grinder Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Sorry που ρωτάω εδώ, αλλά ξέρει κανείς τι παίζει τελευταία με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων; Έχω κάνει την αίτηση online εδώ και ένα μήνα και ακόμα τίποτα, ούτε στα mail μου απαντάνε.:shifty: Παλαιότερα σε 1-2 μέρες ερχόταν ο courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Sorry που ρωτάω εδώ, αλλά ξέρει κανείς τι παίζει τελευταία με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων; Έχω κάνει την αίτηση online εδώ και ένα μήνα και ακόμα τίποτα, ούτε στα mail μου απαντάνε.:shifty: Παλαιότερα σε 1-2 μέρες ερχόταν ο courier. Καλησπέρα, Και εγώ όταν είχα κάνει αίτηση, δεν είχα πάρει απάντηση. Εν τέλη τους είχα στείλει e-mail και μου είχανε απαντήσει πως δεν φαίνεται καθαρά η φωτογραφία που είχα επισυνάψει. Άλλα αντί άλλων. Ας πουν ότι κόπηκε και ας αφήσουν την κοροϊδία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Γράφω εδώ μια και αυτό που αναφέρω διαπιστώθηκε μετά από κλήσεις σε cu αλλά μπορεί να αφορά γενικά Vodafone. Αν δεν είναι στο σωστό μέρος ας μεταφερθεί. Καλώ απο what's up σε cu το οποίο ήταν απενεργοποιημενο. Δοκιμάζω αργότερα το ίδιο. Τυχαία διαπιστώνω αφαίρεση ποσού. Ξαναδοκιμαζω κι άλλη μείωση του ποσού. Σύνολο περίπου 3 κάτι ευρώ. Δεν υπήρχε τηλεφωνητής αλλα μόνο το.....απενεργοποιημενο δοκιμάστε αργότερα κλπ. Δοκιμάζω απο άλλο νούμερο ,wind συμβολαιο, σε άλλο cu του γιου μου που του είπα να το απενεργοποιήσει. Το αποτέλεσμα ήταν να αφαιρεθεί χρόνος ομιλίας απο το πακέτο, άρα υπάρχει κι εδω χρέωση. Έχει συμβεί σε άλλους; Ειναι δυνατόν να χρεωνεσαι καλώντας σε νούμερο που ειναι απενεργοποιημενο και χωρίς την ύπαρξη τηλεφωνητή; Επιπλέον έγινε δοκιμή καλώντας απενεργοποιημενα τηλεφωνα wind και cosmote . Όλα κανονικά. Δεν υπηρχε καμιά χρέωση. Τι συμβαίνει; Καλησπέρα, Μου φαίνεται πως υπάρχει συστημικό λάθος και θα πρέπει να απευθυνθείς στην εξυπηρέτηση πελατών και συγκεκριμένα στο τεχνικό τμήμα. Εκτός και αν η Vodafone άλλαξε την πολιτική της και χρεώνει. Αν και το αποκλείω. Edited April 20, 2018 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλησπέρα, Και εγώ όταν είχα κάνει αίτηση, δεν είχα πάρει απάντηση. Εν τέλη τους είχα στείλει e-mail και μου είχανε απαντήσει πως δεν φαίνεται καθαρά η φωτογραφία που είχα επισυνάψει. Άλλα αντί άλλων. Ας πουν ότι κόπηκε και ας αφήσουν την κοροϊδία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Μου φαίνεται πως υπάρχει συστημικό λάθος και θα πρέπει να απευθυνθείς στην εξυπηρέτηση πελατών και συγκεκριμένα στο τεχνικό τμήμα. Εκτός και αν η Vodafone άλλαξε την πολιτική της και χρεώνει. Αν και το αποκλείω. Κι εγω πιστευω οτι κατι γινεται στην vodafone. Τουλαχιστον χθες και προχθες. Δεν ξερω αν συνεχιζεται και σημερα. Και σιγουρα δεν θα συναιβει μονο σε μενα, αφου δοκιμασα με διαφορετικα τηλεφωνα-νουμερα και αλλων εταιριων. Και ενας λογος που εγραψα ηταν για να το εχουν και αλλοι κατα νου. Δεν θελω να πιστεψω σε καμια περιπτωση οτι ειναι πολιτικη της εταιριας. Ειναι αδιανοητο να κανεις κληση σε κλειστο, και χωρις τηλεφωνητη, τηλεφωνο και να χρεωνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ναι αλλά για την χρέωση υπεύθηνη είναι η εταιρεία που σε χρέωσε και όχι η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ναι αλλά για την χρέωση υπεύθηνη είναι η εταιρεία που σε χρέωσε και όχι η Vodafone. Ακριβώς. Γι'αυτό τον λόγο, η λύση είναι η άμεση επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Cosmote. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 (edited) Ακριβώς. Γι'αυτό τον λόγο, η λύση είναι η άμεση επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της Cosmote. Δεν ήταν μόνο η Cosmote αλλά και η wind αφαίρεσε χρόνο από τα λεπτά ομιλίας όταν κάλεσα κλειστό cu, κατι που δεν εγινε όταν κάλεσα σε απενεργοποιημενα τηλέφωνα των εταιριών αυτων. Πιστεύω ότι κατι θέμα είχε η Vodafone. Δεν μπορεί να είχαν πρόβλημα ταυτόχρονα και οι δυο άλλες εταιρίες και να χρέωναν κλήσεις μόνο προς απενεργοποιημενα της Vodafone. Επειδή πιστεύω οτι ειναι δύσκολο να βρεθεί άκρη δεν θα ασχοληθώ.Ας ελπίσουμε οτι ήταν κατι τυχαιο και σίγουρα δεν θα ήμουν ο μοναδικός, απλα εγώ έτυχε να κοιτάξω το υπόλοιπο και να ασχοληθώ λίγο. Edited April 21, 2018 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μετά απο τόσα χρόνια, αντιμετώπισα ενα μικρό προβληματακι με Vodafone. Ειχα ενεργο πακέτο με data, στα τελείωματα. Εεε τελος πάντων... εξαντλησα τα MB λιγο ποιο γρήγορα απο οτι περίμενα και μπηκε και εφαγε και απο το χρηματικο υπόλοιπο. Δεν εχει η Voda καποιο "κολπο" οπως το My Internet στην Cosmote που απλά κοβει το ιντερνετ μέχρι να αγοράσεις κάποιο πακέτο? Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Δυστυχώς δεν υπάρχει 1,20 ευρώ τα 50 ΜΒ. Σου έρχεται όμως αμέσως μήνυμα ότι χρεώθηκες. Edited April 21, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μετά απο τόσα χρόνια, αντιμετώπισα ενα μικρό προβληματακι με Vodafone. Ειχα ενεργο πακέτο με data, στα τελείωματα. Εεε τελος πάντων... εξαντλησα τα MB λιγο ποιο γρήγορα απο οτι περίμενα και μπηκε και εφαγε και απο το χρηματικο υπόλοιπο. Δεν εχει η Voda καποιο "κολπο" οπως το My Internet στην Cosmote που απλά κοβει το ιντερνετ μέχρι να αγοράσεις κάποιο πακέτο?Μπορείς να βάλεις όριο στα δεδομένα μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 εγώ βλέπω ότι έχουν χαλάσει όλα τα πακέτα που έδιναν cosmote και vodafone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Στόχος του καρτέλ είναι να μη φθάνει πλέον η κάρτα των δέκα ευρώ για την αγορά των πιο δημοφιλών πακέτων. Βρίσκονται κοντά πια στην εκπλήρωση του στόχου... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Στόχος του καρτέλ είναι να μη φθάνει πλέον η κάρτα των δέκα ευρώ για την αγορά των πιο δημοφιλών πακέτων. Βρίσκονται κοντά πια στην εκπλήρωση του στόχου... Σε καθε αυξηση που κάνανε τα τελευταια χρόνια, απαντησα με περαιτερω μειωση κατανάλωσης με διάφορους τρόπους. Πλεον απο εκει που εδινα 10-15 ευρω τον μήνα εχω πεσει σε κάτω απο 5. Δεν μειωσα την χρηση μου, αντιθέτως την αύξησα. VoIP είναι ο τρόπος :happy: Θα ευχομουν να το ανακαλύψουν και αλλοι... αλλα μαλλον δε με συμφέρει γιατί θα βαλουν εμπόδια αμα γίνει διάσημο. :worry: Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Προφανώς δεν θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο όταν δεν είσαι σε wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Προφανώς δεν θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο όταν δεν είσαι σε wi-fi. προφανως εχω 4G :) Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Προφανώς α) δεν έχει CU ή καρτοκινητό και κακώς γράφεις εδώ, β) Στο πακέτο που είσαι δίνεις 5 ευρώ κάθε 25 ημέρες και όχι κάθε 30 . γ) Πέρα από αυτά δίνεις και άλλα τόσα και ίσως παραπάνω στην εταιρεία VOIP που σε καλύπτει. Edited April 24, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλημέρα, Έχω ένα cu αριθμό στον οποίο βάζει η εταιρεία 120λ κάθε μήνα από προσφορά ανανέωσης σταθερού. Εχθές ήρθε μήνυμα πως επειδή δεν έχω βάλει χρήματα εδώ και 4 μήνες θα μπει φραγή εισερχομένων. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση όπου μου είπαν πως εμείς σας παρέχουμε κανονικά τις εξερχόμενες αλλά έχει βγει νόμος στην ΕΕΤΤ όπου εφόσον δεν βάλετε χρήματα για 4 μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων. Αυτό είναι τελείως εκβιαστικό εκ μέρους τους καθώς όταν μου έδωσαν τον αριθμό δεν έγινε κανένας διαχωρισμός σε παροχές εισερχομένων η εξερχόμενων κλήσεων. Γνωρίζετε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο η λένε αρλούμπες ; Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Προφανώς α) δεν έχει CU ή καρτοκινητό και κακώς γράφεις εδώ, β) Στο πακέτο που είσαι δίνεις 5 ευρώ κάθε 25 ημέρες και όχι κάθε 30 . γ) Πέρα από αυτά δίνεις και άλλα τόσα και ίσως παραπάνω στην εταιρεία VOIP που σε καλύπτει. Σε πληροφορω οτι το Vodafone International εχει τετοια πακετα χωρις περιαγωγη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλημέρα, Έχω ένα cu αριθμό στον οποίο βάζει η εταιρεία 120λ κάθε μήνα από προσφορά ανανέωσης σταθερού. Εχθές ήρθε μήνυμα πως επειδή δεν έχω βάλει χρήματα εδώ και 4 μήνες θα μπει φραγή εισερχομένων. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση όπου μου είπαν πως εμείς σας παρέχουμε κανονικά τις εξερχόμενες αλλά έχει βγει νόμος στην ΕΕΤΤ όπου εφόσον δεν βάλετε χρήματα για 4 μήνες γίνεται φραγή εισερχομένων. Αυτό είναι τελείως εκβιαστικό εκ μέρους τους καθώς όταν μου έδωσαν τον αριθμό δεν έγινε κανένας διαχωρισμός σε παροχές εισερχομένων η εξερχόμενων κλήσεων. Γνωρίζετε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο η λένε αρλούμπες ; Sent from my iPad Pro. Καλημέρα, Ο συγκεκριμένος περιορισμός, ισχύει εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αποφύγεις τη φραγή, πέραν του να ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας σου κάθε τέσσερις μήνες. Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης, είναι 5€ μέσω χρεωστικής κάρτας, δηλαδή online. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλημέρα, Ο συγκεκριμένος περιορισμός, ισχύει εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αποφύγεις τη φραγή, πέραν του να ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας σου κάθε τέσσερις μήνες. Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης, είναι 5€ μέσω χρεωστικής κάρτας, δηλαδή online. Μα ο χρονος ομιλιας ανανεωνεται απο την εταιρεια με 120λ καθε μηνα. Αυτο δεν θεωρειται ενεργη ενημερωση σαν να αγοραζα εγω καθε μηνα καποιο χρονο ομιλιας ; Sent from my iPhone 8 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Άλλο ο χρόνος ομιλίας που μετριέται σε € (γνωστό σαν υπόλοιπο/κάρτα κλπ) και θέλει ανανέωση κάθε 3 μήνες για να μην χάσεις ότι έχεις μαζέψει, ή 4 μήνες για να μην σου κόψουν τις εισερχόμενες, και άλλο αυτό που σου δίνουν, το οποίο είναι απλά ένα δωρεάν πακέτο με 2 ώρες προς όλους. Δεν συσχετίζονται μεταξύ τους, και η απόδοση του πακέτου δεν ανανεώνει κάτι. Ο πρώτος περιορισμός που σου ανέφερα υπερισχύει και χωρίς χρηματική ανανέωση δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς αν περάσει αυτό το διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Άλλο ο χρόνος ομιλίας που μετριέται σε € (γνωστό σαν υπόλοιπο/κάρτα κλπ) και θέλει ανανέωση κάθε 3 μήνες για να μην χάσεις ότι έχεις μαζέψει, ή 4 μήνες για να μην σου κόψουν τις εισερχόμενες, και άλλο αυτό που σου δίνουν, το οποίο είναι απλά ένα δωρεάν πακέτο με 2 ώρες προς όλους. Δεν συσχετίζονται μεταξύ τους, και η απόδοση του πακέτου δεν ανανεώνει κάτι. Ο πρώτος περιορισμός που σου ανέφερα υπερισχύει και χωρίς χρηματική ανανέωση δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς αν περάσει αυτό το διάστημα. Οκ Παντως εδω και ενα χρονο τωρα που εχω αυτη την παροχη, πρωτη φορα τωρα παρουσιαστηκε αυτο το ζητημα. Αν δεν προλαβω και επιβληθει η φραγη εισερχομενων, βαζοντας στην συνεχεια 5€ θα αρθει αυτοματα η χρειαζεται καποια επιπλεον διαδικασια; Sent from my iPhone 8 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Οκ Παντως εδω και ενα χρονο τωρα που εχω αυτη την παροχη, πρωτη φορα τωρα παρουσιαστηκε αυτο το ζητημα. Αν δεν προλαβω και επιβληθει η φραγη εισερχομενων, βαζοντας στην συνεχεια 5€ θα αρθει αυτοματα η χρειαζεται καποια επιπλεον διαδικασια; Sent from my iPhone 8 Αυτό είναι νέο κόλπο με τη φραγή κάθε τετράμηνο και ισχύει από το Σεπτέμβρη του 17. Αν μπει η φραγή και στη συνέχεια ανανεώσουμε με 5 ευρώ χρησιμοποιούμε το νούμερο μας κανονικά χωρίς καμία φραγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ακριβώς. Με την ανανέωση του χρόνου ομιλίας, παύει η φραγή. Νομίζω και εντός της ημέρας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 ΠPΩTOMAΓIA + MB ΠANE MAZI. ΠPOΣΦOPA ME 2 GB ΓIA 4 MEPEΣ MONO ME 1 E. ΣTEIΛE Δ ΣTO 1252 MEXPI 1/5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 http://i64.tinypic.com/2q1b3mo.png Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts