cu2goup Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Χειρότερο είναι να κρατάς τον άλλο με το ζόρι, ενώ δεν παίρνει την αξία των υπηρεσιών που πληρωνει, διότι όταν θα έρθει η ημερομηνία της λήξης συμβολαίου θα φυγει τρέχοντας (και θα το πει και σε 7-8 φίλους του) και δεν θα ξαναγυρίσει. Η εξυπηρέτηση πελατων και το μάρκετινγκ της κόκκινης είναι σε άλλο επίπεδο. Το μοναδικό που την κρατάει από το να είναι πρωτη είναι ότι η κοσμοτέ έχει περισσοτερες κεραίες. Προφανώς αν είχε κάνει επενδύσεις σαν την Cosmote, δεν θα μοίραζε δωρεάν απεριόριστα.. κάπως πρέπει να βγουν τα λεφτά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 minutes ago, cu2goup said: Προφανώς αν είχε κάνει επενδύσεις σαν την Cosmote, δεν θα μοίραζε δωρεάν απεριόριστα.. κάπως πρέπει να βγουν τα λεφτά. Σε κάποια πραγματα δεν φτάνει μόνο να έχεις λεφτά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Κωδικοί 1€ efood CUQ6JK8XIEC2 CUQ6DMP4BLIK CUQ69GDJ8LO4 CUQ6CUNVH4PS 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε κάποια πραγματα δεν φτάνει μόνο να έχεις λεφτά. Κατά τα άλλα, αν κόψει (που εκεί φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα) το AB από το drop, θα της μείνουν πιο πολλά λεφτά τελικά σε σχέση με την προσφορά του insta. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 hour ago, cu2goup said: Κατά τα άλλα, αν κόψει (που εκεί φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα) το AB από το drop, θα της μείνουν πιο πολλά λεφτά τελικά σε σχέση με την προσφορά του insta. Ίσως είναι ανταποδοτικά. Μπορεί δηλαδή η ΑΒ να χρησιμοποιεί Vodafone στα καταστήματα της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 34 minutes ago, EllinikoNisi said: Ίσως είναι ανταποδοτικά. Μπορεί δηλαδή η ΑΒ να χρησιμοποιεί Vodafone στα καταστήματα της. Εγώ τις έχω πάρει τις κάρτες φορητότητας .. 1/4 προχωράω αν δεν ανανεώσουν με τα ΑΒ. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Πάλι γκρίνια... Ότι και να σας κάνει ικανοποιημένοι δεν είστε... ... ... 😋😋😉😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 8 minutes ago, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; Ούτε εγώ τα πήρα, βέβαια εγώ δεν έχω και Instagram 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Καλησπέρα έκανα αίτημα φορητότητας αλλά στο σημείο που επισυναπτεις την φωτογραφία ταυτότητας εμπρος και πίσω και την selfie κολλάει στο σημείο της αποστολής 2/2 τι φάση; 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 47 minutes ago, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; 1-2 εβδομάδες υπομονή, αρκει να έκανες σωστά τα βήματα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 hour ago, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; εννοείς ότι δεν πήρες μήνυμα ή ότι δεν τα πήρες σε παροχές? γιατί απ'ότι κατάλαβα, θα ενημερωθουμε ξανά για όταν είναι να μπουν οι παροχές - γιατί σύμφωνα με την απάντησή τους, πρώτα θα ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι νικητές και μετά θα ξεκινησει η "αποστολή" των δώρων. Οπότε, έχει ο Θεός.. 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Κι εγώ δεν έχω πάρει μήνυμα αλλά έκανα τη διαδικασία κατά τις 2μμ, νομίζω σωστά...Λογικά θα ενημερώσουν από Δευτέρα, μάλλον το ΣΚ το "μαγαζί" έχει ρεπό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, HEO said: δεν εχω παρει τα ΔΩΡΕΑΝ λεπτα και ΜΒ απο το insta ειμαι ο μονος και να κανω υπομονη μεχρο δευτερα ή πηγα στον κουβα;;; Υπομονή. Άλλωστε το γράφουν, "μέχρι την επόμενη εβδομάδα". 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Μόλις έστειλαν μήνυμα για τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας και data για ένα έτος! Δεν είχα κάνει like στο comment, αλλά είχα κάνει like στο post, όπως έλεγε εξάλλου. Tag έναν φίλο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ τις έχω πάρει τις κάρτες φορητότητας .. 1/4 προχωράω αν δεν ανανεώσουν με τα ΑΒ. Έδωσες δηλαδή 9 ευρουλάκια έτσι ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ParafronGR said: εννοείς ότι δεν πήρες μήνυμα ή ότι δεν τα πήρες σε παροχές? δεν πηρα μηνυμα, ουτε η ανηψια μου πηρε μαλλον απο Δευτερα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 10 minutes ago, sou_d said: Έδωσες δηλαδή 9 ευρουλάκια έτσι ; Τα 9 τα έδωσα για να μην χάσω την προσφορά της κοντ. Αλλά θα τα πάρω πίσω αν συνεχιστεί η συνεργασία με τα ΑΒ της βοντ. Μπρος κοντ και πίσω βοντ 😉 Edited 29 Μαρτίου by cu2goup 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Ήρθε και σ' εμένα! Γλυτώνω 55€ που θα έδινα στην πράσινη το καλοκαίρι + 13 για το Πάσχα στο εξοχικό. Ευχαριστώ που το αναφέρατε εδώ γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι! Edited 29 Μαρτίου by marios239 9 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Γιαυτό και το CU θα παραμείνει #1 καρτοκινητή της αγοράς. Η Cosmote δεν τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 minutes ago, elkons said: Γιαυτό και το CU θα παραμείνει #1 καρτοκινητή της αγοράς. Η Cosmote δεν τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο. Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 5 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 7 minutes ago, cu2goup said: Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 🙏🙏🙏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου μολις ηρθε σε εμενα και τσεκαρα και την ανηψια μου και ηρθε και σε αυτην και σε κατι γατονια φιλαρακια μου εχει ερθει, καποιος περιμενει αλλα πιστευω θα ερθει και εκει συντομα η Voda δουλεψε Σαββατο, για να μας γλυτωσει απο την αγωνια 😊 τα σεβη μου και ευχαριστουμε πολυ πολλες ευχαριστιες επισης και στον @VIPdriver που εφερε το θεμα στην επιφανεια, να σαι καλα γατονι 😉 9 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 25 minutes ago, cu2goup said: Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 Φαγώθηκες βρε πουλάκι μου 24 minutes ago, HEO said: μολις ηρθε σε εμενα και τσεκαρα και την ανηψια μου και ηρθε και σε αυτην και σε κατι γατονια φιλαρακια μου εχει ερθει, καποιος περιμενει αλλα πιστευω θα ερθει και εκει συντομα η Voda δουλεψε Σαββατο, για να μας γλυτωσει απο την αγωνια 😊 τα σεβη μου και ευχαριστουμε πολυ πολλες ευχαριστιες επισης και στον @VIPdriver που εφερε το θεμα στην επιφανεια, να σαι καλα γατονι 😉 Σε εμένα τίποτα ακόμα. Περιμένουμε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 34 minutes ago, cu2goup said: Ας υπάρχει και ένα δίκτυο που δεν θα σέρνεται το καλοκαίρι.. 😉 Δεν θα ανοίξω flame post εδώ, αλλά αμφιβάλλω ότι η Vodafone θα πέσει μέσα εάν τραβάνε 3000 άτομα, σε διαφορετικές κυψέλες, data. Cosmote, κυρίως επειδή είναι και μονοπώλιο και έχω κάκιστη εμπειρία από τα νταβατζιλίκια τους στην σταθερή με πολλά παραδείγματα, νομίζω ότι αξίζει να πέσει λίγο γιατί έτσι έχει ψηλά τον αμανέ. Δεν βοηθιόμαστε, in the long run, με το να είμαστε στο 60% στην Cosmote. Κάνει κακό η δεσπόζουσα θέση... χρόνια τώρα. Edited 29 Μαρτίου by nickolasemp 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts