Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά έχω μια απορία με το refill που σου δίνει το πρόγραμμα cu cobo με την μισή τιμή εάν το ενεργοποιήσω για πόσες μέρες υσχιει σου δίνει κ τους κρησταλους εκτός από τα δωρεάν??

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά έχω μια απορία με το refill που σου δίνει το πρόγραμμα cu cobo με την μισή τιμή εάν το ενεργοποιήσω για πόσες μέρες υσχιει σου δίνει κ τους κρησταλους εκτός από τα δωρεάν??

Το refil δεν επεκτείνει την χρονική διάρκεια του πακέτου σου. Απλώς ότι έχεις καταναλώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή στα αναπληρώνει με την ίδια ημερομηνία λήξης όμως. Προσωπικά πιστεύω δεν συμφέρει.

Το refil δεν επεκτείνει την χρονική διάρκεια του πακέτου σου. Απλώς ότι έχεις καταναλώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή στα αναπληρώνει με την ίδια ημερομηνία λήξης όμως. Προσωπικά πιστεύω δεν συμφέρει.
Όχι εάν είναι έτσι δεν συμφέρει.

Ενεργοποιείτε τις 7 τελευταίες μέρες.

Έχει μία και μόνο χρησιμότητα. Αν θές πολλά λεπτά ομιλίας το αγοράζεις και μετά από 7 ημέρες ανανεώνεις το πακέτο και μεταφέρονται.

Αλλιώς δεν συμφέρει καθόλου΄.

Άραγε έμεινε στα 4€ ή αυξήθηκε και αυτό τώρα με την αύξηση των πακέτων; Επίσης βλέπω ότι πλέον άλλαξε και το βραδινό πακέτο στα 12gb/7€

Μια ερωτησούλα, χρειάζεται να υπάρχει κάποιο ελάχιστο υπόλοιπο για να λειτουργούν οι κλήσεις ή τα δεδομένα όπως στην Wind που θέλει 0.01€ για τα δεδομένα;

Oχι και με 0€ παίζουν όλα και οτι ενδεχομένως περισσεύει τον μήνα απο bonus κτλ μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις πριν λήξουν Edited by bbbb

Oχι και με 0€ παίζουν όλα και οτι ενδεχομένως περισσεύει τον μήνα απο bonus κτλ μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν ανανεώσεις πριν λήξουν

Ευχαριστώ!

Παρά τις ανανεώσεις που πραγματοποιώ, συνεχίζω να λαμβάνω την παρακάτω εξαιρετική προσφορά, με τις παροχές να μεταφέρονται.

3GB MOBILE INTERNET KAI 200Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 MEPEΣ ΔIKA ΣOY MONO ME 2E! ΣTEIΛE 011 ΣTO 1355 MEXPI 07/03 KAI KANTA ΔIKA ΣOY!

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Παρά τις ανανεώσεις που πραγματοποιώ, συνεχίζω να λαμβάνω την παρακάτω εξαιρετική προσφορά, με τις παροχές να μεταφέρονται.

3GB MOBILE INTERNET KAI 200Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 MEPEΣ ΔIKA ΣOY MONO ME 2E! ΣTEIΛE 011 ΣTO 1355 MEXPI 07/03 KAI KANTA ΔIKA ΣOY!

Σιγά την προσφορά, σε μένα δίνει 500ΜΒ με 3 euro. :p

Το ίδιο και σε εμένα, ευτυχώς πρόλαβα και την ενεργοποίησα :lol::lol::lol::lol:

Α ενταξει, ειμαστε πολλοι.... Γιατι νομιζα οτι τετοια ονειρεμενη υπερπροσφορα μονο σ' εμενα κανει η βοντα. :)

Ωραία, αλλά επιλεκτική. Θα δώσει τίποτα για 3ημερο η βοντα;

Μου τη δίνει τους τελευταίους μήνες, πότε 2€ ή 3€. Ακόμα δεν φαίνεται κάτι, ας περιμένουμε μέχρι αύριο. Ειδάλλως μπορεί να δώσει τον Μάρτιο (τα κάνει αυτά).

Φίλε μου, είσαι πολύ τυχερός. Η προσφορά αυτή δεν παίζεται!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Εντάξει, αυτή με τα 500mb στα 3€ είναι κοροϊδία!Αλλά "κουμπώνει" με τα παλιά μαζεμένα gb και παρατείνει τη διάρκειά τους!Οπότε, από το τίποτα καλή και η Παναγιώτα που λένε!Ιδίως αν κάποιος έχει μαζέψει πολλά και δε θέλει να τα χάσει!

Να το παρατείνεις με ποιον τρόπο;Μήπως άλλωστε φαίνεται και τι υπόλοιπο έχεις;Το αποκλείω να γίνεται!Ακόμη κι αν αγόραζες το ίδιο πακέτο από το big bang!

Eτσι ακριβως. Μόνο στα 100gb δείχνει κανονικά ότι το έχεις ως πακέτο αγορασμένο και δεν έχει απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων όπως τα άλλα "αόρατα" εντος της εφαρμογής big bang πακέτα και γιαυτό το λόγο για να μην τρώει πρώτα απο τα άλλα κανονικά μηνιαια πακέτα/shake it/παρε να έχεις, πρέπει το big bang 100αρι να λήγει πριν απο αυτά.. Edited by bbbb

Α φαινεται και το εβδομαδιαιο? Εγώ εχω ενεργοποιήσει τα 6ωρα, το 24ωρα,το βραδινό εβδομαδιαίο και το 100αρι και μόνο το 100αρι φαινόταν

Φαίνεται και μόλις ενεργοποιήσω το ίδιο την ημέρα που λήγει το προηγούμενο, προστίθενται όλα και λήγουν σε 7 ημέρες. Απλά αναρωτιόμουν εάν υπάρχει μηνιαίο ή 15ημερο πακέτο που να ανανέωνε τα υπόλοιπα του εβδομαδιαίου. Ακόμη και το στάνταρ εβδομαδιαίο με τα λιγότερα data.

Ενεργοποιώ συχνά το big bang giga νύκτες και δε φαίνεται στην εφαρμογή του cu.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μάλιστα καλή φάση που προστίθενται, άσχημο που πρέπει να περιμένεις πλέον αναγκαστικά ΠΣΚ για να το πάρεις με τους 1500 πόντους..

Ναι ουτε το κανονικό νυχτερινό δεν φαίνεται στην εφαρμογή αλλά μόνο στο 1252

Edited by bbbb

Φίλε μου, είσαι πολύ τυχερός. Η προσφορά αυτή δεν παίζεται!

Όντως είναι εξαιρετική!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked