Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν μιλησει χωρίς πακέτο, το χρηματικό υπόλοιπο θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. 

Καλύτερα να του βάλεις φρογκ και θα του αγοράζεις το πακετο 3€/120' καθε μηνα και θα βαζεις 13αρα καρτα καθε 3 μηνες. 

Μα από Frog κάναμε φορητότητα - Με τις αλλαγές που έκανε η COSMOTE το καλοκαίρι, πλέον χρειάζεται πίστωση χρημάτων κάθε δίμηνο.
Και γενικά είναι μπελάς να πρέπει να είσαι από πάνω και να το ελέγχεις, κάποιες φορές το ξεχνούσα για το δικό μου κινητό (ένας από τους λόγους που αγόρασα το Q VIP στα €99 και ξέγνοιασα)

Θυμάται κανείς πόση ώρα χρειάζεται για να γίνει η αλλαγή δικτύου;
Η Vodafone έστειλε SMS επιβεβαίωσης της «Αίτησης Φορητότητας» 12:40 και έχει πάει 6.
Παρεμπιπτόντως, μου έκανε εντύπωση που στο κατάστημα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας - και παρότι τους είχα δώσει όλα τα στοιχεία (αριθμό, ΑΦΜ κ.λπ.) - δεν έβλεπαν τον προηγούμενο πάροχο...

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1677

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

1 ώρα πριν, minus21grams said:

Μα από Frog κάναμε φορητότητα - Με τις αλλαγές που έκανε η COSMOTE το καλοκαίρι, πλέον χρειάζεται πίστωση χρημάτων κάθε δίμηνο.
Και γενικά είναι μπελάς να πρέπει να είσαι από πάνω και να το ελέγχεις,

Σε ποιές αλλαγές αναφέρεσαι;

22 ώρες πριν, rs280ps said:

Προσφορά για Πολεμική Αεροπορία.. 

IMG_0434.thumb.jpeg.9614b432b2f022efda41f7340ffb519d.jpeg

Άραγε σε εμάς τα γατόνια να μην το δίνουν έτσι; Τι έχουν να χάσουν;

34 minutes ago, cu2goup said:

Τους παίρνεις τηλέφωνο και αρχίζεις το παραμύθι....

Αν είσαι πραγματικά γατονι θα τα καταφέρεις 🙂

Το κρατάω για μελλοντική χρήση ...λολ...:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Just now, HEO said:

Τους παίρνεις τηλέφωνο και αρχίζεις το παραμύθι....

Αν είσαι πραγματικά γατονι θα τα καταφέρεις 🙂

Το κρατάω για μελλοντική χρήση ...λολ...:)

Εγώ θα τους στειλω email

a7bqds.thumb.jpg.105b22ee40c04699f4b645da4ddab661.jpg

57 minutes ago, cu2goup said:

a7bssw.thumb.jpg.f2548c7f02d512fe56c901ded75a0a89.jpg

4 ώρες πριν, minus21grams said:

Μερικές αποσαφηνίσεις όσον αφορά στο "CU Stay On":
Έκανα νωρίτερα το μεσημέρι φορητότητα για λογαριασμό συγγενή από Frog σε Vodafone με σκοπό να ενεργοποιήσω το εν λόγω πακέτο.
Ο ηλικιωμένος κάτοχος σπάνια κάνει κλήσεις, κάποιες μέρες δεν ανοίγει καν τη συσκευή (!), οπότε φαντάζει ιδανικό για την περίπτωσή του (τέρμα τα 13άρια κάθε δίμηνο).
Τυχαίνει όμως μια στο τόσο, να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει για ώρα. Και λέγοντας ώρα, εννοώ 20λεπτο, ίσως και μισάωρο.
Φοβάμαι πως θα αγνοήσει τις ρητές οδηγίες («σύντομες κλήσεις για επείγοντα περιστατικά / για οτιδήποτε άλλο πες να σε πάρουν εκείνοι ή τηλεφώνησε από το σταθερό») και να υπερβεί το όριο.
Έστω λοιπόν πως εξαντλεί τα 100 λεπτά. Ο χρόνος ομιλίας που θα προστεθεί θα έχει τη χρονική ισχύ του "CU Stay On" ή θα λήγει σε ένα μήνα;
Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, κλάφ’ τα Χαράλαμπε!

Για το υπολοιπο αν κάνεις ανανέωση,υπερισχύει η ημερομηνία λήξης του stay on. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι σαν να σου ακυρώνει το stay on που αγόρασες. Αν αγοράσεις πακέτο όμως με χρόνο ομιλίας και data, εξυπακούεται ότι θα λήγει σε ένα μήνα. Το stay on εξυπηρετεί στο να μην μπαίνει φραγή όταν δεν κάνεις ανανέωση. Τα πακέτα ομιλιας δεν μπορεί να διαρκουν 1 χρονο γιατι πηρες το stay on με 20τοσα €.

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Σε ποιές αλλαγές αναφέρεσαι;

Μέχρι πριν μερικούς μήνες ο πελάτης είχε τη δυνατότητα να κάνει ανανέωση αξίας €10 στην αλυσίδα καταστημάτων COSMOTE/Γερμανός. Ήταν ιδανικό γιατί δεν πήγαινε τίποτα χαμένο - μόνο κάτι λίγα cents: 3 αγορές πακέτων ομιλίας ακριβώς.
Η COSMOTE αποφάσισε να θέσει ελάχιστο όριο το 13άρι (όχι του ΠΡΟ.ΠΟ.) καθιστώντας το ασύμφορο - πάντα συγκριτικά  με το προηγούμενο πλάνο.
Αξιοποίησα το ποσό που συγκεντρώθηκε στέλνοντας SMS στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Και πάλι όμως περίσσευε ένα Ευρώ και κάτι που πήγαινε στο βρόντο (τα μηνύματα στο 19810 χρεώνονται €2,70) κάτι με το οποίο είμαι κάθετα αντίθετος.

14 ώρες πριν, minus21grams said:

9 ώρες πριν, minus21grams said:

Μέχρι πριν μερικούς μήνες ο πελάτης είχε τη δυνατότητα να κάνει ανανέωση αξίας €10 στην αλυσίδα καταστημάτων COSMOTE/Γερμανός. Ήταν ιδανικό γιατί δεν πήγαινε τίποτα χαμένο - μόνο κάτι λίγα cents: 3 αγορές πακέτων ομιλίας ακριβώς.
Η COSMOTE αποφάσισε να θέσει ελάχιστο όριο το 13άρι (όχι του ΠΡΟ.ΠΟ.) καθιστώντας το ασύμφορο - πάντα συγκριτικά  με το προηγούμενο πλάνο.
Αξιοποίησα το ποσό που συγκεντρώθηκε στέλνοντας SMS στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Και πάλι όμως περίσσευε ένα Ευρώ και κάτι που πήγαινε στο βρόντο (τα μηνύματα στο 19810 χρεώνονται €2,70) κάτι με το οποίο είμαι κάθετα αντίθετος.

Με ποιο τροπο η αλλαγη που λες κατω, εφερε την αναγκη πιστωσης χρηματων καθε διμηνο;

Τωρα, για αυτο που ρωτας. Το θεμα ειναι οτι αν φυγουν τα 100 λεπτα του stay on, αν δεν κανω λαθος, για καθε κληση θα χρεωνεται 2.20€ ανα ημερα. Δεν ξερω αν εκανες σωστη επιλογη αν λες οτι μπορει να μιλαει 20 λεπτα οταν καλεσει. Με 4-5 τετοια εχει "ξοφλησει" το "stay on" και αρχιζεις τα 2.20€ ανα ημερα που θα κανει κληση.  

Δεν χρεώνεται κάθε κλήση 2,20 την ημέρα. Δίνει απεριόριστα για μία μέρα με 2,20.

5 ώρες πριν, kmpatra said:

Δεν χρεώνεται κάθε κλήση 2,20 την ημέρα. Δίνει απεριόριστα για μία μέρα με 2,20.

Ακριβώς. Αυτό ισχύει και στα δεδομένα αλλά γίνεται να το καταργήσεις αν και στα νέα νούμερα είναι κλειστό ήδη,για τα δεδομένα πάντα

On 25/9/2025 at 3:33 ΜΜ, cu2goup said:

Και πάλι σε ευχαριστώ. Το fiber 300 με επιδότηση.

Εγώ έστειλα μειλ στην κύρια που κάναμε το συμβόλαιο και μου είπε μέσα σε 15 μέρες. Λέω να μην τους πρήξω από τώρα.. έτσι κι αλλιώς έχω το simply μέχρι τη black Friday..

Ίσως δεν την άφησε ο Τσατ.

Εγώ έκανα συμβόλαια 18/7 νέα σύνδεση ADSL. 2 φορές μου έδωσαν λάθος την γραμμή σε άλλο κτήριο. μετά η Vodafone μου έστειλε μήνυμα ενημέρωσης για την αίτησή μου σαν να είχα κάνει μόλις το συμβόλαιο (άλλαξε και ο αριθμός του σταθερού που θα μου δίνανε). Τελικά η σύνδεση της γραμμής ολοκληρώθηκε 15/9. εχθές 26/9 έστειλα μήνυμα στο τσατ να ρωτήσω πότε ενεργοποιούνται οι παροχές στο κινητό. Η κοπέλα στο τσατ δεν ήξερε κάτι σχετικά με την προσφορά και έχει ανοίξει αίτημα, μου ήρθε μήνυμα με ονοματεπώνυμο ατόμου που θα το ελέγξει και ότι θα επικοινωνήσουν μέχρι 1/10.

Δεν ξέρω αν η δική μου περίπτωση είναι περίεργη ή θέλει και λίγο κυνήγι για να μας δώσουν αυτά που μας είπαν.

5 minutes ago, SuperDinos said:

Εγώ έκανα συμβόλαια 18/7 νέα σύνδεση ADSL. 2 φορές μου έδωσαν λάθος την γραμμή σε άλλο κτήριο. μετά η Vodafone μου έστειλε μήνυμα ενημέρωσης για την αίτησή μου σαν να είχα κάνει μόλις το συμβόλαιο (άλλαξε και ο αριθμός του σταθερού που θα μου δίνανε). Τελικά η σύνδεση της γραμμής ολοκληρώθηκε 15/9. εχθές 26/9 έστειλα μήνυμα στο τσατ να ρωτήσω πότε ενεργοποιούνται οι παροχές στο κινητό. Η κοπέλα στο τσατ δεν ήξερε κάτι σχετικά με την προσφορά και έχει ανοίξει αίτημα, μου ήρθε μήνυμα με ονοματεπώνυμο ατόμου που θα το ελέγξει και ότι θα επικοινωνήσουν μέχρι 1/10.

Δεν ξέρω αν η δική μου περίπτωση είναι περίεργη ή θέλει και λίγο κυνήγι για να μας δώσουν αυτά που μας είπαν.

Εγώ σήμερα έκανα την πρώτη κρούση στο τσατ..

Μου ζήτησε τα στοιχεία και μου είπε πως έκανε το αίτημα και τη Δευτέρα θα τα έχω.. 

Θα δούμε 🙂

1 hour ago, SuperDinos said:

Άσχετο,αλλά πόσες φορές σε επισκέφτηκε τεχνικός;;;;

11 ώρες πριν, Here_I_am said:

Τωρα, για αυτο που ρωτας. Το θεμα ειναι οτι αν φυγουν τα 100 λεπτα του stay on, αν δεν κανω λαθος, για καθε κληση θα χρεωνεται 2.20€ ανα ημερα. Δεν ξερω αν εκανες σωστη επιλογη αν λες οτι μπορει να μιλαει 20 λεπτα οταν καλεσει. Με 4-5 τετοια εχει "ξοφλησει" το "stay on" και αρχιζεις τα 2.20€ ανα ημερα που θα κανει κληση.  

Είπα ότι μπορεί να συμβεί. Και έχει όντως συμβεί αλλά μια-δυο φορές το χρόνο και με συγκεκριμένο συγγενή.
Σε μια συνηθισμένη βδομάδα, το έχει κλειστό τις 6 από τις 7 μέρες.
Ακόμα και όταν βγαίνει εκτός σπιτιού (σε κοντινές αποστάσεις) θα το ανοίξει ΜΟΝΟ αν θέλει να τηλεφωνήσει εκείνος (σπάνια), αν τον καλέσεις θα ακούσεις «Ο συνδρομητής που καλείτε δεν είναι διαθέσιμος»
Για τέτοια περίπτωση μιλάμε. Τον παρακαλάμε.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, πριν περίπου 2 χρόνια του έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο κι αυτός νόμιζε νόμιζε πως το έχασε στο δρόμο ή ξεχάστηκε κάπου στο σπίτι (π.χ. σε κάποιο ρούχο που μπήκε στη ντουλάπα). Τρέχα γύρευε...
Βλέπεις η συσκευή ήταν μαύρου χρώματος (αργότερα πήραμε άσπρο για να ξεχωρίζει) και δεν φαινόταν. Και όταν το έχεις σχεδόν μόνιμα OFF, δεν μπορείς και να το εντοπίσεις μέσω κουδουνίσματος.
Ένα μήνα αργότερα που καθάριζε το αμάξι, έβγαζε χαλάκια, καλύμματα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, το βρήκε.
Ήταν λοιπόν για 1 μήνα+ χωρίς κινητό. Χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο;
Ακόμα και αυτά τα 100 λεπτά που φαντάζουν -και είναι- λίγα, πιθανότατα δεν θα καταναλωθούν.

Πάντως έχουμε ακόμη περιθώριο να αλλάξουμε γνώμη - η φορητότητα για κάποιο λόγο καθυστερεί.
Δεν ξέρω κιόλας ποια είναι τα χρονοδιαγράμματα.
Η υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε πως αιτήσεις που υποβάλλονται πρωί καθημερινής, συνήθως ολοκληρώνεται έως το βράδυ της ίδιας μέρας.
Εμείς συμπληρώσαμε την αίτηση Παρασκευή 26/9 στις 12:30 κι ακόμα είμαστε συνδεδεμένοι στην COSMOTE (Frog)
Δοκίμασα να βάλω την νέα κάρτα αλλά εμφανίζεται μήνυμα «Μη έγκυρη SIM».
Ποιο είναι το ανώτατο όριο ολοκλήρωσης φορητότητας; 3 εργάσιμες μέρες;
Στο χαρτί που μας δόθηκε γράφει (με πολύ ψιλά γράμματα):

Ημερομηνία Υλοποίησης Φορητότητας: 29/09/2025

Διαπίστωσα επίσης πως -άγνωστο γιατί- περάστηκε λάθος ο αριθμός του σταθερού (210-xxxxxxx) στο πεδίο «Τηλέφωνο Επικοινωνίας» - Λέτε να χτυπήσει στο σύστημα;
Δεν νομίζω πως μας ρώτησαν καν για αυτό το νούμερο... 🤔
Τα υπόλοιπα στοιχεία (Αριθμός κινητού προς μεταφορά, ΑΦΜ, ΑΔΤ) είναι σωστά.

Εχω υπόλοιπο 11,8€

Γιατί μου δίνει μάξιμουμ 9,8€ για e-food και όχι περισσοτερα;

Edit: απαντήθηκε σε αλλο τοπικ.

Edited by VIPdriver

On 24/9/2025 at 11:07 ΜΜ, gpapas640 said:

Όλα συνηγορούν στο ότι διατηρείται το 10ευρο σα να ήταν κανονική ανανέωση (φυσικά δεν παίρνεις shake και drop). Θα φανεί τον επόμενη μήνα αν διατηρηθεί ή αν χαθεί το 10ευρο του Αυγούστου 

Μπορείς να τα φας και σε smart pocket!!! Τέλεια!!

Drop πήρα κανονικά..

Edited by cu2goup

Επειδή έχω χαθεί λίγο από το φόρουμ, έβγαλε η CU μέσω big bang 6ευρη ΑΒ; Επειδή δε βλέπω κάτι τώρα. Επίσης βλέπω προς εξαγορά με 200 κρυστάλλους 15€ από snappi. Αυτό δεν υπάρχει ήδη στο CU Around?

Edited by gpapas640

1 ώρα πριν, gpapas640 said:

Επειδή έχω χαθεί λίγο από το φόρουμ, έβγαλε η CU μέσω big bang 6ευρη ΑΒ; 

Είχε βγάλει αλλά αυτά τα τσιμπάς γρήγορα διότι υπάρχουν πολλά γατονια στην πιατσα που τα μαζεύουν αμέσως ... 🙂

Καλησπέρα παιδιά. Δύο φοιτητικά είναι στην Αμερική. Ίδιες συσκευές. Το ένα έχει σήμα κανονικά και έρχονται κλήσεις το άλλο χτυπάει όταν το καλείς αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα, ούτε μηνύματα, μηδέν. Η βοντα πετάει αετό. Καμία ιδέα? 

Vamos Aris

1 hour ago, blade_ said:

Καλησπέρα παιδιά. Δύο φοιτητικά είναι στην Αμερική. Ίδιες συσκευές. Το ένα έχει σήμα κανονικά και έρχονται κλήσεις το άλλο χτυπάει όταν το καλείς αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα, ούτε μηνύματα, μηδέν. Η βοντα πετάει αετό. Καμία ιδέα? 

Δώσε πληροφορίες:

Έχουν υπόλοιπο, είναι μέσα στο 12 μηνός από την τελευταία ανανωση, δοκίμασες άλλο δίκτυο, μηνύματα στέλνει; Κλήσεις κάνει;;;

15 ώρες πριν, HEO said:

Είχε βγάλει αλλά αυτά τα τσιμπάς γρήγορα διότι υπάρχουν πολλά γατονια στην πιατσα που τα μαζεύουν αμέσως ... 🙂

Είμαι τσίφτης γάτος, γάτος προσφοράτος... 😎

9 ώρες πριν, HEO said:

Δώσε πληροφορίες:

Έχουν υπόλοιπο, είναι μέσα στο 12 μηνός από την τελευταία ανανωση, δοκίμασες άλλο δίκτυο, μηνύματα στέλνει; Κλήσεις κάνει;;;

Δοκίμασα όλα τα δίκτυα τίποτα. Βγάζει σφάλμα εγγραφής. Κλήση δεν δοκίμασα, χρεώνομαι αν κάνω αναπάντητη? 

Ούτε μήνυμα δοκίμασα να στείλω. Δεν λαμβάνω τίποτα και ενώ χτυπάει όταν με καλούν δεν φαίνεται σε μένα. 

Ανανέωση πριν 2 μήνες νομίζω, έχει υπόλοιπο μικρό, αλλά δεν χρειάζεται θεωρητικά ανανέωση καθώς είναι από τα κερδισμένα στο cu Instagram. 

Vamos Aris

8 minutes ago, blade_ said:

Δοκίμασα όλα τα δίκτυα τίποτα. Βγάζει σφάλμα εγγραφής.

αμα βγαζει σφαλμα εγγραφης τοτε δεν συνδεεται καν στο δικτυο

ειπες οι συσκευες ειναι ιδιες, επειδη στην αμερικη εχουν μονο 4G/5G εισαι σιγουρος οτι ειναι ρυθμισμενο να πιανει 4G LTE και το τηλεφωνο πιανει αμερικανικες μπαντες (2/4/5/12/13/41/66)

μπορει ιδια τηλεφωνα να εχουν διαφορετικες προδιαγραφες ληψης