Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 ώρες πριν, elkons said:

Εαν το καταφέρεις τις ώρες που είναι να διαβάζει γύρνα το του σε Edge και όταν τελειώσει σε 4G/5G

Βέβαια δύσκολο να του πάρεις το κινητό....

Τι συσκευή διαθέτει ;

Μέσω Google family link δεν ξέρω εάν μπορείς να του κλείνεις τα δεδομένα όσο διαβάζει 

Σε ευχαριστώ και συγγνώμη που βγαίνουμε off-topic. 

Έχει ένα TCL 20, παλιό. Του είχα βάλει Family Link και κατάφερε να το βγάλει - έχει περάσει πλέον άλλο Google Account από αυτό που του είχα βάλει εγώ, με αποτέλεσμα να μην παίζει το Family Link. Δεν θέλω να του πάρω τη συσκευή, γιατί ερχόμαστε σε άμεση αντιπαράθεση και δεν το θέλω σαν γονιός. Αλλά και πάλι ξεφεύγουμε από το θέμα μας.

Αν βρω άκρη με τη Vodafone θα ενημερώσω εδώ για να γνωρίζει όποιος το χρειαστεί στο μέλλον.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

1 hour ago, opmgls said:

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος από όσα έχουν γραφτεί εδώ στο νήμα , για το drop του ΑΒ μπορείς να πάρεις τον κωδικό από τo CU app μέχρι τις 23:59 το βράδυ της Πέμπτης και έχεις 24 ώρες για να τον περάσεις στην κάρτα το ΑΒ. Μετά έχεις αρκετό χρονικό διάστημα για να το εξαργυρώσεις πραγματικά, περίπου 2 μήνες, νομιιζω.

Ας με συμπληρώσει κάποιος αν δεν το έχω περιγράψει σωστά.

έτσι έκανα εγώ. Ο κωδικός πήγε στην επόμενη εβδομάδα και εξαργυρώθηκε την επόμενη πέμπτη μαζί με εκείνον που πέρασα την 2η εβδομάδα. Σε αγορά Σάββατο που έκανα δεν είχε εμφανιστεί ενώ ήταν ήδη περασμένος στην κάρτα 

35 minutes ago, VIPdriver said:

Το κασμπακ ακομη δεχεται σκαναρισμα αποδειξης...

Εγώ πάντως το Σάββατο σκαναρα μια απόδειξη και δεν πρόκειται να την εξαργυρώσω στις 8 Δεκέμβρη αν δω ότι δέχεται ακόμα αποδείξεις...

2 ώρες πριν, paanos said:

Αφού το drop αυτό είναι της Κυριακής. Όπως και του ΑΒ, που μπορεί να εξαργυρωθεί μονο πέμπτη, πρέπει να τον εξαργυρώσεις την μέρα που είναι το drop 

1 ώρα πριν, opmgls said:

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος από όσα έχουν γραφτεί εδώ στο νήμα , για το drop του ΑΒ μπορείς να πάρεις τον κωδικό από τo CU app μέχρι τις 23:59 το βράδυ της Πέμπτης και έχεις 24 ώρες για να τον περάσεις στην κάρτα το ΑΒ. Μετά έχεις αρκετό χρονικό διάστημα για να το εξαργυρώσεις πραγματικά, περίπου 2 μήνες, νομιιζω.

Ας με συμπληρώσει κάποιος αν δεν το έχω περιγράψει σωστά.

1 ώρα πριν, sou_d said:

Αυτό ξέρω κι εγώ

29 minutes ago, paanos said:

έτσι έκανα εγώ. Ο κωδικός πήγε στην επόμενη εβδομάδα και εξαργυρώθηκε την επόμενη πέμπτη μαζί με εκείνον που πέρασα την 2η εβδομάδα. Σε αγορά Σάββατο που έκανα δεν είχε εμφανιστεί ενώ ήταν ήδη περασμένος στην κάρτα 

Μάλιστα...
Άλλη μία μέρα που βγάλαμε άκρη... 🤔🤔😂😂😋😋
Κορίτσια αποφασίστε για την Πέμπτη θα βάλω κάρτα για το Drop του ΑΒ και την Παρασκευή σκέφτομαι να πάω ΑΒ και δεν πάω και τόσο συχνά εκεί... 😋😉😂😂

Εγώ θα κάνω εξαργύρωση και στα 2 νουμερα στις 8 γιατί βαρέθηκα τα παιχνίδια της βονταφον και θα τα αφησω ενεργα σε παλιο σμαρτφον για 2 μηνες μηπως και ερθει κατι αντιστοιχο φτηνής συντήρησης, αλλιώς μαύρη πέτρα...

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

οπως εγραψα πριν εξαργυρωσα το Σαββατο τρια κουπονια

της προηγουμενης Πεμπτης

της προπροηγουμενης Πεμπτης και

της προπροπροηγουμενης Πεμπτης

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

59 minutes ago, konstantinos77 said:

Μάλιστα...
Άλλη μία μέρα που βγάλαμε άκρη... 🤔🤔😂😂😋😋
Κορίτσια αποφασίστε για την Πέμπτη θα βάλω κάρτα για το Drop του ΑΒ και την Παρασκευή σκέφτομαι να πάω ΑΒ και δεν πάω και τόσο συχνά εκεί... 😋😉😂😂

Εσύ να πας Σκλαβενίτη. Τι θα κάνει, θα πάει να κλέψει αυτός;

Τελικά αρχίζει να δουλεύει ο ανταγωνισμός? Δεν έχω βονταφον αλλά μου ήλθε αυτό το μύνημα σε 2 διαφορετικά νούμερα.

Screenshot_20241125-125154_Messages.jpg

Edited by Konsta_ntina

2 minutes ago, sou_d said:

Εσύ να πας Σκλαβενίτη. Τι θα κάνει, θα πάει να κλέψει αυτός;

Λες να τα γυρίσω μία βόλτα όλα;;;
Να κάνω Clubbing στα Super Markets?? 😉😉😂😂

54 minutes ago, konstantinos77 said:

Λες να τα γυρίσω μία βόλτα όλα;;;
Να κάνω Clubbing στα Super Markets?? 😉😉😂😂

Σόπινγκ θέραπι... 

"TO ΠPOΓPAMMA EΠIBPABEYΣHΣ CASHBACK ΠAYEI NA IΣXYEI AΠO 09/12/2024. MHN ΞEXAΣEIΣ NA EΞAPΓYPΩΣEIΣ TO ΔIAΘEΣIMO XPHMATIKO YΠOΛOIΠO ΠOY EXEIΣ ΣYΓKENTPΩΣEI EΩΣ KAI THN 08/12/2024 ΓIA NA ΛABEIΣ EITE THN EΠIΣTPOΦH XPHMATΩN ΣTON EΠOMENO ΛOΓAPIAΣMO ΣOY, EITE THN ANANEΩΣH THΣ AΞIAΣ ΣYNΔIAΛEΞEΩN ΣTO KAPTOKINHTO ΣOY"

καλα ειναι αλλα προτιμω κατι στο τζαμπα 🙂

4 minutes ago, VIPdriver said:

IMG_202411251.thumb.jpg.5c3c753840c7f6c34a380114ca6d2488.jpgIMG_202411252.thumb.jpg.5b43d5f838b8ee56b4f8dcfa5cd7296a.jpg

Και κάπως έτσι θα σέρνεται η Vodafone στις γιορτές!!!

Ευτυχώς προμηθεύτηκα ένα what's up ήδη για τη δουλειά αυτή.

2 minutes ago, HEO said:

καλα ειναι αλλα προτιμω κατι στο τζαμπα 🙂

Λογικά θα δώσει το what's up για λίγες μέρες μέσα στις γιορτές. 

18 minutes ago, VIPdriver said:

IMG_202411251.thumb.jpg.5c3c753840c7f6c34a380114ca6d2488.jpgIMG_202411252.thumb.jpg.5b43d5f838b8ee56b4f8dcfa5cd7296a.jpg

Κάτσε η Vodafone υποτίθεται έχει απεριόριστα και στο roaming; ή μόνο στα συμβόλαια;

Και η Cosmote θα αντιγράψει πιστεύω εα γίνει αυτό σιγά μη δώσουν τα απεριόριστα που έδιναν 15 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα τζαμπέ.

Με το smart pocket που δίνει κουπόνι για να πληρώσεις efood, τα GB που δίνει μεταφέρονται αν βγάλεις κουπόνι 2 μέρες συνεχόμενα; (Δηλαδή έβγαλα σήμερα, πήρα 2 GB για 2 μέρες, αν βγάλω αύριο πάλι θα έχω 4GB που θα λήξουν μετά από από 2 μερες);

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

16 minutes ago, VIPdriver said:

στην cosmote ειμαι λαθρεπιβατης με roaming 😞

6 ώρες πριν, elkons said:

Κάτσε η Vodafone υποτίθεται έχει απεριόριστα και στο roaming; ή μόνο στα συμβόλαια;

Και η Cosmote θα αντιγράψει πιστεύω εα γίνει αυτό σιγά μη δώσουν τα απεριόριστα που έδιναν 15 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα τζαμπέ.

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν θυμάμαι πότε, αλλά η Cosmote πάλι πριν τις γιορτές ή του Πάσχα ή πέρυσι τα Χριστούγεννα, είχε δώσει πρώτα μια προσφορά για κάποιον λόγο (μάλλον περσινό Black Friday) και μετά καπάκι κόλλησε την προσφορά των εορτών. Προφανώς το κάνουν αυτό για να δείχνουν "γενναιόδωροι" και ο, τι σε τιγκαρουν δώρα, ενώ εσύ "χαίρεσαι" και δεν πολύ σκέφτεσαι τα λεφτά που θα δώσεις για αυτές. Απλά δεν ξέρω αν θα δώσουν απεριόριστα φέτος ή παίξουν με την καλοκαιρινή προσφορά των 100 gb πάλι στα καρτοκινητα.. 

Ελπίζω κάνα τζάμπα αλλά καλό είναι και να βγει κάνα πακέτο ίσα ίσα για Roaming σαν άνθρωπος που ξέρεις πολύς κόσμος πάει εξωτερικό προς τις γιορτές 

On 24/11/2024 at 9:22 ΜΜ, HEO said:

φιλος με υπολοιπο 100 ευρω ανανεωσε με cashback 2 μερες πριν ληξει το υπολοιπο

η εφαρμογη ενημερωθηκε και νεα ληξη υπολοιπου 15 Ιαν

κλεινει το κινητο μιας και δεν το χρησιμοποιει πολυ, και το ανοιγει μετα απο 1 εβδομαδα

τα λεφτα ειχαν κανει φτερα και το υπολοιπο ηταν μηδενικο που βεβαια ληγει ακομα 15 Ιαν !!!

εκανε τα σχερικα παραπανα και περιμενει

το νου σας γατονια, δεν εχουν τον θεο τους τα λομογια

ενημερωθηκα απο τον φιλο, οτι του επεστραψαν τα χρηματα σημερα

ταλαιπωρηθηκε βεβαια καποιες μερες χωρις το υπολοιπο του

αλλα τελος καλο