kalgeorge Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κάθε φορά που ανανεώνω (το ιδιο πακέτο πριν ληξει εννοείται) μου μεταφέρει τα εναπομείναντα λεπτά ομιλίας και ΜΒ για internet(επίσης μου δινει και δωρο συνολο 1GB επιπλέον λογω οτι βαζω 10ευρω).τωρα αν κανω την ανανέωση με τα χρήματα που εχω υπόλοιπο μεσα στην καρτα λογικα θα μου μεταφερει λεπτα και ΜΒ για internet αλλά δεν θα μου δώσει το δώρο που ειπα παραπανω 1GB;Αν καποιος γνωρίζει καλύτερα ας μας πει. ναι αυτό σου ειπα καιπ ριν.... τα γιγα για να τα παρεις θελει ανανεωση δεκα και πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ναι αυτό σου ειπα καιπ ριν.... τα γιγα για να τα παρεις θελει ανανεωση δεκα και πανω (Αν ανανεώσεις το ίδιο πακέτο τότε μεταφέρονται λεπτα ομιλίας ναι. Για τα mb δεν μου έχουν μεταφερθεί ποτε. Αν κάποιος άλλος ξερει καλύτερα ας μας διαφωτίσει. ) TA MB μεταφέρονται μαζι με τα λεπτά ομιλίας,ισως να μην το ειχες προσέξει...σε παρενθεση εβαλα τι εγραψες παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Όταν ανανεώνεις το ίδιο πακέτο (εννοείται εντός 30 ημερών), μεταφέρονται λεπτά ομιλίας, sms, mb, δηλαδή ό,τι δίνει το πακέτο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Όταν ανανεώνεις το ίδιο πακέτο (εννοείται εντός 30 ημερών), μεταφέρονται λεπτά ομιλίας, sms, mb, δηλαδή ό,τι δίνει το πακέτο. Ασχετα με τι τρόπο ανανεώνεις ετσι;θελω να πω δεν παιζει ρολο αν ειναι απο υπόλοιπο στην κάρτα ή ειναι με νέα χρήματα που θα βάλεις...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Το ίδιο πακέτο ανανεώνει μονο το ίδιο πακέτο Τα ΜΒ δεν θα ανανεωθούν διοτι ειναι από άλλη προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (Αν ανανεώσεις το ίδιο πακέτο τότε μεταφέρονται λεπτα ομιλίας ναι. Για τα mb δεν μου έχουν μεταφερθεί ποτε. Αν κάποιος άλλος ξερει καλύτερα ας μας διαφωτίσει. ) TA MB μεταφέρονται μαζι με τα λεπτά ομιλίας,ισως να μην το ειχες προσέξει...σε παρενθεση εβαλα τι εγραψες παραπανω... ΝΑι φίλε μου το είδα :) ίσως δεν βγήκε καλά επειδή γράφω από το κινητό. Αυτό που θελω να πω ειναι ότι για τα 500 ή ένα γίγα που δίνει, θέλει ανανέωση δέκα και πάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Το ίδιο πακέτο ανανεώνει μονο το ίδιο πακέτο Τα ΜΒ δεν θα ανανεωθούν διοτι ειναι από άλλη προσφορά οταν βαζω 10 ευρω καρτα και αγοραζω το ιδιο πακετο(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΠΑΚΕΤΟ) μου μεταφεροντε τα υπολοιπα ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ χρονου ομιλιας και ΜΒ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ που μπαινουν απο την αγορα.ρωταω αν δεν βαλω 10 ευρω στην καρτα αλλα χρησιμοποιησω το υπολοιπο που εχω μεσα στην καρτα και κανω την αγορα(ΙΔΙΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ) τα λεπτα ομιλιας και τα ΜΒ θα μεταφερθουν; ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΝΑι φίλε μου το είδα :) ίσως δεν βγήκε καλά επειδή γράφω από το κινητό. Αυτό που θελω να πω ειναι ότι για τα 500 ή ένα γίγα που δίνει, θέλει ανανέωση δέκα και πάνω :) ΟΚ...:)THANKS Edited December 12, 2015 by Vasileios Μορφοποίηση κατεστραμένης παραπομπής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Ρωτάς και σου έχω απαντήσει 2 φορές ( Η μία σε δικό σου ΡΜ ) , όπως σου απάντησαν και άλλοι. Το πακέτο που θα αγοράσεις με 5 ευρώ δεν περιέχει ΜΒ , Άρα δεν θα ανανεωθούν τα ΜΒ Με την ανανέωση των 10 ευρώ, ανανεώνεται επίσης και η ημερομηνία λήξης του κινητού σου, με την αγορά των 5 ευρώ ΔΕΝ ανανεώνεται. Συγνώμη αλλά δεν θα επανέρθω. Edited December 12, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Με την ανανέωση των 10 ευρώ, ανανεώνεται επίσης και η ημερομηνία λήξης του κινητού σου, με την αγορά των 5 ευρώ ΔΕΝ ανανεώνεται. Συγνώμη αλλά δεν θα επανέρθω. Δεν κατάλαβα:; "Κάρτα" 5€ δεν ανανεώνει το 3μηνο ισχύος υπολοίπου στο CU; Ή αναφέρεσαι στη λήξη (12μηνο)? Ααααα, τώρα το'πιασα: Σε πακέτο (όχι "κάρτα") 5€ αναφέρεσαι: ΟΚ. Edited December 12, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Δεν κατάλαβες, διότι πολύ απλά δεν έδωσες σημασία στην λέξη Αγορά . Ξαναδιάβασε το μήνυμα μου , διαβάζοντας "Αγορά" και όχι "ανανέωση" και σίγουρα θα το καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-dorean-1500 Προσφορά 1.500’ προς όλους για συνδρομητές Κινητής Vodafone και Σταθερής Vodafone Home* Δεν με χάλασε καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-dorean-1500 Προσφορά 1.500’ προς όλους για συνδρομητές Κινητής Vodafone και Σταθερής Vodafone Home* Δεν με χάλασε καθόλου! Η προσφορά ενεργοποιείται με αποστολή δωρεάν SMS της λέξης “Χ” στο 1339 για όλους τους συνδρομητές Κινητής Vodafone. Επιπλέον, για τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί εναλλακτικά καλώντας το 1252 (επιλογή 0). Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Επιτρέπεται μόνο μία ενεργοποίηση της προσφοράς ανά συνδρομητή. Η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής ήτοι Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone CU, CU Xclusive & Vodafone International, που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας από τις 17/11/2015 και έπειτα. Οι συνδρομητές που έχουν φραγή εξερχομένων κλήσεων για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά κατά τη διάρκεια της περιόδου φραγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Μια χαρα.Ευχαριστουμε Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Σε μένα λέει κάτι πήγε στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και σε εμένα κάτι πήγε στραβά λέει σε δύο cu που δοκίμασα. Κατάφερε κανείς να το ενεργοποιησει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Μόλις τους ρώτησα στο skype και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και σε εμένα κάτι πήγε στραβά λέει σε δύο cu που δοκίμασα. Κατάφερε κανείς να το ενεργοποιησει; Σε εμένα όλα καλά.cu Έχω.Ίσως Έχει πολύ φόρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 και σε μενα με την πρώτη ενεργοποιήθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Σε CU φοιτητικό μόλις ενεργοποιήθηκε με την πρώτη Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Σε μένα λέει κάτι πήγε στραβά. Και σε μενα το ίδιο λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και σε μενα το ίδιο λέει... Σε εμένα δεν ενεργοποιείται γιατί έχω κάνει ανανέωση πριν τις 17/11 οπότε θέλει μια ανανέωση που δεν προκειται να κάνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Εγώ έκανα στις 5 ή 6 Δεκεμβρίου. Όπως κάθε μήνα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Με κλήση στο 1252 και επιλογή 0, έλεγε και σε μένα ότι κάτι πήγε στραβά. Στέλνοντας όμως Χ στο 1339, ενεργοποιήθηκε κανονικά. Έχω CU με τελευταία ανανέωση την περασμένη εβδομάδα. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το ίδιο και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Κι εδω το ιδιο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts