kostanen Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 κάντε μου μια μικρή διευκρίνηση, γιατί είμαι 2 χρόνια εκτός αλλά με βλέπω να ξαναγυρνάω, με €10 online ανανεωση με χρεωστική/πιστωτική/paypal δίνει 500+500ΜΒ. Ερώτηση : τα πρώτα 500 (just surf bonus) είναι για 30 ημέρες ενώ τα δεύτερα (online δώρο) είναι για 15 ημέρες ή όλα 500+500 είναι για 15 ημέρες??? στο site γράφει : Το online bonus ανανέωσης είναι 500ΜΒ για 15 μέρες και δίνεται στην 1η online ανανέωση του μήνα από 10€+ Επίσης , όλα τα πακέτα ομιλίας με έγκαιρη ανανέωση πριν λήξει μεταφέρουν ότι έχει απομείνει (ομιλία/sms/data) ή μόνο κάποια συγκεκριμένα??? Κοινώς ψάχνομαι σε ποια καρτοκινητή θα πάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) άλλο τον ον λαιν μπόνους και άλλο το σερφ μπόνους το δεύτερο το παίρνεις και από περίπτερο,και πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα η δύο ώρες προς Vodafone το ον λαιν είναι για 15 μέρες,το σερφ για ένα μήνα όχι όλα... όσα πακέτα δεν μεταφέρονται νομίζω το λέει,όπως η γκιγκα νύχτες Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 5, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Τα λεπτα μεταφερονται οταν επιλεγεις το ιδιο πακετο Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyantony Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 παιδιά πήρα τηλ στο κέντρο τους...μου είπαν πως λαθος κατάλαβα ότι οι 25 μέρες ισχύουν για τα special. μονο για αυτό το TAZA μου είπαν ισχύουν. Πάλι καλά το γλιτώσαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Και κατι ακομα,μπορεις με καποια sms να κανεις refill του πακετου στη μιση τιμη.Προυποθεση ειναι να περασουν 15 μερες απο την ενεργοποιηση του. Γινεται για ολα τα πακετα,ανεξαρτητα αν ειναι με αυτοματη ενεργοποιηση ή οχι. Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό; για ποια πακέτα γίνεται και στελνοντας τι στο sms; Ανανεώνω δλδ στις 20 μέρες στη μισή τιμή;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Δεν ξέρω πως δουλεύει αλλά ένα sms που μου είχε έρθει έλεγε ME TO CU REFILL ΞANAΓEMIZEIΣ TO JUST SURF BONUS ΠOY ΣOY ΔINEI 500 MB,ΓIA NA TH BΓAΛEIΣ MEXPI THN HMEPA ΛHΞHΣ TOY.ΠAPE ΠAΛI OΣO MB EXEIΣ HΔH KATANAΛΩΣEI ME MONO 3€, ΣTEΛNONTAΣ R500 ΣTO 1252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) συνέχεια αυξήσεων επέκτασης υπολοίπου αυτή τη φορά http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3661 τώρα μόλις το πήρα χαμπάρι και του χρόνου.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω πως δουλεύει αλλά ένα sms που μου είχε έρθει έλεγε https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/refill/ με σωστή χρήση θαρρώ πως είναι καλό Sent from my LG-H960 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό; για ποια πακέτα γίνεται και στελνοντας τι στο sms; Ανανεώνω δλδ στις 20 μέρες στη μισή τιμή;:confused: όχι φυσικά,απ ότι κατάλαβα άλλο αγορά πακέτου όπου αρχίζει νέο πακέτο με το refill ξανά γεμίζεις το παλιό πακέτο με την ίδια ημερομηνία λήξης Το σύνολο των παροχών μετά την ""ενεργοποίηση του CU Refill λαμβάνει την αρχική ημερομηνία λήξης του πακέτου"" Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited October 6, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Όταν αποφασίσουμε να στείλουμε μαζικά επιστολές στην εεττ μπας και κόψει το νταβατζιλίκι των 30€ για φορητότητα, μπορεί και να αλλάξει το ντζαβαντζιλίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Όταν αποφασίσουμε να στείλουμε μαζικά επιστολές στην εεττ μπας και κόψει το νταβατζιλίκι των 30€ για φορητότητα, μπορεί και να αλλάξει το ντζαβαντζιλίκι. Τα 30€ τα πληρώνεις (μετά) κατά την παραλαβή της sim CU; Ή με την αίτηση φορητότητας (πριν) στο κατάστημα Vodafone; Εκτός από κατάστημα Vodafone, έχει παραμείνει άλλος τρόπος να κάνουμε αίτηση φορητότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Τα 30€ τα πληρώνεις (μετά) κατά την παραλαβή της sim CU; Ή με την αίτηση φορητότητας (πριν) στο κατάστημα Vodafone; Εκτός από κατάστημα Vodafone, έχει παραμείνει άλλος τρόπος να κάνουμε αίτηση φορητότητας; Με την αίτηση νομίζω, τα 25€ (ή 20€ δν θυμάμαι) σου μένουν στην κάρτα κι έτσι θα ισχυριστούν ότι δεν είναι η χρέωση αυτή. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7297327#post7297327 λέει πως με απειλή καταγγελιας στην εεττ δεν τον χρέωσαν, αλλά είναι ο πρώτος που ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή "My CU"; Πήγα να μπω και δεν τα κατάφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ίσως. Και σε μένα το ίδιο κάνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Και σε 'μένα Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Μια από τα ίδια! Εν τω μεταξύ προσπάθησα να κάνω online ανανέωση από το site και είναι τραγικά αργό. Web usability μηδέν.:angry: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 "Κάτι" κάνουν...Όπως κ το myvodafone app πήρε αναβάθμιση σήμερα. ΑΝ περιμένετε κανά 3-5λεπτο σας τα βγάζει (και στα 2 app) , αλλά ΟΧΙ σωστά....Αναμένουμε ΑΝ αλλάξει "κάτι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Αλλάζουν το λογότυπο και στα δυο apps λογικά Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Και στη σελίδα συνδέεται αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.... Μη διαθεσιμότητα υπηρεσίας Λόγω προγραμματισμένων ενεργειών αναβάθμισης στα συστήματα της εταιρείας δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση συγκεκριμένων Οnline ενεργειών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Και θέλω να βάλω κάρτα στους δικούς μου αυτή τη στιγμή και δε μπορώ. Ελπίζω να στρώσει μέχρι το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Και εγώ δεν μπορούσα να μπω μέσω των εφαρμογών πριν λίγες ώρες, αλλά από το site μπήκα κανονικά και γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 τίποτα δεν δουλεύει σε μένα,αυτή τη στιγμή,νύχτα τα κάνουν αυτά κύριοι της voda Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εγω δεν βρισκω στο playstore την εφαρμογη της voda πλεον. Οχι το cu Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 http://www.vodafone.gr/portal/myvodafone κανονικά υπάρχει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 τίποτα δεν δουλεύει σε μένα,αυτή τη στιγμή,νύχτα τα κάνουν αυτά κύριοι της voda Sent from my LG-H960 using TapatalkΔοκίμασε να μπεις από την ιστοσελίδα της Vodafone. Όχι του CU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Συνδέεται αλλά ακόμα δεν δουλεύει. Σου δείχνει οτιδήποτε άλλο, αλλά αν θες να δεις το λογαριασμό σου, δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Κολλάει ακόμα η εφαρμογή άντε να δούμε πότε θα τελειώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Δοκίμασε να μπεις από την ιστοσελίδα της Vodafone. Όχι του CU ευχαριστώ αλλά δεν... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts