κανω το Cyberon Voice Dial ή έστω το MS Voice Command 1.6 να παιξει σωστά με ενεργοποίηση απο το BT ακουστικό μου... αλλά τζίφος... Εχει καταφερει κανεις κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Τα ίδια έχω πάθει και εγώ. Θα την βρούμε την άκρη. Κατά τα άλλα και το GPS και το Trinity δουλεύουν άψογα με την Dopod ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εγώ πάλι ρε παιδιά εχω το εξης πρόβλημα! Πάω να βάλω το resco keyboard και ενω το κάνω κανονικά εγκατάσταση δεν με αφηνει να το τρέξω στα μηνήματα και γενικα παντού! Τι φταίει άραγε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalogero Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 1. Αν κάποιος ξεκλειδώσει το PDA και περάσει την Test Rom για το GPS και αποφασίσει ότι δεν του κάνει, μπορεί να επανέλθει στην αρχική ROM της ACE Hellas και πως? 2. Σε περίπτωση της test ROM με το Ελληνικό interface τι γίνεται? Με το πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Αν κάποιος ξεκλειδώσει το PDA και περάσει την Test Rom για το GPS και αποφασίσει ότι δεν του κάνει, μπορεί να επανέλθει στην αρχική ROM της ACE Hellas και πως? Θα πρεπει να εχεις την ΡΟΜ της ACE για να την περασεις. Η διαδικασια ειναι η ιδια οπως περασες και την ΡΟΜ της DOPOD. @ssarl - Αμα βρεις κατι, πες το γιατι εχω φαει πολλες πολλες ωρες με διαφορα cabακια, αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalogero Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Θα πρεπει να εχεις την ΡΟΜ της ACE για να την περασεις. Η διαδικασια ειναι η ιδια οπως περασες και την ΡΟΜ της DOPOD. @ssarl - Αμα βρεις κατι, πες το γιατι εχω φαει πολλες πολλες ωρες με διαφορα cabακια, αλλα τιποτα... Και που μπορώ να βρώ την ROM της ACE? υπάρχει στο CD που είχε η συσκευασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Τροποποίηση. Έλα βλακεία είπα το ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Καλό θα ήταν κάποιο από τα παιδιά που ασχολούνται αυτές τις μέρες με το GPS του 3300 να μας δώσουν έναν συνοπτικό οδηγό γιά το πως γίνεται το ξεκλείδωμα και τι εναλακτικές λύσεις μπορούμε να περιμένουμε το επόμενο διάστημα. :) του 3300; αν εννοείς του 3600, το μόνο που βλέπω στο μέλλον είναι να γίνονται release κι άλλες GPS enabled ROM (πχ. αναμένεται η vodafone έκδοση), να βγει και κανένα πραγματικό release και όχι beta σαν και αυτό, ενώ καλό θα ήταν (ευχή παρά αναμονή) να βγει και supercid free πια - αυτά, τι άλλο να περιμένεις δηλαδή καφέ δεν φτιάχνει :) ούτε VGA γίνεται μετά εορτής :( Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 του 3300; αν εννοείς του 3600, το μόνο που βλέπω στο μέλλον είναι να γίνονται release κι άλλες GPS enabled ROM (πχ. αναμένεται η vodafone έκδοση), να βγει και κανένα πραγματικό release και όχι beta σαν και αυτό, ενώ καλό θα ήταν (ευχή παρά αναμονή) να βγει και supercid free πια - αυτά, τι άλλο να περιμένεις δηλαδή καφέ δεν φτιάχνει :) ούτε VGA γίνεται μετά εορτής :( 3600 ενοώ. Γράψε λάθος. Το διόρθωσα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δεν χρειάζεται κανείς συνοπτικός οδηγός γιατί είναι αστείο. Το link που έχει δωθεί τα λέει όλα. 1ο βήμα πας στους κλεφτες που με 30 ευρά σου δίνουν τον κατάλληλο κώδικά για να γίνει supercid, 2ο βήμα σηκώνεις το beta dopod firmware που αναφέρεται (ή όποια θες μια και μετά το supercid βάζεις όποια trinity firmware θες), το τρέχεις (είναι executable installer) και αυτό ήταν. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δεν χρειάζεται κανείς συνοπτικός οδηγός γιατί είναι αστείο. Το link που έχει δωθεί τα λέει όλα. 1ο βήμα πας στους κλεφτες που με 30 ευρά σου δίνουν τον κατάλληλο κώδικά για να γίνει supercid, 2ο βήμα σηκώνεις το beta dopod firmware που αναφέρεται (ή όποια θες μια και μετά το supercid βάζεις όποια trinity firmware θες), το τρέχεις (είναι executable installer) και αυτό ήταν. Ευχαριστώ, γιατί περιμένω προς το τέλος της βδομάδας ένα 3600 του αδελφού μου να στήσω και δεν ξέρω και τι πληροφορίες θα βρώ στο forum της qtek γιατί από προηγούμενη εμπειρία ήταν μάπα το καρπούζι. Αν και απ΄οτι βλέπω λέω να μην πειράξω τη ROM ακόμα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 παιδια απο που μπορω να κατεβασω την ελληνικη rom του htc 3600 ?? υπαρχει πουθενα ?? ειμαι μελος στο φοροθμ της ace αλλα εγινα με το htc 3000 και δεν μου βγαζει τωρα στο htc 3600 την διαθεσιμη ρομ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ /????? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Έχετε μάθει φυσικά ότι το ίδιο GPS παίζει - ή τουλάχιστον το παλεύουν - και στο Tytn, έτσι; hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291181 Ρίξτε μια ματιά εδώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Ξέρει κανείς αν παίρνει miniSD 4GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Έχετε μάθει φυσικά ότι το ίδιο GPS παίζει - ή τουλάχιστον το παλεύουν - και στο Tytn, έτσι; hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291181 Ρίξτε μια ματιά εδώ... Καλιο αργα παρα ποτε!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 φαίνεται να είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά με βλέπω να περιμένω ;) αν βγει και ο Ερμής με GPS, είναι το ultimate (πλην Flame) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts