Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με βάση την τελευταία ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων το ARPU συνδρομητών καρροκινητης της Vodafone είναι κάτω από 5 ευρώ, δεν ήταν αναμενόμενο να ψάξει τρόπους να το αυξήσει;

Εννοείται, όχι όμως με ακρίβεια... Δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία του ευρωπαϊκού πληθυσμού έχει πολύ φτηνότερη τηλεφωνία σε σχέση με τους μισθούς του.

Με βάση την τελευταία ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων το ARPU συνδρομητών καρροκινητης της Vodafone είναι κάτω από 5 ευρώ, δεν ήταν αναμενόμενο να ψάξει τρόπους να το αυξήσει;

Ανάλογα με τις παροχές που προσφέρει η εταιρία πάει το ARPU.

Εάν η μόνη παροχή είναι "ο αριθμός Vodafone" τότε βρίσκεται ήδη σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Αναμενόμενο είναι να αυξήσεις την κατανάλωση εάν δεν είσαι ικανοποιημένος με το όποιο κέρδος.:)

Όχι να καταργήσεις την έννοια της καρτοκινητής, εκβιάζοντας δίμηνες "ελάχιστες" ανανεώσεις και "φραγές" σε 90 ημέρες.

Και όλως τυχαίως να εναρμονίζεσαι στις ίδιες πρακτικές με τους 3 "ανταγωνιστές" όταν ο καθένας είχε διαφορετική αφετηρία, αποφέροντας σταθερά και εγγυημένα κέρδη βρέξει χιονίσει.

Απορία.

Πως γίνεται το ARPU να είναι κάτω από 5€;

Όλοι οι συνδρομητές κινητής στην Vodafone την βγάζουν με την δίμηνη ανανέωση;:rolleyes:

Απορία.

Πως γίνεται το ARPU να είναι κάτω από 5€;

Όλοι οι συνδρομητές κινητής στην Vodafone την βγάζουν με την δίμηνη ανανέωση;:rolleyes:

Tην ίδια απορία έχω και εγώ.. Εκτός και αν τα νούμερα προς "συντήρηση" ειναι περισσότερα από τα πραγματικά ενεργά νούμερα και ρίχνουν τόσο πολύ το μέσο όρο του ARPU.. γιατι με κανονική χρήση δύσκολο να μην βάλεις έστω ένα 10αρικο το μήνα

Παίζει και το σενάριο της ευρωπαϊκής κάρτας νέων που την βγάζεις με 10ευρω για 2 μήνες χρησιμοποιώντας κανονικά τον αριθμό. Σε φοιτητικό από τα παλιά που δεν λήγει ποτέ το υπόλοιπο έχω βγάλει και 3 μήνες με μια 10ευρη και ενεργοποίηση του φοιτητικού πακέτου των 7 ευρώ ;)

Και ειναι αυτα τα 2 τόσα πολλά που ρίχνουν το μέσο όρο στα 5€? γιατι αν ειναι έτσι και εντελως να καταργήσουν την 10€ ανανέωση πάλι χαμηλό arpu θα έχουν αν πάει πχ απο 5 στα 6€ και οι υπόλοιποι με τα κανονικά καρτοκινητά θα πληρώνουμε όλο και περισσότερα..

CU COMBO 600 στα 10€(12€)

Εναλλακτικά εχουμε κατι?

Sent from my GM1900 using Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...

Eναλλακτικά υπάρχει το talk abroad στα 7.06€ που δίνει 200 προς Ελλάδα και άλλους προορισμούς και τα πακέτα του big bang που δίνει το combo με 2€ και 750 ή 1500 πόντους 100 προς όλους και 1gb για μια εβδομάδα οπότε στο 28ημερο βγαίνει η 10αρα κάρτα και πιο εναλλακτικά συνδυάζεις ομιλία με voip

Περάστηκε στην εφαρμογή και το combo xl των 15€ ενω τα data παραμένουν στα 8.5€ και κλασικά για ΠΣΚ οι πόντοι στο μισό αν και στο εβδομαδιαίο πακέτο 4€/10gb πρακτικά δεν ειναι ακριβώς στο μισό αλλά στο διπλάσιο σε σχέση με πριν. Πάντως για την ώρα αννννν το κρατήσουν μόνιμα έτσι προγραμματίζουμε αγορές πακέτων το ΠΣΚ

Edited by bbbb

Φαντάζομαι παιδιά, για να ενεργοποιηθεί ένα πρόγραμμα των 10€ θέλει 12€;

Με on line ανανέωση δεν αρκούν τα 10€;

Nαι αν δεν έχεις ήδη μέσα υπόλοιπο κατ ελάχιστο 1.07€ ώστε με τα 8.93€ της 10αρας να έχεις 10, θέλει να βάλεις 12€ και θα σου αφήσει 10.71€

προσωπικά πάντως βλέπω ότι το 15αρι combo για κάποιον που δεν κάνει πολλές μικρές κλήσεις κάτω των 3' αλλά μεγαλύτερες συν τα έξτρα με τα bonus στα mb και το παιχνίδι μαζί και βάζοντας 2 δεκάρες κάρτες ώστε να πάρεις 2 shake it κτλ, χτυπάει στα ίσια και ξεπερνάει σε παροχές συνολικά τα καρτοσυμβόλαια της ίδιας τιμής και το ιδιο πανω-κατω συμβαινει με το 8.5/15ημερο των 500 λεπτων συν videopass (για οποιον θέλει και τέτοια παροχή) πακέτο που βγαίνει 2 πακέτα το μήνα με 20αρα κάρτα

Edited by bbbb

Και ειναι αυτα τα 2 τόσα πολλά που ρίχνουν το μέσο όρο στα 5€? γιατι αν ειναι έτσι και εντελως να καταργήσουν την 10€ ανανέωση πάλι χαμηλό arpu θα έχουν αν πάει πχ απο 5 στα 6€ και οι υπόλοιποι με τα κανονικά καρτοκινητά θα πληρώνουμε όλο και περισσότερα..

Η στατιστική είναι η τέχνη του ψέματος. Ποτέ δεν ξέρεις ποια καρτοκινητά εχει συμπεριλάβει και ποια οχι.

Πάντως, η Vodafone καθε χρονο μοιράζει αρκετες χιλιάδες φοιτητικά. Και η εξήγηση ειναι πως επειδή εχει αναλάβει τη διανομή των πασο στους φοιτητες, δινει δωρακι και ενα φοιτητικο αριθμο μαζι με καθε πασο. Διολου απίθανο ενα μεγαλο μερος απο αυτα τα νουμερα να ξεχνιούνται ή να μην ανανεώνονται ποτε, παρ ολα αυτα να θεωρουνται ενεργά, ριχνοντας το μεσο arpu.

Η στατιστική είναι η τέχνη του ψέματος. Ποτέ δεν ξέρεις ποια καρτοκινητά εχει συμπεριλάβει και ποια οχι.

Πάντως, η Vodafone καθε χρονο μοιράζει αρκετες χιλιάδες φοιτητικά. Και η εξήγηση ειναι πως επειδή εχει αναλάβει τη διανομή των πασο στους φοιτητες, δινει δωρακι και ενα φοιτητικο αριθμο μαζι με καθε πασο. Διολου απίθανο ενα μεγαλο μερος απο αυτα τα νουμερα να ξεχνιούνται ή να μην ανανεώνονται ποτε, παρ ολα αυτα να θεωρουνται ενεργά, ριχνοντας το μεσο arpu.

Απόλυτα σωστός. Η Vodafone αιμορραγει οικονομικά από τα φοιτητικά που έχει μοιράσει αβέρτα σε πάρα πολλούς ακόμα και μη φοιτητές. Κρατάει ακόμα ενεργά φοιτητικά τα οποία έχουν εκδοθεί και πριν το 2012. Επίσης πολλά από τα φοιτητικά την περίοδο 2010-2014 λήγουν στον 1 χρόνο και όχι στους 3 μήνες οπότε με ένα 10ευρω βγάζουν 1 χρόνο όπως ίσχυε παλιά. Δεν ξέρω γιατί η Vodafone δεν το αλλάζει αυτο. Ίσως γιατί τα πακέτα κοστίζουν 7€ και 8.5€ και με τόσα λεπτά ομιλίας δεν καταναλώνονται από την πλειοψηφία. Μόνο στο ίντερνετ έχει θέμα και ίσως γι αυτό έβαλε και τον κόφτη στα 3gb/μέρα.

Nαι αν δεν έχεις ήδη μέσα υπόλοιπο κατ ελάχιστο 1.07€ ώστε με τα 8.93€ της 10αρας να έχεις 10, θέλει να βάλεις 12€ και θα σου αφήσει 10.71€

προσωπικά πάντως βλέπω ότι το 15αρι combo για κάποιον που δεν κάνει πολλές μικρές κλήσεις κάτω των 3' αλλά μεγαλύτερες συν τα έξτρα με τα bonus στα mb και το παιχνίδι μαζί και βάζοντας 2 δεκάρες κάρτες ώστε να πάρεις 2 shake it κτλ, χτυπάει στα ίσια και ξεπερνάει σε παροχές συνολικά τα καρτοσυμβόλαια της ίδιας τιμής και το ιδιο πανω-κατω συμβαινει με το 8.5/15ημερο των 500 λεπτων συν videopass (για οποιον θέλει και τέτοια παροχή) πακέτο που βγαίνει 2 πακέτα το μήνα με 20αρα κάρτα

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Ο κόφτης μέχρι το 2016 ήταν 1.5gb/ημέρα οπότε τα 3 θεωρείται πρόοδος

Να περιμένουμε αύξηση στα 6gb/ημερα το 2023-2024? :p

Ε λογικά αν μέχρι τότε θα έχουν βάλει το 5g θα φέρουν κάποια αύξηση με ανάλογη φυσικά αύξηση και στις τιμές και στις παροχές

Το πακέτο special 10 που αναφέρει η ανακοίνωση δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο app. Ξέρουμε αν θα υπάρξει τελικά το πακέτο αυτο;

Eναλλακτικά υπάρχει το talk abroad στα 7.06€ που δίνει 200 προς Ελλάδα και άλλους προορισμούς και τα πακέτα του big bang που δίνει το combo με 2€ και 750 ή 1500 πόντους 100 προς όλους και 1gb για μια εβδομάδα οπότε στο 28ημερο βγαίνει η 10αρα κάρτα και πιο εναλλακτικά συνδυάζεις ομιλία με voip

Περάστηκε στην εφαρμογή και το combo xl των 15€ ενω τα data παραμένουν στα 8.5€ και κλασικά για ΠΣΚ οι πόντοι στο μισό αν και στο εβδομαδιαίο πακέτο 4€/10gb πρακτικά δεν ειναι ακριβώς στο μισό αλλά στο διπλάσιο σε σχέση με πριν. Πάντως για την ώρα αννννν το κρατήσουν μόνιμα έτσι προγραμματίζουμε αγορές πακέτων το ΠΣΚ

Αν δεν καταναλωθούν τα 200 και γίνει ανανέωση πριν το μήνα, χάνονται? Επίσης τα προηγούμενα λεπτά από άλλα ποργράμματα χάνονται?

Μια ερώτηση παιδιά, έχω χρόνια τώρα το talk to Vodafone 600, από ότι βλέπω καταργήθηκε και έχουν αλλάξει όνομα τα πακέτα, 26/2 θα κάνω ανανέωση ο χρόνος ομιλίας και τα MB που έχω θα χαθούν;;

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μια ερώτηση παιδιά, έχω χρόνια τώρα το talk to Vodafone 600, από ότι βλέπω καταργήθηκε και έχουν αλλάξει όνομα τα πακέτα, 26/2 θα κάνω ανανέωση ο χρόνος ομιλίας και τα MB που έχω θα χαθούν;;

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

Μπορεί και να χαθούν. Το κοντινότερο πακέτο σε αυτό που αναφέρεις, είναι το παρακάτω στον σύνδεσμο. Ίσως αυτό να στα μεταφέρει στον επόμενο μήνα.

https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/cu-combo/

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Εγώ έχω απορία αν μπορώ πχ

Τον ενα μήνα να βάζω cu combo τον άλλο μήνα cu combo L αν προστίθενται όλα ή χάνονται

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέχρι τώρα σε διαφορετικά πακέτα χανοντουσαν. Λογικά δεν θα έχει αλλάξει κάτι.

Εγώ έχω απορία αν μπορώ πχ

Τον ενα μήνα να βάζω cu combo τον άλλο μήνα cu combo L αν προστίθενται όλα ή χάνονται

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα χάνονται. Η μεταφορά των παροχών που έχει περισσέψει, προϋποθέτει την ενεργοποίηση του ιδίου ακριβώς πακέτου.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Εν τω μεταξύ το πακέτο 1GB / 8,50€ τι το άφησαν έτσι και δεν το έκαναν τουλάχιστον 2 GB με την ίδια τιμή όπως η πράσινη; Ποιος θα το πάρει αυτό το πακέτο; Για κορόιδα ψάχνουν;

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Εχουν ήδη ανακοινώσει ότι καταργείται και αυτό και αυξάνονται και οι τιμές και οι παροχές--->για να δικαιολογηθούν οι αυξήσεις στις τιμές και στο βραδινό και στα εβδομαδιαία.. Υπομονή και τώρα που πήραν φόρα θα το εξαφανίσουν και αυτό :lol:

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked