Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ριξτε μια ματια και στα ανεπιθυμητα email, πριν 8 μερες, οταν ανοιξα σναπι, εστειλαν 10ευρο κουπονι efood και το ειδα σήμερα. Ευτυχώς ισχύει ακομη 😋

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1813

2 ώρες πριν, Ninjis said:

Εχουν μπει σε κανεναν τα 13 ευρω της snappi? Εκανα ανανεωση δευτερα μεχρι τωρα τιποτα.. συν οτι δεν μου εχει μπει το welcome offer 20€ υποτιθεται

Άσχετο, αλλά ξεχασα κωδικους Snappi, ξέρεις αν σαν username δεχεται το email ή θέλει όνομα user?

7 minutes ago, gilbaba said:

Άσχετο, αλλά ξεχασα κωδικους Snappi, ξέρεις αν σαν username δεχεται το email ή θέλει όνομα user?

μονο user για θεματα ασφαλειας

2 ώρες πριν, gilbaba said:

Δεν εχει username, το email σου είναι 

Λέει username αλλά δεν έχεις κάποιο τέτοιο, βάζεις το email σου 

IMG_8150.jpeg

Edited by paanos

On 31/3/2026 at 6:40 ΜΜ, terkos2 said:

Παιδιά συγνώμη προκαταβολικά για αυτό το απέραντο σεντόνι.

Η συνέχεια του "παραμυθιού" της φορητότητας του δευτερεύοντος κινητού μου απλού CU σε cosmote What's up μετά από την ανάρτηση εδώ:

Την Τρίτη 24-3-26 το απόγευμα τηλεφωνώ ξανά στην vodafone, αφού το ψάχνει η κοπέλα μου λέει θα το προωθήσω σε προϊστάμενο να επισπευσθεί, δεν σου το εγγυώμαι ότι θα γίνει σήμερα, εγώ θα είμαι μέχρι τις εντεκάμιση το βράδυ εδώ αν έχω κάτι νεώτερο θα σε ενημερώσω. 

Μετά από καμιά ωρίτσα μου τηλεφωνεί και μου λέει από την vodafone δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καμία δέσμευση, απλά τηλεφώνησε στην cosmote και πες τους να σου ανοίξουν την γραμμή.

Τηλεφωνώ στην cosmote τους λέω ότι η vodafone έχει αποδεσμεύσει το νούμερο, μου ζήτησαν τους αριθμούς των αιτήσεων που μου έβγαλε η εφαρμογή και αφού είδαν ότι όντως η vodafone είχε αποδεσμεύσει το νούμερο μετά από πολλές αναμονές μου λένε θα προωθηθεί το θέμα και απόψε θα γίνει η μετάβαση. Φυσικά και δεν έγινε.

Την Πέμπτη το πρωί 26-3-26 ξανατηλεφωνώ μου λένε ότι δεν έγινε λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου και θα γίνει σήμερα. Ούτε και τότε δεν έγινε.

Την επομένη το πρωί 27-3-26 βγήκα εκτός εαυτού, αποφάσισα πλέον να κάνω φορητότητα σε ετήσιο CU τον κύριο αριθμό μου cosmote συμβόλαιο (όλα απεριόριστα) και να αφήσω αυτήν την επίμαχη φορητότητα (από το απλό CU μου στο What's up) για να δω μέχρι που θα φτάσει το χάλι τους, δεν με ενδιέφερε πλέον άμεσα. Τους τηλεφωνώ, δεν εξιστορώ πλέον το όλο θέμα και ζητώ να μου πουν ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να ακυρώσω την φορητότητα. Μου δίνουν ένα σταθερό νούμερο το οποίο καλώ 3-4 φορές, ενώ καλούσε αρκετές φορές και δεν απαντούσε κανείς στο τέλος όταν έκλεινε η γραμμή έλεγε ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος, λες και μου απέρριπταν την κλίση.

Ξανατηλεφωνώ πάλι, εξηγώ τι έχει γίνει, μου λέει μισό λεπτό να δω, λοιπόν πάλι το ίδιο παραμύθι, θα γίνει η μετάβαση σήμερα. Περίμενα μέχρι αργά το απόγευμα και πάλι τίποτα.

Μετά από αυτό τηλεφωνώ στο GIGASHOP τους στέλνω τα απαραίτητα για την φορητότητα του κύριου πλέον αριθμού μου, πληρώνω 95€ συν 3€ τα μεταφορικά στο boxnow, χθες Δευτέρα πριν το μεσημέρι παρέλαβα την κάρτα sim και αναμένω τηλέφωνό τους για ενεργοποίηση.

Χθες το πρωί εν τω μεταξύ 30-3-26 λαμβάνω ένα τηλεφώνημα από το 13888 της cosmote, (ήταν η πρώτη φορά που μου τηλεφωνούσαν μέχρι τότε καλούσα εγώ) το παραμύθι συνεχίζεται.... Μου λένε λοιπόν ότι ύστερα από έλεγχο, μας έχουν ενημερώσει ότι δεν έχετε κάνει ενεργοποίηση της sim μέσα από την εφαρμογή, τους λέω αυτά έχουν γίνει από τις 16-3-26 που παρέλαβα την κάρτα, κάποια στιγμή μάλιστα μου είπαν ότι βλέπουν μέσα στο σύστημα ότι η κάρτα έχει ενεργοποιηθεί. Τους διαβάζω τι γράφει μέσα στην εφαρμογή στην ενότητα Αιτήματα-παραγγελίες, να ξανακάνεις μου λένε την ενεργοποίηση, μα αφού σας είπα ότι έχουν γίνει όλα αυτά και επειδή η εφαρμογή δεν με άφηνε να πάρω screenshot έχω τραβήξει φωτογραφία το τελευταίο στάδιο της ενεργοποίησης το οποίο τους το διαβάζω, μου λένε να μας στείλετε την φωτογραφία με mail για να δούμε πως θα σας εξυπηρετήσουμε τις επόμενες ημέρες. Να δω τελικά τι άλλο θα μου πουν στην συνέχεια, όπως είπα πλέον δεν βιάζομαι.

Σήμερα 31-3-26 το πρωί (09:28) λαμβάνω SMS από την Vodafone για την καταχώρηση του αιτήματος φορητότητας του κύριου αριθμού μου για το ετήσιο CU (τότε προφανώς κατέθεσε το αίτημα το GIGASHOP). Μετά από 3 λεπτά με καλούν από την cosmote από κάποιο σταθερό νούμερο (να τα πουλάκια μας λέω) και μου λένε, μόλις λάβαμε αίτημα για την Vodafone, θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν έχει συμβεί κάτι από την συνεργασία μας και θέλετε την μεταφορά, αν ο λόγος είναι οικονομικός, είναι θέμα προσφοράς ίσως, να εξυπηρετήσουμε με κάτι καλύτερο, απαντώ και τα δύο, δηλαδή είναι μόνο αυτός ο λόγος; δεν είχατε κάποιο άλλο θέμα με το δίκτυο από άποψη κάλυψης υπηρεσιών; λέω και αυτό είναι ένας από τους λόγους, αλλά ο κυριότερος το θέμα συμπεριφοράς της εταιρείας σχετικά με την φορητότητα του καρτοκινητού μου (αναφέρωντας εν συντομία το παραπάνω σκηνικό).

Βλέπω έχετε και σταθερό μου λέει, μου έκανε αρχικά πρόταση για να παραμείνω στα 16.23€, στην συνέχεια και 3 επιπλέον πάγια δώρο, λέω είναι αργά πλέον γιατί πήγα σε προπληρωμένο πακέτο καρτοκινητό, έχω πληρώσει, έχω παραλάβει sim και αναμένω μετάβαση, μου λέει η μετάβαση είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το απόγευμα μετά τις 4, μου το είπε σαν να μιλούσα με την vodafone, (μέχρι στιγμής πάντως που συντάσσω αυτό το κείμενο δεν έχει γίνει μετάβαση, το κατάστημα μου είπε θα σε ενημερώσουμε όταν είναι να γίνει), με ρώτησε επίσης τι ποσό πλήρωσες, της λέω γύρω στα 100€.

Δυστυχώς λέω κατά κύριο λόγο αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά σας, με έκανε να φύγω και στην συνέχεια θα πάρω και το σταθερό αλλά και το καρτοκινητό όταν και αν ολοκληρωθεί η φορητότητά του, μου λέει σε καταλαβαίνω και θα αναφέρω όλα όσα μου λες.

Μου λέει ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευελπιστούμε σε μια επόμενη, λέω αυτό εξαρτάται από εσάς.

Την επόμενη ημέρα το πρωί 1-4-2026 με πήραν τηλέφωνο από το GIGASHOP να με ενημερώσουν ότι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή και όντως κατά τις 12 το μεσημέρι έγινε η μετάβαση.

Η άλλη φορητότητα (από cu σε whatsup) ακόμη, η cosmote συνεχίζει να πετάει αητό, (σε οκτώ ημέρες κλείνει μήνας), οι άνθρωποι δεν παίζονται.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Ξέρει κανείς πόσο χρεώνεται η κλήση προς Ελβετία; Στον τιμοκατάλογο βλέπω 0,24/λεπτό για Ευρώπη και το επόμενο είναι 1,8/λεπτό για Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Εγώ είχα κάπου πάνω από 8 ευρώ και κάτω από 8,50 και με μια κλήση κάτω από ένα λεπτό πήγα στα 6,90. Ό,τι μαθηματικά και αν έχω κάνει δε βγάζω άκρη. 

1 hour ago, dasnowy said:

Ξέρει κανείς πόσο χρεώνεται η κλήση προς Ελβετία; Στον τιμοκατάλογο βλέπω 0,24/λεπτό για Ευρώπη και το επόμενο είναι 1,8/λεπτό για Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Εγώ είχα κάπου πάνω από 8 ευρώ και κάτω από 8,50 και με μια κλήση κάτω από ένα λεπτό πήγα στα 6,90. Ό,τι μαθηματικά και αν έχω κάνει δε βγάζω άκρη. 

Μπαίνεις στο app και βλέπεις ακριβώς τι χρεώθηκες

1 minute ago, GREGORYMO said:

Μπαίνεις στο app και βλέπεις ακριβώς τι χρεώθηκες

Ξέρεις που το γράφει γιατί δεν κατάφερα να βρω κάτι. 

1 ώρα πριν, dasnowy said:

voipalot.com και είσαι ανεξάρτητος από τις εταιρείες τηλεφωνίας.

Screenshot_20260405-235903_Lightning.jpg

Είμαι στην Ρουμανία και ενώ έχω ίντερνετ 5g και 4g, δεν έχω εισερχόμενες και εξερχόμενες. Όταν καλώ εγώ μένει στη προσπάθεια να βγάλει κλήση για 1-2 λεπτά μέχρι να σταματήσει, όταν με καλούν από Ελλάδα πάλι πέφτει η κλήση μετά από μερικά δευτερόλεπτα χωρίς κανένα ήχο κατειλημμένου ή ειδοποίηση.

Το μόνο δίκτυο που με αφήνει να συνδεθώ είναι η Vodafone RO σε 4/5G, αρνείται σε 2G ή Orange που συνεργάζεται η vf σε οποιοδήποτε "G".

Το κινητό είναι simply cu με μηδέν υπόλοιπο, μου είπαν από την υποστήριξη ότι δεν παίζει ρόλο. Δεν θέλω να πετάξω 14 ευρώ για να δοκιμάσω αν φταίει το μηδέν υπόλοιπο...

Σε άλλη χώρα της ΕΕ στην ίδια φάση δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Edited by spiliot

53 minutes ago, GREGORYMO said:

Θα πάς η θα φτιάξεις  Vodafone app

Ανάλυση μονο σε συμβολαια εχει μαλλον.

1 hour ago, dasnowy said:

Ξέρεις που το γράφει γιατί δεν κατάφερα να βρω κάτι. 

Εφαρμογή My Vodafone > η κάρτα μου > ιστορικό κινήσεων

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Το βρήκα, έπρεπε να συνδεθώ με λογαριασμό. 1,44 με χρέωσε το οποίο δεν βγάζει κανένα νόημα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της vodafone. Το γνωρίζω πως το 0,24 γενικά είναι για κλήσεις προς ΕΕ, αλλά η vodafone αναφέρει Ευρώπη και όχι μόνο ΕΕ. Επίσης σε καμία κατηγορία δεν γράφει για 1,44/λεπτό. Θα τους στείλω αύριο στο chat. 

2 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

voipalot.com και είσαι ανεξάρτητος από τις εταιρείες τηλεφωνίας.

Screenshot_20260405-235903_Lightning.jpg

Το γνωρίζω αλλά 0,185 με 0,24 (που είναι κανονικά τουλάχιστον στη vodafone) είναι μικρή διαφορά ώστε να ασχοληθώ για τις κλήσεις που κάνω. Γενικά κάνω αναπάντητη (ο άλλος έχει ομιλία προς Ελλάδα στο πακέτο) αλλά δεν πρόλαβα να το κλείσω. 

Τα λεπτά προς διεθνείς προορισμούς με βόλευαν που είχε το red business unlimited είναι η αλήθεια αλλά δεν ήταν αρκετά χρήσιμα για τα 13 ευρώ διαφορά το μήνα σε σχέση με το ετήσιο. 

Ήμουν περισυ Ελβετία οδικώς και θυμάμαι να είναι ακριβές οι κλήσεις σε όλα τα ελληνικά δίκτυα. Παλιότερα την είχαν στην ΕΕ όπως την Αγγλία τώρα την έχουν αλλάξει.

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

12 ώρες πριν, dasnowy said:

0,24 είναι η maximoum τιμή προς Ε.Ε. σύμφωνα με τον ενωσιακό κανονισμό. 

Προφανώς δεν ισχύει για την υπόλοιπη Ευρώπη όπως η Ελβετίαη η Τουρκία   ή η Ουκρανία , αλλά η vodafone δεν το διευκρινίζει , έχει μόνο μια τιμη τάχα για "Ευρώπη" . Καλό θα ήταν να το αναφέρεις με κάποιο τρόπο. 

Edited by Vasileios

10 ώρες πριν, spiliot said:

Είμαι στην Ρουμανία και ενώ έχω ίντερνετ 5g και 4g, δεν έχω εισερχόμενες και εξερχόμενες. Όταν καλώ εγώ μένει στη προσπάθεια να βγάλει κλήση για 1-2 λεπτά μέχρι να σταματήσει, όταν με καλούν από Ελλάδα πάλι πέφτει η κλήση μετά από μερικά δευτερόλεπτα χωρίς κανένα ήχο κατειλημμένου ή ειδοποίηση.

Το μόνο δίκτυο που με αφήνει να συνδεθώ είναι η Vodafone RO σε 4/5G, αρνείται σε 2G ή Orange που συνεργάζεται η vf σε οποιοδήποτε "G".

Το κινητό είναι simply cu με μηδέν υπόλοιπο, μου είπαν από την υποστήριξη ότι δεν παίζει ρόλο. Δεν θέλω να πετάξω 14 ευρώ για να δοκιμάσω αν φταίει το μηδέν υπόλοιπο...

Σε άλλη χώρα της ΕΕ στην ίδια φάση δεν είχα κανένα πρόβλημα.

βάλε 6€ απο την εφαρμογή.Το ότι δεν έχεις υπόλοιπο μπερδευει το πράγμα και μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μπορείς να καλέσεις/καλέσουν.

Για να βαλει 6 πρέπει να έχει κανει ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες.

Edited by kmpatra

58 minutes ago, Vasileios said:

0,24 είναι η maximoum τιμή προς Ε.Ε. σύμφωνα με τον ενωσιακό κανονισμό. 

Προφανώς δεν ισχύει για την υπόλοιπη Ευρώπη όπως η Ελβετίαη η Τουρκία   ή η Ουκρανία , αλλά η vodafone δεν το διευκρινίζει , έχει μόνο μια τιμη τάχα για "Ευρώπη" . Καλό θα ήταν να το αναφέρεις με κάποιο τρόπο. 

Η vodafone μου είπε πως όντως η χρέωση είναι 0,24/λεπτό και πως ήταν συστημικό λάθος. Θα μου επιστρέψουν τη διαφορά. 

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Για να βαλει 6 πρέπει να έχει κανει ανανέωση τις τελευταίες 30 μέρες.

Δεν  ήξερα ότι είχε αυτόν τον περιορισμό.

3 ώρες πριν, HEO said:

Ήμουν περισυ Ελβετία οδικώς και θυμάμαι να είναι ακριβές οι κλήσεις σε όλα τα ελληνικά δίκτυα. Παλιότερα την είχαν στην ΕΕ όπως την Αγγλία τώρα την έχουν αλλάξει.

ακυρο το ποστ μου

νομιζα οτι μιλαγες για roaming και οχι σε κληση απο Ελλαδα προς Ελβετια.... 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

15 minutes ago, HEO said:

ακυρο το ποστ μου

νομιζα οτι μιλαγες για roaming και οχι σε κληση απο Ελλαδα προς Ελβετια.... 

Ναι οι χρεώσεις roaming στην Ελβετία είναι φαρμάκι στην καρτοκινητή. Στα συμβόλαια έχουν πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.