Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, cu2goup said:

Λοιπόν επικοινώνησα με south attica 2109995500 και ισχύει κανονικά η προσφορά με τα 110€ ετήσιο..

η διαδικασία είναι ίδια με το qvip.

Το ετήσιο με τα 110 τι παροχές έχει? 

• Απαντήσεις 49,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1667

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1887

5 minutes ago, Panos1987 said:

Το ετήσιο με τα 110 τι παροχές έχει? 

300 GB (rollover), απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 100 SMS κάθε μήνα. 

Edited by akar2015

Εγώ καταλαβαίνω οτι το σχέδιο της βονταφον ηταν να εθίσει στα απεριόριστα όσους πηραν το ετήσιο instagram δώρο και τώρα διαλύει την καρτοκινητή για να τους σπρώξει προς τα συμβόλαια.

ΥΓ: Γιατί γελάτε κύριε @konstantinos77;;;

Edited by VIPdriver

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγώ καταλαβαίνω οτι το σχέδιο της βονταφον ηταν να εθίσει στα απεριόριστα όσους πηραν το ετήσιο instagram δώρο και τώρα διαλύει την καρτοκινητή για να τους σπρώξει προς τα συμβόλαια.

ΥΓ: Γιατί γελάτε κύριε @konstantinos77;;;

η τακτικη που πρεζεμπορα, στην αρχη δωρεαν και μετα σου ζητανε τα παντα 

παντως η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος εχει εθιστει πολυ με τα "απεριοριστα"

πριν καιρο ελεγα σε καποιους φιλους για το βατραχι με τα 120 λεπτα του με 3 ευρω και εισεπραξα ειρωνιες και γελακια.... 😞

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, HEO said:

η τακτικη που πρεζεμπορα, στην αρχη δωρεαν και μετα σου ζητανε τα παντα 

παντως η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος εχει εθιστει πολυ με τα "απεριοριστα"

πριν καιρο ελεγα σε καποιους φιλους για το βατραχι με τα 120 λεπτα του με 3 ευρω και εισεπραξα ειρωνιες και γελακια.... 😞

Εγώ συντηρώ και βατραχάκι, ώστε στην επαρχία να ειμαι καλυμμένος. 

Εγώ πάλι νομίζω ότι τσακίζουν τα δεδομένα για να σταματήσουν να χάνουν από τη σταθερή.
Για παράδειγμα εγώ έκοψα τη σταθερή (20€) εδώ και 4 χρόνια. Δίνω λίγο περισσότερο στην kartoκινητή και είμαι κομπλέ.

chat gpt

Διαχρονικά Δεδομένα (1960–2023)

Βάσει στοιχείων από την CEIC / World Bank:

• Το 1960, οι γραμμές σταθερής τηλεφωνίας ήταν περίπου 181.734. CEIC Data+1

• Η κορύφωση παρατηρήθηκε το 2004, με ~6,35 εκατομμύρια γραμμές. CEIC Data+1

• Το 2023, ο αριθμός ήταν 4.961.810 γραμμές

Για τη δημιουργία λογαριασμού Snappi,ζητάει το τηλφν που δηλώσαμε  στο eGov.  Όμως αυτό το νουμερο είναι άλλο απο το CU που εχω και δήλωσα στο διαγωνισμό του CUapp.  Οπότε με τον διαγωνισμό τι παιζει, θα μετρήσει η συμμετοχή μου;  Στο CU Snappi list εννοείται εχω βάλει το CU νουμερο.

1 minute ago, gilbaba said:

Για τη δημιουργία λογαριασμού Snappi,ζητάει το τηλφν που δηλώσαμε  στο eGov.  Όμως αυτό το νουμερο είναι άλλο απο το CU που εχω και δήλωσα στο διαγωνισμό του CUapp.  Οπότε με τον διαγωνισμό τι παιζει, θα μετρήσει η συμμετοχή μου;  Στο CU Snappi list εννοείται εχω βάλει το CU νουμερο.

Μετράει, έτσι το έκανα και εγώ. 

On 17/11/2025 at 6:12 ΜΜ, aektzhs 1 said:

Προσοχή!!!!Μου ήρθε χτες το μεσημέρι αυτό. Για την ιστορία έχω φραγή σε ΥΠΠ,αλλά και πάλι μου ήρθε. Ευτυχώς δεν με χρεωσε και το έκανα μπλοκ. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω live chat. Μου είπαν πως κάπου έχω εγγραφεί πράγμα εντελώς απίθανο και μου είπε πως καλά έπραξα και το έκανα μπλοκ και πως θα απενεργοποιησει η κοπέλα και θα ενεργοποιήσει εκ νέου την φραγή στα ΥΠΠ για να περάσουν τυχόν νέες ρυθμίσεις. Τελικά παρατήρησα πως μέσα στο app έχει λίστα με τους χρεωσιμους αριθμούς και αυτός απουσιάζει. Τώρα ή η λίστα είναι ανενημερωτη ή είναι νέος αριθμός και ακόμα δεν έχει προστεθεί στην λίστα πάντως με φραγή τόσο στον πάροχο όσο και από την συσκευή σας είστε κομπλέ

Screenshot_20251116_141740_Messages(1).thumb.jpg.95b0f2063067e098fd846765a2ce79c8.jpg

Το 54784 είναι μή χρεώσιμο, τοσο ως εισερχόμενο όσο και ως εξερχόμενο. Οπότε Δεν φράζεται με την φραγή χρεώσιμων μηνυμάτων .......

22 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Έχουμε φτάσει στην εποχή όπου σε συμφέρει καλύτερα να στείλεις μήνυμα σε αριθμό Ευρωπαϊκής Ένωσης πάρα σε ελληνικό αριθμό.

Καλά εδώ τα mms χρεώνονται 1,23/mms ενώ όταν είσαι σε περιαγωγή στη ζώνη 2 (εκτός ΕΕ δηλαδή!!!) χρεώνονται 0,062/mms.

Μας έσκησαν... Για πολύ internet εντώς ΕΕ τι παίζει αυτό το καιρό; Χρησιμοποιούσα τα πακέτα του bing bang ως τώρα, αλλά με τις αλλαγές μου είναι άχρηστα, οτιδήποτε κάτω από 100gb το μήνα δεν με καλύπτει...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

11 minutes ago, Powerfull said:

Μας έσκησαν... Για πολύ internet εντώς ΕΕ τι παίζει αυτό το καιρό; Χρησιμοποιούσα τα πακέτα του bing bang ως τώρα, αλλά με τις αλλαγές μου είναι άχρηστα, οτιδήποτε κάτω από 100gb το μήνα δεν με καλύπτει...

Vodafone business red unlimited που δεν έχει πολτική ορθής χρήσης στην ΕΕ. Υπάρχει και το cosmote neo 100gb που δεν γράφει κάτι για πολιτική ορθής χρήσης αλλά η cosmote κόβει τη μόνιμη περιαγωγή.

2 ώρες πριν, dasnowy said:

Μετράει, έτσι το έκανα και εγώ. 

Α,  ΟΚ  και για να μετρήσει πρεπει να γίνουν ολες οι "δουλειές" της διαδικασίας;    Εννοώ σε εμένα απομένει η βιντεοκλήση για την ταυτοποίηση.

1 hour ago, gilbaba said:

Α,  ΟΚ  και για να μετρήσει πρεπει να γίνουν ολες οι "δουλειές" της διαδικασίας;    Εννοώ σε εμένα απομένει η βιντεοκλήση για την ταυτοποίηση.

Όταν το έκανα δεν χρειαζόταν βιντεοκλήση. Υποθέτω πως χρειάζεται και η βιντεοκλήση για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός και να μπουν τα 15 ευρώ.

Edited by dasnowy

Ναι και το επίσημο μήνυμα:MΠOPEIΣ NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA NEA ΠAKETA KAPTOKINHTHΣ KAI TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ ME IΣXY AΠO 17/12 EΔΩ: https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-11-2025

Έχουν βάλει λάθος σύνδεσμο ενώ στην ιστοσελίδα στις ανακοινώσεις υπάρχει το σωστό

Στην αρχή της ανακοίνωσης του συνδέσμου που έχουν βάλει στο μήνυμα υπάρχει η διευκρίνιση ότι έχει αντικατασταθεί από νεότερη ανακοίνωση με το αντίστοιχο link

Εμένα πάλι, γιατί κάτι μου λέει ότι η Cosmotάρα θα την εκθέσει ανεπανόρθωτα την κόκκινη, με το να μην την ακολουθήσει στο όργιο των αυξήσεων και της διάλυσης της καρτοκινητής? Δεν πειράζει όμως, μία χαρά θα σας γλεντάμε εμείς οι πράσινοι (απευθύνομαι σε κάποια -ελάχιστα πλέον, ευτυχώς- άτομα σαν τον Κωνσταντίνο). Ιδού και το νέο σύνθυμα: Cosmote μέχρι να σβήσει ο Ήλιος! Αλήθεια, πού είναι ο Τζίμης ΟΕΟ? Δεν θα συνεχίσει να μας λέει για τους (α)νοήμονες σαν και αυτόν, που εξακολουθούν να προτιμούν -και συνειδητά να επιλέγουν- Vodafone?

Παίδες, η κάρτα που βάζουμε λήγει σε 2 μήνες από την ημέρα της ανανέωσης, σωστά? Τι συμβαίνει στην επόμενη μέρα των 2 μηνών? 

Vamos Aris

4 minutes ago, blade_ said:

Τι συμβαίνει στην επόμενη μέρα των 2 μηνών? 

Μηδενιζεται το χρηματικο υπολοιπο

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Ναι και το επίσημο μήνυμα:MΠOPEIΣ NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA NEA ΠAKETA KAPTOKINHTHΣ KAI TIMOΛOΓIAKEΣ AΛΛAΓEΣ ME IΣXY AΠO 17/12 EΔΩ: https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-11-2025

Έχουν βάλει λάθος σύνδεσμο ενώ στην ιστοσελίδα στις ανακοινώσεις υπάρχει το σωστό

1101611_1_0501-tldr-inaword_standard.jpg.9d89dd29871a3621d8824a9356863b73.jpg