Serafeim1981 Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 On 12/9/2025 at 1:28 ΠΜ, Serafeim1981 said: Τελικά χθες το μεσημέρι (11/09) ολοκληρώθηκε η μεταφορά. Οι παροχές δεν έχουν μπει αλλά, με το που πέρασε ο αριθμός στη vodafone, μου έδωσαν 200 λεπτά ομιλίας προς όλους και 2 GB μέχρι 17/09. Και 12/09 στις 10:40 πιστώθηκαν και οι παροχές. On 12/9/2025 at 3:32 ΜΜ, king2009 said: Έστειλαν και σε άλλους 50gb αυτές τις μέρες? Τώρα μπήκα και τα είδα βλέπω 310 σύνολο λέω οπα αφού είχα 260. Σε δύο αριθμούς που δε χρησιμοποιώ έβαλαν 50 GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους. On 12/9/2025 at 8:17 ΜΜ, king2009 said: Θεούληδες πάντως. Κατέβασα torrent 50gb και έφαγε από αυτά που λήγουν στις 28/9 και όχι αυτά που λήγουν στις 17/9. Με λίγα λόγια ψιλό fail η προφορά με τα 50gb και απορώ για πιο λόγο τρώει πρώτα αυτά που λήγουν αργότερα. Όντως καταναλώνει πρώτα από τα υπόλοιπα της ετήσιας προσφοράς. Επομένως είναι πρακτικά άχρηστα τα άλλα που δίνει ως δώρο (σε όσους έχουν την προσφορά των 95€). 4 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2025 Έτσι και αλλιώς αν περάσεις τα 300 μπαίνει κόφτης οπότε τα έξτρα δεν είναι και πολύ χρήσιμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 14 ώρες πριν, spiliot said: Έτσι και αλλιώς αν περάσεις τα 300 μπαίνει κόφτης οπότε τα έξτρα δεν είναι και πολύ χρήσιμα. Σωστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Μάγκες είναι δυνατόν να πάω σε κατάστημα και να κάνω φορητότητα δωρεάν σε cu ; Είμαι από Πάτρα δεν ξέρω αν είναι και από εδώ κάποιος και δώσει ακόμα παραπάνω βοήθεια αν τα καταστήματα εξυπηρετούν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Δωρεάν δυσκολο. Το ελάχιστο που θα σου ζητησουν είναι η πρωτη ανανεωση. Σε αλλη περίπτωση (Αθηνα),ειχαν ζητησει πολλά παραπανω και μετα απο γκρίνια συμβιβαστηκαν με την πρώτη ανανέωση. Αν θες οπωσδήποτε κατάστημα ξεκινα απο το κατάστημα στην πλατεία Γεωργίου και βλεπεις μετα. Γενικά δεν θελουν πολυ τα καρτοκινητα και σε αποτρέπουν. Αλλιώς online. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Μόλις τελείωσε η προσφορά που είχα με απεριόριστα δεδομένα για 9 μήνες με 13€. Απλά επειδή θέλω να κρατήσω τον αριθμό λέω να πάω στην προσφορά του Frog με φορητότητα που δίνει απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα λεπτά ομιλίας για 1 χρόνο με 144€. Η καλύτερη προσφορά που υπάρχει και με το δυνατό δίκτυο της Cosmote ... Δε βρίσκω άλλη λύση. Αν μου έδιναν ξανά την ίδια προσφορά που είχα ως τώρα ίσως δεν άλλαζα δίκτυο... 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 5 minutes ago, damierom said: Μόλις τελείωσε η προσφορά που είχα με απεριόριστα δεδομένα για 9 μήνες με 13€. Απλά επειδή θέλω να κρατήσω τον αριθμό λέω να πάω στην προσφορά του Frog με φορητότητα που δίνει απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα λεπτά ομιλίας για 1 χρόνο με 144€. Η καλύτερη προσφορά που υπάρχει και με το δυνατό δίκτυο της Cosmote ... Δε βρίσκω άλλη λύση. Αν μου έδιναν ξανά την ίδια προσφορά που είχα ως τώρα ίσως δεν άλλαζα δίκτυο... Και το what's up έχει αυτή τη στιγμή την προσφορά που είχες στο CU. Για 9 μήνες. Μπες στο site να δεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 16 minutes ago, damierom said: Μόλις τελείωσε η προσφορά που είχα με απεριόριστα δεδομένα για 9 μήνες με 13€. Απλά επειδή θέλω να κρατήσω τον αριθμό λέω να πάω στην προσφορά του Frog με φορητότητα που δίνει απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα λεπτά ομιλίας για 1 χρόνο με 144€. Η καλύτερη προσφορά που υπάρχει και με το δυνατό δίκτυο της Cosmote ... Δε βρίσκω άλλη λύση. Αν μου έδιναν ξανά την ίδια προσφορά που είχα ως τώρα ίσως δεν άλλαζα δίκτυο... Ε αφού έχει την καλύτερη προσφορά που υπάρχει και με το δυνατό δίκτυο της Cosmote γιατί δεν πας και το αναφέρεις εδώ;; 😂😂 Και να σου έδινε την ίδια προσφορά η Vodafone αφού η COTA έχει δυνατό δίκτυο... 😉😉😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 5 minutes ago, konstantinos77 said: Ε αφού έχει την καλύτερη προσφορά που υπάρχει και με το δυνατό δίκτυο της Cosmote γιατί δεν πας και το αναφέρεις εδώ;; 😂😂 Και να σου έδινε την ίδια προσφορά η Vodafone αφού η COTA έχει δυνατό δίκτυο... 😉😉😂😂 Θα σε ρωτήσουμε.. 😉😉😉😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Θα σε ρωτήσουμε.. 😉😉😉😂😂😂 Όχι θα ρωτήσουμε εσένα!!! 😉😉😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Just now, konstantinos77 said: Όχι θα ρωτήσουμε εσένα!!! 😉😉😂😂😂 Εσύ πειράχτηκες όμως. Μα πόσο χιούμορ!!! 😉😉😉😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 3 minutes ago, cu2goup said: Εσύ πειράχτηκες όμως. Μα πόσο χιούμορ!!! 😉😉😉😂😂😂 Είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό Κεφάλα!!! 😂😂😂😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Just now, konstantinos77 said: Είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό Κεφάλα!!! 😂😂😂😂😂😂 Βουτιά δεν θα κάνεις;; 😉😉😉😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Just now, cu2goup said: Βουτιά δεν θα κάνεις;; 😉😉😉😂😂😂 Γιατί;;; Θες να με δεις;;; 😉😉😉😂😂😂😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 35 minutes ago, damierom said: Μόλις τελείωσε η προσφορά που είχα με απεριόριστα δεδομένα για 9 μήνες με 13€. Απλά επειδή θέλω να κρατήσω τον αριθμό λέω να πάω στην προσφορά του Frog με φορητότητα που δίνει απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα λεπτά ομιλίας για 1 χρόνο με 144€. Η καλύτερη προσφορά που υπάρχει και με το δυνατό δίκτυο της Cosmote ... Δε βρίσκω άλλη λύση. Αν μου έδιναν ξανά την ίδια προσφορά που είχα ως τώρα ίσως δεν άλλαζα δίκτυο... Όπως θα κατάλαβες εδώ στο forum έχουμε τα fanboys που αν πεις στο thread πως κάποια άλλη εταιρεία είναι καλύτερη σου τη λένε με δήθεν χιούμορ και φατσούλες. Δεν είναι κάτι θα τους λες σε όλα ναι και όλα καλά.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 1 minute ago, cu2goup said: Όπως θα κατάλαβες εδώ στο forum έχουμε τα fanboys που αν πεις στο thread πως κάποια άλλη εταιρεία είναι καλύτερη σου τη λένε με δήθεν χιούμορ και φατσούλες. Δεν είναι κάτι θα τους λες σε όλα ναι και όλα καλά.. Πάμε άλλη μία φορά, γιατί μάλλον δεν το έπιασες... Είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό Κεφάλα!!! 😉😉😉😂😂😂😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Κοσμοτεονλι για να μπορουμε να μιλαμε και βονταφονάρα για διαγωνισμους τζαμπέ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Μαζεύτηκαν μία μία... 😂😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Αφου η κοσμοτε ειναι έτη φωτός μπροστα απο τον ανταγωνισμό, τι να κάνουμε; Και τώρα με την τελεκομ παιζει διεθνες πρωτάθλημα... Οι φανς της υπο-διαλυση εταιριας να μην βαζουν unlikes... 1 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Και το what's up έχει αυτή τη στιγμή την προσφορά που είχες στο CU. Για 9 μήνες. Μπες στο site να δεις. Το έχω δει αλλά γιατί να το κάνω μόνο για 9 μήνες αφού γίνεται για 1 χρόνο κι όχι με 13€ όπως το what's up αλλά με 12€ με το frog; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 Η Εθνική Ελλάδας πήρε χάλκινο!!!!Τώρα όλοι Vodafone για να στηρίξουμε την εθνική ποδοσφαίρου ανδρών χαχα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 14 minutes ago, damierom said: Το έχω δει αλλά γιατί να το κάνω μόνο για 9 μήνες αφού γίνεται για 1 χρόνο κι όχι με 13€ όπως το what's up αλλά με 12€ με το frog; Το ένα το κάνεις και online από το σπίτι σου αν θες το άλλο μόνο σε ένα από τα δύο καταστήματα frog πανελλαδικά. Επίσης το 9 μηνο δε το προπληρώνεις όποτε αν σε δύο μήνες στο black friday το βγάλουν ετήσιο με γενναία έκπτωση το παίρνεις τότε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 (edited) 1 hour ago, damierom said: Το έχω δει αλλά γιατί να το κάνω μόνο για 9 μήνες αφού γίνεται για 1 χρόνο κι όχι με 13€ όπως το what's up αλλά με 12€ με το frog; Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ανοιξαμε συζήτηση για το φρογκ στο θεμα της Vodafone. Την προσφορά των 9 μηνών απο τη Vodafone την είχες? Edited September 14, 2025 by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 17 minutes ago, kmpatra said: Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ανοιξαμε συζήτηση για το φρογκ στο θεμα της Vodafone. Την προσφορά των 9 μηνών απο τη Vodafone την είχες? Εχεις δικιο. Την ειχε και την ξαναθελει. Ο μοναδικός τρόπος να την ξαναπάρει στον ιδιο αριθμό είναι να παει με φορητοτητα σε αλλη εταιρια και να ξαναγυρισει σε βονταφον. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Αφου η κοσμοτε ειναι έτη φωτός μπροστα απο τον ανταγωνισμό, τι να κάνουμε; Και τώρα με την τελεκομ παιζει διεθνες πρωτάθλημα... Οι φανς της υπο-διαλυση εταιριας να μην βαζουν unlikes... Μπροστά είναι, δεν το αμφισβητεί κανείς. Αλλά, όπως έχουμε πει πολλάκις, δεν ισχύει παντού και πάντα. Επομένως κρίνουμε αναλόγως και αφήνουμε τον οβολό μας εκεί που μας εξυπηρετεί. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η vodafone έχει βελτιωθεί αρκετά και δεν υφίσταται το χάσμα που υπήρχε παλαιότερα. Και σε τιμές και εξυπηρέτηση εκείνη είναι έτη φωτός μπροστά... 6 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts