Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

33 minutes ago, VIPdriver said:

Με κοστος 26ε το πηγαινελα

ΥΓ: κοφτης στα 300γβ και καθόλου γβ σε Ευρώπη 

Πας cosmote neo που είναι δωρεάν

22 minutes ago, sou_d said:

Πας cosmote neo που είναι δωρεάν

Άλλο 13 το μήνα άλλο 33 

7 minutes ago, Harry636 said:

Άλλο 13 το μήνα άλλο 33 

Εννοεί να πας για τον δωρεάν μήνα και να γυρίσεις πίσω στο CU για την προσφορά 😉

1 minute ago, minast said:

Εννοεί να πας για τον δωρεάν μήνα και να γυρίσεις πίσω στο CU για την προσφορά 😉

Έβγαλε και η frog προσφορά unlimited data για νέα χρόνο 

ναι το έχω κάνει αρκετές φορές 

παίζει ρόλο και σήμα έχεις σπίτι δουλειά που πήγαινες και άλλα 

1 hour ago, sou_d said:

Τότε γιατί να κάτσεις μετά τον 9ο μήνα; 🤣🤣🤣

Κουσούρι μόνο εσύ θα έβρισκες

Είναι στην εμμηνόπαυση.. μην τον ξεσυνερίζεσαι..

Προς έκπληξη που απάντησαν στην επιστολή άλλα δεν απάντησαν στην ερώτηση μου έτσι όπως την έθεσα επειδή υπήρχε το cashback για αυτό δεν έφαγα φραγή αγαπητέ vodafone Τώρα που δεν υπάρχει άμα κερδίσω ξανά τι; Αν δεν ειχα κάνει cashback θα έχανα το υπόλοιπό και θα έφαγα και φραγή σύμφωνα με το sms απο το CUinfo Τέλος έχει με κόκκινα γράμματα μην απαντήσετε σε αυτό το email;

εικόνα.png

εικόνα.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-26 170840.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-26 170520.png

Edited by eridion25

Καλησπέρα τι κωδικό βάζουμε να πάρουμε την προσφορά απεριόριστα ομιλία και ίντερνετ για φορητότητα;

1 minute ago, kostas123464 said:

Καλησπέρα τι κωδικό βάζουμε να πάρουμε την προσφορά απεριόριστα ομιλία και ίντερνετ για φορητότητα;

Δεν θέλει την βγάζει αμέσως 

23 minutes ago, kostas123464 said:

Ok ευχαριστώ 

Άρα άμα θες να σου στείλω ένα bring a friend να κερδίσω εγώ κάνα mb. 

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει προσφορά Black Friday όπως το αντίπαλο δέος(εννοώ για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές)

6 minutes ago, aektzhs 1 said:

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει προσφορά Black Friday όπως το αντίπαλο δέος(εννοώ για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές)

Έβγαλε xmas offer από τώρα 

31 minutes ago, _NikitaS_ said:

Έβγαλε xmas offer από τώρα 

Καλύτερα να έδινε 7-10 μέρες απεριόριστα δωρεάν ακόμη και έμμεσα όπως με τους διαγωνισμούς και τους κρυστάλλους, παρά αυτό που δίνει.

Ουσιαστικά με σχεδόν 12€ έχεις τα 200GB μεσω ΒΒ. Που είναι υπέρ αρκετά για τον μέσο χρήστη. Τα Χριστούγεννα δώρα κάνουν..

Υ.Γ. η προσφορά των unlimited για νέο ή φορητότητα μάλιστα.. πολύ καλό και αχτύπητο.

Edited by Teiresias_

Οποιος χρειάζεται κωδικό bring a friend ας στείλει πμ , εχω 2 διαθέσιμους (10 γιγα για 12 μήνες+ 7€ κωδικό e-food)

On 25/11/2024 at 10:53 ΠΜ, geoponer said:

Σε ευχαριστώ και συγγνώμη που βγαίνουμε off-topic. 

Έχει ένα TCL 20, παλιό. Του είχα βάλει Family Link και κατάφερε να το βγάλει - έχει περάσει πλέον άλλο Google Account από αυτό που του είχα βάλει εγώ, με αποτέλεσμα να μην παίζει το Family Link. Δεν θέλω να του πάρω τη συσκευή, γιατί ερχόμαστε σε άμεση αντιπαράθεση και δεν το θέλω σαν γονιός. Αλλά και πάλι ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

Αν βρω άκρη με τη Vodafone θα ενημερώσω εδώ για να γνωρίζει όποιος το χρειαστεί στο μέλλον.

Update: ενώ στην επικοινωνία μέσω της εφαρμογής μου ζήτησαν επίμονα τον κωδικό που έλαβε με SMS το παιδί, στην επικοινωνία μέσω messenger κατάφερα με επιβεβαίωση των δικών μου στοιχείων να κάνω φραγή δεδομένων στον αριθμό που έχει ο μικρός.

Το καλό είναι ότι κατάφερα αυτό που ήθελα, το κακό είναι ότι η διαδικασία γίνεται μόνο μέσω της υποστήριξης του CU.

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Έβγαλε και η frog του ενός έτους πρόγραμμα απεριόριστο ίντερνετ 

Μη τα μπερδεύεις 

Το Frog είναι της COSMOTE 

Εδώ το νήμα είναι για το Vodafone CU.

Για τη Black Friday (βέβαια βγαίνω off topic) η Cosmote έδωσε απεριόριστα Data 7 ημέρες με 2€ ενώ το Cu πέρασε κατευθείαν σε χριστουγεννιατικο offer απεριόριστα Data 30 ημέρες με 11€

Επίσης το CU για νέους αριθμός ή φορητότητα σε Cu με 13€ ανά μήνα για θ μήνες νομίζω εάν δε κάνω λάθος, θα δίνει απεριόριστα Data και ομιλία αλλά για λίγο καιρό θα τρέχει αυτή η προφορά για το Black friday. 

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Με κοστος 26ε το πηγαινελα

ΥΓ: κοφτης στα 300γβ και καθόλου γβ σε Ευρώπη 

Μάντεψε τι ζητάνε για την online ενεργοποίηση.. selfie κρατώντας την ταυτότητα!!!

Δεν ξέρω αν είναι επειδή πήρα νέο νούμερο ενώ ως τώρα έκανα φορητότητα.

Εγώ το έκανα αλλά σου το λέω να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις γιατί ξέρω αυτά τα βλέπεις με μισό μάτι..

4 minutes ago, Teiresias_ said:

Μάντεψε τι ζητάνε για την online ενεργοποίηση.. selfie κρατώντας την ταυτότητα!!!

δεν ειναι καινουργιο αυτο, και πριν μερικους μηνες που ειχα παρει ενα νουμερο ετσι ηταν

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 minutes ago, Teiresias_ said:

Δεν ξέρω αν είναι επειδή πήρα νέο νούμερο ενώ ως τώρα έκανα φορητότητα.

Εγώ το έκανα αλλά σου το λέω να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις γιατί ξέρω αυτά τα βλέπεις με μισό μάτι..

Λογικο να θέλουν σελφι στην ονλαιν ταυτοποίηση. Το νεο f2g έκανε έτσι από εποχές μονοευρης ανανεωσης...

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

1 minute ago, HEO said:

δεν ειναι καινουργιο αυτο, και πριν μερικους μηνες που ειχα παρει ενα νουμερο ετσι ηταν

Μάλλον στα νέα νούμερα.. γιατί στις φορητότητες που έκανα μέχρι και τον Ιούλιο δεν είχε τέτοια.

Μια ιδιαίτερη προφορά έχουμε στο Cu για τη Black friday 

Για 9 μήνες με κάθε ανανέωση 13€ δίνει απεριόριστα ομιλία και δεδομένα 

Ισχύει για φορητότητα ή νέα νούμερα Cu*

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

2 minutes ago, elkons said:

Μια ιδιαίτερη προφορά έχουμε στο Cu για τη Black friday 

Για 9 μήνες με κάθε ανανέωση 13€ δίνει απεριόριστα ομιλία και δεδομένα 

Ισχύει για φορητότητα ή νέα νούμερα Cu*

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Υπάρχει κόφτης μετά τα 300gb το κάθε ημερολογιακό μήνα στα 4 Mbps 

και δεν έχει δεδομένα στην ΕΕ