Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μην φραγη εισερχομένων χωρης να ανανεώσουμε με 13€ τι επιλογές έχουμε;

Εγω νομιζω ελεγε "ενα ανα ατομο"  επειδη μερικοι ποσταραν πολλες φορες. Σημασια έχει οτι έκανε πολύ κόσμο χαρούμενο και αυτό την τιμάει ιδιαίτερα. Καμμία άλλη εταιρία δεν έχει δώσει τέτοιο δωρο και χωρις κληρωση.

6 minutes ago, VIPdriver said:

Εγω νομιζω ελεγε "ενα ανα ατομο"  επειδη μερικοι ποσταραν πολλες φορες. Σημασια έχει οτι έκανε πολύ κόσμο χαρούμενο και αυτό την τιμάει ιδιαίτερα. Καμμία άλλη εταιρία δεν έχει δώσει τέτοιο δωρο και χωρις κληρωση.

Αααα... Εσύ να τα βλέπεις... 😉😉😂😂

15 minutes ago, eridion25 said:

Για μην φραγη εισερχομένων χωρης να ανανεώσουμε με 13€ τι επιλογές έχουμε;

Απ'οτι μου ειπαν στο τσατ για να μη γινει φραγη εισερχομενων κλησεων θελει ανανεωση καθε τρεις μηνες. Τα δεδομενα δουλευουν και χωρις πακετο

Εξαφανίστηκε και στο site του ΑΒ το πεδίο που περνούσαμε την προσφορά του Drop.

35 minutes ago, empeiros said:

Απ'οτι μου ειπαν στο τσατ για να μη γινει φραγη εισερχομενων κλησεων θελει ανανεωση καθε τρεις μηνες. Τα δεδομενα δουλευουν και χωρις πακετο

Αν δεν κάνω λάθος είχε ανακοινωθεί ότι και με ανανέωση 20 ευρώ το υπόλοιπο  θα διατηρείται για τρεις ή τέσσερις μήνες. Το έχει δει κανείς, έχει εφαρμοστεί?

Edit

Τελικά 25 είναι το όριο, με τέτοιο ποσό λέει ότι διαρκεί τέσσερις μήνες.

https://www.vodafonecu.gr/oroi-xrisis/#?panel=note-20

Το περίεργο βέβαια είναι ότι παρακάτω αναφέρει ότι η φραγή γίνεται στους τρεις μήνες. Δηλαδή θα έχει κάποιος υπόλοιπο μέσα και θα πέσει η φραγή? Περίεργα πράγματα. Ή κάποιος ξέχασε να αλλάξει τους όρους, το λογικό είναι η φραγή για ανανέωση >= 25€ να πηγαίνει στους 5 μήνες πχ εφόσον το ποσό ανανέωσης διαρκεί τέσσερις.

22 minutes ago, kmpatra said:

Αν δεν κάνω λάθος είχε ανακοινωθεί ότι και με ανανέωση 20 ευρώ το υπόλοιπο  θα διατηρείται για τρεις ή τέσσερις μήνες. Το έχει δει κανείς, έχει εφαρμοστεί?

Edit

Τελικά 25 είναι το όριο, με τέτοιο ποσό λέει ότι διαρκεί τέσσερις μήνες.

https://www.vodafonecu.gr/oroi-xrisis/#?panel=note-20

Το περίεργο βέβαια είναι ότι παρακάτω αναφέρει ότι η φραγή γίνεται στους τρεις μήνες. Δηλαδή θα έχει κάποιος υπόλοιπο μέσα και θα πέσει η φραγή? Περίεργα πράγματα. Ή κάποιος ξέχασε να αλλάξει τους όρους, το λογικό είναι η φραγή για ανανέωση >= 25€ να πηγαίνει στους 5 μήνες πχ εφόσον το ποσό ανανέωσης διαρκεί τέσσερις.

Γενικά ένα μπάχαλο είναι όλα σε αυτή την χώρα...
Πάντα ήταν, είναι γνωστό, αλλά αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει τα τελευταία ~5 χρόνια δεν έχει ξανά υπάρξει!!
Δεν είδατε που θυμηθήκανε και την νομοθεσία περί πειρατείας... 😉
Δεν θα το αναπτύξω, όλοι γνωρίζουμε τους λόγους... 😊😉
Προσωπικά στα 47 μου χρόνια (σε 9 ημέρες γίνομαι 48!! 😁😁😋😋😂😂) δεν έχω ξανά δει την χώρα να είναι τόσο μπάχαλο σε όλα!!!
Ποτέ...

7 ώρες πριν, stathis123 said:

εμενα δεν επεστρεψαν ποτε στο ινστα αλλα το δωρο μου το εβαλαν

Πότε είχες συμμετάσχει; Εγώ που κερδίσει στον προηγούμενο στις 14 Μαρτίου ακόμα περιμένω...

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

58 minutes ago, paanos said:

Εδώ παραμένει...για να δούμε

Screenshot_2025-04-01-01-40-29-83_c7f551408b6e058abcdfe7a9ae8496d3.jpg

20 minutes ago, sou_d said:

Εδώ παραμένει...για να δούμε

Screenshot_2025-04-01-01-40-29-83_c7f551408b6e058abcdfe7a9ae8496d3.jpg

Ααααχχχ ωραίο ήταν...
Έφαγα και εγώ ένα ~εικοσάρικο...
Για να μην λέτε!!! 😋😋😂😂😂

2 ώρες πριν, paanos said:

Έγιναν τα τελευταία ψώνια σημερα - τουλάχιστον κράτησε όπως έγραφε μέχρι σήμερα γιατί με το "Παρασκευή 31 Μαρτίου" είχα μια επιφύλαξη.

Και εις άλλα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Θα μπορούσε κάποιος να αλλάξει το όνομα στο δεύτερο νούμερο σε αυτό ενός συγγενή και να πάρει και εκεί την προσφορά 

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο 

😉

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Ααααχχχ ωραίο ήταν...
Για να μην λέτε!!! 😋😋😂😂😂

@HEO εγώ είμαι της διατροφής... 😉😉
Βλέπεις... Πρέπει να προσέχουμε για να "Έχουμε"... 😉😉😋😋😂😂

Μόλις τσεκαρα την εφαρμογή του ΑΒ 

Η επιλογή για τα κουπόνια του cu drop δεν υπάρχει 😞

3 minutes ago, HEO said:

Μόλις τσεκαρα την εφαρμογή του ΑΒ 

Η επιλογή για τα κουπόνια του cu drop δεν υπάρχει 😞

Ααααχχχ πείνα...
Πείνα πικρήηη... 😋😋😂😂😂

Edited by konstantinos77

34 minutes ago, EllinikoNisi said:

Ζήτω το Lidl.

Πλάκα πλάκα, όταν ο σκλαβενίτης ανέβασε την τιμή του κασεριού, μετά από λίγο το λιντλ κατέβασε την τιμή και μετά ο σκλαβενίτης αναγκάστηκε να το ξανακατεβασει. Εγω εδω κ 2 μηνες τα 300€ που έδινα στο σκλαβενίτη, τα δίνω στο λιντλ.

39 minutes ago, VIPdriver said:

Πλάκα πλάκα, όταν ο σκλαβενίτης ανέβασε την τιμή του κασεριού, μετά από λίγο το λιντλ κατέβασε την τιμή και μετά ο σκλαβενίτης αναγκάστηκε να το ξανακατεβασει. Εγω εδω κ 2 μηνες τα 300€ που έδινα στο σκλαβενίτη, τα δίνω στο λιντλ.

Καλά αυτά που γράφεις αλλά παίζει και ρόλο η ποιότητα κάθε προίοντος (σε όλα τα πράγματα αλλά στο φαγητό ακόμη παραπάνω) , όχι μόνο απλά να γράφει κασέρι. Στο lidl πολύ πιο συχνά απο άλλα σούπερ μάρκετ έχουν βρεθεί βρώσιμα προιόντα "προβληματικά" και έχουν αποσυρθεί. 
Δεν θα επιχειρηματολογήσω παραπάνω γιατί είμαστε ήδη πολύ έκτος θέματος.
Ψωνίζω και εγώ επιλεκτικά απο Lidl το μόνο ενναλακτικο από τον Σκλαβενίτη κατά την άποψη μου.
ΥΓ. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε και αυτή την παροχή τoυ CU.

η λεξη κλειδι ειναι το "επιλεκτικά"

και εφαρμοζεται ΠΑΝΤΟΥ,

στα σουπερ, στην κινητη, στις γυναικες (οσο εισαι ελετθερος) 🙂

Αυτο το οτι επειδη ειναι ακριβότερο είναι καλύτερο προσωπικά δεν το πιστεύω. Οπως οταν ενας υπουργος συγκρινε τις τιμές βενζινης (ή ρευματος δεν θυμάμαι) της Ελλάδος με της Κύπρου και ειπε το δικο μας ειναι ακριβότερο επειδη ειναι καλυτερης ποιοτητας...

9 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Ααααχχχ ωραίο ήταν...
Για να μην λέτε!!! 😋😋😂😂😂

Ελπίζω ακόμα. Περιμένουμε την Πέμπτη για τα αποχαιρετιστήρια

1 hour ago, opmgls said:

Καλά αυτά που γράφεις αλλά παίζει και ρόλο η ποιότητα κάθε προίοντος (σε όλα τα πράγματα αλλά στο φαγητό ακόμη παραπάνω) , όχι μόνο απλά να γράφει κασέρι. Στο lidl πολύ πιο συχνά απο άλλα σούπερ μάρκετ έχουν βρεθεί βρώσιμα προιόντα "προβληματικά" και έχουν αποσυρθεί. 
Δεν θα επιχειρηματολογήσω παραπάνω γιατί είμαστε ήδη πολύ έκτος θέματος.
Ψωνίζω και εγώ επιλεκτικά απο Lidl το μόνο ενναλακτικο από τον Σκλαβενίτη κατά την άποψη μου.
ΥΓ. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε και αυτή την παροχή τoυ CU.

Προσωπικά μόνο από lidl ψωνίζω. Τώρα έτυχε να πάω ΑΒ λόγο CU. Στον Σκλαβενίτη έχω πάει 3-4 φορές. 

Το μόνο παράξενο με το lidl είναι ότι δεν κάνει συνεργασίες, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει καμία. Συνεργασίες, εννοώ με τραπεζικές κάρτες- με bonus καρτών, ακόμα και με δίκτυο τηλεπικοινωνιών καλή ώρα, με κουπόνια τρίτων. Σαν να παίζει μπάλα μόνο του.

23 minutes ago, EllinikoNisi said:

Προσωπικά μόνο από lidl ψωνίζω. Τώρα έτυχε να πάω ΑΒ λόγο CU. Στον Σκλαβενίτη έχω πάει 3-4 φορές. 

Το μόνο παράξενο με το lidl είναι ότι δεν κάνει συνεργασίες, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει καμία. Συνεργασίες, εννοώ με τραπεζικές κάρτες- με bonus καρτών, ακόμα και με δίκτυο τηλεπικοινωνιών καλή ώρα, με κουπόνια τρίτων. Σαν να παίζει μπάλα μόνο του.

Πως δεν κάνει πασά μου; Έχει την προσφορά με τη nova.

Screenshot_2025-04-01-12-34-19-91_0446e6c4367e9368beccde86ca660630.jpg

3 minutes ago, sou_d said:

Πως δεν κάνει πασά μου; Έχει την προσφορά με τη nova.

Screenshot_2025-04-01-12-34-19-91_0446e6c4367e9368beccde86ca660630.jpg

Χαχα! Εκεί φτάσαμε να προσφέρει η Lidl σε τρίτη εταιρία και όχι η τρίτη εταιρία προς Lidl. 

Βλέπω και εγώ ότι η συνεργασία με το ΑΒ έφυγε, αλλά μου ζητάει να αναβαθμίσω την εφαρμογή σε plus unique ή personal. Προχώρησε κανένας σε αυτή την αναβάθμιση?, Μήπως έκαναν την προσφορά πιο ιδιωτική?