Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλοι οι πάροχοι γενικά κυνηγάνε κάποιους μηνιαίους στόχους στην καρτοκινητή τους επομένως μοιράζουν απλόχερα καρτοκινητά. Οι περισσότεροι που τα έχουν πάρει ζήτημα να έχουν χρησιμοποιήσει αυτά τα νούμερα 1 2 φορές και απλά μετά πάνε σε ένα ντουλάπι η στο καλάθι των αχρήστων και μένουν ανενεργά μέχρι να διαγραφούν και φτου και από την αρχή. Οπότε για αυτό και συχνά η καρτοκινητή των παρόχων έχει τόσο μεγάλες εκκαθαρίσεις 

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1640

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1829

28 minutes ago, Tsino said:

Αναφέρει ότι επιδιώκει αλλαγη του ποιοτικού πελατειακού μείγματος... εν ολίγοις η καρτοκινητή είναι πλέμπα 😁

Εταιρία είναι η Vodafone, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα

Προφανώς αυτός που δίνει 10-20€ σταθερά κάθε μήνα είναι καλύτερος πελάτης από αυτόν που δίνει 13€ μια στο τόσο. Που είναι το περίεργο;

12 minutes ago, VIPdriver said:

Έχασε τις 4πλασιες συνδέσεις, που σημαίνει ότι τα 20 χιλιάδες συμβόλαια που απέκτησε θα πρεπει να πληρώνουν τουλάχιστον τα 4πλασια από ότι πληρωναν στο καρτοκινητο για να μη βγαίνει "μείον" η βονταφοναρα. Πείτε μου έναν που θα πει "ας αφήσω το καρτοκινητο και ας παω σε συμβόλαιο με 4πλασια τιμή"... 

Δεν είναι έτσι επιφανειακά όπως το ερμηνεύεις. Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά υπάρχουν παρα πολλές μελέτες για εταιρείες που λένε ότι γενικά είναι καλύτερα να έχεις λιγότερους πελάτες και να βγάζεις περισσότερο κέρδος/πελάτη. Το πουλάω πάρα πολλά τεμάχια με μικρό κέρδος/κομμάτι αλλά με μεγάλο κέρδος στον συνολικό τζίρο δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αν δεν έχεις πολύ ισχυρές υποδομές να ανταποκριθείς στην αυξημένη ζήτηση. Επίσης πρέπει να μπορείς να διατηρήσεις την μεγάλη "κατανάλωση", στην περίπτωση εδώ αύξηση πελατειακής βάσης γιατί στη καρτοκινητή δεν θα ψωνίσει ο άλλος παραπάνω. Για αυτό γύρισε μπουμερανγκ στη Voda που έκανε ένα γιουρούσι και μάζεψε πολλούς καρτοκινητούς αλλά το δίκτυο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί και ούτε μπορούσε να κάνει επενδύσεις σε επέκταση εξοπλισμού αφού το κέρδος ήταν μικρό ανά πελάτη. Επίσης, ο πληθυσμός της χώρας ειναι μικρός οπότε από εδώ και πέρα δεν θα είχε αύξηση σε συνδρομητές μόνο διατήρηση τους αλλα χαμηλό κέρδος.
Το μόνο που κέρδισε είναι ότι μάζεψε κάποιο σημαντικό όγκο από δεδομένα για την συνδρομητική βάση στην Ελλάδα.

Τότε μιλάμε για ψευτικα νουμερα συνδρομητών καρτοκινητης, αφου η βονταφον έδινε τα 2πλασια νουμερα με κάθε παραγγελια. 

Οικονομικά να το δούμε και μόνο το μέσο έσοδο ανά πελάτη δεν μεταβλήθηκε. Έμεινε στα 15 ευρώ με τα 15,6 ευρώ(από 16 ευρώ)να είναι το μέσο έσοδο από τα συμβόλαια και 5,7 ευρώ(από 5,8 ευρώ)στα καρτοκινητά που σημαίνει πως η μείωση είναι στα καρτοκινητά μπορεί να προέρχεται από μετάβαση σε συμβόλαια και μείωση ανενεργών γραμμών/φορητότητα. Άρα η εταιρεία ένα χρόνο τώρα χάνει πελάτες "χαμηλής αξίας". Λίγη σημασία έχει να το συζητάμε καθώς από τη στιγμή που ανέλαβε η νέα ηγεσία είπε πως θέλει να μείωση την βάση στα prepaid και να αυξήσει τον πυρήνα της των συμβολαίων κάτι που το πετυχαίνει μέχρι στιγμής 

Μου δίνουν αυτό το πακέτο και είμαι σε σκέψεις να ξαναγυρίσω σε cu. Τώρα είμαι Nova  και βάζω κάθε μήνα 13€. Πιστεύω αξίζει, τον επόμενο χρόνο μου είπαν ότι θα ανανεώσει με 105€. 

Screenshot_20260210_140252_Chrome.jpg

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

3 minutes ago, chios said:

Μου δίνουν αυτό το πακέτο και είμαι σε σκέψεις να ξαναγυρίσω σε cu. Τώρα είμαι Nova  και βάζω κάθε μήνα 13€. Πιστεύω αξίζει, τον επόμενο χρόνο μου είπαν ότι θα ανανεώσει με 105€. 

Από ότι κατάλαβα, πρεπει να φέρεις 2 γραμμές για να παρεις τα κουπόνια των 140€ (για να χρησιμοποιηθούν πού όμως; ) 

ΥΓ: το τηλέφωνο είναι της νοβα f2g, τι σχέση έχει το cu στο promo που σου έστειλαν;

Το δώρο ναι ισχύει είναι για δύο νούμερα.

Το cu promo που μου έστειλαν είναι από την δουλειά μου (σώμα ασφάλειας) ,δεν έχει σχέση με αυτό που έχω τώρα.

13 minutes ago, chios said:

Το δώρο ναι ισχύει είναι για δύο νούμερα.

Το cu promo που μου έστειλαν είναι από την δουλειά μου (σώμα ασφάλειας) ,δεν έχει σχέση με αυτό που έχω τώρα.

Άρα θα είναι συνεργατης που δίνει και από τις 2 εταιρίες πακετα. Ξέρουμε τι είδους κουπόνια είναι;

20 minutes ago, VIPdriver said:

Άρα θα είναι συνεργατης που δίνει και από τις 2 εταιρίες πακετα. Ξέρουμε τι είδους κουπόνια είναι;

Μόνο Vodafone δίνει.

Αυτά έχει.

Με την ενεργοποίηση δύο πακέτων, παρέχονται:

Εκπτωτικές επιταγές συνολικής αξίας 140€ (JYSK & AB)

3 μήνες δωρεάν Vodafone TV

50€ έκπτωση για αγορά Smartphone σε κατάστημα Vodafone

2 minutes ago, chios said:

Μόνο Vodafone δίνει.

Αυτά έχει.

Με την ενεργοποίηση δύο πακέτων, παρέχονται:

Εκπτωτικές επιταγές συνολικής αξίας 140€ (JYSK & AB)

3 μήνες δωρεάν Vodafone TV

50€ έκπτωση για αγορά Smartphone σε κατάστημα Vodafone

Προχώρα το

Ρώτα τι ακριβώς είναι τα "ως 140" γιατί μου κάνει για τα γνωστά κουπόνια έκπτωσης που έτσι και αλλιώς δίνουν με το CU ή κάτι ανάλογο. Δηλαδή αν πρέπει να κάνεις αγορές 200 ευρώ στο jysk για να πάρεις έκπτωση 40 + 20 ευρώ για τατουάζ και 50 ευρώ για sky diving και τα αθροίζουν όλα μαζί ψιλοάχρηστα θα είναι.

Δεν με ενδιαφέρουν τα κουπόνια ούτε που θα ασχοληθώ.

@aektzhs 1

Θα το προχωρήσω.

Το μόνο καλό που έχει το f2g είναι ότι λειτουργεί το wifi calling στο εξωτερικό, όταν πηγαίνω Τουρκία πχ μπορώ και καλώ δωρεάν όταν έχω WiFi. Στην Vodafone  δεν ξέρω τι ισχύει.

10 minutes ago, chios said:

Στην Vodafone  δεν ξέρω τι ισχύει.

Εννοείς δεν ξέρεις τι ισχύει με το wifi calling στο εξωτερικό;

Δεν συνδέεται καν.

Έχει όμως κανονικά απεριόριστη ομιλία και 11,5GB στην ΕΕ. Για εκτός ΕΕ, δυσκολεύουν τα πράγματα.

44 minutes ago, VIPdriver said:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.haf.gr/wp-content/uploads/2025/12/CU-Ananeosi-Prosforas_.pdf&ved=2ahUKEwjZtvG_gM-SAxWcBdsEHQf5CDAQr4kDegQIFxAD&usg=AOvVaw2pj8jBh4JjWYFlCdr2xtO-

Είναι απλώς το άθροισμα των cu around. 😂😂

Η south attica είναι πάλι.

Edited by cu2goup

1 hour ago, chios said:

Αφορά ένοπλες Δυνάμεις ή είναι για όλους; 

37 minutes ago, chios said:

@aektzhs 1

Θα το προχωρήσω.

Το μόνο καλό που έχει το f2g είναι ότι λειτουργεί το wifi calling στο εξωτερικό, όταν πηγαίνω Τουρκία πχ μπορώ και καλώ δωρεάν όταν έχω WiFi. Στην Vodafone  δεν ξέρω τι ισχύει.

Για αυτό τον σκοπό μπορείς να έχεις ένα δεύτερο αριθμό μόνο για αυτό για όταν πηγαίνεις Τουρκία

1 hour ago, eranos said:

Αφορά ένοπλες Δυνάμεις ή είναι για όλους; 

Έχουν βγάλει για τόσες κοινωνικές ομάδες που πλέον σίγουρα ανήκεις σε μία 🙂

Ξεκινάς και τους λες πως ενδιαφέρεσαι για την προσφορά για τις ένοπλες Δυνάμεις και απλώς σου το δίνουν. Αυτοί κοιτάνε να πουλήσουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι ένοπλη δύναμη ή άοπλη (γιωτάς).

Edited by cu2goup

21 minutes ago, cu2goup said:

Έχουν βγάλει για τόσες κοινωνικές ομάδες που πλέον σίγουρα ανήκεις σε μία 🙂

Ξεκινάς και τους λες πως ενδιαφέρεσαι για την προσφορά για τις ένοπλες Δυνάμεις και απλώς σου το δίνουν. Αυτοί κοιτάνε να πουλήσουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι ένοπλη δύναμη ή άοπλη (γιωτάς).

Οταν θα στείλεις την πολιτική ταυτότητα, ίσως ρωτήσουν. 

14 minutes ago, VIPdriver said:

Οταν θα στείλεις την πολιτική ταυτότητα, ίσως ρωτήσουν. 

Σε προηγούμενη προσφορά έλεγε "για ένστολους και τις οικογένειές τους". Μήπως να είναι όλοι από την οικογένεια ένστολοι;;

@VIPdriverάσε που παίζει το 95€ να είναι παλιό και πλέον να είναι 110€ και τζάμπα να συζητάμε..

Edited by cu2goup

2 ώρες πριν, chios said:

@aektzhs 1

Θα το προχωρήσω.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα κουπόνια, εδώ είμαστε εμείς πάντως. Τουλάχιστον για τον ΑΒ 😁

37 minutes ago, sou_d said:

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα κουπόνια, εδώ είμαστε εμείς πάντως. Τουλάχιστον για τον ΑΒ 😁

Εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την εξυπηρέτηση του ΑΒ.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την εξυπηρέτηση του ΑΒ.

Σήμερα με ξανά κάλεσαν για την δεύτερη κάρτα. Μου ζήτησαν να τους πω ποια 2 κουπόνια έβαλα. Αλλά από τα συνολικά 8, δεν ξέρω ποια 2 είναι ρε γμτ. Θα σκεφτώ τι να γράψω στο mail.

18 minutes ago, sou_d said:

Σήμερα με ξανά κάλεσαν για την δεύτερη κάρτα. Μου ζήτησαν να τους πω ποια 2 κουπόνια έβαλα. Αλλά από τα συνολικά 8, δεν ξέρω ποια 2 είναι ρε γμτ. Θα σκεφτώ τι να γράψω στο mail.

Γραψ'τους ολα και πες τους να βρουν ποιά 2 δεν ενεργοποιησαν.

7 minutes ago, VIPdriver said:

Γραψ'τους ολα και πες τους να βρουν ποιά 2 δεν ενεργοποιησαν.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ 

Κρατάτε πάντα σημειώσεις αν είναι πολλές οι συναλλαγές 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι