cu2goup Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Μιλούσα με κάποιον που έκανε σταθερή Vodafone και πήρε στο CU κινητό τις έξτρα παροχές. Αν με διαβάσει ας μου απαντήσει πόσο καιρό κάνανε να του δώσουν τις παροχές μετά τη σύνδεση του σταθερού.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 Να γραψω κ εγω για μια κοπελα με φακιδες στις αναχωρήσεις του skg που κοιταζομασταν, εαν διαβαζει αυτο το ποστ να ερθει πμ. 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 3 minutes ago, VIPdriver said: Να γραψω κ εγω για μια κοπελα με φακιδες στις αναχωρήσεις του skg που κοιταζομασταν, εαν διαβαζει αυτο το ποστ να ερθει πμ. Εγώ ήμουν. 😘 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ ήμουν. 😘 Ήμουν σίγουρος ότι είσαι δικιά μας... 😉😉😁😁😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, cu2goup said: Μιλούσα με κάποιον που έκανε σταθερή Vodafone και πήρε στο CU κινητό τις έξτρα παροχές. Αν με διαβάσει ας μου απαντήσει πόσο καιρό κάνανε να του δώσουν τις παροχές μετά τη σύνδεση του σταθερού.. On 9/8/2025 at 9:31 ΜΜ, gpapas640 said: Επανέρχομαι μετά την ενεργοποίηση και των παροχών στο καρτοκινητο. Συνοπτικά: πήρα το Vodafone 50 με πάγιο τελική τιμή 19,88€ (+1,5€ στο πάγιο για τον δεύτερο χρόνο) και τα δύο πρώτα πάγια δώρο. Δωρεαν ρουτερ και τελη ενεργοποιησης. Συνδυαστική προσφορά: 1000 λεπτά προς όλους+5GB+10€ στην καρτα καθε μηνα για 2 χρονια σε ένα καρτοκινητο CU, το οποίο πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με το σταθερό και αν είναι σε άλλο πάροχο πρέπει πρώτα να γίνει φορητότητα και μετά να γίνει η αίτηση του σταθερού (καθώς το δηλώνεις τότε). Εγώ την ίδια μέρα που έγινε η φορητότητα του καρτοκινητου έκανα και την αίτηση του σταθερού . -11 Ιουλιου εγινε η αιτηση και εστειλα δικαιολογητικα -18 Ιουλιου ηρθε μηνυμα οτι η αιτηση φορητοτητας εγινε δεκτη. Παραλληλα ειχε ερθει και το ρουτερ με κουριερ -29 Ιουλιου εγινε η ενεργοποιηση των υπηρεσιων. -8 Αυγούστου ενεργοποιήθηκαν οι παροχές στο καρτοκινητο. Το deadline που δίνουν είναι 10 εργάσιμες αλλά εγώ ξεκίνησα ήδη το πρήξιμο στο live chat από τις 29 Ιουλίου για να μην "το ξεχάσουν". Στο εύστοχο θέμα που είχε θίξει ο φίλος, μου είχαν πει από τη Vodafone ότι όντως τα 10€ ισχύουν μόνο για 1 μήνα. Όταν όμως μπήκαν τα 10€ για πρώτη φορά το σύστημα τα αναγνώρισε ως επιστροφή υπολοίπου και προστέθηκε στην ανανέωση που είχα κάνει, η ημερομηνία λήξης επεκτάθηκε κατά 2 μήνες ενώ όταν καλω στο 1252, δεν αναφέρει ξεχωριστά τη λήξη τους (όπως συμβαίνει με το μπόνους της κάρτας Νέων). Μπήκα και στο big bang app και φαίνεται επίσης ολόκληρο (όπου συνήθως αναφέρεται το καθαρό υπόλοιπο χωρίς τα μπόνους). Επίσης το CU pocket δεν είναι μπλοκαρισμένο. Όλα συνηγορούν στο ότι διατηρείται το 10ευρο σα να ήταν κανονική ανανέωση (φυσικά δεν παίρνεις shake και drop). Θα φανεί τον επόμενη μήνα αν διατηρηθεί ή αν χαθεί το 10ευρο του Αυγούστου Τι πακετακι έκανες στο σταθερό ; Edited September 24, 2025 by gpapas640 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Παρολο που εριξα ολη τη γοητεία μου, η κοπέλα του τσατ δεν μου βγάζει τη φραγή. Αναγκαστικά θα κάνω ανανέωση για να πάρω και την 6ευρη ΑΒ του bigbang και το υπόλοιπο να το φαω σε σουβλάκια (ναι ναι, αυτό που σνομπάριζα, τώρα θα το κάνω). Δυστυχώς το απεριόριστο πακετο του osfp σταματησε, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ ξανά. Ας μου πει κάποιος περιληπτικά τη διαδικασία του smartpocket τι να προσέξω. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) 16 ώρες πριν, gpapas640 said: Τι πακετακι έκανες στο σταθερό ; Και πάλι σε ευχαριστώ. Το fiber 300 με επιδότηση. 16 ώρες πριν, gpapas640 said: Το deadline που δίνουν είναι 10 εργάσιμες αλλά εγώ ξεκίνησα ήδη το πρήξιμο στο live chat από τις 29 Ιουλίου για να μην "το ξεχάσουν". Εγώ έστειλα μειλ στην κύρια που κάναμε το συμβόλαιο και μου είπε μέσα σε 15 μέρες. Λέω να μην τους πρήξω από τώρα.. έτσι κι αλλιώς έχω το simply μέχρι τη black Friday.. 13 minutes ago, VIPdriver said: Παρολο που εριξα ολη τη γοητεία μου, η κοπέλα του τσατ δεν μου βγάζει τη φραγή. Ίσως δεν την άφησε ο Τσατ. Edited September 25, 2025 by cu2goup 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Πήρα σήμερα και εγώ μια 6ευρη για ΑΒ από το Big Bang. Εντωμεταξύ έχω 2 λογαριασμούς ΑΒ και 4 νούμερα CU! Μπορώ να βάλω ταυτόχρονα 2 6ευρες στο ίδιο λογαριασμό ΑΒ από 2 διαφορετικά νούμερα CU; αν μπαίνουν και οι 2 έχει ελάχιστο όριο αγορών; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 6 minutes ago, Titarasaudi said: Πήρα σήμερα και εγώ μια 6ευρη για ΑΒ από το Big Bang. Εντωμεταξύ έχω 2 λογαριασμούς ΑΒ και 4 νούμερα CU! Μπορώ να βάλω ταυτόχρονα 2 6ευρες στο ίδιο λογαριασμό ΑΒ από 2 διαφορετικά νούμερα CU; αν μπαίνουν και οι 2 έχει ελάχιστο όριο αγορών; Δεν μπαίνουν δύο δυστυχώς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 9 minutes ago, cu2goup said: Δεν μπαίνουν δύο δυστυχώς. Κρίμα! Αν εξαργυρωσω αυτή την 6ευρη που έβαλα τώρα θα μπορέσω για παράδειγμα να βάλω άλλη μια στον ίδιο λογαριασμό ΑΒ από άλλο νούμερο CU την άλλη εβδομάδα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 2 minutes ago, Titarasaudi said: Κρίμα! Αν εξαργυρωσω αυτή την 6ευρη που έβαλα τώρα θα μπορέσω για παράδειγμα να βάλω άλλη μια στον ίδιο λογαριασμό ΑΒ από άλλο νούμερο CU την άλλη εβδομάδα; οχι προχτες που το δοκιμασα εφαγα πορτα, καλυτερα κανε αλλο λογαριασμο, ειναι πολυ ευκολο 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Just now, HEO said: οχι προχτες που το δοκιμασα εφαγα πορτα, καλυτερα κανε αλλο λογαριασμο, ειναι πολυ ευκολο Κάθε πότε λες να μας αφήνει στον ίδιο λογαριασμό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) Τοτε γιατι εχει στο app του AB να επιλεξεις "εχω και άλλο κωδικό" (μετά που βάζεις τον ένα κωδικό); Παντα για τον συνεργατη Cu λεω. 1 hour ago, HEO said: οχι προχτες που το δοκιμασα εφαγα πορτα, καλυτερα κανε αλλο λογαριασμο, ειναι πολυ ευκολο Δηλαδη πηρες 1 κωδικο απο το 694χχχχχχ και εναν αλλο κωδικό απο το 694ψψψψψψ και δεν δεχτηκε τον 2ο κωδικό; 1 hour ago, cu2goup said: Δεν μπαίνουν δύο δυστυχώς. Εαν εξαργυρωσεις τπν 1ο κωδικο και μετα βαλεις τον 2ο κωδικο (απο αλλο νουμερο); ΥΓ: αναφερομαι σε κωδικους απο το big bang Edited September 25, 2025 by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 12 minutes ago, VIPdriver said: Τοτε γιατι εχει στο app του AB να επιλεξεις "εχω και άλλο κωδικό" (μετά που βάζεις τον ένα κωδικό); Παντα για τον συνεργατη Cu λεω. Δηλαδη πηρες 1 κωδικο απο το 694χχχχχχ και εναν αλλο κωδικό απο το 694ψψψψψψ και δεν δεχτηκε τον 2ο κωδικό; Εαν εξαργυρωσεις τπν 1ο κωδικο και μετα βαλεις τον 2ο κωδικο (απο αλλο νουμερο); ΥΓ: αναφερομαι σε κωδικους απο το big bang Ο @HEOαπάντησε παραπάνω.. εγώ δεν έχω δοκιμάσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Προσφορά για Πολεμική Αεροπορία.. 8 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Σας ανοιγει η εφαρμογη mycu; Δυο ημερες που προσπαθω, λεει το κλασσικο που εχει οταν πεφτει το συστημα, την καρτα με τα παπουτσια, "κατι πηγε στραβα" και "προσπαθησε ξανα". 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 6 minutes ago, Here_I_am said: Σας ανοιγει η εφαρμογη mycu; Δυο ημερες που προσπαθω, λεει το κλασσικο που εχει οταν πεφτει το συστημα, την καρτα με τα παπουτσια, "κατι πηγε στραβα" και "προσπαθησε ξανα". Ναι κανονικά. Καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής και δοκίμασε απαγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου. 😉 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 43 minutes ago, Here_I_am said: Σας ανοιγει η εφαρμογη mycu; Δυο ημερες που προσπαθω, λεει το κλασσικο που εχει οταν πεφτει το συστημα, την καρτα με τα παπουτσια, "κατι πηγε στραβα" και "προσπαθησε ξανα". Μία χαρά μπαίνω εγώ 36 minutes ago, konstantinos77 said: Ναι κανονικά. Καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής και δοκίμασε απαγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου. 😉 +1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 1 hour ago, aektzhs 1 said: Μία χαρά μπαίνω εγώ +1 Εσύ πάντα μπαίνεις... 😉😋😂😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 2 ώρες πριν, Here_I_am said: Σας ανοιγει η εφαρμογη mycu; Δυο ημερες που προσπαθω, λεει το κλασσικο που εχει οταν πεφτει το συστημα, την καρτα με τα παπουτσια, "κατι πηγε στραβα" και "προσπαθησε ξανα". Κάτι άλλαξαν με τους trackers. Σε εμένα δούλεψε μόνο μετά από επανεγκατάσταση και αποδοχή κάποιων trackers 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, panosss567 said: Κάτι άλλαξαν με τους trackers. Σε εμένα δούλεψε μόνο μετά από επανεγκατάσταση και αποδοχή κάποιων trackers Μην το δει ο @VIPdriver... 😳😳 Θα έχουμε πρόβλημα... 😂😂😂 Edited September 26, 2025 by konstantinos77 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 4 ώρες πριν, Here_I_am said: Σας ανοιγει η εφαρμογη mycu; Δυο ημερες που προσπαθω, λεει το κλασσικο που εχει οταν πεφτει το συστημα, την καρτα με τα παπουτσια, "κατι πηγε στραβα" και "προσπαθησε ξανα". Έχεις κατεβάσει την αναβάθμιση 26 σε iphone Μήπως; Εμένα μου έχει κάτι κολλήματα η εφαρμογή (μάλλον) λόγω αυτού. Επίσης έχει έναν διαγωνισμό με 150€ για public από ότι είδα σήμερα. Συνδεδεμένο με τα unlimited data. Όροι & προϋποθέσεις Διαγωνισμός «Vodafone CU x public για για 3 μεγάλους τυχερούς!» | Vodafone CU 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 On 19/9/2025 at 2:23 ΜΜ, Kelthroun said: Έναν αιώνα μετά, αλλά επειδή το έκανα σε ένα νούμερό μου μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις κανονικά το stay on. Είναι σαν πακέτο στην ουσία. Μπορείς ταυτόχρονα να το έχεις ενεργό και να βάζεις και άλλα πακέτα αν σου χρειαστούν. Μερικές αποσαφηνίσεις όσον αφορά στο "CU Stay On": Έκανα νωρίτερα το μεσημέρι φορητότητα για λογαριασμό συγγενή από Frog σε Vodafone με σκοπό να ενεργοποιήσω το εν λόγω πακέτο. Ο ηλικιωμένος κάτοχος σπάνια κάνει κλήσεις, κάποιες μέρες δεν ανοίγει καν τη συσκευή (!), οπότε φαντάζει ιδανικό για την περίπτωσή του (τέρμα τα 13άρια κάθε δίμηνο). Τυχαίνει όμως μια στο τόσο, να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει για ώρα. Και λέγοντας ώρα, εννοώ 20λεπτο, ίσως και μισάωρο. Φοβάμαι πως θα αγνοήσει τις ρητές οδηγίες («σύντομες κλήσεις για επείγοντα περιστατικά / για οτιδήποτε άλλο πες να σε πάρουν εκείνοι ή τηλεφώνησε από το σταθερό») και να υπερβεί το όριο. Έστω λοιπόν πως εξαντλεί τα 100 λεπτά. Ο χρόνος ομιλίας που θα προστεθεί θα έχει τη χρονική ισχύ του "CU Stay On" ή θα λήγει σε ένα μήνα; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, κλάφ’ τα Χαράλαμπε! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Κάθε πακέτο έχει την δική του λήξη και δεν ακολουθεί άλλο. Το παραπάνω είναι η δικη μου γνωμη χωρίς να το έχω δοκιμάσει. 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 17 minutes ago, minus21grams said: Μερικές αποσαφηνίσεις όσον αφορά στο "CU Stay On": Έκανα νωρίτερα το μεσημέρι φορητότητα για λογαριασμό συγγενή από Frog σε Vodafone με σκοπό να ενεργοποιήσω το εν λόγω πακέτο. Ο ηλικιωμένος κάτοχος σπάνια κάνει κλήσεις, κάποιες μέρες δεν ανοίγει καν τη συσκευή (!), οπότε φαντάζει ιδανικό για την περίπτωσή του (τέρμα τα 13άρια κάθε δίμηνο). Τυχαίνει όμως μια στο τόσο, να πάρει τηλέφωνο και να μιλήσει για ώρα. Και λέγοντας ώρα, εννοώ 20λεπτο, ίσως και μισάωρο. Φοβάμαι πως θα αγνοήσει τις ρητές οδηγίες («σύντομες κλήσεις για επείγοντα περιστατικά / για οτιδήποτε άλλο πες να σε πάρουν εκείνοι ή τηλεφώνησε από το σταθερό») και να υπερβεί το όριο. Έστω λοιπόν πως εξαντλεί τα 100 λεπτά. Ο χρόνος ομιλίας που θα προστεθεί θα έχει τη χρονική ισχύ του "CU Stay On" ή θα λήγει σε ένα μήνα; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, κλάφ’ τα Χαράλαμπε! Εαν μιλησει χωρίς πακέτο, το χρηματικό υπόλοιπο θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Καλύτερα να του βάλεις φρογκ και θα του αγοράζεις το πακετο 3€/120' καθε μηνα και θα βαζεις 13αρα καρτα καθε 3 μηνες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts