Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό δεν το κατάλαβα. Τι σχέση έχει το GPS με το internet ? :O

Αν δεν ξεκλειδώσεις την συσκευή και στη συνέχεια να κατεβάσεις νέα Rom, GPS δεν έχει.....

Ένας χρήστης που δεν έχει επαφή με το internet απλά δεν θα μπορεί και δεν θα ξέρει πως να εγκαταστήσει το gps..

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο πάναρος έχει αλλαξει πολλες συσκευες και πιστευω οτι η γνωμη του εχει ιδιαιτερο βαρος....Αν μπορουσα θα τον προτεινα και για moderator στο forum των PPC!:)

Γεια σου ρε Πάναρε μεγάλε!!!!

By the way, το μηχανακι πραγματικά πετάει. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω να πιανει 4-5 δορυφορους μεσα στο σπιτι και εξω κλειδωνει ακαριαια μεσα σε δευτερολεπτα!:rolleyes:

σιγα μην δεν το επαιρνες και εσυ συμφωνω μαζι σου

εγω με το αρτεμις μεσα στο σπιτι πιανω 16 δορυφορους:lol:

5 με το destin 4 με navimate και 7 με igo :lol: :lol: :p

απο βδομαδα θα εχω και το 3600 και εγω

Samsung Note II

Γιά να τηρήσω την υπόσχεση μου δείτε αυτό το video γιά την συμπεριφορά του GPS του ETEN. Η λήψη είναι μέσα στο σπίτι μου στην Καλλιθέα γι αυτό και το σήμα του GPS είναι πολύ χαμηλό, παρ΄όλα αυτά κανένα πρόβλημα στο κλείδωμα. Θα συνεχίσω και με εξωτερική λήψη όταν μπορέσω.

Το αρχείο είναι συμπιεσμένο 2,24 mb και ασυμπίεστο 161 mb. Διάρκεια 2.17 min και το κατεβάζετε από εδώ http://rapidshare.com/files/7564517/inside_home.rar.html

Αναδημοσίευση από άλλο thread από 15/12/06.

Δεν είναι το πρόβλημα μου με τη συσκευή αλλά με την ασυνέχεια όσων γράφεις. Πως μπήκε το G500 στην συζήτηση δεν κατάλαβα και δεν βλέπω καμιά ατέλεια στο PDA μου, ούτε χαρτάκια έχω βάλει, ούτε κανένα patch γιά την βελτίωση της ποιότητας του ήχου κατά την τηλεφωνική συνομολία γιατί δεν υπάρχει patch και πρόβλημα στο Χ500. Ας είμαστε προσεκτικότεροι σε ότι γράφουμε, γιά να μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. :mad:

Panocha τη συσκευή δεν την έφτιαξες εσύ. Από κάποια εταιρία προέρχεται... Διαβάζοντας κάποιος και τα δύο threads καταλήγει εύκολα στα συμπεράσματα που γράφω και στις εντυπώσεις σχετικά με την πολιτική των εταιριών. Δεν είμαστε όλοι κολλημένοι με την τεχνολογία και τα ppc, οπότε μπορούμε να έχουμε και μία διαφορετική άποψη. Το επιτρέπεις αυτό χωρίς να προσβάλεις? Αν δεν θέλεις να καταλάβεις αυτά που γράφω είναι δικό σου πρόβλημα. Και σε παρακαλώ να είσαι προσεκτικότερος σε τέτοιου είδους παραινέσεις. :X

Εσύ πιάνεις και τους δορυφόρους στην άλλη μεριά του πλανήτη.:lol: :lol: :lol: :p

παιδια γνωριζει κανεις αν το p3600 μπορει να παρει gps? οχι εξωτερικο,ευχαριστω...

αν διαβαζες τις τελευταιες σελιδες θα καταλαβαινες οτι ναι εχει gps...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Εγω πάντος ξέρω οτι υπάρχουν 12 δορυφόροι στο σύμπαν!:cry:

Εγω πάντος ξέρω οτι υπάρχουν 12 δορυφόροι στο σύμπαν!:cry:
΄

Στο σύμπαν υπάρχουν πολλοί δορυφόροι, στο Global Positioning System (GPS) συμετέχουν 24-27 και μπορούμε να έχουμε επαφή με 12. Περισότερα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Navigation_Satellite_System#Current_and_proposed_satellite_navigation_systems :cool:

Ολα πανε ρολοι με το 3600 και την GPS Test ROM.

Ενα προβλημα εχω... και λεγετε voice dial!

Η ROM της DOPOD ενσωματωμένο το Cyberon Voice Commander το οποιο κατα την γνώμη μου ειναι για τα μπάζα... και έχω φάει τα λυσακα μου να κανω το Cyberon Voice Dial ή έστω το MS Voice Command 1.6 να παιξει σωστά με ενεργοποίηση απο το BT ακουστικό μου... αλλά τζίφος...

Εχει καταφερει κανεις κατι τετοιο ?

Τα ίδια έχω πάθει και εγώ. Θα την βρούμε την άκρη. Κατά τα άλλα και το GPS και το Trinity δουλεύουν άψογα με την Dopod ROM.

Εγώ πάλι ρε παιδιά εχω το εξης πρόβλημα! Πάω να βάλω το resco keyboard και ενω το κάνω κανονικά εγκατάσταση δεν με αφηνει να το τρέξω στα μηνήματα και γενικα παντού! Τι φταίει άραγε?:confused:

1. Αν κάποιος ξεκλειδώσει το PDA και περάσει την Test Rom για το GPS και αποφασίσει ότι δεν του κάνει, μπορεί να επανέλθει στην αρχική ROM της ACE Hellas και πως?

2. Σε περίπτωση της test ROM με το Ελληνικό interface τι γίνεται? Με το πληκτρολόγιο?

Αν κάποιος ξεκλειδώσει το PDA και περάσει την Test Rom για το GPS και αποφασίσει ότι δεν του κάνει, μπορεί να επανέλθει στην αρχική ROM της ACE Hellas και πως?

Θα πρεπει να εχεις την ΡΟΜ της ACE για να την περασεις.

Η διαδικασια ειναι η ιδια οπως περασες και την ΡΟΜ της DOPOD.

@ssarl - Αμα βρεις κατι, πες το γιατι εχω φαει πολλες πολλες ωρες με διαφορα cabακια, αλλα τιποτα...

Θα πρεπει να εχεις την ΡΟΜ της ACE για να την περασεις.

Η διαδικασια ειναι η ιδια οπως περασες και την ΡΟΜ της DOPOD.

@ssarl - Αμα βρεις κατι, πες το γιατι εχω φαει πολλες πολλες ωρες με διαφορα cabακια, αλλα τιποτα...

Και που μπορώ να βρώ την ROM της ACE? υπάρχει στο CD που είχε η συσκευασία?

Καλό θα ήταν κάποιο από τα παιδιά που ασχολούνται αυτές τις μέρες με το GPS του 3300 να μας δώσουν έναν συνοπτικό οδηγό γιά το πως γίνεται το ξεκλείδωμα και τι εναλακτικές λύσεις μπορούμε να περιμένουμε το επόμενο διάστημα. :)

του 3300;

αν εννοείς του 3600, το μόνο που βλέπω στο μέλλον είναι να γίνονται release κι άλλες GPS enabled ROM (πχ. αναμένεται η vodafone έκδοση), να βγει και κανένα πραγματικό release και όχι beta σαν και αυτό, ενώ καλό θα ήταν (ευχή παρά αναμονή) να βγει και supercid free πια - αυτά, τι άλλο να περιμένεις δηλαδή

καφέ δεν φτιάχνει :)

ούτε VGA γίνεται μετά εορτής :(

---

NLS

ilogic.gr

του 3300;

αν εννοείς του 3600, το μόνο που βλέπω στο μέλλον είναι να γίνονται release κι άλλες GPS enabled ROM (πχ. αναμένεται η vodafone έκδοση), να βγει και κανένα πραγματικό release και όχι beta σαν και αυτό, ενώ καλό θα ήταν (ευχή παρά αναμονή) να βγει και supercid free πια - αυτά, τι άλλο να περιμένεις δηλαδή

καφέ δεν φτιάχνει :)

ούτε VGA γίνεται μετά εορτής :(

3600 ενοώ. Γράψε λάθος. Το διόρθωσα. :O

Δεν χρειάζεται κανείς συνοπτικός οδηγός γιατί είναι αστείο. Το link που έχει δωθεί τα λέει όλα. 1ο βήμα πας στους κλεφτες που με 30 ευρά σου δίνουν τον κατάλληλο κώδικά για να γίνει supercid, 2ο βήμα σηκώνεις το beta dopod firmware που αναφέρεται (ή όποια θες μια και μετά το supercid βάζεις όποια trinity firmware θες), το τρέχεις (είναι executable installer) και αυτό ήταν.

---

NLS

ilogic.gr

Δεν χρειάζεται κανείς συνοπτικός οδηγός γιατί είναι αστείο. Το link που έχει δωθεί τα λέει όλα. 1ο βήμα πας στους κλεφτες που με 30 ευρά σου δίνουν τον κατάλληλο κώδικά για να γίνει supercid, 2ο βήμα σηκώνεις το beta dopod firmware που αναφέρεται (ή όποια θες μια και μετά το supercid βάζεις όποια trinity firmware θες), το τρέχεις (είναι executable installer) και αυτό ήταν.

Ευχαριστώ, γιατί περιμένω προς το τέλος της βδομάδας ένα 3600 του αδελφού μου να στήσω και δεν ξέρω και τι πληροφορίες θα βρώ στο forum της qtek γιατί από προηγούμενη εμπειρία ήταν μάπα το καρπούζι. Αν και απ΄οτι βλέπω λέω να μην πειράξω τη ROM ακόμα. :p

παιδια απο που μπορω να κατεβασω την ελληνικη rom του htc 3600 ?? υπαρχει πουθενα ?? ειμαι μελος στο φοροθμ της ace αλλα εγινα με το htc 3000 και δεν μου βγαζει τωρα στο htc 3600 την διαθεσιμη ρομ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ /?????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Έχετε μάθει φυσικά ότι το ίδιο GPS παίζει - ή τουλάχιστον το παλεύουν - και στο Tytn, έτσι;

hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291181

Ρίξτε μια ματιά εδώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Έχετε μάθει φυσικά ότι το ίδιο GPS παίζει - ή τουλάχιστον το παλεύουν - και στο Tytn, έτσι;

hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291181

Ρίξτε μια ματιά εδώ...

Καλιο αργα παρα ποτε!!:p

φαίνεται να είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά με βλέπω να περιμένω ;)

αν βγει και ο Ερμής με GPS, είναι το ultimate (πλην Flame)

---

NLS

ilogic.gr