Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυση Chris.

Ναι. το νουμερο με καιει παρα πολυ να το κρατησω.

οπως τα λες θα βγαινει 7ε + 3ε + 5ε (surf & email 100) = 15ε μηνιαιως το οποιο θεωρω καταπληκτικη τιμη για τις αναγκες μου.

μηπως υπαρχουν αλλες κρυφες χρεωσεις, παγια ή χρεωσεις ενεργοποιησης κλπ ?

για να εχεις 15 καθαρα πρεπει να βαζεις 17 εχε υποψιν σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλές οι προτάσεις αλλά θεωρώ οτι υπάρχει και φθηνότερος συνδυασμός.

α.ενεργοποιείς το bonus talk 2 vodafone

β.επιλέγεις το cu combo 600 , 7€

γ.ανανεώνεις ηλεκτρονικά και παίρνεις 250ΜΒ το μήνα.

είσαι υπερκαλυμμένος με 10 ευρώ ανανέωση το μήνα και θα σου μένουν και 1,93 ευρώ στη κάρτα ανά ανανέωση.

Ευχαριστω παρα πολυ τα μελη nikosxeng3, Chris_ap, LG1, pexths και NaGR για τις αναλυτικοτατες και κατατοπιστικοτατες απαντησεις τους.

Με κανατε και αναρωτιεμαι για ποιον λογο ειχα συμβολαιο τοσα χρονια.

2 μικρες ερωτησουλες ακομα:

1) Μπορω να παρακολουθω ηλεκτρονικα την καταναλωση των πακετων μου ?

2) Μπορω να κανω την αλλαγη απο συμβολαιο σε cu ηλεκτρονικα ή τηλεφωνικα ?

2) Μπορω να κανω την αλλαγη απο συμβολαιο σε cu ηλεκτρονικα ή τηλεφωνικα ?

Μπορείς με ένα τηλέφωνο στο 1227, θα κάνει 1 μήνα να ολοκληρωθεί.

Προσπαθώ να κάνω μεταφορά χρημάτων από cu σε cu γιατί το πρώτο θέλω να το κάνω vfn καρτοκινητό. Η υπηρεσία μου λέει από το την εφαρμογή myaccount που στέλενει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη. υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξω πακέτο χωρίςνα χάσω τα χρήματά μου;

Απλά αλλάζεις πακέτο και δεν χάνεις τα χρήματα σου .

Τα χρήματα σου τα χάνεις μόνο αν πας σε International.

Μεταξύ cu και καρτοκινητού δεν χάνονται .

Εξάλου μπορείς να το διαπιστώσεις ακούγοντας τα όσα λέει στο 1266.

Καλησπέρα παιδιά,

ενδιαφέρεται κανείς να ανταλλάξουμε αριθμούς για το «πάρε να'χεις»; Υπάρχει κάποιο σχετικό thread;

ενδιαφέρομαι για την φίλη μου, εάν σε ενδιαφέρει να ανταλάξουμε στοιχεία. Χρειάζεται ονοματεπωνυμο και αριθμός τηλεφώνου cu. Εάν σε ενδιαφέρει πες μου με pm.

Κάθε μήνα βάζει 10 ευρώ στο κινητό.

ενδιαφέρομαι για την φίλη μου, εάν σε ενδιαφέρει να ανταλάξουμε στοιχεία. Χρειάζεται ονοματεπωνυμο και αριθμός τηλεφώνου cu. Εάν σε ενδιαφέρει πες μου με pm.

Δεν χρειάζεται όνομα και επώνυμο, δηλώνεις απλά τον αριθμό. Γίνεται και από την εφαρμογή της Vodafone.

Δεν χρειάζεται όνομα και επώνυμο, δηλώνεις απλά τον αριθμό. Γίνεται και από την εφαρμογή της Vodafone.

Στο site πάντως χρειάζεται απαραίτητα ονοματεπώνυμο...

Προσπαθώ να κάνω μεταφορά χρημάτων από cu σε cu γιατί το πρώτο θέλω να το κάνω vfn καρτοκινητό. Η υπηρεσία μου λέει από το την εφαρμογή myaccount που στέλενει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη. υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξω πακέτο χωρίςνα χάσω τα χρήματά μου;

εχει σταματησει το vodafone sharing

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο site πάντως χρειάζεται απαραίτητα ονοματεπώνυμο...

Ένα απλό όνομα δε χρειάζεται να είναι αυτό που είναι η γραμμή απλά κάτι να βαλεις

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Έχεις PM.

Όποιος άλλος ενδιαφέρεται, ας πει. Έχω 2 θέσεις κενές ακόμα.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιβεβαιώνω ότι δεν χρειάζεται κανονικό ονοματεπώνυμο... μόλις πρόσθεσα έναν συμφορουμίτη με το ψευδώνυμό του.

Έχεις PM.

Όποιος άλλος ενδιαφέρεται, ας πει. Έχω 2 θέσεις κενές ακόμα.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιβεβαιώνω ότι δεν χρειάζεται κανονικό ονοματεπώνυμο... μόλις πρόσθεσα έναν συμφορουμίτη με το ψευδώνυμό του.

Καλή ιδέα παιδιά, αλλά πείτε τα με ΡΜς γιατί θα το διαβάσουν και αυτό και θα μας το κόψουν όπως έκαναν ξεδιάντροπα με το sharing, στηριζόμενοι στο misuse....

Θέλω και εγώ για μια θέση στο πάρε .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το roaming σε ευρωπαϊκές χώρες. Είμαι κάτοχος Vodafone καρτοκινητής: Υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιώ τα λεπτά ομιλίας, sms και MB που έχω κάθε μήνα δωρεάν στο εξωτερικό. Όταν είχα Vodafone συμβόλαιο γινόταν με ένα sms που έστελνα.

Με το vodafone travel pack μπορεις μεχρι καποιο οριο. Αλλα με αλμυρη χρεωση...

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/roaming/

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Με το vodafone travel pack μπορεις μεχρι καποιο οριο. Αλλα με αλμυρη χρεωση...

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/roaming/

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου!

Καινούργιος στο topic και θα ήθελα τη βοήθειά σας: Μετά από 17 χρόνια συμβόλαιο αποφάσισα να το γυρίσω στο καρτοκινητό (σήμερα έκανα όλες τις διαδικασίες και αναμένω το 30ήμερο). Βασικά έχω και τη κάρτα vodafone mastercard η οποία για κάθε αγορά 50€ μου επιστρέφει 1€ στο πάγιο του συμβολαίου και από ότι μου είπαν αυτό θα συνεχίσει να ισχύει καθώς θα μου επιστρέφει κάθε μήνα ένα χρηματικό ποσό στο καρτοκινητό πλέον, για αγορά πακέτων ομιλίας. Οι ερωτήσεις μου είναι:

1. Με δεδομένο ότι από σήμερα μετράει το 30ήμερο, πότε να ενημερώσω τη citibank για την αλλαγή σε καρτοκινητό; Μήπως όταν θα ενεργοποιηθεί το καρτοκινητό;

2. Με το χρηματικό ποσό που επιστρέφει η πιστωτική, μπορώ να αγοράζω οποιοδήποτε πακέτο επικοινωνίας δλδ χρόνο ομιλίας, sms, internet;

3. Εάν έχω επιστροφή μέσω της πιστωτικής πχ 20€ και χρησιμοποιήσω τα 10€ για αγορές πακέτων επικοινωνίας, τα υπόλοιπα 10€ τι γίνονται; Μπορώ να μην τα ξοδέψω και να αθροιστούν με επιστροφές επόμενων μηνών;

Δυστυχώς σε ερωτήσεις όπως η 2 & η 3. το τμήμα εξυπηρέτησης και το κατάστημα δίδουν αόριστες απαντήσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by depechemode

1. Με δεδομένο ότι από σήμερα μετράει το 30ήμερο, πότε να ενημερώσω τη citibank για την αλλαγή σε καρτοκινητό; Μήπως όταν θα ενεργοποιηθεί το καρτοκινητό;

2. Με το χρηματικό ποσό που επιστρέφει η πιστωτική, μπορώ να αγοράζω οποιοδήποτε πακέτο επικοινωνίας δλδ χρόνο ομιλίας, sms, internet;

3. Εάν έχω επιστροφή μέσω της πιστωτικής πχ 20€ και χρησιμοποιήσω τα 10€ για αγορές πακέτων επικοινωνίας, τα υπόλοιπα 10€ τι γίνονται; Μπορώ να μην τα ξοδέψω και να αθροιστούν με επιστροφές επόμενων μηνών;

Δυστυχώς σε ερωτήσεις όπως η 2 & η 3. το τμήμα εξυπηρέτησης και το κατάστημα δίδουν αόριστες απαντήσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Για το 1, περιμενε να ολοκληρωθει η αλλαγη και μετα πηγαινε στην Τραπεζα

Για τα 2 και 3 θα πρεπει να σου απαντησει η Voda

Δοκιμασες να μιλησεις μαζι τους online?

Απο προσωπικη εμπειρια (ημουν και για χρονια στο τμημα των εταιρικων πωλησεων της Voda), εχω διαπιστωσει πως τα ατομα του CC στο online τμημα ειναι σε γενικες γραμμες καλυτερα εκπαιδευμενα απο οτι στο τηλεφωνικο.

Στα καταστηματα να ξερεις πως τα παιδια που δουλευουν δυσκολα γνωριζουν τις απαντησεις σε πολυ εξειδικευμενα ζητηματα οπως αυτο που σε απασχολει, ειδικα οταν το καταστημα ειναι franchise, γιατι απλουστατα δεν εχουν την αναλογη εκπαιδευση.

1. μολις ενεργοποιηθει το καρτοκινητο τους κανεις ενα τηλεφωνο.....

2. τα λεφτα που παιρνεις απο τις επιστροφες πιατωνονται στον χρονον ομιλιας και μπορεις να τα κανεις οτι θελεις οποτε θελεις.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Σήμερα εκανα καρτοκινητο Vodafone. Εκανα online ανανέωση χρονου ομιλίας 10€ και αφαιρεθηκαν τα 5 € και είχα 200' προς ολους. Καπάκι ήρθε μήνυμα και το δώρο τα 250mb. Το κουφό είναι όταν ήρθε το 3ο μήνυμα που έγραφε αλλά 200' δώρο. Συνολικά 400' προς ολους. Τι παιζει? Δεν μου αφαιρέθηκαν αλλα 5€ απο την κάρτα. Μόνο τα πρωτα 5€.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked