kmpatra Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Σήμερα βγήκε μαλλον. Επίσης μου εχει βγάλει αλλη μια προσωπικη (περαν αυτης με τα εξτρα γιγα στο shake) με 70 γιγα για 10 μερες με ανανεωση απο 15€. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Ενάμισο μήνα πριν το καλοκαίρι ξεκίνησε η καλοκαιρινή προσφορά απεριόριστου ίντερνετ. Αναμένουμε απάντηση από την κοσμοτέ... 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου οι μερες περνανε και δεν βλεπω το τζαμπα απο το insta να παρουμε κανενα τηλεφωνο τις γιορτες.... 😞 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 27 minutes ago, HEO said: οι μερες περνανε και δεν βλεπω το τζαμπα απο το insta να παρουμε κανενα τηλεφωνο τις γιορτες.... 😞 Μέχρι τέλος Απρίλη θα έχει ενεργοποιηθεί σε όλους! 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1 hour ago, VIPdriver said: Ενάμισο μήνα πριν το καλοκαίρι ξεκίνησε η καλοκαιρινή προσφορά απεριόριστου ίντερνετ. Αναμένουμε απάντηση από την κοσμοτέ... Τουλάχιστον δεν είναι 100GB όπως έδωσε Vodafone και Cosmote πέρυσι!! Οπότε μας βλέπω φέτος με απεριόριστα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 27 minutes ago, konstantinos77 said: Μέχρι τέλος Απρίλη θα έχει ενεργοποιηθεί σε όλους! 😉 μακαρι να προλαβουμε την πρωτομαγια 🙂 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Παίζει να βγει ξανά αυτό με το instagram και τα απεριόριστα;Θέλω να πω έχει ξαναβγεί ή τώρα αυτό το μήνα ήταν η προσφορά;Να έχουμε και οι υπόλοιποι το νου μας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Το Μάρτιο εβγαιναν τα challenges αυτά. Για τον υπόλοιπο χρόνο βγαίνουν διάφοροι διαγωνισμοί , διόλου απιθανο να ξανακανουν με δώρο απεριόριστα. Αν και ποτε, κανείς δεν μπορεί να το πει στα σίγουρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Ενάμισο μήνα πριν το καλοκαίρι ξεκίνησε η καλοκαιρινή προσφορά απεριόριστου ίντερνετ. Αναμένουμε απάντηση από την κοσμοτέ... Έχει δώσει από την Άνοιξη. 😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου Μη ξεχνάμε ότι τα απεριόριστα του cu έχουν κόφτη ταχύτητας στα 4mbps μετά από 200-300gb, ξέχασα τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 12 minutes ago, spiliot said: Μη ξεχνάμε ότι τα απεριόριστα του cu έχουν κόφτη ταχύτητας στα 4mbps μετά από 200-300gb, ξέχασα τώρα Αυτό που ακριβώς ισχύει;Στην κινητή (πχ απεριόριστα για 9 μήνες σε όσους έρθουν,πακέτα απεριόριστα Πάσχα καλοκαίρι κλπ) ή και σε συμβόλαια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1 hour ago, George6633 said: Αυτό που ακριβώς ισχύει;Στην κινητή (πχ απεριόριστα για 9 μήνες σε όσους έρθουν,πακέτα απεριόριστα Πάσχα καλοκαίρι κλπ) ή και σε συμβόλαια; Σε όλα τα πακετά/προσφορές με απεριόριστα στην καρτοκινητή Σε όλα τα προγράμματα mobile internet για χρήση στο σπίτι. Με λίγα λόγια, μόνο το Vodafone Unlimited International και τα πακέτα απεριορίστων των υπολοιπων συμβολαίων Red δεν έχουν περιορισμό/κόφτη. 2 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 30 minutes ago, ParafronGR said: Σε όλα τα πακετά/προσφορές με απεριόριστα στην καρτοκινητή Σε όλα τα προγράμματα mobile internet για χρήση στο σπίτι. Με λίγα λόγια, μόνο το Vodafone Unlimited International και τα πακέτα απεριορίστων των υπολοιπων συμβολαίων Red δεν έχουν περιορισμό/κόφτη. Κατάλαβα.. Σ ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Μπήκαν τα απεριόριστα από το διαγωνισμό. Δεν μου έστειλαν τίποτα. Άνοιξα την εφαρμογή και τα δεδομένα με την ομιλία λήγουν σε 365 μέρες. Το ίδιο και το υπόλοιπο που έχω, λήγει σε ένα χρόνο. Αρα δεν χρειάζεται ανανέωση μέχρι τότε; 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 18 minutes ago, Driver_3 said: Μπήκαν τα απεριόριστα από το διαγωνισμό. Δεν μου έστειλαν τίποτα. Άνοιξα την εφαρμογή και τα δεδομένα με την ομιλία λήγουν σε 365 μέρες. Το ίδιο και το υπόλοιπο που έχω, λήγει σε ένα χρόνο. Αρα δεν χρειάζεται ανανέωση μέχρι τότε; Θυμάσαι ποια ημερομηνία είχες πάρει μέρος στον διαγωνισμό; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 2 minutes ago, opmgls said: Θυμάσαι ποια ημερομηνία είχες πάρει μέρος στον διαγωνισμό; Κοίταξα τα μηνύματα μου στο instagram. 29/3 μου έστειλαν ότι κέρδισα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Τώρα μπηκα και τσέκαρα. Και εγώ τα πήρα! Είχα λάβει μέρος στον τελευταίο διαγωνισμό που το είχαμε αναφέρει εκτενώς εδώ. Δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία. Παρασκευή ήταν νομίζω 28 Μάρτη. Edited 16 Απριλίου by opmgls 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Λοιπόν τα πήρα και εγώ και μάλιστα η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου πήγε στις 9 Μαρτίου 2027 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) Σημειωση: Ο χρονος δε ληγει σε 365 μερες -12 μηνες- αλλα σε 13 μηνες..... ΤΕΛΕΙΑ, καιρος να θυμηθω ολες τις παλιες μου γκομενες. ΤΖΑΜΠΑ 😁 🙂 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Λοιπόν τα πήρα και εγώ και μάλιστα η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου πήγε στις 9 Μαρτίου 2027 2027 ;;; 37 minutes ago, Driver_3 said: Αρα δεν χρειάζεται ανανέωση μέχρι τότε; Ε για να το λεει, μαλλον ετσι ειναι Edited 16 Απριλίου by HEO 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Πηρα κι εγω. Εχω 0 υπολοιπο. Ελπιζω να μην αλλαξει ημερομηνία στο διμηνο αν κανω ανανεωση καποια στιγμή. Εμπειρία σε αυτο κανείς? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Just now, kmpatra said: Πηρα κι εγω. Εχω 0 υπολοιπο. Ελπιζω να μην αλλαξει ημερομηνία στο διμηνο αν κανω ανανεωση καποια στιγμή. Εμπειρία σε αυτο κανείς? αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα..... 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Εχουν ανοιξει και το drop αν δεν απατωμαι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 4 minutes ago, HEO said: 2027 ;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου 5 minutes ago, aektzhs 1 said: μια χαρα 🙂 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) τυχερέεε, εμένα λέει λήξη υπολοιπου 16/05/2026 (και τα απεριόριστα μέχρι 16/04/2026) Edited 16 Απριλίου by sofos_k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts