fioravanti90 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Βασικα ευχαριστουμε ilovemetal :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Βασικα ευχαριστουμε ilovemetal :) :) Εννοείται ευχαριστούμε και τον μεταλλά φίλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Πολύ καλή προσφορά αυτή των 1000' προς όλους για όλα τα πουσουκου του Φεβρουαρίου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Πολύ καλή προσφορά αυτή των 1000' προς όλους για όλα τα πουσουκου του Φεβρουαρίου. Όχι προσφορά, δώρο (αφού είναι δωρεάν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τίποτα παιδιά! Τώρα τελευταία δίνουν κάθε μήνα δώρα... Καλό αυτό! Τις προάλλες μου έστειλαν δώρο κωδικό για Μικέλ. Επίσης συχνά μου έρχεται προσφορά: 3GB χρήσης στο Social Pass (αντί για 2GB) + 300mb για γενική χρήση με 2€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τίποτα παιδιά! Τώρα τελευταία δίνουν κάθε μήνα δώρα... Καλό αυτό! Τις προάλλες μου έστειλαν δώρο κωδικό για Μικέλ. Επίσης συχνά μου έρχεται προσφορά: 3GB χρήσης στο Social Pass (αντί για 2GB) + 300mb για γενική χρήση με 2€. Και εγω το διαβασα οτι δινουν δωρο κωδικο 1+1.Ειναι καθε Πεμπτη για οποια προσφορα θελεις.Εγω ειχα βγαλει κωδικο με χρεωση για mikel και τον εξαργυρωσα τωρα.Καλυτερα πακετα ιντερνετ δεν εχει ακομα,και να προσθεσει εξτρα Mb στο cu combo 600 μαζι με εξτρα λεπτα/sms. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Τίποτα παιδιά! Τώρα τελευταία δίνουν κάθε μήνα δώρα... Καλό αυτό! Τις προάλλες μου έστειλαν δώρο κωδικό για Μικέλ. Επίσης συχνά μου έρχεται προσφορά: 3GB χρήσης στο Social Pass (αντί για 2GB) + 300mb για γενική χρήση με 2€. Φοιτητικό εχεις ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 TΩPA ΣEPΦAPEIΣ ΞEΓNOIAΣTA!MONO ME 2E EXEIΣ TO SOCIAL PASS ΓIA OΣH XPHΣH SOCIAL MEDIA ΘEΛEIΣ+EΞTPA 200MB ΓIA XPHΣH ΠANTOY!ΣTEIΛE 4 MEXPI 07/02 ΣTO 1355 χωρίς να είναι φοιτητικό Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Φοιτητικό εχεις ;; Όχι. Απλό CU. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το cashback που υπάρχει στην εφαρμογή my cu ; Η υπάρχει μόνο στο my Vodafone ; Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το cashback που υπάρχει στην εφαρμογή my cu ; Η υπάρχει μόνο στο my Vodafone ; Sent from my iPad Pro. μόνο στο my Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το cashback που υπάρχει στην εφαρμογή my cu ; Η υπάρχει μόνο στο my Vodafone ; Sent from my iPad Pro. μόνον στο my Vodafone αφού είναι για όλα τα προγράμματα η εφαρμογή όπως και το cashback Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 μια ερώτηση, τα 1000 λεπτά που δίνει κάθε πσκ του Φεβρουαρίου τα βλέπετε στην εφαρμογή mycu;.... εγώ δεν βλέπω τίποτα.... και ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης οτι τα ελαβα.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 μια ερώτηση, τα 1000 λεπτά που δίνει κάθε πσκ του Φεβρουαρίου τα βλέπετε στην εφαρμογή mycu;.... εγώ δεν βλέπω τίποτα.... και ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης οτι τα ελαβα.... Sent from my L200 using Tapatalk Τα δωράκια τέτοιου είδους δεν εμφανίζονται ποτέ, παρά μόνο θα ενημερωνεσαι μέσω SMS μόνο αν ποτέ προλάβεις εντός σουκου και καταναλωσεις το 80% ή και 100% των λεπτών αυτών. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τα δωράκια τέτοιου είδους δεν εμφανίζονται ποτέ, παρά μόνο θα ενημερωνεσαι μέσω SMS μόνο αν ποτέ προλάβεις εντός σουκου και καταναλωσεις το 80% ή και 100% των λεπτών αυτών.οκ, αλλα αν δεν έχεις εικόνα μπορεί να την πατήσεις άσχημα..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 οκ, αλλα αν δεν έχεις εικόνα μπορεί να την πατήσεις άσχημα..... Sent from my L200 using Tapatalk Σαφέστατα, για αυτό σε κάτι τέτοια, εγώ ακόμα την κραζω την βονταφον... που δεν λέει να αλλάξει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 οκ, αλλα αν δεν έχεις εικόνα μπορεί να την πατήσεις άσχημα..... Sent from my L200 using Tapatalk Πώς θα την πατήσεις όταν ενημερώνεσαι στο 80%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Για να την πατήσεις άσχημα θα πρέπει να έχεις μεγάλο υπόλοιπο στον λογααριασμό σου. Αν τυχόν αυτό συμβαίνει πράγματι πρέπει να αγοραστεί και ένα άλλο πακέτο ή να μην επιδιώξει κανείς να καταναλώσει και τα 1000 λεπτά μέσα σε 4 σαββατοκύριακα΄ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Για να την πατήσεις άσχημα θα πρέπει να έχεις μεγάλο υπόλοιπο στον λογααριασμό σου. Αν τυχόν αυτό συμβαίνει πράγματι πρέπει να αγοραστεί και ένα άλλο πακέτο ή να μην επιδιώξει κανείς να καταναλώσει και τα 1000 λεπτά μέσα σε 4 σαββατοκύριακα΄ Αυτό ακριβώς. Το πιο ασφαλές είναι να υπάρχει ενεργό πακέτο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Για να την πατήσεις άσχημα θα πρέπει να έχεις μεγάλο υπόλοιπο στον λογααριασμό σου. Αν τυχόν αυτό συμβαίνει πράγματι πρέπει να αγοραστεί και ένα άλλο πακέτο ή να μην επιδιώξει κανείς να καταναλώσει και τα 1000 λεπτά μέσα σε 4 σαββατοκύριακα΄ακριβώς αυτό.... το ζήτημα είναι να μην τρώει απο το υπόλοιπο..... και αυτό μπορεί να γίνει.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 μόνον στο my Vodafone αφού είναι για όλα τα προγράμματα η εφαρμογή όπως και το cashback Sent from my LG-H960 using Tapatalk Χμμμμ, οκ. Αλλά στο my Vodafone μόνον έναν αριθμό μπορεις να έχεις έτσι δεν είναι ; Δηλαδή δεν μπορώ εκτός από το συμβόλαιο μου να βλέπω και τον cu αριθμό ; Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Μπορείς με πατέντα να κάνεις εύκολα εναλλαγή σε λογαριασμούς. Έχω 4 λογαριασμούς με ίδιο username το οποίο έχει στο τέλος και από έναν διαφορετικό αριθμό στο καθένα, και στους οποίους έχω ορίσει το ίδιο password. Πχ account2 - account3 κλπ είναι τα username. Όταν πάω στην εναλλαγή χρήστη κρατάει αποθηκευμένα τα στοιχεία σύνδεσης και απλά αλλάζω το νούμερο στο τέλος. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Χμμμμ, οκ. Αλλά στο my Vodafone μόνον έναν αριθμό μπορεις να έχεις έτσι δεν είναι ; Δηλαδή δεν μπορώ εκτός από το συμβόλαιο μου να βλέπω και τον cu αριθμό ; Sent from my iPad Pro. έτσι είναι,εκτός και κάνεις αυτό που λένε πιο πάνω...... πρέπει να το δει η Voda αυτό αφού υπάρχουν ταυτοποιημενοι αριθμοί στο ίδιο όνομα ακόμα και τα σταθερά (όλα σε ένα) νομίζω αυτό είναι και το σωστό Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Χμμμμ, οκ. Αλλά στο my Vodafone μόνον έναν αριθμό μπορεις να έχεις έτσι δεν είναι ; Δηλαδή δεν μπορώ εκτός από το συμβόλαιο μου να βλέπω και τον cu αριθμό ; Sent from my iPad Pro.Υπάρχουν προγράμματα που σου επιτρέπουν να έχεις πολλαπλούς λογαριασμούς στο ίδιο app αλλά πρέπει να έχεις root. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ το multiple accounts. Υπάρχει και το parallel space το οποίο δε χρειάζεται root νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Μπορείς με πατέντα να κάνεις εύκολα εναλλαγή σε λογαριασμούς. Έχω 4 λογαριασμούς με ίδιο username το οποίο έχει στο τέλος και από έναν διαφορετικό αριθμό στο καθένα, και στους οποίους έχω ορίσει το ίδιο password. Πχ account2 - account3 κλπ είναι τα username. Όταν πάω στην εναλλαγή χρήστη κρατάει αποθηκευμένα τα στοιχεία σύνδεσης και απλά αλλάζω το νούμερο στο τέλος. Sent from my SM-G930F Στο my Vodafone αναφέρεσαι η στο my cu ; Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts