gerstavros2 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο νούμερο για να καλούμε τον τηλεφωνητή, πέραν του 121, πχ για εξωτερικό; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδια ξερετε εαν γινεται να βαλεις δυο αριθμους σε μια καρτα σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Παιδια ξερετε εαν γινεται να βαλεις δυο αριθμους σε μια καρτα σιμ; Προχώ η ερώτησή σου, αν και έχει τεθεί από τις αρχές '00s όταν ακόμα δεν υπήρχαν dual sim phones με stand by ταυτόχρονης λειτουργίας. Όπως "λύθηκε" το ζήτημα {με τα dual stand by phones} [ακόμα και με τα quad phones stand by σε 2G για φωνή με <50€!!!], μπορεί και αυτό το ζήτημα {της 2#in1sim και γιατί όχι στο μέλλον της ?#in1sim} να "λυθεί" [και να διαδωθεί ευρέως και φθηνά!]. Όπως "λύθηκε" το θέμα της Hybrid Access για Home Use (Δεν εννοώ την Λληνική λύση.....εεε???). Στο ψητό τώρα: Είναι θέμα του provider. Η Orange το παρέχει, μόνο για 2# της ιδίας στην ίδια sim. Στη χώρα μας δεν το παρέχει καμιά εταιρία. Πρακτικά (εν έτει 2016): Αν δε θες να κουβαλάς 2 (ή περισσότερα) κινητά ή dual sim {ή quad sim κινητό}: Υπάρχουν αντάπτορες (όπως αυτοί: http://www.magic-sim.com/products_all.php ) για 2 sim σε κινητά με 1 υποδοχή. Όπως και apps (όπως αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swytch.mobile.android&hl=el ) Οι λύσεις για 2# (πχ προσωπικό και επαγγελματικό) είναι πολλές αυτΉ τη στιγμή (2016), αλλά η 2#in1sim ΟΧΙ. Προτείνω να θέσεις το ερώτημά σου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=33 Γιατί είμαστε off topic ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Προχώ η ερώτησή σου, αν και έχει τεθεί από τις αρχές '00s όταν ακόμα δεν υπήρχαν dual sim phones με stand by ταυτόχρονης λειτουργίας. Όπως "λύθηκε" το ζήτημα {με τα dual stand by phones} [ακόμα και με τα quad phones stand by σε 2G για φωνή με <50€!!!], μπορεί και αυτό το ζήτημα {της 2#in1sim και γιατί όχι στο μέλλον της ?#in1sim} να "λυθεί" [και να διαδωθεί ευρέως και φθηνά!]. Όπως "λύθηκε" το θέμα της Hybrid Access για Home Use (Δεν εννοώ την Λληνική λύση.....εεε???). Στο ψητό τώρα: Είναι θέμα του provider. Η Orange το παρέχει, μόνο για 2# της ιδίας στην ίδια sim. Στη χώρα μας δεν το παρέχει καμιά εταιρία. Πρακτικά (εν έτει 2016): Αν δε θες να κουβαλάς 2 (ή περισσότερα) κινητά ή dual sim {ή quad sim κινητό}: Υπάρχουν αντάπτορες (όπως αυτοί: http://www.magic-sim.com/products_all.php ) για 2 sim σε κινητά με 1 υποδοχή. Όπως και apps (όπως αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swytch.mobile.android&hl=el ) Οι λύσεις για 2# (πχ προσωπικό και επαγγελματικό) είναι πολλές αυτΉ τη στιγμή (2016), αλλά η 2#in1sim ΟΧΙ. Προτείνω να θέσεις το ερώτημά σου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=33 Γιατί είμαστε off topic ! :) Να συνεχίσω λίγο το off topic και να πω ότι η Κοσμοτε παρέχει την υπηρεσία 2 in 1 sim με 2 αριθμους στην ίδια σιμ.Η Vodafone την έχει καταργήσει απο το 2011.Δεν ξέρω αν αυτό που λες για την Orange προσφέρει κάτι παραπάνω από το 2 in 1 της Κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Υπάρχει δυνατότητα φορητοτητας από f2go σε CU χωρίς να χρειαστεί να πάω σε κατάστημα? Από τηλέφωνο ή site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Υπάρχει δυνατότητα φορητοτητας από f2go σε CU χωρίς να χρειαστεί να πάω σε κατάστημα? Από τηλέφωνο ή site? 13894............................ Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Να συνεχίσω λίγο το off topic και να πω ότι η Κοσμοτε παρέχει την υπηρεσία 2 in 1 sim με 2 αριθμους στην ίδια σιμ.Η Vodafone την έχει καταργήσει απο το 2011.Δεν ξέρω αν αυτό που λες για την Orange προσφέρει κάτι παραπάνω από το 2 in 1 της Κοσμοτε. Το΄χει κάνεις κανείς και να δουλεύει; Δεν είναι ταυτόχρονης λειτουργίας, αλλά επιλέγεις ποιος #. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=876694#post876694 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T21&objId=Business__service__service_2in1&cat=Additional_services_BUS&s=1 https://www.whatsup.gr/el/cosmote-2in1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Αφού σου κάνει δωρεάν προώθηση της εισερχόμενες τiς "απενεργοποιημένς" γραμμής στην άλλη, και μπορείς να εναλλάσεις την ενεργή ανά πάσα στιγμή, μια χαρά λύση είναι για όποιον έχει ανάγκη από 2 κάρτες σε τηλέφωνο με ένα sim slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Κι εμένα το myvodafone app δουλεύει με άλλη sim σε κινητό. Έχω 2καρτο android. Στη θέση για τη sim 1 έχω το CU για κλήσεις. Στη θέση για τη sim 2 έχω τη frog για data. Η εφαρμογή myvodafone δεν δουλεύει έτσι. Αν γυρίσω τη χρήση data στο CU, δουλεύει, φυσικά. Αν έχω μόνο την κάρτα frog στη θέση sim 1 και τη θέση 2 κενή, και πάλι λειτουργεί. Edited April 18, 2016 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Μόλις το δοκίμασα στη συσκευή που έχω τώρα, με μια κάρτα sim cosmote. Με δεδομένα από την κάρτα, το my CU αρχικά δεν δούλευε(υποθέτω, γιατί φόρτωνε ώρα στην αρχή μέχρι που βαρέθηκα και το έκλεισα). Μόλις μπήκα με WiFi, μου ζήτησε κανονικά λογαριασμό, έβαλα όνομα και κωδικό και συνδέθηκε. Μετά από αυτό συνδέεται κανονικά και με mobile data. Στη συνέχεια δοκίμασα με mobile data την my Vodafone, η οποία ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό και συνδέεται μια χαρά. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδιά όταν δεν έχεις κάνει login στην εφαρμογή CU, πρέπει να είναι στην θέση της πρώτης sim η κάρτα CU με ανοιχτά δεδομένα για να την "δει" η εφαρμογή και να σου δείξει πληροφορίες για τον αριθμό σου. Κάνοντας όμως login κρατάει τα στοιχεία που δίνεις εφόσον δεν κάνεις αποσύνδεση όταν την κλείσεις και μετά μπαίνει ακόμα και με Wind / Cosmote κάρτες μέσα στο κινητό ή με Wifi φυσικά χωρίς πρόβλημα. Δηλαδή καμία σχέση με την my Vodafone app που σου έβγαζε την πίστη να συνδεθεί. Ακόμα και το Widget δουλεύει άψογα με 3G / Wifi. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πάει κι αυτό, λοιπόν: http://i67.tinypic.com/2luorx1.png Αναμενόμενο. Διαγράφηκε και από τα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πάει κι αυτό, λοιπόν: http://i67.tinypic.com/2luorx1.png Αναμενόμενο. Διαγράφηκε και από τα πακέτα. διεγραφτηκες εσυ; ή σου ηρθε απο την ιδια την εταιρεια; εγω διαγραφηκα και εστειλα και οχι στο 1338 διοτι συμφερουνε περισσοτερο οι χρεωσεις τωρα παρα με το vodafone passport αν και μου ειπανε οτι εχει καταργηθει το vodafone passport! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) διεγραφτηκες εσυ; ή σου ηρθε απο την ιδια την εταιρεια; εγω διαγραφηκα και εστειλα και οχι στο 1338 διοτι συμφερουνε περισσοτερο οι χρεωσεις τωρα παρα με το vodafone passport αν και μου ειπανε οτι εχει καταργηθει το vodafone passport! . Από την εταιρεία, χωρίς να κάνω τίποτα (για το Passport). ΟΧΙ έστειλα σε αυτό: http://i68.tinypic.com/2lwlhk2.png Το "ωραίο" είναι ότι μέχρι χτες υπήρχε ακόμα αυτό: http://i66.tinypic.com/atou95.jpg "Για όσο εσύ θελήσεις"!! Vodafone θέλοντος, βέβαια, δεν το είπαν αυτό όταν γράφτηκα. Τόσο "σίγουρος" μπορεί να είσαι στις "δηλώσεις" της Vodafone... Όπως οι διαρκείς αυξήσεις στα συμβόλαιά της (με διαρκή προβλήματα στο εντός μηνός "δικαίωμα" καταγγελίας της σύμβασής αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις)...!) !!! Edited April 18, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 AN TAΞIΔEYEIΣ ΣTO EΞΩTEPIKO EXEIΣ ΠΛEON TO KINHTO ANOIXTO ΓIATI ME TO DAILY TRAVEL PACK EXEIΣ 30ΛEΠTA+30SMS+100MB ΓIA 24ΩPEΣ (2,99E ΣTHN EYPΩΠH&8,99E ΣTON YΠOΛ.KOΣMO).ΓIA NA EIΣAI ETOIMOΣ ΣTO EΠOMENO TAΞIΔI ΘA ENEPΓOΠOIHΘEI H YΠHPEΣIA XΩPIΣ XPEΩΣH ΣTON APIΘMO ΣOY AΠO 20/5-24/5. AN ΔEN ΘEΣ ΣTEIΛE "OXI" ΣTO 1338 EΩΣ 19/5 Αρα τι συμφερει να κανουμε? Στελνουμε οχι επειδη το πακετο που δινει βγαινει ακριβοτερο απο την κανονικη χρεωση? Δεν πηγαινω εξωτερικο αλλα αν παω και κανω κανα δυο τηλ να υποθεσω οτι δε συμφερει? Στάλθηκε απο s4 με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο νούμερο για να καλούμε τον τηλεφωνητή, πέραν του 121, πχ για εξωτερικό; +306944400121 Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά δεν ξέρω αν εδώ είναι ΜΟΝΟ για το CU ή και για το a la carte, πείτε μου αν είναι να το μεταφέρω αλλού.. Έχω εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια καρτοκινητό vodafone, παλαιότερα CU, σε κάποια φάση το γύρισα σε a la carte, και είχα προλάβει την προσφορά η οποία με κάθε ανανέωση 10 ευρώ σου έδινε 300' σε όλους χωρίς να σου χρεώνει τίποτα από το υπόλοιπο, σε κάποια φάση το γύρισε σε 400' σε όλους αφαιρώντας 3 ευρώ από το υπόλοιπο. Τώρα τελευταία, κάνοντας την ανανέωση online από το site της Vodafone μου δίνει 1GB δωρεάν. Βάζοντας δηλαδή κάθε μήνα 10 ευρώ (και με την αφαίρεση του φόρου) με κάλυπτε 9-10 περιπτώσεις. Μέ παίρνουν σήμερα από την Vodafone, ζητούν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία μου, και μου λένε ότι επειδή είμαι καλός πελάτης (:lol: ) κι επειδή -αν δεν το έμαθα- από αύριο θα αυξηθεί το ΦΠΑ, θέλουν μια απλή επιβεβαίωση, να έχω 1500' κάθε μήνα και κάτι άλλα (νομίζω 1μιση GB), δεν έδινα και πολύ σημασία, ρωτάω πόσο τον μήνα, μου λέει 15μιση ευρώ, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνετε να πάρετε κάρτα από το περίπτερο (λες και πάω τώρα δηλαδή). Όπα λέω, αυτά είναι παραπάνω από όσα έδινα ως τώρα. Ναι μου λέει η κοπέλα, αλλά εμείς βλέπουμε ότι δίνετε 10-15 ευρώ τον μήνα, και επειδή τώρα έρχεται Πάσχα και είναι προσφορά, κι επειδή ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΠΑ και θα δίνεται παραπάνω ούτως ή άλλως.. Καλά καλά λέω, εγώ μετά θα μπορώ να γυρίσω στην προσφορά που έχω τώρα με τα 400' σε κάθε ανανέωση; Η δέσμευση λέει είναι για 2 μήνες, και η συνολική διάρκεια 18μηνη. Επειδή: 1. Μου φαίνεται μεγάλη παπάντζα ότι αν θέλω θα μπορώ να γυρίσω στο 400' με κάθε ανανέωση με αφαίρεση 3 ευρώ, ειδικά αφού δεν είναι διαθέσιμο αυτήν την στιγμή αυτό το πρόγραμμα 200' με 5 ευρώ ή 300' με 7. 2. Αυτό με την αύξηση του ΦΠΑ από αύριο οκ, ισχύει; Δεν θα ήταν περίεργο να μου είχε διαφύγει... Ζήτησα λίγο χρόνο να το σκεφτώ είναι η αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αν υπογράψεις συμβόλαιο(γιατί αυτό σου ζητάει), όταν το διακόψεις στο μέλλον δε θα μπορείς να επανέλθεις στην προσφορά με τα 400', ακόμα και αν σε διαβεβαιώνουν για το αντίθετο. Sent from my SM-G900F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Κατ'αρχάς το να υπογράψω είναι μεγάλη κουβέντα, γιατί όπως μου τα είπε αρκούσε μια τηλεφωνική επιβεβαίωση από μέρους μου, δεν μου είπε να πάω από κάποιο υποκατάστημα της Vodafone να υπογράψω κάτι. Τηλεφωνική υπογραφή κι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σου πουλούσε κάποιο συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο έστω. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σου πουλούσε κάποιο συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο έστω. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk +1. Ακριβώς. Ποτέ δε θα δεχόμουν κάτι, που θα έπρεπε να πληρώνω κάθε μήνα, με παροχές που πιθανότατα να μη χρησιμοποιήσω. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Η απάτη είναι πως σου πουλάνε όντως καρτοπρόγραμμα/καρτοσυμβόλαιο, που επειδή περιέχει τη λέξη κάρτα στην ονομασία(άσχετα αν πρόκειται για συμβόλαιο), στο πασάρουν με κάποιο σλόγκαν του τύπου : "έχουμε μερικές νέες παροχές για την κάρτα σας." Μακριά και αγαπημένοι... Και να μην σου είπε για υπογραφή, λογικά θα σου ότι εφόσον προχωρήσεις ότι θα στείλει courier με τα συμβόλαια. Τηλεφωνική συναίνεση αντί για υπογραφή, είναι σύνηθες να γίνεται σε ανανεώσεις. Δεν ξέρω αν έχουν βρει κάποια πατέντα για αυτό που λες. Εγώ ποντάρω πάντως ότι θα έχει και κανονικό συμβόλαιο. Sent from my XT1562 Edited April 19, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλεστε 1252 CU για 1giga internet για 7ημερες. Για ενεργοποιησεις μεχρι 8 Μαιου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλεστε 1252 CU για 1giga internet για 7ημερες. Για ενεργοποιησεις μεχρι 8 Μαιου. Καλό, αν και λίγοοο..για Πασχαλινή προσφορά. Πατώντας το 0 μετά την κλήση στο 1252. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 AN TAΞIΔEYEIΣ ΣTO EΞΩTEPIKO EXEIΣ ΠΛEON TO KINHTO ANOIXTO ΓIATI ME TO DAILY TRAVEL PACK EXEIΣ 30ΛEΠTA+30SMS+100MB ΓIA 24ΩPEΣ (2,99E ΣTHN EYPΩΠH&8,99E ΣTON YΠOΛ.KOΣMO).ΓIA NA EIΣAI ETOIMOΣ ΣTO EΠOMENO TAΞIΔI ΘA ENEPΓOΠOIHΘEI H YΠHPEΣIA XΩPIΣ XPEΩΣH ΣTON APIΘMO ΣOY AΠO 20/5-24/5. AN ΔEN ΘEΣ ΣTEIΛE "OXI" ΣTO 1338 EΩΣ 19/5 Αρα τι συμφερει να κανουμε? Στελνουμε οχι επειδη το πακετο που δινει βγαινει ακριβοτερο απο την κανονικη χρεωση? Δεν πηγαινω εξωτερικο αλλα αν παω και κανω κανα δυο τηλ να υποθεσω οτι δε συμφερει? Στάλθηκε απο s4 με tapa Δεν στέλνουμε τίποτα απολύτως διότι η κανονική χρέωση ( και όχι η επιπλέον) είναι μεγαλύτερη και όχι μικρότερη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts