blade_ Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 2 ώρες πριν, HEO said: αμα βγαζει σφαλμα εγγραφης τοτε δεν συνδεεται καν στο δικτυο ειπες οι συσκευες ειναι ιδιες, επειδη στην αμερικη εχουν μονο 4G/5G εισαι σιγουρος οτι ειναι ρυθμισμενο να πιανει 4G LTE και το τηλεφωνο πιανει αμερικανικες μπαντες (2/4/5/12/13/41/66) μπορει ιδια τηλεφωνα να εχουν διαφορετικες προδιαγραφες ληψης Κάτι έκαναν στην Vodafone και μάλλον συνδέθηκε, αλλά λαμβάνει μηνύματα μόνο, κλήσεις όχι. Εδώ καμία ιδέα? 1 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 42 minutes ago, blade_ said: Κάτι έκαναν στην Vodafone και μάλλον συνδέθηκε, αλλά λαμβάνει μηνύματα μόνο, κλήσεις όχι. Εδώ καμία ιδέα? Το πάνε σιγά σιγά... Για να μην τρομάξεις... 😋😂😂😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 1 hour ago, blade_ said: Κάτι έκαναν στην Vodafone και μάλλον συνδέθηκε, αλλά λαμβάνει μηνύματα μόνο, κλήσεις όχι. Εδώ καμία ιδέα? αν και θα πρεπει τουλαχιστον να χτυπαει, (να χτυπαει δεν χρεωνει) μπορει να εχεις ανοικτο τον τηλεφωνητη, οποτε για να λαβει κλησεις στο εξωτερικο (εκτος ΕΕ που χρεωνονται) πρεπει να εχει υπολοιπο, μεγαλυτερο απο 5 ευρω αν το βαλεις σε αλλο δικτυο; 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2025 1 hour ago, HEO said: αν και θα πρεπει τουλαχιστον να χτυπαει, (να χτυπαει δεν χρεωνει) μπορει να εχεις ανοικτο τον τηλεφωνητη, οποτε για να λαβει κλησεις στο εξωτερικο (εκτος ΕΕ που χρεωνονται) πρεπει να εχει υπολοιπο, μεγαλυτερο απο 5 ευρω αν το βαλεις σε αλλο δικτυο; Δοκίμασα όλα τα δίκτυα διαθέσιμα. Μπορώ να κλείσω δωρεάν τον τηλεφωνητή? 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 Ρε κορίτσια θα χρειαστώ την βοήθεια σας... (Εντωμεταξύ αυτό δεν έχει ξανά συμβεί...🤔 Πρέπει να το προσέξω... 😒 😂😂) Είναι για την 'Μάδα'... Όταν ανανεώνουμε το χρηματικό υπόλοιπο το CU Shake μπορεί να ενεργοποιηθεί και από την σελίδα του CU ή μόνο μέσω του app; Γιατί πριν μπορούσες και μέσω της σελίδας αλλά τώρα που διάβασα τους όρους χρήσης αναφέρει ότι γίνεται μόνο μέσω του app. Η "Μάδα" έχει απλό κινητό, δεν θέλει smartphone... 😒 (Τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες... 😒😂😂) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 1 minute ago, konstantinos77 said: Ρε κορίτσια θα χρειαστώ την βοήθεια σας... (Εντωμεταξύ αυτό δεν έχει ξανά συμβεί...🤔 Πρέπει να το προσέξω... 😒 😂😂) Είναι για την 'Μάδα'... Όταν ανανεώνουμε το χρηματικό υπόλοιπο το CU Shake μπορεί να ενεργοποιηθεί και από την σελίδα του CU ή μόνο μέσω του app; Γιατί πριν μπορούσες και μέσω της σελίδας αλλά τώρα που διάβασα τους όρους χρήσης αναφέρει ότι γίνεται μόνο μέσω του app. Η "Μάδα" έχει απλό κινητό, δεν θέλει smartphone... 😒 (Τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες... 😒😂😂) Μπες στο λογαριασμό της από το κινητό σου και ενεργοποίησέ το εσύ.. από το app. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 5 minutes ago, cu2goup said: Μπες στο λογαριασμό της από το κινητό σου και ενεργοποίησέ το εσύ.. από το app. Πρωινός πρωινός... 😉😋 Όντως δεν πρέπει να τσεκάρει την sim το CU app μόνο το Big Bang app την τσεκάρει... Thanks! Άσε που με έχει πρήξει από τώρα γιατί πήρε την προσφορά του περσινού Black Friday με το SIMPLY CU... 😒 Και πέρσι ήταν εύκολο γιατί ήταν στην 🐛... Φέτος αν βάλουν την προσφορά πάλι με βλέπω να την μετακινώ από το ένα δίκτυο στο άλλο... 😒 Αυτά που κορόιδευα... 😂😂 Καλόμαθε η γριά στο μέλι... 😉😂😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 14 minutes ago, konstantinos77 said: Πρωινός πρωινός... 😉😋 Όντως δεν πρέπει να τσεκάρει την sim το CU app μόνο το Big Bang app την τσεκάρει... Thanks! Άσε που με έχει πρήξει από τώρα γιατί πήρε την προσφορά του περσινού Black Friday με το SIMPLY CU... 😒 Και πέρσι ήταν εύκολο γιατί ήταν στην 🐛... Φέτος αν βάλουν την προσφορά πάλι με βλέπω να την μετακινώ από το ένα δίκτυο στο άλλο... 😒 Αυτά που κορόιδευα... 😂😂 Καλόμαθε η γριά στο μέλι... 😉😂😂 Και η δικιά μου μαμά το simply της black Friday έχει! Αλλά βάλανε οπτική και θα έχει για δύο χρόνια τις έξτρα παροχές οπότε ξεμπέρδεψα από μαμά. Με το μπαμπά θα ασχολούμαι μόνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 17 minutes ago, cu2goup said: Και η δικιά μου μαμά το simply της black Friday έχει! Αλλά βάλανε οπτική και θα έχει για δύο χρόνια τις έξτρα παροχές οπότε ξεμπέρδεψα από μαμά. Με το μπαμπά θα ασχολούμαι μόνο. Αααα... Εμείς τον μπαμπά τον στείλαμε οπότε έχουμε να κάνουμε μόνο με την Μαμά... 😋😉😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 10 ώρες πριν, blade_ said: Δοκίμασα όλα τα δίκτυα διαθέσιμα. Μπορώ να κλείσω δωρεάν τον τηλεφωνητή? απο οτι γνωριζω ο τηλεφωνητης δεν κλεινει οταν εισαι στο εξωτερικο παρε στην εξυπηρετηση μπας και μπορουν αυτοι να τον κλεισουν 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 (edited) 17 ώρες πριν, blade_ said: Κάτι έκαναν στην Vodafone και μάλλον συνδέθηκε, αλλά λαμβάνει μηνύματα μόνο, κλήσεις όχι. Εδώ καμία ιδέα? Αν δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο για την ελάχιστη χρέωση κλήσης εκεί που θα είσαι δε θα χτυπάει. Δηλαδή αν η χρέωση κλήσης στις ΗΠΑ είναι 3.8 ευρώ το λεπτό, χρειάζεσαι τουλάχιστον 3.8 ευρώ για να χτυπήσει (δεν θυμάμαι πόσο είναι έτσι το είπα το νούμερο). Edited October 1, 2025 by spiliot 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 34 minutes ago, spiliot said: Αν δεν έχεις αρκετό υπόλοιπο για την ελάχιστη χρέωση κλήσης εκεί που θα είσαι δε θα χτυπάει. Δηλαδή αν η χρέωση κλήσης στις ΗΠΑ είναι 3.8 ευρώ το λεπτό, χρειάζεσαι τουλάχιστον 3.8 ευρώ για να χτυπήσει (δεν θυμάμαι πόσο είναι έτσι το είπα το νούμερο). Αυτό ήταν. Τραγικό απλά. Σε ευχαριστώ πολύ 4 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2025 On 25/9/2025 at 3:28 ΜΜ, VIPdriver said: Παρολο που εριξα ολη τη γοητεία μου, η κοπέλα του τσατ δεν μου βγάζει τη φραγή. Αναγκαστικά θα κάνω ανανέωση για να πάρω και την 6ευρη ΑΒ του bigbang και το υπόλοιπο να το φαω σε σουβλάκια (ναι ναι, αυτό που σνομπάριζα, τώρα θα το κάνω). Δυστυχώς το απεριόριστο πακετο του osfp σταματησε, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ ξανά. Ας μου πει κάποιος περιληπτικά τη διαδικασία του smartpocket τι να προσέξω. Έλα ρε συ. Είχα καιρό να μπω και τώρα είδα ότι έδινε τον κωδικό και στο big bang. Θα σου πω εγώ τι ανακάλυψα. Έστειλα ΑΒ6 στο 54646 και προφανώς λόγω γραφής, δεν ήρθε απάντηση. Ωστόσο, μετά από 2 ημέρες μπήκα στην εφαρμογή my Vodafone και προς ευχάριστη έκπληξή μου, οι κωδικοί ήταν εκεί. Μαζί με αυτόν του efood5 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 3 ώρες πριν, sou_d said: Έλα ρε συ. Είχα καιρό να μπω και τώρα είδα ότι έδινε τον κωδικό και στο big bang. Θα σου πω εγώ τι ανακάλυψα. Έστειλα ΑΒ6 στο 54646 και προφανώς λόγω γραφής, δεν ήρθε απάντηση. Ωστόσο, μετά από 2 ημέρες μπήκα στην εφαρμογή my Vodafone και προς ευχάριστη έκπληξή μου, οι κωδικοί ήταν εκεί. Μαζί με αυτόν του efood5 Το efood5 που έγραψες τι είναι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2025 51 minutes ago, VIPdriver said: Το efood5 που έγραψες τι είναι; Έδινε κουπόνι 5€ για το efood. Τσέκαρε αν το παίρνεις 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 Eρώτηση για το πακέτο cu stay on. Γράφει ότι το πακέτο ειναι για χρήση στην Ελλάδα και στην ΕΕ και οχι για χώρες εκτός ΕΕ.Το ΗΒ το έχουν στις εκτός ΕΕ χώρες;Η vodafone κοιτάω στο weakly travel pack δεν έχει το ΗΒ στις εκτός ΕΕ χώρες ( Το πακέτο ισχύει για χρήση στις ακόλουθες χώρες: Αίγυπτο, Αλβανία, Βιετνάμ, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Γεωργία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονήσια, Ισραήλ, Καναδά, Κατάρ, Κένυα, Κίνα, Μαρόκο, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νησιά Φίτζι, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Βόρεια Μακεδονία, Περού, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία, Σαμόα, Σερβία, Σουρινάμ, Σρι Λάνκα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τανζανία, Τουρκία ,Φιλιππίνες, Χιλή και Χονγκ Κονγκ. ) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2025 59 minutes ago, bill33 said: Eρώτηση για το πακέτο cu stay on. Γράφει ότι το πακέτο ειναι για χρήση στην Ελλάδα και στην ΕΕ και οχι για χώρες εκτός ΕΕ.Το ΗΒ το έχουν στις εκτός ΕΕ χώρες;Η vodafone κοιτάω στο weakly travel pack δεν έχει το ΗΒ στις εκτός ΕΕ χώρες ( Το πακέτο ισχύει για χρήση στις ακόλουθες χώρες: Αίγυπτο, Αλβανία, Βιετνάμ, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Γεωργία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονήσια, Ισραήλ, Καναδά, Κατάρ, Κένυα, Κίνα, Μαρόκο, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Νησιά Φίτζι, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Βόρεια Μακεδονία, Περού, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία, Σαμόα, Σερβία, Σουρινάμ, Σρι Λάνκα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τανζανία, Τουρκία ,Φιλιππίνες, Χιλή και Χονγκ Κονγκ. ) Το ΗΒ νομίζω η βονταφον το έχει σαν ΕΕ. Κάνε μία επικοινωνία με το chat να στο επιβεβαιώσουν. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 @VIPdriver Χαμός έγινε στο Rave Party!!! 😋😋😂😂 Έχασες!!! 😋😋😂😂 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 Κωδικός Bring a friend με έκπτωση 7€ στο efood οποίος τον θέλει lg9cd4sc 3 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2025 19 ώρες πριν, VIPdriver said: Το ΗΒ νομίζω η βονταφον το έχει σαν ΕΕ. Κάνε μία επικοινωνία με το chat να στο επιβεβαιώσουν. Εγώ έχω συμβόλαιο στο business unlimited και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στις χώρες της Ε.Ε, στο λέω γιατί καλώ συνέχεια 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 On 4/10/2025 at 10:59 ΜΜ, VIPdriver said: Το ΗΒ νομίζω η βονταφον το έχει σαν ΕΕ. Κάνε μία επικοινωνία με το chat να στο επιβεβαιώσουν. 17 ώρες πριν, sgatzo said: Εγώ έχω συμβόλαιο στο business unlimited και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στις χώρες της Ε.Ε, στο λέω γιατί καλώ συνέχεια Eυχαριστώ και τους δυο σας.Σκέφτομαι να μεταφέρω το wu που έχω στην βονταφον ,καθώς τζάμπα λεφτά φευγουν στις ανανεώσεις μονο και μονο για να δέχομαι κλήσεις και σμς.Μένω Αγγλία πάνω απο 300 μέρες τον χρόνο.Οταν θα έρχομαι Ελλάδα θα βάζω ένα πακέτο για να το χρησιμοποιώ εκεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 8 minutes ago, bill33 said: Eυχαριστώ και τους δυο σας.Σκέφτομαι να μεταφέρω το wu που έχω στην βονταφον ,καθώς τζάμπα λεφτά φευγουν στις ανανεώσεις μονο και μονο για να δέχομαι κλήσεις και σμς.Μένω Αγγλία πάνω απο 300 μέρες τον χρόνο.Οταν θα έρχομαι Ελλάδα θα βάζω ένα πακέτο για να το χρησιμοποιώ εκεί. https://www.vodafonecu.gr/paketa?inner=CU-Stay-On/ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 3 minutes ago, VIPdriver said: https://www.vodafonecu.gr/paketa?inner=CU-Stay-On/ Μπααα... 😳 Πώς και έτσι;;; 😋😂😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 9 minutes ago, konstantinos77 said: Μπααα... 😳 Πώς και έτσι;;; 😋😂😂 Τι εννοείς; Και τις προάλλες ειχα γραψει οτι αυτό το πακετο ειναι ιδανικο για τους Έλληνες του εξωτερικού. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Τι εννοείς; Και τις προάλλες ειχα γραψει οτι αυτό το πακετο ειναι ιδανικο για τους Έλληνες του εξωτερικού. Όχι μωρέ... Το παρεξήγησες... 😋 Απλά σε είχα συνηθίσει να τους προωθείς στην 🐛... 😉😋😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts