HEO Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 3 minutes ago, hercoulis said: Και σε μένα ήρθαν το Σεπτέμβριο με φραγή χωρίς μήνυμα. Ξέφραξε και έπαιρνε και τηλέφωνα. Η φραγή εισερχομένων σίγουρα δεν αφαιρέθηκε. Ε;; 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι εκανα κλήση από άλλο νούμερο και δούλευε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2025 3 ώρες πριν, hercoulis said: Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι εκανα κλήση από άλλο νούμερο και δούλευε. αν συνεβει αυτο θα επρεπε να αλλαξει επισης και η ημερπμηνια ληξης 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Βγήκε το νέο "cu στο full" που πάει να μοιάσει το "neo" της Cosmote;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 (edited) 1 hour ago, cu2goup said: Βγήκε το νέο "cu στο full" που πάει να μοιάσει το "neo" της Cosmote;; Χάρηκα προς στιγμήν. Σκέφτηκα μήπως έχουμε ένα νέο μπαμ τύπου liquid! Edited October 16, 2025 by sou_d 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 1 minute ago, sou_d said: Χάρηκα προς στιγμήν. Σκέφτηκα μήπως έχουμε ένα νέο μπαμ τύπου liquid! Την πάτησαν χοντρά τότε.. δεν έχει ξανά.. 😂😂 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Ένα άλλο τώρα. Δεν μου δουλεύουν τα 5ευρα κουπόνια. Γράφει ότι έχουν λήξει, ενώ λήγουν τον Ιανουάριο. Παίζει να έχουν συγκεκριμένα για κάθε μέρα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Αυτή η νέα υπηρεσία συμφέρει μόνο τα δύο πρώτα πακέτα(το Starter και το Elite). Αν και στην τιμή του Elite μπορείς να βρεις άνετα το Red Unlimited. Αυτό που δεν αξίζει καθόλου μα καθόλου είναι το απεριόριστο(το Champion δηλαδή)του οποίου η τιμή είναι η τιμή τιμοκατάλογου του Red Unlimited και φυσικά αφού είναι καρτοκινητό θα έχει κόφτη ταχύτητας μετά τα 300 GB σε έως 4 Mbps 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 Καλησπέρα, με 27.30€ υπόλοιπο κάρτας και 27.20 το κόστος του Cu stay on , θα μου το ενεργοποιήσει ή θα έχω καμια δυσάρεστη έκπληξη στα ψιλά γράμματα? Θυμάμαι παλιά σε κοσμοκάρτα συχνά έπρεπε να έχω τουλάχιστον 1€ καβάτζα για ενεργοποίηση υπηρεσιών... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 (edited) 29 minutes ago, gilbaba said: Καλησπέρα, με 27.30€ υπόλοιπο κάρτας και 27.20 το κόστος του Cu stay on , θα μου το ενεργοποιήσει ή θα έχω καμια δυσάρεστη έκπληξη στα ψιλά γράμματα? Θυμάμαι παλιά σε κοσμοκάρτα συχνά έπρεπε να έχω τουλάχιστον 1€ καβάτζα για ενεργοποίηση υπηρεσιών... Μία χαρά θα δουλέψει ίσως και χωρίς να έχει την καβάτζα των 0,10 1 hour ago, sou_d said: Χάρηκα προς στιγμήν. Σκέφτηκα μήπως έχουμε ένα νέο μπαμ τύπου liquid! Βγαλτε βρε καρμοιριδες και ενα με 8-9€ για όσους εχουν π.χ. σταθερή, δεν θα βγειτε χαμενοι. Σε ολο τον κοσμο (λεμε τωρα) δωσατε ετησιο με απεριοριστα ή δωρεαν με το Instagram. Μου δημιουργείται μία απορία. Άραγε όποιος βάλει αυτό το πρόγραμμα, και έχει και άλλα μπόνους π.χ bring a friend, φαντάζομαι θα έχει και αυτά έξτρα ε? Υπάρχουν κάπου λεπτομέρειες των πρόγραμμάτων? Το υπόλοιπο για παράδειγμα παραμένει? Όπως ακριβώς στο neo? Οι παροχές κάνουν rollover στον επόμενο μήνα? Edited October 16, 2025 by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2025 20 minutes ago, kmpatra said: Μία χαρά θα δουλέψει ίσως και χωρίς να έχει την καβάτζα των 0,10 Βγαλτε βρε καρμοιριδες και ενα με 8-9€ για όσους εχουν π.χ. σταθερή, δεν θα βγειτε χαμενοι. Σε ολο τον κοσμο (λεμε τωρα) δωσατε ετησιο με απεριοριστα ή δωρεαν με το Instagram. Μου δημιουργείται μία απορία. Άραγε όποιος βάλει αυτό το πρόγραμμα, και έχει και άλλα μπόνους π.χ bring a friend, φαντάζομαι θα έχει και αυτά έξτρα ε? Υπάρχουν κάπου λεπτομέρειες των πρόγραμμάτων? Το υπόλοιπο για παράδειγμα παραμένει? Όπως ακριβώς στο neo? Οι παροχές κάνουν rollover στον επόμενο μήνα? Όντως μερικές πληροφορίες πρέπει να αποσαφηνιστόυν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Δεν λέει πουθενά τον τρόπο να επιστρέψουμε σε καρτοκινητο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 (edited) Εγώ το είδα νομίζω, έχει επιλογή στην εφαρμογή. Edit Edited October 17, 2025 by kmpatra 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Των 33€ είναι απλά αστείο, από τη στιγμη που και η κοσμοτέ δίνει ακριβώς το ιδιο στην ιδια τιμή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d74c Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω αριθμό με τα απεριόριστα από το Instagram. Αν ταξιδέψω στο εξωτερικό, εντός ΕΕ θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω; ή πρέπει να αγοράσω κάποιο πακέτο άλλο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 13 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Όντως μερικές πληροφορίες πρέπει να αποσαφηνιστόυν 13 ώρες πριν, kmpatra said: Μία χαρά θα δουλέψει ίσως και χωρίς να έχει την καβάτζα των 0,10 Βγαλτε βρε καρμοιριδες και ενα με 8-9€ για όσους εχουν π.χ. σταθερή, δεν θα βγειτε χαμενοι. Σε ολο τον κοσμο (λεμε τωρα) δωσατε ετησιο με απεριοριστα ή δωρεαν με το Instagram. Μου δημιουργείται μία απορία. Άραγε όποιος βάλει αυτό το πρόγραμμα, και έχει και άλλα μπόνους π.χ bring a friend, φαντάζομαι θα έχει και αυτά έξτρα ε? Υπάρχουν κάπου λεπτομέρειες των πρόγραμμάτων? Το υπόλοιπο για παράδειγμα παραμένει? Όπως ακριβώς στο neo? Οι παροχές κάνουν rollover στον επόμενο μήνα? Μου το ενεργοποίησε κανονικά το Stay on , και πλεον μου βγάζει στα υπόλοιπα ΚΑΙ οσα ειχα ήδη απο Bring a Friend, ΚΑΙ απο το Stay on, και γραφει πότε λήγει το καθένα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 (edited) Το stay on ενεργοποιησες? Τα ερωτήματα που είχαμε (που παρέθεσες) αφορουν το "cu στο φουλ", νεο πρόγραμμα που μοιαζει με το cosmote neo. Οχι το stay on. Edited October 17, 2025 by kmpatra 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 Βγήκε πακέτο για την 28η Οκτωβρίου που δίνει 1000 για 5 ημέρες με 3,5 ευρώ 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Βγήκε πακέτο για την 28η Οκτωβρίου που δίνει 1000 για 5 ημέρες με 3,5 ευρώ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Βγήκε πακέτο για την 28η Οκτωβρίου που δίνει 1000 για 5 ημέρες με 3,5 ευρώ Tragic... Είναι δυνατόν να ζητάνε χρήματα για χρόνο ομιλίας τη σήμερον ημέρα;; Edited October 17, 2025 by cu2goup 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 7 ώρες πριν, kmpatra said: Το stay on ενεργοποιησες? Τα ερωτήματα που είχαμε (που παρέθεσες) αφορουν το "cu στο φουλ", νεο πρόγραμμα που μοιαζει με το cosmote neo. Οχι το stay on. Ναι το Stay on. Α ΟΚ σορρυ ειδα την παράθεση σου στο δικό μου και δεν είδα το παρακάτω σχόλιο σου που είχε άλλη παράθεση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Tragic... Είναι δυνατόν να ζητάνε χρήματα για χρόνο ομιλίας τη σήμερον ημέρα;; Κάνα GB να δώσουν. Πάντως μου πιστωσαν 12 ευρώ για αίτημα που είχα κάνει για προβληματική κάλυψη πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2025 11 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Βγήκε πακέτο για την 28η Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, cu2goup said: Είναι δυνατόν να ζητάνε χρήματα για χρόνο ομιλίας τη σήμερον ημέρα;; Όχι! 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2025 Ακόμα να βγάλουν προσφορά με Data 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2025 τελειώνει το πακέτο cu που είχα σε δυο καρτοκινητά μου (49ευρώ για 6 μήνες με 10gb data, απεριόριστες κλήσεις και 100sms/μήνα). Ομολογώ ότι με είχε βολέψει (κυρίως γιατί δεν με απασχολούσαν οι ανανεώσεις κλπ). Επικοινώνησα με vodafone και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι για αυτούς που είναι ήδη πελάτες τους. Η μόνη λύση που έχω είναι να πάω σε άλλη εταιρεία, τι μου προτείνετε; 2 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts