HEO Δημ. Τρίτη στις 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:57 μμ Τα ετήσια πακέτα είναι ένα διαφορετικό βήμα προς τα συμβόλαια 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 07:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:58 μμ Just now, HEO said: Τα ετήσια πακέτα είναι ένα διαφορετικό βήμα προς τα συμβόλαια Ας είναι με 10€ απεριόριστα κι ας είναι και συμβόλαιο. Στον ορισμό θα κολλήσουμε; 🙂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. Τρίτη στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:20 μμ (edited) 1 hour ago, cu2goup said: Ας είναι με 10€ απεριόριστα κι ας είναι και συμβόλαιο. Στον ορισμό θα κολλήσουμε; 🙂 Εγώ έχω καλομάθει στα 5€ (αλλά δεν είναι απεριόριστα τα data, με 10GB είσαι οκ νομίζω). Μένω μισό χρόνο στο εξωτερικό, οπότε παίζω μπάλα με γαλλικό, βέλγικο ή ολλανδικό συμβολαιάκι 😄 Ρουμανία -> εδώ στα 5€ με απ'όλα μέσα. Στα data, όταν είσαι στην Ελλάδα, νομίζω σού δίνουν 7.5GB. Βελγιο -> εδώ 5€/15GB κι απεριόριστα λεπτά ομιλίας και sms. Όταν είσαι Ελλάδα, καταλαβαίνω 15GB. Γαλλία -> εδώ 11€/220GB (απεριόριστη ομιλία και sms) και πολλά άλλα. Η Γαλλία είναι η χαρά του τηλεφώνου. Ή εδώ στα 9.80€/200GB. Στην Ελλάδα, με roaming σού δίνουν 32GB. Θυμάμαι ήδη από το 2013 που είχα Free, έπαιρνα από το κινητό μου όταν ήμουν στη Γαλλία προς τα σταθερά Ελλάδας δωρεάν μέσα στο πακέτο των 16€.. Ολλανδία -> εδώ (όλα απεριόριστα στα 20€). Data στην Ελλάδα στα 32GB. Το θέμα είναι ότι μόλις βγαίνεις από τη χώρα, έχεις roaming like home. Κάποιες κάνουν τα στραβά μάτια και την βγάζεις τζιτζί στην ομιλία και sms. Edit#1: @p_k δεν σε πρόλαβα. Έβαλα references. έχοντας γράψει τα από πάνω, θεωρώ ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό μάς κάνει. Edit#2: @VIPdriverΔεν βρίσκω απεριόριστα από CU. Εκτός κι αν πρέπει να κοιτάω instagram. Και λέει βρείτε το comment. Από ποιον; Από τους ίδιους; Σε όλα τα posts του 2025??? Edited Τρίτη στις 09:07 μμ by nickolasemp 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 08:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:24 μμ 4 minutes ago, nickolasemp said: Εγώ έχω καλομάθει στα 5€. Μένω μισό χρόνο στο εξωτερικό, οπότε παίζω μπάλα με γαλλικό, βέλγικο ή ολλανδικό συμβολαιάκι 😄 Με ποιες ακριβώς παροχές; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. Τρίτη στις 08:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:52 μμ (edited) Μια ερώτηση έχω παιδιά, στο cu drop το πόσο εκπτώσης για το cosmos sport/ sneaker10 λέει έκπτωση απο 16 ευρώ με ελάχιστη τα 80. δηλ κατάλαβε κανείς τι ισχύει; είναι στάνταρ η έκτπωση ή ποσοστο επι της αγοράς; Edited Τρίτη στις 08:53 μμ by alexis 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τρίτη στις 09:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:31 μμ 37 minutes ago, alexis said: Μια ερώτηση έχω παιδιά, στο cu drop το πόσο εκπτώσης για το cosmos sport/ sneaker10 λέει έκπτωση απο 16 ευρώ με ελάχιστη τα 80. δηλ κατάλαβε κανείς τι ισχύει; είναι στάνταρ η έκτπωση ή ποσοστο επι της αγοράς; Όχι φίλε μου. Υπάρχουν περιπτώσεις που δίνει και 26+€ έκπτωση. Πειραματίσου σε αυτά που σε ενδιαφέρουν, για να το δεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Τρίτη στις 09:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:48 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: Αν και είμαστε Off topic αυτή τη στιγμή Άμα εσύ θεωρείς ότι όλη η Ελλάδα είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τότε οκ, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Οι υπόλοιποι δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Όταν οι άλλες εταιρείες δίνουν λύσεις online ή τηλεφωνικά, δεν γίνεται η Cosmote να έχει το Frog μόνο σε 2 φυσικά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Δεν μιλάμε για ένα νησί κοντά στην Αθήνα (όπως στη δική μου περίπτωση), αλλά για την υπόλοιπη Ελλάδα που δεν έχει εύκολη πρόσβαση; Τέλος, οι νέοι δεν ξέρουν τη Frog, ούτε διαφημίζεται ούτε τίποτα. Για λίγους είναι η συγκεκριμένη προσφορά. Δεν το λέω αυτό ούτε για να σου τη πω ούτε τίποτα τέτοιο δεν έχω κάτι μαζί σου μια χαρά παιδί είσαι. Φιλικά. Θα συμφωνήσω ότι το frog είναι για να εξυπηρετεί μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη λες και δε θέλουν να το προωθήσουν ώστε να έχει περισσότερους συνδρομητές.!! Όσο για το Σκλαβενίτη δεν έχει επεκταθεί σε πολλά νησιά αλλά αυτός χάνει γιατί όσοι επεκτάθηκαν κάθε καλοκαίρι βγάζουν κέρδος.!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 04:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:47 πμ Οι 8/10 εξυπηρετουνται απο τον βάτραχο, αφού υπάρχουν καταστήματα φρογκ στην πρωτεύουσα και στη συμπρωτεύουσα, όπου το 80% του πληθυσμού ζει εκεί. Και μιλάμε μόνο για την συγκεκριμένη προσφορά (που πρεπει να γίνει απο συγκεκριμενο καταστημα φρογκ), αφού για όλα τα άλλα υπάρχει πανελλαδική υποστήριξη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 05:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:37 πμ 48 minutes ago, VIPdriver said: Οι 8/10 εξυπηρετουνται απο τον βάτραχο, αφού υπάρχουν καταστήματα φρογκ στην πρωτεύουσα και στη συμπρωτεύουσα, όπου το 80% του πληθυσμού ζει εκεί. Και μιλάμε μόνο για την συγκεκριμένη προσφορά (που πρεπει να γίνει απο συγκεκριμενο καταστημα φρογκ), αφού για όλα τα άλλα υπάρχει πανελλαδική υποστήριξη. Καλό παιδί είσαι.. απλώς τρως κολλήματα κάπου κάπου.. 😉 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 05:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:43 πμ 4 minutes ago, cu2goup said: Καλό παιδί είσαι.. απλώς τρως κολλήματα κάπου κάπου.. 😉 Και μόλις τερμάτισα το status μου. Από εδώ και πέρα στον πληθυντικό να μου απευθύνεστε παρακαλώ... 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:45 πμ 1 minute ago, VIPdriver said: Και μόλις τερμάτισα το status μου. Από εδώ και πέρα στον πληθυντικό να μου απευθύνεστε παρακαλώ... Και εμένα τόσο καιρό γιατί στον ενικό ; 😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 06:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:52 πμ 1 hour ago, VIPdriver said: Και μόλις τερμάτισα το status μου. Από εδώ και πέρα στον πληθυντικό να μου απευθύνεστε παρακαλώ... Τώρα θα κερδίσεις στον διαγωνισμό της Vodafone.. φαντάζομαι ως grand master κατάλαβες τι θα πάρεις.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Τετάρτη στις 07:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:11 πμ 1 hour ago, elkons said: Και εμένα τόσο καιρό γιατί στον ενικό ; 😂😂😂 Σωστός κ. elkons η πρέπει να ισχύει για όλους που έχουν αυτόν τον τίτλο ή όχι.!!😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:25 πμ 1 ώρα πριν, elkons said: Και εμένα τόσο καιρό γιατί στον ενικό ; 😂😂😂 Παραγνωριστηκαμε θα τους λες! 32 minutes ago, cu2goup said: Τώρα θα κερδίσεις στον διαγωνισμό της Vodafone.. φαντάζομαι ως grand master κατάλαβες τι θα πάρεις.. Θα παρω αυτο που παίρνω, αλλά σε grand συσκευασία... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 07:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:30 πμ 15 ώρες πριν, VIPdriver said: Ανεβαζουν ποστ 2 μερες πριν. Αυτο με το ινσταγκραμ πως δουλεύει, ο πρωτος που θα βρει το ποστ και θα κάνει τα tag και τα σχετικά, παίρνει τα απεριόριστα? Ή κερδιζουν ολοι οσοι το βρουν στο περιθώριο των 2 ωρών? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 07:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:33 πμ 2 minutes ago, kmpatra said: Αυτο με το ινσταγκραμ πως δουλεύει, ο πρωτος που θα βρει το ποστ και θα κάνει τα tag και τα σχετικά, παίρνει τα απεριόριστα? Ή κερδιζουν ολοι οσοι το βρουν στο περιθώριο των 2 ωρών? Όλοι υποτίθεται.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. Τετάρτη στις 07:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:36 πμ (edited) 10 minutes ago, kmpatra said: Αυτο με το ινσταγκραμ πως δουλεύει, ο πρωτος που θα βρει το ποστ και θα κάνει τα tag και τα σχετικά, παίρνει τα απεριόριστα? Ή κερδιζουν ολοι οσοι το βρουν στο περιθώριο των 2 ωρών? Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Το comment από ποιον, από τους ίδιους (i.e. @ vodafonecu) ; Σε όλα τα posts του 2025??? Και λογικά πρέπει να κάνεις reply στο comment τους, όχι στο post. Σωστά; Edit: το βρήκα από εδώ Quote Το Vodafone CU θα σχολιάσει στο comment section τυχαία την παρακάτω φράση ‘DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ’. Ο χρήστης θα πρέπει (α) να βρει το σχόλιο (comment) που θα σχολιάσει ο επίσημος λογαριασμός του Vodafone CU και το οποίο είναι το εξής: ‘DATA ΚΑΙ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ’ (β) να ακολουθήσει (κάνει «follow») το λογαριασμό Vodafone CU στην διαδικτυακή πλατφόρμα «Instagram» (γ) να απαντήσει («reply») στο συγκεκριμένο σχόλιο (comment) και δ) να επισημάνει (tag) έναν Instagram account. Όλα τα παραπάνω βήματα θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά του χρήστη εντός αποκλειστικά δύο (2) ωρών από την ώρα που δημοσιεύθηκε στον ως άνω λογαριασμό κάθε παραπάνω αναφερόμενο σχόλιο (comment) από το Vodafone CU προκειμένου ν’ ανακηρυχθεί νικητής. Edited Τετάρτη στις 07:42 πμ by nickolasemp 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 08:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:35 πμ 1 hour ago, cu2goup said: Όλοι υποτίθεται.. αν το βρω δηλαδη και μετα το πω στα φιλαρακια μου τα γατονια, κερδιζουν και αυτοι... και ειμαστε ολοι χαρουμενοι 🙂 9 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 08:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:49 πμ Αρκεί το ταγκ να γίνει στο σωστό σχόλιο και μέσα στο χρονικό περιθωριο. Και λαικ κ φολοου. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Τετάρτη στις 09:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:02 πμ Αν το βρει κάποιος ξανά να μας ενημερώσει παρακαλώ αφού όλοι οι καλοί χωράνε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:04 πμ 14 minutes ago, VIPdriver said: Αρκεί το ταγκ να γίνει στο σωστό σχόλιο και μέσα στο χρονικό περιθωριο. Και λαικ κ φολοου. Πρέπει να ταγκάρουμε κάποιον φίλο μας; Εγώ έκανα Instagram μόνο κ μόνο για αυτό. Θα με κάνεις φίλο να σε ταγκάρω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. Τετάρτη στις 09:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:19 πμ 12 minutes ago, cu2goup said: Πρέπει να ταγκάρουμε κάποιον φίλο μας; Εγώ έκανα Instagram μόνο κ μόνο για αυτό. Θα με κάνεις φίλο να σε ταγκάρω; Εγώ ούτε instagram έχω, αλλά ούτε και να χορεύω τανγκό ξέρω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 09:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:37 πμ 17 minutes ago, EllinikoNisi said: Εγώ ούτε instagram έχω, αλλά ούτε και να χορεύω τανγκό ξέρω. τανγκο μαθαινει ευκολα, και γνωριζεις και ωραια γκομενακια μιλαω εκ πειρας 😇 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Όλοι follow στον HEO! 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 10:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:04 πμ Μπορείς να κάνεις tag και τον λογαριασμό του myphone Και εγώ αυτό θα κάνω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts