Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σχεδον συνεχεια μου αλλαζει απο Η σε 3g. οταν ειναι σε 3g δεν κανει τιποτα το ιντερνετ. ειναι πολυ σπαστικο. και sto gsm τα ιδια ακριβως με το G σε Ε

Μπορεί να παίζει ρόλο και το κινητό: Είναι 4ετίας...:

ναι εχω πολυ πολυ παλια καρτα cu. μπα το desire s δεν πρεπει να υποστηριζει 4g.

ναι το τηλεφωνο το χω απο το 2011.σιγουρα δεν εχει 4g αλλα αυτα τα προβληματα που σας αναφερω δεν τα ειχα πριν 2 χρονια. Ισως να τα χει παιξει το κινητο

παρατήρησε κάποιος αν στα CU νούμερα που μοίραζε πέρισυ η voda με δωρεάν 600 προς cu χωρίς καμία υποχρέωση ανανέωσης παίρνουν παράταση τα 600 και μετά το 12μηνο?

Η voda λέει ότι είναι για 12 μήνες και αν θέλω τα 600 να παω να πάρω καινούργιο νούμερο.

Με καποιο μαγικο τροπο ειχε ενεργοποιηθει μια λεγομενη υπηρεσια gamifive με χρεωση 3€ την εβδομαδα στο υπολοιπο του λογαριασμου μου, η vodafone κανει τον κινεζο, επιμενουν οτι παιζω καποιο παιχνιδι μεσω facebook ή εβαλα το κινητο μου σε καποιο διαδικτυακο παιχνιδι, κατι που φυσικα δεν ισχυει. Για να μην πουμε για την "αναλυτικη" κατασταση χρεωσεων που ολες τις χρεωσεις σχετικες με ιντερνετ τις αναφερει ως vodafone live. Παρατηρησα σε ενα φορουμ στην vodafone αυστραλιας οτι συμβαινει ακριβως το ιδιο, η Vodafone τους παραπεμπει στην μητρικη εταιρια της υπηρεσιας της οποιας ο αριθμος δεν υπαρχει. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο; Πως μπορει να ενεργοποιηθει κατι τετοιο;

Έχει κανείς ελεύθερη θέση στο Πάρε να έχεις του CU που δίνει 100 mb με κάθε ανανέωση των 10€ σε αυτούς που έχεις προσθέσει;

Αν κανείς έχει ελεύθερη θέση ας μου στείλει pm και μπορώ να τον προσθέσω και εγώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω και εγώ άλλη μία κενή θέση στο πάρε να χεις για όποιον θέλει. Βάζω 10€ πάντα μια μέρα πριν λήξουν οι 30 μέρες του πακέτου και θέλω κάποιον που να κάνει κάτι αντίστοιχο

Με καποιο μαγικο τροπο ειχε ενεργοποιηθει μια λεγομενη υπηρεσια gamifive με χρεωση 3€ την εβδομαδα στο υπολοιπο του λογαριασμου μου, η vodafone κανει τον κινεζο, επιμενουν οτι παιζω καποιο παιχνιδι μεσω facebook ή εβαλα το κινητο μου σε καποιο διαδικτυακο παιχνιδι, κατι που φυσικα δεν ισχυει. Για να μην πουμε για την "αναλυτικη" κατασταση χρεωσεων που ολες τις χρεωσεις σχετικες με ιντερνετ τις αναφερει ως vodafone live. Παρατηρησα σε ενα φορουμ στην vodafone αυστραλιας οτι συμβαινει ακριβως το ιδιο, η Vodafone τους παραπεμπει στην μητρικη εταιρια της υπηρεσιας της οποιας ο αριθμος δεν υπαρχει. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο; Πως μπορει να ενεργοποιηθει κατι τετοιο;

http://www.gamifive.gr/platinum/#!/settings

Οι χρεώσεις πλοήγησης στην υπηρεσία μέσω wap/gprs ή 3G εξαρτώνται από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ανήκει ο συνδρομητής και το πακέτο που τυχόν έχει ενεργοποιήσει. Για απενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να μπει ο χρήστης στο http://www.gamifive.gr, στo τέλος κάθε σελίδας με την επιλογή “Απενεργοποίηση”. Επίσης, η διαγραφή, για συνδρομητές COSMOTE, WIND & Q μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αποστολή ενός απλού μηνύματος STOP GAMES στο 54644 (χρέωση απλού εξερχόμενου μηνύματος 0,11€ με Φ.Π.Α) ή με κλήση στο 210-6241808. Στις παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%.

Το ίδιο θέμα αλλά με άλλη εταιρεία είχα εγώ πολύ πρόσφατα μάλιστα. Κατ ευθείαν της έστειλα ε-μαιιλ να μου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία κι ότι άμα δω χρέωση στον λογ/σμό μου θα τους καταγγείλω. Αποτέλεσμα, την επόμενη ημέρα πρωί πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει απενεργοποιηθεί η υπηρεσία και να τους δώσω ΙΒΑΝ ώστε να μου πιστώσουν αυτά που χρεώθηκα, κι έτσι έγινε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φοβερή η καλοκαιρινή προσφορά της Vodafone. Και εις ανώτερα....[ATTACH]63531[/ATTACH]

Δεν είναι προσφορά για όλους η συγκεκριμένη αλλά ειδική για τον αριθμό σου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Όντως. Σε εμένα, καρτοκινητό Ολυμπιακός, έστειλαν μήνυμα για 1 gb με 4€.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Για το 'surf n mail' κι ισως και για αλλα πακετα του καρτοκινητου vodafone,

υπαρχει η δυνατοτητα να στειλω καπου ενα sms,

και να μαθω τι εχω καταναλωσει απο megabytes ή τι υπολειπεται;

Οταν ξεπερασω τον ογκο του πακετου, ερχεται μηνυμα;

Δεν είναι προσφορά για όλους η συγκεκριμένη αλλά ειδική για τον αριθμό σου.

Έχω ήδη 250 από online ανανέωση. Έχω αγοράσει και το πακέτο με τα 5 ευρώ τα 500, και αυτή ήταν η προσφορά τους; να πληρώσω αλλά 12 ευρώ; :D

Για το 'surf n mail' κι ισως και για αλλα πακετα του καρτοκινητου vodafone,

υπαρχει η δυνατοτητα να στειλω καπου ενα sms,

και να μαθω τι εχω καταναλωσει απο megabytes ή τι υπολειπεται;

Οταν ξεπερασω τον ογκο του πακετου, ερχεται μηνυμα;

Κενό SMS στο 1286 .

Ενημέρωση έχεις στο 80 % και στο 100% . Αλλά στο 100% έχεις ήδη χρεωθεί 1 ευρώ.

Δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί, αλλά στο Πάρε να 'χεις, το σύστημα δέχεται ακόμη και τον ίδιο μας τον αριθμό, εφόσον η δήλωση του αριθμού γίνει μέσω του 1252 και όχι μέσω internet... :p

Δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί, αλλά στο Πάρε να 'χεις, το σύστημα δέχεται ακόμη και τον ίδιο μας τον αριθμό, εφόσον η δήλωση του αριθμού γίνει μέσω του 1252 και όχι μέσω internet... :p

Μόλις το δοκίμασα και πέτυχε. :p

Ελπίζω να μην το καταλάβουν σύντομα

Μόλις το δοκίμασα και πέτυχε. :p

Ελπίζω να μην το καταλάβουν σύντομα

Και τί γίνεται δλδ μόλις βάλω 10€ θα πάρω και 100mb δώρο;

Και τί γίνεται δλδ μόλις βάλω 10€ θα πάρω και 100mb δώρο;

Δεν έβαλα ακόμα κάρτα, αλλά το δέχτηκε το τηλέφωνο μου. Μόλις βάλω κάρτα θα ενημερώσω

Δηλαδή για πες πως γίνεται η δήλωση μέσω 1252; τι κάνουμε; ρωτάω γιατί τα κάνω μέσω ιντερνετ και δεν γνωρίζω μέσω αυτού του αριθμού πως....

Κενό SMS στο 1286 .

Ενημέρωση έχεις στο 80 % και στο 100% . Αλλά στο 100% έχεις ήδη χρεωθεί 1 ευρώ.

thanks!

Τελικα πως θα εξασφαλισω οτι δεν θα γινει αυτοματη ανανεωση του surf n mail τον επομενο μηνα;

Εγω θελω να το ενεργοποιω οποτε θελω εγω.

Εστειλα SE100 OFF στο 1252 , αλλα κατι μου εβγαζε οτι δεν βρεθηκε η υπηρεσια κλπ.

Τελικα υπαρχει οντως αυτοματη ανανεωση, διχως να ερωτηθει/συγκατατεθει ο χρηστης; (το θεωρω αισχρο αν συμβαινει).

Αν ναι, πως το σταματαω;

thanks!

Τελικα πως θα εξασφαλισω οτι δεν θα γινει αυτοματη ανανεωση του surf n mail τον επομενο μηνα;

Εγω θελω να το ενεργοποιω οποτε θελω εγω.

Εστειλα SE100 OFF στο 1252 , αλλα κατι μου εβγαζε οτι δεν βρεθηκε η υπηρεσια κλπ.

Τελικα υπαρχει οντως αυτοματη ανανεωση, διχως να ερωτηθει/συγκατατεθει ο χρηστης; (το θεωρω αισχρο αν συμβαινει).

Αν ναι, πως το σταματαω;

Το σταματάς από την online πατώντας απενεργοποίηση λίγο πριν λήξει το πακέτο surf&mail.

Το είχα ξαναβάλει 2-3 σελίδες πιο πριν.

Αν περάσουν κάποιες μέρες (και δεν είχες υπόλοιπο αρκετό 5€ να επανενεργοποιηθεί) δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα απενεργοποίησης και

πρέπει να περιμένεις άλλο 1 μήνα πριν βάλεις κάρτα που να σου αφήνει υπόλοιπο >5€ για να μην επανενεργοποιηθεί, ώστε να απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Αλλιώς, αν βάλεις κάρτα που αφήνει υπόλοιπο >5€ πριν την αυτόματη απενεργοποίησή του θα στο επανενεργοποιήσει.

Η μόνη λύση είναι η απενεργοποίηση όπως σου'πα λίγα λεπτά πριν λήξει το 30ήμερο του surf&mail.

Να ρωτήσω κάτι άλλο:

Το bonus online ανανέωσης 250ΜΒ δεν λήγει ακριβώς στο λεπτό από το 30ήμερο της προηγούμενης ανανέωσης 10€?

Έχουν περάσει 14 ώρες από την ακριβή λήξη του 30ήμερου (15/7/2015 00:15) και υπάρχει ακόμα,

και μάλιστα (το έλεγξα) καταναλώνει αυτή τη στιγμή από αυτό!

Όπως στη Wind και η Voda ΔΕΝ λήγει τα πακέτα στο λεπτό ΜΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ με τη λήξη του 30ήμερου;

Edited by jimmiss

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τα λήγουν όποτε θέλουν. Με αυτόν τον τρόπο εγώ χρεώθηκα κλήση ενώ είχα δωρεάν λεπτά (αποφάσισαν να λήξουν το πακέτο την ώρα της κλήσης μου και μου τη χρέωσε, ενώ πριν την κάνω πήρα το 1252 και είχα λεπτά κανονικά). Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών πριν μια εβδομάδα για αυτό το λόγο. Μου είπαν θα το ψάξουν και θα με ενημερώσουν σε λίγο.

Ε, ακόμα το ψάχνουν....

Αν θέλουν να παίζουν με τα δευτερόλεπτα πρέπει:

(α) Να το κάνουν ΑΚΡΙΒΕΣ (όχι άλλωτε έτσι και άλλωτε αλλιώς)

ΚΑΙ

(β) Όταν αναφέρεται μέχρι πότε ισχύει το πακέτο σου (πχ στο 1252, σε SMS ή στο Online) να γράφει και την ώρα, με ακρίβεια δευτερολέπτου.

Ακριβώς έτσι δουλεύει στην COSMOTE: σε κάθε ενημέρωση σου λέει "το πακέτο λίγει στις χχ Αυγούστου, στις 13:44:03 και πράγματι λήγει τότε. Ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα.

Διαφορετικά να τα λήγουν στο τέλος της ημέρας.

Όλα τα άλλα είναι απλά παραπλανητικά.

Με το να μην έχεις χρήματα μέσα.

Δευτερον από το menu του 1330

Η απαντηση σου αυτη, ηταν για το πως απενεργοποιω την αυτοματη ανανεωση surf-n-mail.

Μολις καλεσα το 1330, δεν ακουω επιλογη για απενεργοποιηση του surf-n-mail.

2 επιλογες λεει, μια για επεκταση υπολοιπου, και μια για vodafone sharing.

Που ειναι η επιλογη;

Μεσω sms, δεν γινεται;

Δεν μπορω να συγκρατησω τα νευρα μου στη σκεψη της 'αυτοματης ανανεωσης'.

Ελπιζω να βρεθει λυση με οσα μου προτεινετε, με καποιο τροπο.

Το να μην εχω υπολοιπο δεν το θεωρω λυση. tragic.

Να αδειασω τα 50 ευρω που εχω μεσα, ως τροπο για να απενεργοποιησω το surf n mail.

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το σταματάς από την online πατώντας απενεργοποίηση λίγο πριν λήξει το πακέτο surf&mail.

Το είχα ξαναβάλει 2-3 σελίδες πιο πριν.

Αν περάσουν κάποιες μέρες (και δεν είχες υπόλοιπο αρκετό 5€ να επανενεργοποιηθεί) δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα απενεργοποίησης και

πρέπει να περιμένεις άλλο 1 μήνα πριν βάλεις κάρτα που να σου αφήνει υπόλοιπο >5€ για να μην επανενεργοποιηθεί, ώστε να απενεργοποιηθεί αυτόματα.

Αλλιώς, αν βάλεις κάρτα που αφήνει υπόλοιπο >5€ πριν την αυτόματη απενεργοποίησή του θα στο επανενεργοποιήσει.

Η μόνη λύση είναι η απενεργοποίηση όπως σου'πα λίγα λεπτά πριν λήξει το 30ήμερο του surf&mail.

Γυρισα λιγες μερες πισω τις σελιδες του τοπικ, δεν βρισκω την απαντηση σου επι του προκειμενου.

Αν εχεις την καλοσυνη, μου επαναλαμβανεις με ποιο τροπο το απενεργοποιω;

Οπως ανεφερα και παραπανω, το να εχω υπόλοιπο >5€, το θεωρω εσχατη και τραγικη λυση, σχεδον δεν ειναι λυση.

Συγνώμη λάθος

Από το menu του 1252

Η αυτόματη ανανέωση θα συμβεί μόνο αν το έχεις επιλέξει .

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked