cmvr Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 10 minutes ago, Teiresias_ said: Άμα δουλεύει και με cashback, θα κάνουμε κωλοτούμπες! Ο κόφτης μπαίνει στα 300GB και πάει στα 4Mbps.. Τι εννοείς; Και.δεν έχει να κάνει με το αν υπάρχει προσφορά ή όχι.. Άλλο απαράδεκτο και το space network δε γράφει τίποτα για πτώση ταχύτητας στις λεπτομέρειες 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 9 minutes ago, cmvr said: Άλλο απαράδεκτο και το space network δε γράφει τίποτα για πτώση ταχύτητας στις λεπτομέρειες Και εγώ το έψαχνα για μέρες πίστεψε με το έχουν κρυμμένο στο σίτε της Vodafone και έχω cu https://techmaniacs.gr/i-vodafone-xekatharizei-epiteloys-ta-programmata-sta-opoia-vazei-orio-i-lista/ 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 8 minutes ago, Harry636 said: Και εγώ το έψαχνα για μέρες πίστεψε με το έχουν κρυμμένο στο σίτε της Vodafone και έχω cu https://techmaniacs.gr/i-vodafone-xekatharizei-epiteloys-ta-programmata-sta-opoia-vazei-orio-i-lista/ Ναι το ξερω αλλά έχει ενεργοποιήσει το πακέτο κάποιος να το δοκιμάσει όταν δεν τρέχει η προσφορά με τα unlimited αν περναει τα 200gb έστω με 4mbps ; 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 9 minutes ago, Harry636 said: Και εγώ το έψαχνα για μέρες πίστεψε με το έχουν κρυμμένο στο σίτε της Vodafone και έχω cu https://techmaniacs.gr/i-vodafone-xekatharizei-epiteloys-ta-programmata-sta-opoia-vazei-orio-i-lista/ Ξέχασα να συμπληρώσω ότι στο cu ο υπολογισμός γίνεται ανά μήνα και δλδ από την 1 του μήνα μέχρι τέλος δεν έχει καμία σχέση το πότε είναι το πρόγραμμα κλπ σας το λέω γιατί την πάτησα εγω 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, Harry636 said: μόνο στο cu μου είχαν κόψει λεφτά στο πρόγραμμα γιατί 15 Αύγουστος δεν είχε ίντερνετ Όταν μίλησα μαζί τους και τους ενημέρωσα ότι δεν έχω ίντερνετ μου μείωσαν το πρόγραμμα στα 8 ευρώ μόνο στο cu το έχουν κάνει αυτό στην Ελλάδα Είναι σωστή η Vodafone σε κάτι τέτοια αλλά να τονίσουμε και το απαράδεκτο που συνέβαινε σε αρκετές περιοχές με κόσμο το καλοκαίρι. Το να μην έχεις καθόλου ίντερνετ. 8 ώρες πριν, sou_d said: Έχουμε αλλαγές/επιπρόσθετες υπηρεσίες με κάθε ανανέωση πλέον από τη vodafone της καρδιάς μας (γκούχου γκούχου) Να πούμε ότι θα φανεί με το update της εφαρμογής στην εκδοση 5.7.7 Προς το παρόν εμένα δεν μου τη δίνει. @sou_dεσύ το φτιάχνεις το app;; Κάθε φορά ό,τι προσφορά βγαίνει την πετάς πρώτος στο φόρουμ. Τώρα εμάς δεν μας δίνει το update, εσύ το έχεις.. 🙂 Edited 26 Οκτωβρίου by Teiresias_ 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, aektzhs 1 said: ME TO NEO CU, KAΘE MEPA, ANAKAΛYΠTEIΣ KAI MIA ΔIAΦOPETIKH EMΠEIPIA! ZOYME ΣTO ΦOYΛ OTAN ANAKAΛYΠTOYME! ΓINOMAΣTE OI EMΠEIPIEΣ MAΣ. KAI OI EMΠEIPIEΣ ΔEN ΓEPNANE ΠOTE! https://www.vodafonecu.gr/to-zoume-sto-full/ EΠIΛOΓEΣ EΠIKOINΩNIAΣ https://www.vodafone.gr/myvodafone/settings/gdpr Κάτι τέτοιο έλεγε και μια διαφήμιση τους, ωραία διαφήμιση, με ανθρώπους.. Κυρά νοβα σε εσένα τα λέω.. Η WIND είχε τις καλύτερες διαφημίσεις και η Nova τις έκανε γτπ εντελώς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου 18 minutes ago, Teiresias_ said: Είναι σωστή η Vodafone σε κάτι τέτοια αλλά να τονίσουμε και το απαράδεκτο που συνέβαινε σε αρκετές περιοχές με κόσμο το καλοκαίρι. Το να μην έχεις καθόλου ίντερνετ. Να πούμε ότι θα φανεί με το update της εφαρμογής στην εκδοση 5.7.7 Προς το παρόν εμένα δεν μου τη δίνει. Ούτε εμένα μου δίνει την επιλογή να την ενημερώσω ώστε να το δω αυτό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, Teiresias_ said: Είναι σωστή η Vodafone σε κάτι τέτοια αλλά να τονίσουμε και το απαράδεκτο που συνέβαινε σε αρκετές περιοχές με κόσμο το καλοκαίρι. Το να μην έχεις καθόλου ίντερνετ. Να πούμε ότι θα φανεί με το update της εφαρμογής στην εκδοση 5.7.7 Προς το παρόν εμένα δεν μου τη δίνει. @sou_dεσύ το φτιάχνεις το app;; Κάθε φορά ό,τι προσφορά βγαίνει την πετάς πρώτος στο φόρουμ. Τώρα εμάς δεν μας δίνει το update, εσύ το έχεις.. 🙂 Το κάνω επίτηδες για να ανεβάζω το fame μου Η ίδια ακριβώς περίπτωση σε what's up και cu, με τη διαφορά ότι στην vodafone εξυπηρετήθηκα σε 1 λεπτό και έγινε επιστροφή χρημάτων σε 5. Στην cosmote 1,5 μήνα μετά, ακόμη εκκρεμεί το αίτημά μου... @VIPdriver Edited 26 Οκτωβρίου by sou_d 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου On 24/10/2024 at 8:17 ΜΜ, VIPdriver said: ΥΓ: εαν κοπεί το κάσμπακ θα κρατήσω μόνο το Ολυμπιακός και εαν κόψουν κ το Ολυμπιακός, ελπίζω ο επόμενος ιδιοκτήτης της Νοβας να επιστρεψει το 1ε ανανεωση... Σε βλέπω χωρίς κινητό.... 😜 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, sou_d said: Το κάνω επίτηδες για να ανεβάζω το fame μου Η ίδια ακριβώς περίπτωση σε what's up και cu, με τη διαφορά ότι στην vodafone εξυπηρετήθηκα σε 1 λεπτό και έγινε επιστροφή χρημάτων σε 5. Στην cosmote 1,5 μήνα μετά, ακόμη εκκρεμεί το αίτημά μου... @VIPdriver Στείλε καλύτερα στο τσατ του What's Up Εμένα σε 1 ημέρα τα επέστρεψαν πίσω λόγω μη πίστωσης σε ανανέωση Απλά το δρομολογισαν και με πήραν από 13888 μετά και βρήκα άκρη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_asd_ Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Μεσημερι και δεν ανοιγει η εφαρμογη. Μεχρι τωρα το ειχα δει μονο πρωινα, καθε ημερα που ετρεχα την εφαρμογη δεν ανοιγε. Εξαπλωνεται φοβαμαι, αν συνεχισει ετσι θα χτυπαει ολη την ημερα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 13 minutes ago, _asd_ said: Μεσημερι και δεν ανοιγει η εφαρμογη. Μεχρι τωρα το ειχα δει μονο πρωινα, καθε ημερα που ετρεχα την εφαρμογη δεν ανοιγε. Εξαπλωνεται φοβαμαι, αν συνεχισει ετσι θα χτυπαει ολη την ημερα; Σε όλους το ίδιο γίνεται και σε εμένα δηλαδή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου (edited) Σε εμένα ανοίγει. Μόλις έβαλα MB Edited 27 Οκτωβρίου by aektzhs 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, _asd_ said: Μεσημερι και δεν ανοιγει η εφαρμογη. Μεχρι τωρα το ειχα δει μονο πρωινα, καθε ημερα που ετρεχα την εφαρμογη δεν ανοιγε. Εξαπλωνεται φοβαμαι, αν συνεχισει ετσι θα χτυπαει ολη την ημερα; και το site σερνεται.Με τα χίλια ζόρια έκανα ανανέωση ενώ κόλλησε και στην σελίδα της τράπεζας για την κάρτα.Τωρα θέλω να βάλω πακέτο και δεν ανοίγει με τίποτα ,θολώνει την οθόνη και γυρνάει το κυκλάκι συνεχώς. Πέταξε και ένα The service is unavailable. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Εμενα το myvodafone app του Ολυμπιακού δουλεύει κανονικότατα. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Μια χαρά λειτουργεί η ιστοσελίδα του cu σε εμένα και της Vodafone Το 4G+ της Vodafone μόνο σε εμένα σέρνεται τον τελευταίο καιρό; δεν ανοίγει σελίδα σε πολλά μέρη, 5G κάπως καλύτερα αλλά πολλά drop calls. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 1 hour ago, elkons said: αλλά πολλά drop calls. Είναι λόγω του drop στο cu around.. 😉 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, elkons said: Μια χαρά λειτουργεί η ιστοσελίδα του cu σε εμένα Tωρα ναι δουλευει κανονικά η σελίδα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Δουλεύει από τώρα το drop;; Ξέρω πως η εφαρμογή θέλει update για να το δείξει. Στο site δεν το βρήκα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Το βρήκα στο site https://www.vodafonecu.gr/cu-around/drop-by-cu-around/#?panel=note-663 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 5 minutes ago, elkons said: Το βρήκα στο site https://www.vodafonecu.gr/cu-around/drop-by-cu-around/#?panel=note-663 Μου είπανε στην εξυπηρέτηση ότι θα δουλέψει από την επόμενη ανανέωση. Και θα βγει δίπλα στο shake. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Παντως ο,τι δίνει ισχύει για την ίδια μέρα απ'οτι λέει. Αρα δεν μπορείς να πάρεις κωδικό e-food την Τρίτη και να τον εξαργυρώσεις άλλη μέρα. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 7 minutes ago, kmpatra said: Παντως ο,τι δίνει ισχύει για την ίδια μέρα απ'οτι λέει. Αρα δεν μπορείς να πάρεις κωδικό e-food την Τρίτη και να τον εξαργυρώσεις άλλη μέρα. Ναι αλλά για ποιο λόγο να πάρεις άλλη μέρα τον κωδικό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Το drop θα αντικαταστήσει το thank you; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Ναι αλλά για ποιο λόγο να πάρεις άλλη μέρα τον κωδικό; Μήπως όμως παίρνεις κωδικό αυτόματα την ώρα που κάνεις ανανέωση οπότε ισχύει μόνο για εκείνη την ημέρα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts