Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 minutes ago, HEO said:

σωστα οποτε θελει το κοβει

αλλα δεν το εχει κοψει χρονια τωρα καθοτι το χρησιμοποιω κατα κορον

αν το κοψει βλεπουμε

εχει ο Θεος οπως ελεγε η γιαγια μου απο την Πολη 🙂

Μακαρι να μην το κόψει ποτέ. Το θέμα είναι εαν το κόψει να το έχει καταλάβει ο αλλος εγκαίρως, αλλιως θα χανει σμσ και κλησεις.

• Απαντήσεις 49,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1657

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1873

1 minute ago, VIPdriver said:

Μακαρι να μην το κόψει ποτέ. Το θέμα είναι εαν το κόψει να το έχει καταλάβει ο αλλος εγκαίρως, αλλιως θα χανει σμσ και κλησεις.

σωστη παρατηρηση 

το χρησιμοποιω καθημερινα για εισερχομενες οποτε ο πρωτος που θα το μαθει θα ειμαι εγω 🙂

να σημειωσω: 

εντος ΕΕ δεχεται κλησεις και μηνυματα

εκτος ΕΕ δεχεται μονο μηνυματα (καθοτι δεν εχει υπολοιπο)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Συμφωνώ σε όλα με τον VIPdriver. Το θέμα φραγής της Νόβα είναι ανεπίσημο. Εμένα προσωπικά σε αυτό το νούμερο που σας λέω μου ακύρωσε τελείως το νούμερο στους 6 μήνες αν θυμάμαι καλά... χρειάστηκε να πάω σε κατάστημα να μου δώσουν νέα σιμ με το ίδιο νούμερο, και μου έκαναν και μια ψιλομανουρα!!! Μου είχαν πει μάλιστα ότι καλό θα είναι να βάζω κάρτα κάθε 4 μήνες για να μην ξανατυχει να το κόψουν πάλι!!!

Anyway για να επανέλθω στην ερώτηση μου...Υπάρχει δυνατότητα να μην επιλέξω κάποια προσφορά από το σάιτ του cu για να κάνω φορητότητα;Και αν όχι ποια απ' τις δυο "φθηνές" προτείνετε μιας και ουσιαστικά το νούμερο θα ειναι απλά για να υπάρχει ...

4 minutes ago, thansof_7 said:

Anyway για να επανέλθω στην ερώτηση μου...Υπάρχει δυνατότητα να μην επιλέξω κάποια προσφορά από το σάιτ του cu για να κάνω φορητότητα;

Όχι..

4 minutes ago, thansof_7 said:

Και αν όχι ποια απ' τις δυο "φθηνές" προτείνετε μιας και ουσιαστικά το νούμερο θα ειναι απλά για να υπάρχει ...

Πάρε με 15€ τα απεριόριστα για έναν μήνα.. και συνέχισε με το ετήσιο με τα 27€..

Παρε αυτη με τα 15, σου δινει απεριόριστα δεδομένα για 1 μηνα και μετα τιποτα οποτε δεν χανεις τιποτα. Μπορεις μετα την παραγγελια να στειλεις email και να ζητησεις να μην ενεργοποιηθουν τα απεριόριστα και να μείνουν μεσα τα λεφτά.

Edited by kmpatra

34 minutes ago, thansof_7 said:

Συμφωνώ σε όλα με τον VIPdriver. Το θέμα φραγής της Νόβα είναι ανεπίσημο. Εμένα προσωπικά σε αυτό το νούμερο που σας λέω μου ακύρωσε τελείως το νούμερο στους 6 μήνες αν θυμάμαι καλά... χρειάστηκε να πάω σε κατάστημα να μου δώσουν νέα σιμ με το ίδιο νούμερο, και μου έκαναν και μια ψιλομανουρα!!! Μου είχαν πει μάλιστα ότι καλό θα είναι να βάζω κάρτα κάθε 4 μήνες για να μην ξανατυχει να το κόψουν πάλι!!!

παντως ετσι που το διαβαζω σαν να πιστευω οτι το προβλημα ηταν οτι "χτυπησε" η sim και οχι οτι στο εκοψαν

και κατι αλλο: το καταστημα τι περιμενες να πει;;;
μιλαμε εκει πολλοι εχουν κανει την απατεωνια επιστημη

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, HEO said:

παντως ετσι που το διαβαζω σαν να πιστευω οτι το προβλημα ηταν οτι "χτυπησε" η sim και οχι οτι στο εκοψαν

και κατι αλλο: το καταστημα τι περιμενες να πει;;;
μιλαμε εκει πολλοι εχουν κανει την απατεωνια επιστημη

Αυτοί είναι ικανοί σε λίγο να πούνε ότι ρώτησαν σε κατάστημα για το Vip και δεν υπάρχει.. είναι τρολιά..

Εγω προτείνω στον φιλο να επικοινωνησει με την βονταφον και να τους πει οτι δεν θελει να ενεργοποιηθει πακετο και τα 15 να μεινουν στο υπολοιπο ωστε να βαλει και άλλα λεφτα και να παρει το ετησιο. Πιστευω θα το δεχτούν. 

Edited by VIPdriver

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγω προτείνω στον φιλο να επικοινωνησει με την βονταφον και να τους πει οτι δεν θελει να ενεργοποιηθει πακετο και τα 15 να μεινουν στο υπολοιπο ωστε να βαλει και άλλα λεφτα και να παρει το ετησιο. Πιστευω θα το δεχτούν. 

Αυτό είναι το καλύτερο γιατί αν μείνουν τα 15€ μέσα βάζει άλλα 15€ και παίρνει το ετήσιο με 27€ και τέλος (για 1 χρόνο).

Hρθε η sim cu και το ακολουθο sms. Να υποθεσω οτι η ενεργοποιηση θα γινει εντος της μερας? Το ελπιζω δλδ καθως ειμαι με 10 λεπτα υπολοιπο ομιλιας στην frog που εχω τωρα...

Screenshot_20250829_094510_Messages.jpg

Edited by GMF80

10 minutes ago, GMF80 said:

Hρθε η sim cu και το ακολουθο sms. Να υποθεσω οτι η ενεργοποιηση θα γινει εντος της μερας? Το ελπιζω δλδ καθως ειμαι με 10 λεπτα υπολοιπο ομιλιας στην frog που εχω τωρα...

Screenshot_20250829_094510_Messages.jpg

Τη Δευτέρα λογικά.

Ξέρει κανείς αν έχω εκδώσει την ευρωπαϊκή κάρτα νέων για 3 χρόνια, αν μπορώ να πάρω την προσφορά με τα +10€ και για τα 3 χρόνια και όχι μόνο για το 1;

Επίσης, για τους χάκερ εδώ μέσα... έχει σκάσει προσφορά με 20% στο surfshark στο around, απορώ γιατί δεν το φώναξαν πιο πολύ με τόσα που γίνονται το τελευταίο διάστημα.

Μου ήρθε κ ένα sms σε ένα φοιτητικό που έχω με 4€ δώρο στο efood. Δεν το έχω βρει ανεβασμένο βέβαια κάπου, οπότε ίσως είναι προσωποποιημένη προσφορά, τί να πω. Πάντως σου βγαίνει 8,70€ το πακέτο για ιντερνετ για ένα μήνα με λίγα λόγια και τρως τα 4€ στο efood...

image.thumb.png.06211cea3aee346edf618cf2aad868a2.png

έχει σκάσει κ ένας διαγωνισμός με 12 μήνες δωρεάν data (τύπου instagram) με το πακέτο που δίνει unlimited data για 30 μέρες σε απλό cu. Κερδίζουν 100 άτομα, οπότε δεν είναι και ακριβώς σαν το instagram... Summer Promo Flash Offer | Vodafone CU

image.thumb.png.4d53513fe6aae186f9b32789bb0051c5.png

Αν έχω θέμα με το σήμα στο σπίτι μου σε cu & what's up, τι μπορώ να κερδίσω από την κάθε εταιρεία αντίστοιχα; Αν τους γκρινιάξω εννοώ.

2 minutes ago, Kelthroun said:

Ξέρει κανείς αν έχω εκδώσει την ευρωπαϊκή κάρτα νέων για 3 χρόνια, αν μπορώ να πάρω την προσφορά με τα +10€ και για τα 3 χρόνια και όχι μόνο για το 1;

μπορείς απλά κάθε χρόνο θα δηλώνεις την ίδια κάρτα στην ανανέωση της υπηρεσίας.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

8 minutes ago, Kelthroun said:

έχει σκάσει κ ένας διαγωνισμός με 12 μήνες δωρεάν data (τύπου instagram) με το πακέτο που δίνει unlimited data για 30 μέρες σε απλό cu. Κερδίζουν 100 άτομα, οπότε δεν είναι και ακριβώς σαν το instagram... Summer Promo Flash Offer | Vodafone CU

image.thumb.png.4d53513fe6aae186f9b32789bb0051c5.png

Το CU σε προσκαλεί να λάβεις μέρος σε έναν μοναδικό διαγωνισμό! Γίνε εσύ ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν data για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ισχύει για συνδρομητές CU χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά που θα ενεργοποιήσουν μέχρι και τις 03/09 το Summer Promo του CU, με την εμπορική ονομασία Mission που προσφέρει Απεριόριστα data και Vodafone TV για 30 μέρες με 12,7€.

9 minutes ago, Kelthroun said:

Αν έχω θέμα με το σήμα στο σπίτι μου σε cu & what's up, τι μπορώ να κερδίσω από την κάθε εταιρεία αντίστοιχα; Αν τους γκρινιάξω εννοώ.

Νοβα εχεις σημα;

1 minute ago, WilliamD said:

Καλό το promo με το unlimited, αλλά οι πιθανότητες να βγεις νικητής δεν είναι και οι καλύτερες. Παρ’ όλα αυτά, 100 άτομα δεν είναι και λίγα, οπότε γιατί όχι να δοκιμάσει κανείς; Στο κάτω-κάτω, δεν χάνεις τίποτα αν κάνεις την προσπάθεια.

Χάνεις 12,70€ για την ακρίβεια 🤔

18 minutes ago, Kelthroun said:

Διευκρινίσεις

- Η προσφορά αποδίδεται στην πρώτη ανανέωση χρόνου του μήνα και ο δωρεάν χρόνος ομιλίας έχει ισχύ 1 μήνα

- Η προσφορά της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων ισχύει για 12 μήνες

- Εάν έχεις διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο, καταναλώνονται οι μονάδες που λήγουν πρώτες

Άρα δεν παίζει ρόλο η διάρκεια έκδοσης της κάρτας.. σου τη δίνει μία φορά για 12 μήνες και τέλος.

Δεν ξέρω αν φύγεις και επιστρέψεις ίσως να σου την ξαναδώσει.

1 hour ago, VIPdriver said:

Το CU σε προσκαλεί να λάβεις μέρος σε έναν μοναδικό διαγωνισμό! Γίνε εσύ ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν data για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ισχύει για συνδρομητές CU χωρίς ενεργή τη φοιτητική προσφορά που θα ενεργοποιήσουν μέχρι και τις 03/09 το Summer Promo του CU, με την εμπορική ονομασία Mission που προσφέρει Απεριόριστα data και Vodafone TV για 30 μέρες με 12,7€.

Νοβα εχεις σημα;

Βρε λες; Δεν το εχω δοκιμασει... μεγαλο το ρισκο γιατι δεν εχει και κανενας γειτονας. Παιζει να μην εχουν οι αλλοι δύο και να έχει η νοβα; αυτοι δεν μοιραζονται κεραιες με βοντα;

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Διευκρινίσεις

- Η προσφορά αποδίδεται στην πρώτη ανανέωση χρόνου του μήνα και ο δωρεάν χρόνος ομιλίας έχει ισχύ 1 μήνα

- Η προσφορά της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων ισχύει για 12 μήνες

- Εάν έχεις διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο, καταναλώνονται οι μονάδες που λήγουν πρώτες

Άρα δεν παίζει ρόλο η διάρκεια έκδοσης της κάρτας.. σου τη δίνει μία φορά για 12 μήνες και τέλος.

Δεν ξέρω αν φύγεις και επιστρέψεις ίσως να σου την ξαναδώσει.

δεν ισχυει αυτο. Καθε χρονο ληγει και απλα την ενεργοποιεις εκ νεου δεν χρειαζεται να φυγεις απο το δικτυο.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

1 ώρα πριν, stathis123 said:

δεν ισχυει αυτο. Καθε χρονο ληγει και απλα την ενεργοποιεις εκ νεου δεν χρειαζεται να φυγεις απο το δικτυο.

Με τον ίδιο αριθμό κάρτας;

Την καλημερα μου. Εφυγα και εγω απο cosmote 3 νουμερα σε vodafone με την προσφορα με τα 95 ευρω το χρονο 300gb+απεριοριστη ομιλια και εχω να πω τα καλυτερα. Φουλ σημα σε σημεια που με cosmote δεν εβγαζα καν κληση. Τρομερο και το chat απο εκει δεν εχω παραπονο ουτε με cosmote ευγενικοι και προσχαροι να βοηθησουν σε οτι χρειαστει. Δεν το περιμενα αλλα τοσα χρονια με cosmote στα χωραφια δεν την παλευα και τωρα με vodafone με φουλ σημα νομιζω οτι δεν θα ξανα φυγω ξανα. 

32 minutes ago, king2009 said:

Την καλημερα μου. Εφυγα και εγω απο cosmote 3 νουμερα σε vodafone με την προσφορα με τα 95 ευρω το χρονο 300gb+απεριοριστη ομιλια και εχω να πω τα καλυτερα. Φουλ σημα σε σημεια που με cosmote δεν εβγαζα καν κληση. Τρομερο και το chat απο εκει δεν εχω παραπονο ουτε με cosmote ευγενικοι και προσχαροι να βοηθησουν σε οτι χρειαστει. Δεν το περιμενα αλλα τοσα χρονια με cosmote στα χωραφια δεν την παλευα και τωρα με vodafone με φουλ σημα νομιζω οτι δεν θα ξανα φυγω ξανα. 

Σε ποιες περιοχες δεν ειχες κληση κοσμοτε κ τωρα εχεις βονταφον;

ΥΓ: ειδα την απαντηση σου σε αλλο τοπικ.

17 minutes ago, konstantinos77 said:

Κορίτσιααα... Όταν τα λέω εγώ... 😉😉
Να και οι αποδείξεις!!! 😁😁😋😋😂😂😂

Ναι τα λεω χρονια εδω στο forum με τα θεματα που εχω με cosmote στη δουλεια μου τωρα με vodafone απλα εχω σε καθε σημειο ειτε λακος ειτε χωραφι. Εκει που παλευω να βρω κληση με cosmote με vodafone ειμαι με HD κληση και 5G ταχυτητες. 3 νουμερα μετεφερα σημερα με 95 ευρω και δεν θα μπορουσα να ειμαι πιο ευχαριστημενος. 

11 minutes ago, VIPdriver said:

Σε ποιες περιοχες δεν ειχες κληση κοσμοτε κ τωρα εχεις βονταφον;

ΠΑΝΤΟΥΟΥΟΥ!!!!!!  😉😉😋😋😂😂😂

48 minutes ago, king2009 said:

στα χωραφια δεν την παλευα και τωρα με vodafone με φουλ σημα

29 minutes ago, konstantinos77 said:

Κορίτσιααα... Όταν τα λέω εγώ... 😉😉
Να και οι αποδείξεις!!! 😁😁😋😋😂😂😂

Γι' αυτό και η διαφήμιση του Κίτσου με τον γάιδαρο και τις μπάρες.. 😉

Edited by cu2goup