Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

Νέες αλλαγές. Το εβδομαδιαίο απεριόριστο πολύ ενδιαφέρον παντως...

226778035_Screenshot_20250117CUBigBang.thumb.jpg.c2e6d6f61b4d07cc239e356b7de378a1.jpg

Μέσα στην εφαρμογή του cu δεν εχουν αλλαξει σωστά ουτε έχουν μπει νεα. Βέβαια απο εκεί μόνο για αναφορά υπάρχουν, πρέπει να μπεις στο bing bang app, αλλά έπρεπε να συμβαδίζουν...

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

Νέες αλλαγές. Το εβδομαδιαίο απεριόριστο πολύ ενδιαφέρον παντως...

226778035_Screenshot_20250117CUBigBang.thumb.jpg.c2e6d6f61b4d07cc239e356b7de378a1.jpg

Και το 15gb με 6,75 για 30 μέρες, καθοοοοοολου άσχημο κατά την ταπεινή μου άποψη.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν σε αφήνει να φύγεις αυτό το CU πια.. 😉😂

Ξέρω την τύχη μου στους διαγωνισμούς. Όμως καλοκοιτάζω το 7ημερο απεριόριστο του big bang (εάν δεν το κόψουν από τον Ιουνιο και μετά, που θα το χρειαστώ). 

Edited by VIPdriver

1 hour ago, VIPdriver said:

Ξέρω την τύχη μου στους διαγωνισμούς. Όμως καλοκοιτάζω το 7ημερο απεριόριστο του big bang (εάν δεν το κόψουν από τον Ιουνιο και μετά, που θα το χρειαστώ). 

Τώρα που το έγραψες κι εδώ, δεν σε βλέπω να το προλαβαίνεις.. 😉

5 minutes ago, cu2goup said:

Τώρα που το έγραψες κι εδώ, δεν σε βλέπω να το προλαβαίνεις.. 😉

Κοιτα, βγαινει 14€ για 28 ημερες. Το καλοκαίρι η κοσμοτέ στανταρ θα δωσει απεριοριστα data για 30 μερες με λιγοτερα λεφτα.

4 minutes ago, tasosathan said:

IMG_0772.thumb.jpeg.9b8fef1dce6e6284c0dd4ac48e8419a1.jpeg

θα προλάβουμε πριν το ΣΚ; Ή από Δευτέρα;

Nobody knows. Άμα κάποιος υπάλληλος ασχοληθεί σύντομα. Δεν χτυπάς κάνα τηλέφωνο μήπως και το πουσαρουν λιγάκι; 

14 ώρες πριν, johnny_htc said:

Ω ρε μεγάλε, που βρέθηκες εκεί κάτω. Τέρμα Θεού 😅😜. Τσίτα τα μηχανάκια οι μακρινοί γείτονες, λολ😂

Τέρμα Θεού, αρχές αλάχ που λέγαμε κ στο στρατό.

Από Παλαιοχώρα Χανίων με καθαρό ουρανό φαίνεται κάτι από  Λιβύη.

Κάτι μου λέει ότι η Αλ μαντάρ  έχει έρθει κρυφά στην Ελλάδα κ κάποια 🤐υπάρχοντα δίκτυα είναι παραρτήματά της.

Edited by balkos

3 minutes ago, johnny_htc said:

Nobody knows. Άμα κάποιος υπάλληλος ασχοληθεί σύντομα. Δεν χτυπάς κάνα τηλέφωνο μήπως και το πουσαρουν λιγάκι; 

Τηλέφωνο/Chat στην Vodafone ή στην Cosmote για να με αποδεσμεύσουν;

7 minutes ago, tasosathan said:

Τηλέφωνο/Chat στην Vodafone ή στην Cosmote για να με αποδεσμεύσουν;

Μάλλον Cosmote για να δεις για αρχή αν έχει γίνει αποδέσμευση και αν όχι, να το επισπευσουν. Φαντάζομαι το αίτημα θα τους έχει έρθει για αποδέσμευση, ίσως να μην το έχουν επεξεργαστεί ακόμα. 

9 minutes ago, balkos said:

Τέρμα Θεού, αρχές αλάχ που λέγαμε κ στο στρατό.

Από Παλαιοχώρα Χανίων με καθαρό ουρανό φαίνεται κάτι από  Λιβύη.

Κάτι μου λέει ότι η Αλ μαντάρ  έχει έρθει κρυφά στην Ελλάδα κ κάποια 🤐υπάρχοντα δίκτυα είναι παραρτήματά της.

Ακριβώς😅 Αλ μαντάρα βασικά σε πολλά σημεία της χώρας θα έλεγα 🤣

Για να μην ψαρώνετε άδικα, υπάρχουν κεραίες σε πλοία που αναμεταδίδουν σήματα από δορυφορικά, είτε για χρήση των ναυτικών είτε των επιβατών.

Κάποτε όταν πέρναγε το superfast από το Ιόνιο και ήσουν κοντά έπιανες για λίγο roaming από malta, φυσικά όχι από το νησί αλλά από την δορυφορική από το καράβι που την αναμεταδιδόταν σε 2g/3g στο καράβι. Και αν έκανες το λάθος να κάνεις/λάβεις κλήση χρεωνόσουν... δορυφορικά. Μετά από πολλά παράπονα και αμφισβητήσεις χρέωσης νομίζω το έβγαλαν.

Δε γίνεται να πιάνεις σήμα κινητής σε 400χλμ απόσταση αλλά μη το συζητήσουμε, είναι εντελώς οφ τόπικ για εδώ.

18 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Δυστυχώς ΟΧΙ.

Μόνο στο chat αν σου κάνουν κάτι χαριστικα.

Δεν έκανε τπτ το Chat.
Απλά επί της ευκαιρίας της έκανα μια σύνοψη για όσα έχουν κόψει κ της είπα ότι πλέον είναι άλλη εταιρεία, αν τυχόν κάποιος ανώτερος ενδιαφερθεί να πάρει feedback-ανάδραση. 

15 minutes ago, johnny_htc said:

Μάλλον Cosmote για να δεις για αρχή αν έχει γίνει αποδέσμευση και αν όχι, να το επισπευσουν. Φαντάζομαι το αίτημα θα τους έχει έρθει για αποδέσμευση, ίσως να μην το έχουν επεξεργαστεί ακόμα. 

Μίλησα με κοσμοτε και μου πουλησαν τρελα οτι το αιτημα φορητοτητας δεν το αναλαμβανουν αυτοι, ο παροχος που παω θα πρεπει να το πιεσει. Δεν εβγαζα ακρη

Just now, tasosathan said:

Μίλησα με κοσμοτε και μου πουλησαν τρελα οτι το αιτημα φορητοτητας δεν το αναλαμβανουν αυτοι, ο παροχος που παω θα πρεπει να το πιεσει. Δεν εβγαζα ακρη

Α καλά. Κλασσικοί. Βασικά όλοι τους το ίδιο λένε. Και Βονταφον τώρα που θυμάμαι, μόνο που δεν με έβρισαν όταν τους ζήτησα να με αποδεσμεύσουν σύντομα.. Άρα μίλα με βοντα να δεις τι βλέπουν στα κομπιούτερ τους ε και μετά με λίγο τύχη, ίσως μεταφερθείς και σήμερα, μακάρι 

1 minute ago, tasosathan said:

Επειδή η φορητότητα έχει αυστηρές προθεσμίες από ΕΕΤΤ, εν γένει δεν υπάρχει κωλύσιεργία από τον πάροχο που είσαι ήδη. Σχετικά άμεσα από τη στιγμή που λαμβάνουν το αίτημα από τον νέο πάροχο, (προαιρετικά) σε καλούν για αντιπροσφορά και μετά δίνουν τον αριθμό.

11 minutes ago, minast said:

Επειδή η φορητότητα έχει αυστηρές προθεσμίες από ΕΕΤΤ, εν γένει δεν υπάρχει κωλύσιεργία από τον πάροχο που είσαι ήδη. Σχετικά άμεσα από τη στιγμή που λαμβάνουν το αίτημα από τον νέο πάροχο, (προαιρετικά) σε καλούν για αντιπροσφορά και μετά δίνουν τον αριθμό.

Στη περίπτωση του φίλου, μάλλον τότε δεν έχουν λάβει το αίτημα; Δε νομίζω να τον άφηναν χωρίς αντιπροσφορα. Εκτός και αν έχει αναφερθεί κάτι πιο πάνω, δεν κοίταξα @tasosathan

29 minutes ago, johnny_htc said:

Στη περίπτωση του φίλου, μάλλον τότε δεν έχουν λάβει το αίτημα; Δε νομίζω να τον άφηναν χωρίς αντιπροσφορα. Εκτός και αν έχει αναφερθεί κάτι πιο πάνω, δεν κοίταξα @tasosathan

Μέχρι στιγμής δεν έχω δεχτεί κανένα τηλεφώνημα από την cosmote για προσφορά 

2 minutes ago, teopanta1 said:

Το playstation ποιος το κέρδισε στο cu; έγινε η κλήρωση; 

Είχανε πει 13 Ιανουαρίου.

ΥΓ. ΕΓΩ συμμετέχω με 480 λαχνούς 

1 hour ago, tasosathan said:

Μέχρι στιγμής δεν έχω δεχτεί κανένα τηλεφώνημα από την cosmote για προσφορά 

Σάββατο με πήραν για να παραμείνουμε, Τετάρτη έγινε η φορητότητα

2 minutes ago, rebel1 said:

Σάββατο με πήραν για να παραμείνουμε, Τετάρτη έγινε η φορητότητα

πολυ μεγάλη καθυστέρηση, όταν θεωρητικά μέχρι 6 εργασιμες ωρες εχει ο παλιος παροχος να αποδεσμευσει τον αριθμο σου......

Μόλις χάθηκε το σήμα Cosmote βάλαμε την κάρτα κι είχε σήμα κανονικά στη νέα εταιρεία, απλά θέλει μισή μέρα περίπου να σου βάλουν το πακέτο που έχεις πληρώσει. Μιλήσαμε μαζί τους μας έβαλαν αρχικά χρόνο ομιλίας και κάποια δεδομένα και άνοιξαν iMessage wifi calling και 5g. 

Φαντάζομαι ότι με τις προσφορές που βγήκαν έχει γίνει λίγο πανηγύρι η όλη φάση.

Edited by rebel1

12 minutes ago, rebel1 said:

Μόλις χάθηκε το σήμα Cosmote βάλαμε την κάρτα κι είχε σήμα κανονικά στη νέα εταιρεία, απλά θέλει μισή μέρα περίπου να σου βάλουν το πακέτο που έχεις πληρώσει. Μιλήσαμε μαζί τους μας έβαλαν αρχικά χρόνο ομιλίας και κάποια δεδομένα και άνοιξαν iMessage wifi calling και 5g. 

Φαντάζομαι ότι με τις προσφορές που βγήκαν έχει γίνει λίγο πανηγύρι η όλη φάση.

Πώς τα πάει από δίκτυο το cu, κομπλέ το βλέπεις; 

Just now, johnny_htc said:

Πώς τα πάει από δίκτυο το cu, κομπλέ το βλέπεις; 

Είναι στη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη το νούμερο αυτό. Προς το παρόν δεν έχει αναφέρει πρόβλημα 😎