HEO Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 52 minutes ago, opmgls said: Επειδή συζητάτε πολύ για φοιτητικά νούμερα, θα παρακαλούσα κάποιος που ξέρει να πει αν στα άλλα τα κανονικά νούμερα οταν μπει φραγή εισερχομένων κλήσεων τα δεδομένα συνεχίζουν να λειτουργούν ή μπαίνει φραγη και σε αυτά; Δεν ρωτάω τι θα γίνει στα νούμερα που τώρα κέρδισαν στο διαγωνισμό στο ινστα. Ρωτάω μέχρι τώρα τι γινόταν. ΌΙπως εγραψε ο @cu2goup. Στο κανονικο κινητο δεν υπαρχει δωρο που να μπαινει ανα μηνα. Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που μπορει να απαντησει στο ερωτημα σου. Τωρα θα μαθουμε 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 53 minutes ago, opmgls said: Επειδή συζητάτε πολύ για φοιτητικά νούμερα, θα παρακαλούσα κάποιος που ξέρει να πει αν στα άλλα τα κανονικά νούμερα οταν μπει φραγή εισερχομένων κλήσεων τα δεδομένα συνεχίζουν να λειτουργούν ή μπαίνει φραγη και σε αυτά; Δεν ρωτάω τι θα γίνει στα νούμερα που τώρα κέρδισαν στο διαγωνισμό στο ινστα. Ρωτάω μέχρι τώρα τι γινόταν. Τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά όπως και οι εξερχόμενες. Το λέω με βεβαιότητα γιατί περιστασιακά βάζουν κάποια δώρα όπως 100'+2gb για 10μέρες και αυτά λειτουργούν κανονικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 minute ago, HEO said: Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που μπορει να απαντησει στο ερωτημα σου. Τωρα θα μαθουμε Νομίζω πως και να έχεις φραγή, από τη στιγμή που μπαίνουν οι παροχές, θα τις χρησιμοποιείς κανονικά αλλά δεν θα μπορούν να σε πάρουν τηλ. Αλλά ο @opmglsδεν είπε για την προσφορά του insta. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 minute ago, cu2goup said: Αλλά ο @opmglsδεν είπε για την προσφορά του insta. ειχα στο μυαλο γενικα προσφορες, αλλα απαντησε ο @Raskonikas13και μας ελυσε την απορια :) 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Παιδιά όσοι πήραμε 3ευρες για τα ΑΒ και τις περάσαμε στην εφαρμογή τους θα πρέπει μέχρι αύριο να πάμε να τις εξαργυρωσουμε ή αφου μπήκαν στην εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αργότερα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 3 minutes ago, Titarasaudi said: Παιδιά όσοι πήραμε 3ευρες για τα ΑΒ και τις περάσαμε στην εφαρμογή τους θα πρέπει μέχρι αύριο να πάμε να τις εξαργυρωσουμε ή αφου μπήκαν στην εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αργότερα; Στην εφαρμογή ΑΒ γράφει ξεκάθαρα για εξαργύρωση μέχρι 31/03. Αναρωτιέμαι μήπως το "πρόγραμμα" αυτό συνεχιστεί στη ζούλα για λίγο παραπάνω. Θα το μάθουμε από την Πεμπτη αν θα εξαφανιστέι το κουπονι 3€ ΑΒ από την εφαρμογή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, opmgls said: Θα το μάθουμε από την Πεμπτη αν θα εξαφανιστέι το κουπονι 3€ ΑΒ από την εφαρμογή. κριμα ομως, γιατι καλομαθα κοιταω το κοντερ στο λογιστικο φιλο και βλεπω 183 ευρω 😅 καλα ηταν....δεν μπορω να πω 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Μακάρι να συνεχίσει η προσφορά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 10 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Μακάρι να συνεχίσει η προσφορά Διαφορετικά μποϊκοτάζ, δεν ξανά ψωνίζω από ΑΒ. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 😃 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 8 minutes ago, HEO said: 😃 Τίποτα ακόμη σε εμένα 😭😭😭🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 minutes ago, sou_d said: Τίποτα ακόμη σε εμένα 😭😭😭🤣🤣 Σαντ 💔 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, HEO said: 😃 Το ίδιο μου στείλανε και εμένα πριν κανα 2ωρο. 2 ώρες πριν, sou_d said: Τίποτα ακόμη σε εμένα 😭😭😭🤣🤣 Μήπως μάθανε ότι είσαι κρυφοΝovaκιας; Edited 31 Μαρτίου by opmgls 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου εγω παντως που ειχα συμμετεχει στις 14/3, μου στειλανε μηνυμα στις 18/3 για τα στοιχεια μου και απο τοτε τζιφος 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 49 minutes ago, opmgls said: Μήπως μάθανε ότι είσαι κρυφοΝovaκιας; Όποιος δώσει καλύτερη προσφορά καρντιά μου 🤣🤣 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 35 minutes ago, tasosathan said: εγω παντως που ειχα συμμετεχει στις 14/3, μου στειλανε μηνυμα στις 18/3 για τα στοιχεια μου και απο τοτε τζιφος Υποθέτω ότι πρώτα γίνεται καταγραφή όλων των νικητών και διασταύρωση στοιχείων με τα νούμερα που δήλωσαν , και μετά ξεκινάει η απόδοση του δώρου. Πιστεύω από αύριο σιγά-σιγά να ξεκινήσουν να δίνουν σε όσους χρωστάνε... Edited 31 Μαρτίου by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου εμενα δεν επεστρεψαν ποτε στο ινστα αλλα το δωρο μου το εβαλαν 7 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 1 hour ago, stathis123 said: εμενα δεν επεστρεψαν ποτε στο ινστα αλλα το δωρο μου το εβαλαν σε ποσες μερες απο την ημερομηνια του διαγωνισμου;; 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!Σας επιφυλασσομαι και σας χρωστάω!!!! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Έλαβα αυτό "Συγχαρητήριααα!🎉Βρήκες το κρυμμένο comment!💥 Είσαι ένας από τους νικητές του 4oυ challenge "Ζουν Αναμεσά μας" και έχεις κερδίσει UNLIMITED data και λεπτά για 12 μήνες! 🌟 Για να παραλάβεις το δώρο σου θα χρειαστούμε τα παρακάτω μέχρι 4/4: • όνομα • επίθετο • το cu νούμερό σου Αναμένουμε τα στοιχεία σουυ!🤘🖤" 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Γιούχου!!! 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Περιπενω στο live chat να ακυρωσω την αιτηση φοριτοτητας για κυριο αριθμο (προσφορα 49€) να το παω σε CU γιατι κερδισα απεριοριστα για 12μηνες και δεν χριαζομαι την προσφορα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Γράφει στους όρους ότι ο νικητής μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά, αλλά ρώτησε κανείς, εάν η προσφορά μπορεί να αποδοθεί σε πάνω από 1 αριθμούς που κατέχεις; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 23 minutes ago, sou_d said: Γράφει στους όρους ότι ο νικητής μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά, αλλά ρώτησε κανείς, εάν η προσφορά μπορεί να αποδοθεί σε πάνω από 1 αριθμούς που κατέχεις; Υποθέτω ότι εφόσον δίνεις ονοματεπώνυμο ταυτοποιείται ο αριθμός και μπλοκάρει για τον ίδιο χρήστη μια επιπλέον προσφορά ανεξάρτητα από το αν έγινε η διαδικασία από διαφορετικό λογαριασμό στο Instagram. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Εξακριβομενο ότι η προσφορά πάει μόνο σε ένα νούμερο,νομίζω το λέει και στους όρους της προσφοράς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts