Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ζητημα θα ηταν να δινουν δωρα χωρις να βαζεις καρτα, οπως η NOVA

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• Απαντήσεις 49,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1663

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1882

Μια χαρά είναι καλά είναι και αυτά από το τίποτα..η κοντ 1000λ μόνο για το σχήμα δίνει..

19 ώρες πριν, cu2goup said:

Έτσι είναι.. 

Αλλά κι εμείς δεν βγαίνουμε χαμένοι.. έχουμε τις καλύτερες προσφορές συμβολαίου σε πολύ καλύτερες τιμές..

(βλ. απεριόριστα δεδομένα και ομιλία με 8,5€ + φόρο Cosmote)

Συγνώμη αλλά που το είδες αυτό το "απεριόριστα δεδομένα και ομιλία με 8,5€ + φόρο Cosmote" ??

Φορητότητα ή νέα συνδεση σε What's Up δίνει για 9 μήνες απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστη ομιλία και 300SMS (νομίζω)

Με κάθε ανανέωση των 13€ και βάζεις το πακέτο των 8,5€ για να επωφεληθείς της προσφοράς νέο πελάτη.

1 hour ago, petrost8 said:

Από βιασύνη. Ναι 10 είναι ευχαριστώ

Υ.Γ. είδα κάποιον να το κάνει πρόσφατα σε κάποιο post, με ποιον κώδικα ή ποιον άλλον τρόπο μπορώ να εμφανίσω τη "διαγραφή" στις λεξεις του ποστ, δηλαδή οριζοντια γραμμη στη μεση των γραμμάτων?

Edited by kmpatra

7 minutes ago, kmpatra said:

Από βιασύνη. Ναι 10 είναι ευχαριστώ

Υ.Γ. είδα κάποιον να το κάνει πρόσφατα σε κάποιο post, με ποιον κώδικα ή ποιον άλλον τρόπο μπορώ να εμφανίσω τη "διαγραφή" στις λεξεις του ποστ, δηλαδή οριζοντια γραμμη στη μεση των γραμμάτων?

image.thumb.png.ae3edefc67a46e0c67fd4445b7f66961.png

29 minutes ago, konstantinos77 said:

Συγνώμη αλλά που το είδες αυτό το "απεριόριστα δεδομένα και ομιλία με 8,5€ + φόρο Cosmote" ??

Το πακέτο που κύκλωσα κοστίζει 8,5€.

Screenshot_2025-04-03-17-06-15-030_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

IMG_20250403_170650.jpg

56 minutes ago, elkons said:

Με κάθε ανανέωση των 13€

Δεν είναι ανάγκη η ανανέωση. Αν έχεις χρήματα στο υπόλοιπο απλώς ενεργοποιείς πακέτο.

1 hour ago, elkons said:

Φορητότητα ή νέα συνδεση σε What's Up δίνει για 9 μήνες απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστη ομιλία και 300SMS (νομίζω)

Με κάθε ανανέωση των 13€ και βάζεις το πακέτο των 8,5€ για να επωφεληθείς της προσφοράς νέο πελάτη.

Ααα η γνωστή αντεπίθεση...
Έτσι όπως γράφτηκε νόμιζα ότι είναι μόνιμο πακέτο ή συμβόλαιο... Και τρόμαξα!! 😂😂😋😋😉😉

2 minutes ago, konstantinos77 said:

Ααα η γνωστή αντεπίθεση...
Έτσι όπως γράφτηκε νόμιζα ότι είναι μόνιμο πακέτο ή συμβόλαιο... Και τρόμαξα!! 😂😂😋😋😉😉

Μην αγχώνεσαι δεν χρειάζεται να φύγεις από βοντ ακόμη.. θα σου πούμε αν χρειαστεί..

Edited by cu2goup

1 minute ago, cu2goup said:

Μην αγχώνεσαι δεν χρειάζεται να φύγεις από βοντ ακόμη.. θα σου πούμε αν χρειαστεί..

Μην με αγχώνεις έτσι άδικα... 😏😏
Είμαι και "μεγάλος" άνθρωπος... 😋😋😂😂😂

4 ώρες πριν, johnny_htc said:

Παιδιά στο cu, από 15 ευρώ και πάνω online ανανέωση, τι mbs σου δίνει; Ένα cu shake βλέπω δίνει επίσης, αλλά δίνει και ανεξάρτητα mbs όπως δινεκ6το Whats Up? Επίσης δίνει κάνα δώρο και καλά όταν μπαίνει ο μήνας; Φαντάζομαι και αυτοί 600 mbs θα δίνουν, κλασσικά 

Αν έχεις κάνει bring a friend, παίρνεις και 10gb, με κάθε ανανέωση (όχι αγορά πακέτου) από 13€ και άνω

Επίσης να υπενθυμίσουμε, μιας και είναι καιρός περισσότερων φορητοτήτων από το συνηθισμένο, πως οι κωδικοί cu 200 και birthday, παραμένουν ενεργοί

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Το πακέτο που κύκλωσα κοστίζει 8,5€.

Screenshot_2025-04-03-17-06-15-030_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

IMG_20250403_170650.jpg

Πάλι δείχνει VoLTE η Vodafone ή δεν είναι Vodafone; 

13 ώρες πριν, elkons said:

Πάλι δείχνει VoLTE η Vodafone ή δεν είναι Vodafone; 

Φυσικά και είναι η νέα προσφορά της Cosmote!!!

@elkonsπαρεμπιπτόντως δεν μου ξανακόπηκε το ίντερνετ από τότε που λέγαμε. Σε καμία εταιρεία..

Edited by cu2goup

On 26/3/2025 at 8:36 ΜΜ, SuperDinos said:

Μόλις έκανα παραγγελία με κουπόνι efood από smart pocket και έβαλε έκπτωση 10% ενώ έχω φοιτητικό και είχε 20% έκπτωση. Η προηγούμενη παραγγελία μου ήταν 7/2/2025 κανονικά με 20%.

Μετά τα κουπόνια του efood στο cu around, άλλη μία παροχή μειώθηκε.

Επειδή την είχα και εγώ αυτή την απορία και όταν παραγγέλναμε πάντα μας έκανε εντύπωση που παίρναμε μεγαλύτερη έκπτωση από αυτή που έλεγε (10%), το έψαξα λίγο και μάλλον ήταν κάποιο under the line θέμα του efood ή της voda... Γιατί και στην ανακοίνωση που έψαξα που πόσταρε εδώ ο συμφορουμίτης, δεν λέει κάτι. Πάντως και 10% μια χαρά είναι... έχει και τα 3€ σπαστά μες την εβδομάδα για καφεδάκι... φουλ του φουλ!

On 29/3/2025 at 3:51 ΜΜ, redman20 said:

Καλησπέρα έκανα αίτημα φορητότητας αλλά στο σημείο που επισυναπτεις την φωτογραφία ταυτότητας εμπρος και πίσω  και την selfie κολλάει στο σημείο της αποστολής 2/2 τι φάση; 

Έχει μέγιστο όριο μεγέθους σε ΜΒ. Όταν μετέφερα το νούμερό μου απο cosmote είχα το ίδιο θέμα. Δεν θυμάμαι ποιό ήταν το όριο, αλλά μίκρυνε λίγο την φωτό και δεν θα έχεις θέμα.

Δεν εξαργύρωσα τα κουπόνια του ΑΒ 9€+9€ σε 2 κινητά και είμαι να σκάσω! Δοκίμασε κανείς μετά τις 31 να δει αν μπορεί να πάρει την έκπτωση;

Δυστυχώς τα περασμένα κουπόνια στην κάρτα ΑΒ που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ως 31/3 δε δουλεύουν πια, χάθηκαν.

Edited by spiliot

Στο bring a friend ποτέ λαμβάνεις τα 10gb και το e food ticket?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

Πρέπει κατ'αρχάς ο νέός αριθμός να ενεργοποιηθεί πρώτα.Το κουπόνι στέλνεται μετά από λίγες μέρες. Τα 10 γιγα οταν θα ανανεώσεις.

3 ώρες πριν, Kelthroun said:

Επειδή την είχα και εγώ αυτή την απορία και όταν παραγγέλναμε πάντα μας έκανε εντύπωση που παίρναμε μεγαλύτερη έκπτωση από αυτή που έλεγε (10%), το έψαξα λίγο και μάλλον ήταν κάποιο under the line θέμα του efood ή της voda... Γιατί και στην ανακοίνωση που έψαξα που πόσταρε εδώ ο συμφορουμίτης, δεν λέει κάτι. Πάντως και 10% μια χαρά είναι... έχει και τα 3€ σπαστά μες την εβδομάδα για καφεδάκι... φουλ του φουλ!

Έχει μέγιστο όριο μεγέθους σε ΜΒ. Όταν μετέφερα το νούμερό μου απο cosmote είχα το ίδιο θέμα. Δεν θυμάμαι ποιό ήταν το όριο, αλλά μίκρυνε λίγο την φωτό και δεν θα έχεις θέμα.

Δεν εξαργύρωσα τα κουπόνια του ΑΒ 9€+9€ σε 2 κινητά και είμαι να σκάσω! Δοκίμασε κανείς μετά τις 31 να δει αν μπορεί να πάρει την έκπτωση;

Έχασες πολλά. Για την ιστορία πήγα σήμερα με την ελπίδα μήπως διασώσω τα τελευταία 3 ευρώ, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο από τα 3 πήρα το 🤐

1 minute ago, eridion25 said:

Δεν πάει καλά η Vodafone 

SmartSelect_20250404_180907_Messages.jpg

πρωτοχρονια, πρωταπριλια.....

την λωζανη τι κοζανη, χιονια η μια και χιονια η αλλη 
που ελεγε και ο Βιολαρης 🙂

Στο μεταξύ τα κερδισμένα απεριόριστα της 28/3 ακόμα αγνοούνται...

1 minute ago, kmpatra said:

υπομονη 2 εβδομαδες τουλαχιστον

3 minutes ago, kmpatra said:

Μέχρι σήμερα έχουν διορία όσοι κέρδισαν να στείλουν τα στοιχεία τους για την παραλαβή του δώρου και μετά θα ξεκινησουν την όλη διαδικασία.

Οπότε, από βδομάδα βλέπουμε

22 minutes ago, ParafronGR said:

Μέχρι σήμερα έχουν διορία όσοι κέρδισαν να στείλουν τα στοιχεία τους για την παραλαβή του δώρου και μετά θα ξεκινησουν την όλη διαδικασία.

Οπότε, από βδομάδα βλέπουμε

Οπότε περιμένουμε