geoponer Δημ. Χθες στς 06:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:21 πμ 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Περίεργα πράγματα. Πόσο καιρό είσαι cu ? 2 μήνες? Έχω φέρει τον αριθμό μου από τον Φλεβάρη, αν θυμάμαι καλά. 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Περίεργα είναι ΑΥΤΑ πού γράφει. Μάλλον είναι 2-3 στο cu. Νόμιζα ότι με το που ανέβηκα στο επίπεδο 2 άρχισα να παίρνω περισσότερους πόντους, αλλά ίσως είναι λόγω του διαγωνισμού. Η αλήθεια είναι ότι δεν το παρατηρούσα προσεκτικά, απλά σε κάποια φάση αυξήθηκαν οι πόντοι κάθε μέρα και μετά από κάποιο διάστημα μειώθηκαν πάλι στα αρχικά. 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. Χθες στς 10:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:01 πμ (edited) Καλημέρα θέλω να έρθω cu υπήρχε κάποιος κωδικός προσφορας στο my phone παλιότερα αλλά δε το βρίσκω πλέον , υπάρχει ακόμα; ειδα ότι έχει προσφορά με το refer a friend αν έχει κάποιος κωδικό ας μου πει Edited Χθες στς 10:16 πμ by nucleogenesis 3 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 10:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:48 πμ 47 minutes ago, nucleogenesis said: Καλημέρα θέλω να έρθω cu υπήρχε κάποιος κωδικός προσφορας στο my phone παλιότερα αλλά δε το βρίσκω πλέον , υπάρχει ακόμα; ειδα ότι έχει προσφορά με το refer a friend αν έχει κάποιος κωδικό ας μου πει Έχω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. Χθες στς 10:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:57 πμ 8 minutes ago, Dimitris_15 said: Έχω Ωραία στείλε μου με DM αν θέλεις 1 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 10:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:59 πμ 1 minute ago, nucleogenesis said: Ωραία στείλε μου με DM αν θέλεις Σου στέλνω εδώ το κωδικό η άλλου 1 minute ago, Dimitris_15 said: Σου στέλνω εδώ το κωδικό η άλλου Άστο στον έστειλα! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Χθες στς 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:31 πμ Αν θέλει κάποιος άλλος κωδικό bring friend έβγαλα και εγώ. Ας μου πει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:34 πμ (edited) Όποιος θέλει κωδικό για bring friend έχω και εγώ Διότι έβγαλα και άλλους οπότε ας μου πει αν θέλει του δίνω Edited Χθες στς 11:36 πμ by Dimitris_15 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:23 μμ 3 ώρες πριν, nucleogenesis said: Καλημέρα θέλω να έρθω cu υπήρχε κάποιος κωδικός προσφορας στο my phone παλιότερα αλλά δε το βρίσκω πλέον , υπάρχει ακόμα; ειδα ότι έχει προσφορά με το refer a friend αν έχει κάποιος κωδικό ας μου πει CU200 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Χθες στς 01:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:44 μμ (edited) 16 ώρες πριν, Bas said: CU200 Τώρα του έδωσα εγώ κωδικό bring a friend και όλα καλά αλλά καλά έκανες και τον είπες για να ξέρουν Edited 14 ώρες πριν by Dimitris_15 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 01:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:52 μμ 7 minutes ago, Dimitris_15 said: Τώρα του έδωσα εγώ κωδικό referral friend και όλα καλά αλλά καλά έκανες και τον είπες για να ξέρουν https://myphone.gr/forum/topic/226/?do=findComment&comment=7315544 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 14 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Τώρα του έδωσα εγώ κωδικό referral friend και όλα καλά αλλά καλά έκανες και τον είπες για να ξέρουν Τον έσκισες τον άνθρωπο.. καμιά σχέση το bring a friend με το cu200.. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν παντως εχει ειπωθει εδω, AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ μπορεις να εχεις δυο κωδικους το πρωτο το συμπληρωνεις και τον δευτερο τους τον λες με e-mail 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν On 26/10/2024 at 7:27 ΜΜ, VIPdriver said: Έχει πολλά κενά η νέα "ομορφιά" του cu. Εντωμεταξύ γιατι να παρω 1ε εκπτωση καφε, ενω μπορω να παρω 2ε απο το thank you; Μαλλον ειναι νεα μόδα τα μπερδεμένα προμο. Πετάνε ενα αισθημα και μία φιλοσοφία και τα φοιτηταριά εντυπωσιάζονται. Το Thank you είναι ένα κάθε εβδομάδα. το 1 ευρώ είναι κάθε δευτέρα. Μπορείς να τα παίρνεις και τα δύο. 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts