Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 12/4/2025 at 8:43 ΜΜ, George6633 said:

Όταν λες έφυγες εύκολα από συμβόλαιο Vodafone τι εννοείς;Έχω συμβόλαιο Vodafone και στην κεραία που μένω αυτό το διάστημα έχουν αναγνωρίσει πρόβλημα,μου δώσανε και τα επόμενα δύο πάγια δώρο αλλά δεν έχουν κάποιο πλάνο αναβάθμισης για το επόμενο 6μηνο...Μπορείς να γλυτωσεις και το πέναλτι αποχώρησης αν υπάρχει θέμα;Δεν έχω παράπονο εξυπηρέτησης,ούτε σε άλλες περιοχές που κινούμαι μέσα στο χρόνο είχα τεράστιο θέμα απλά τώρα μένω εδώ στο χωριό και δεν τραβάει ειδικά σε εσωτερικό χώρο (καλά και οι άλλες δύο στο ίδιο επίπεδο είναι πάνω κάτω). 

Expand  

Αν είναι στο ίδιο επίπεδο νομίζω δεν σε συμφέρει να φύγεις. Εκτός και αν σου δώσουν συμβόλαιο σε τιμή χώμα και δεν θα ψάχνεσαι σίγουρα για 24 μήνες 

Όταν λες έφυγες εύκολα από συμβόλαιο Vodafone τι εννοείς;Έχω συμβόλαιο Vodafone και στην κεραία που μένω αυτό το διάστημα έχουν αναγνωρίσει πρόβλημα,μου δώσανε και τα επόμενα δύο πάγια δώρο αλλά δεν έχουν κάποιο πλάνο αναβάθμισης για το επόμενο 6μηνο...Μπορείς να γλυτωσεις και το πέναλτι αποχώρησης αν υπάρχει θέμα;Δεν έχω παράπονο εξυπηρέτησης,ούτε σε άλλες περιοχές που κινούμαι μέσα στο χρόνο είχα τεράστιο θέμα απλά τώρα μένω εδώ στο χωριό και δεν τραβάει ειδικά σε εσωτερικό χώρο (καλά και οι άλλες δύο στο ίδιο επίπεδο είναι πάνω κάτω). 

Expand  

Εγώ έχω καταφέρει έχω μερικές φωτογραφίες με συνομιλία άμα θες να σου δώσω pm μήπως σε βοηθήσουν. 🙂

On 12/4/2025 at 8:50 ΜΜ, aektzhs 1 said:

Αν είναι στο ίδιο επίπεδο νομίζω δεν σε συμφέρει να φύγεις. Εκτός και αν σου δώσουν συμβόλαιο σε τιμή χώμα και δεν θα ψάχνεσαι σίγουρα για 24 μήνες 

Expand  

Ναι και οι 3 έχουν θέμα στην περιοχή με μια παλιά 800αρα και αυτή σε κάποια απόσταση,αλλά με τη Vodafone ως τώρα έχω την καλύτερη εξυπηρέτηση και είμαι ήδη στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου και κοιτάω γενικά τις επιλογές μου..προτεραιότητα έχει η Vodafone σίγουρα εκτός και αν χρειαστεί να κόψω το συμβόλαιο και να ψάξω τα απεριόριστα στις άλλες δύο. 

@elkonsΝαι πολύ ευχαρίστως. 

Edited by George6633

Χωρης προιδοπιση τα συστήματα της vodafone έπεσαν. Η μήπως έριξαν και.βομβα στα γραφεία της Vodafone;

SmartSelect_20250413_014222_Messages.jpg

Συνηθίζουν ξημερώματα Κυριακής να κάνουν αναβαθμίσεις (τις χρειάζονται τα συστήματα) χωρίς να ενημερώνουν και κάποιον. Πάγια τακτική τους εδώ και χρόνια. 

Expand  

Μετά από μερικές αναφορές για προβλήματα κάλυψης, μου δώσανε την επιλογή για αποχώρηση χωρίς "πέναλτι", ξεκίνησαν με τα "δωρεάν" πάγια. Φυσικά δεν είχα κάποια επιδότηση. 

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

On 13/4/2025 at 9:07 ΠΜ, andreasomageiras said:

Μετά από μερικές αναφορές για προβλήματα κάλυψης, μου δώσανε την επιλογή για αποχώρηση χωρίς "πέναλτι", ξεκίνησαν με τα "δωρεάν" πάγια. Φυσικά δεν είχα κάποια επιδότηση. 

Expand  

Εμάς και τα 2 μαζί ξεκίνησε 2 δωρεάν πάγια και εάν πάω αλλού με φορητότητα δε χρειάζεται να πληρώσω κάτι.

On 8/4/2025 at 11:15 ΠΜ, AlexM2 said:

Τα δικαιολογητικά τα στέλνεις τώρα για να γίνει η ταυτοποίηση και να ξεκινήσουν την διαδικασία φορητότητας και να ολοκληρωθεί άμεσα με το που λαβεις την κάρτα

Expand  

Καλησπερα ρωταει αν εισαι φοιτητης η οχι ειναι αναγκαστικο να εισαι?Η προσφορα της κοσμοτε ζηταγε 3 ευρω στην ιδια προσφορα εδω πρεπει να δωσουμε 13 με πιστωτικη?

On 13/4/2025 at 9:57 ΠΜ, stef31nos said:

Καλησπερα ρωταει αν εισαι φοιτητης η οχι ειναι αναγκαστικο να εισαι?Η προσφορα της κοσμοτε ζηταγε 3 ευρω στην ιδια προσφορα εδω πρεπει να δωσουμε 13 με πιστωτικη?

Expand  

Οκ τα βρηκα με το τσατ ευχαριστω για την απαντηση πηγαμε απο κοσμο σε βοντα κ απο βοντα σε κοσμο ολα απεριοριστα...

On 13/4/2025 at 9:57 ΠΜ, stef31nos said:

Οκ τα βρηκα με το τσατ ευχαριστω για την απαντηση πηγαμε απο κοσμο σε βοντα κ απο βοντα σε κοσμο ολα απεριοριστα...

Expand  

Τιμούλα;

On 13/4/2025 at 1:00 ΜΜ, aektzhs 1 said:

Τα δώρα έχουν περαστεί σε κανέναν;;;;ή πάμε όλοι μαζί για τέλος Απριλίου;;;;

Expand  

Μπα... για το τέλος του μήνα πάει αυτό.

Εμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα το google trends που αναφερθεί ότι το CU είναι διμοφιλεστερο από το Whats Up. Το αναφέρω αυτό γιατί στην περιοχή μου πολλοί φίλοι μου και γνωστοί μου έχουν Whats Up

Screenshot_20250413_230024_Samsung Internet.jpg

Η πλειοψηφία έχει what's up άμα δεις στις λήψεις στο Playstore για το What's Up αναφέρει 5εκ+ λήψεις ενώ στο CU 1εκ+.

Τρελό νούμερο βάλε συν iOS από Appstore λήψεις και Huawei app gallery σε Harmony os.

Άμα κάνεις όμως αναζήτηση και γράψεις What's Up θα σου βγάλει πάρα πολλά άσχετα από το What's Up της Cosmote 

Screenshot_20250413_231640_Chrome.thumb.jpg.ae5c1f69828eb3cdc646682362a7ad34.jpg

Παντός χαίρομαι που η vodafone ακόμα κρατάει στην σελίδα της αγαπημένες μας δυνατότητες από της καλές εποχές cu 2023 και πριν

Screenshot_20250412_225648_Samsung Internet.jpg

Edited by eridion25

τα καρτοκινητά Vodafone εξυπηρετούνται από την εφαρμογή αυτή, όπως και τα CU μπορούν με περιορισμένες δυνατότητες. 

On 14/4/2025 at 3:33 ΠΜ, paanos said:

τα καρτοκινητά Vodafone εξυπηρετούνται από την εφαρμογή αυτή, όπως και τα CU μπορούν με περιορισμένες δυνατότητες. 

Expand  

Την χρησιμοποιώ χρόνια μαζί με την εφαρμογή του CU και λειτουργούν όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής.
Την έχω μόνο και μόνο για την δυνατότητα αναφοράς προβλήματος δικτύου είτε πρόκειται για θέμα σήματος ή έλλειψη - αργού ίντερνετ.

Εχεις ομως απο την αλλη το thank you με το 10% για e-food, καθώς και το widget στην αρχική οθόνη με τα υπόλοιπα. Kαι η εναλλαγή των αριθμών είναι πολύ πιο εύκολη. Οπως και η πράσινη, γενικα σου δινουν λόγους για να τα εχεις και τα δυο. Ειδικά αν εχεις και σταθερή δεν γίνεται αλλιώς.

1285 καλεσε. Το καλυτερο είναι να απενεργοποιήσεις τον τηλεφωνητή πρωτα, και σε δευτερο χρόνο με νεα κληση βαζεις την ειδοποίηση

On 14/4/2025 at 10:28 ΠΜ, kmpatra said:

Εχεις ομως απο την αλλη το thank you με το 10% για e-food, καθώς και το widget στην αρχική οθόνη με τα υπόλοιπα. Kαι η εναλλαγή των αριθμών είναι πολύ πιο εύκολη. Οπως και η πράσινη, γενικα σου δινουν λόγους για να τα εχεις και τα δυο. Ειδικά αν εχεις και σταθερή δεν γίνεται αλλιώς.

Expand  

Σε iOS δεν υπάρχει πλέον widget ούτε από cu ούτε από my Vodafone.

On 14/4/2025 at 3:56 ΠΜ, konstantinos77 said:

Την έχω μόνο και μόνο για την δυνατότητα αναφοράς προβλήματος δικτύου είτε πρόκειται για θέμα σήματος ή έλλειψη - αργού ίντερνετ.

Expand  

Υπήρξε ανταπόκριση για το σήμα? 
Στη cu εφαρμογή θέλει ανοιχτές τις γνωστοποιήσεις για να βλέπουν περιοχές με χαμηλό σήμα λένε. (Θα παίρνουν στατιστικά)

On 14/4/2025 at 4:45 ΜΜ, hercoulis said:

Υπήρξε ανταπόκριση για το σήμα? 
Στη cu εφαρμογή θέλει ανοιχτές τις γνωστοποιήσεις για να βλέπουν περιοχές με χαμηλό σήμα λένε. (Θα παίρνουν στατιστικά)

Expand  

Ναι κανονικά, διόρθωση του προβλήματος σε ~10-20'. Συνήθως στο δεκάλεπτο.
Πολλά χρόνια την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη υπηρεσία της Vodafone, είναι από τις καλύτερες της υπηρεσίες!
Και δεν θέλει τίποτα, επιλέγεις εσύ το είδος του προβλήματος περιοχή κτλ...
Και αν όντως υπάρχει πρόβλημα σου δίνει για 24 ώρες απεριόριστο ίντερνετ και κλήσεις. 😉
Η μόνη δυνατότητα που λείπει από την εφαρμογή του CU.
Γι'αυτό τον λόγο την έχω εγκατεστημένη.

Edited by konstantinos77

Αυτό βγήκε σήμερα ή απλά πήρε παράταση;Δεν το είχα δει. 

Screenshot_20250415-162507~2.png

On 15/4/2025 at 1:26 ΜΜ, George6633 said:

Αυτό βγήκε σήμερα ή απλά πήρε παράταση;Δεν το είχα δει. 

Screenshot_20250415-162507~2.png

Expand  

Καινούριο είναι. Δυνατή προσφορά και από πολύ νωρίς την έδωσαν.