Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 2/3/2024 at 3:39 ΜΜ, kmpatra said:

υπαρχει και η δυνατοτητα που καποιοι εχουν δοκιμασει,να τους στειλει καποιος email και να ζητησει να μην ενεργοποιηθει η προσφορα, αλλά να παρουν σκετο τον αριθμο με την καρτα ανανέωσης (ή πιστωμενα τα λεφτα στο υπολοιπο)

On 2/3/2024 at 3:42 ΜΜ, kalitexnis_g said:

Εγώ ρώτησα στο τσατ (δεν θεωρώ ότι γνωρίζουν αλλά τεσπα) και μου είπαν πώς δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί η προσφορά. Το αν γίνεται να μην ενεργοποιηθεί εκ των προτέρων δεν το ρώτησα.

Σήμερα παρέλαβα με courier νέα sim CU που παρήγγειλα στις 29/2 με πρόσκληση bring a friend. (με τα 50gb)

Είχα ζητήσει, με email στο ginecu@vodafone.com, να ΜΗΝ ενεργοποιηθεί το πακέτο. Επίσης είχα δηλώσει ότι δεν θέλω 2η sim δώρο.

Το χρηματικό υπόλοιπο (13€÷1.1) & τα 5€ δώρο (λόγω πληρωμής με κάρτα) ήταν ήδη στη θέση τους.

Λήξη του υπολοίπου εμφανίζεται η 30/5, που σημαίνει ότι η ανανέωση έγινε την 1/3, πριν δηλ παραλάβω (ωστόσο όταν έγινε είχα λάβει sms στο τηλ επικοινωνίας). Γνωρίζω, εκ πείρας, ότι το 5€ δώρο διαρκεί 30 μέρες.

Screenshot_20240304_135729_My CU.jpg

Το πακέτο, όντως, δεν είχε ενεργοποιηθεί. 😎

Screenshot_20240304_135911_My CU.jpg

Όλα τα data ήταν στη θέση τους. Πήρα και το shake it bonus.

Screenshot_20240304_135747_My CU.jpg

Έπαιξα και για τους πρώτους κρυστάλλους στο BigBang. Ακολουθεί πειστήριο της συγκομιδής στο 1ο μισάωρο:

Screenshot_20240304_144443_CU Big Bang.jpg

Για τους πιο advanced, δείτε και το leaderboard ranking πριν & μετά:

Screenshot_20240304_141758_CU Big Bang.jpg

Screenshot_20240304_143011_CU Big Bang.jpg

Αμέσως μετά, το έκανα liquid

Screenshot_20240304_155335_My CU.jpg

ώστε να πάρω το BB πακέτο ομιλίας των 1000' με 3000κρυστ & 5€, να φάω το δωρεάν υπόλοιπο

Screenshot_20240304_155610_CU Big Bang.jpg

για να μπορέσω μετά να πάρω πίσω κάνα 10€ από το smart pocket. 😎

Τη μπάρα του liquid την έβαλα όσο πιο πέρα χρονικά επέτρεπε (4/4).

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1678

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

Πόσο κάνει συνήθως η ενεργοποίηση του χρόνου, πακέτων κτλ όταν έρχεσαι από φορητότητα; Έχω 2-3 ώρες που ολοκληρώθηκε η φορητότητα και είμαι με 0€/λεπτά/MB. Θα εξαντλήσουν το 24ωρο που λένε στο SMS ή θα έρθουν σύντομα;

Πιο σύντομα. Φαντάζομαι έχεις εισερχόμενες, δηλαδή έχεις ενεργοποιήσει τη σύνδεση με κλήση στο 1252 κλπ?

2 ώρες πριν, johndouk said:

Σήμερα παρέλαβα με courier νέα sim CU που παρήγγειλα στις 29/2 με πρόσκληση bring a friend. (με τα 50gb)

Είχα ζητήσει, με email στο ginecu@vodafone.com, να ΜΗΝ ενεργοποιηθεί το πακέτο. Επίσης είχα δηλώσει ότι δεν θέλω 2η sim δώρο.

Το χρηματικό υπόλοιπο (13€÷1.1) & τα 5€ δώρο (λόγω πληρωμής με κάρτα) ήταν ήδη στη θέση τους.

Λήξη του υπολοίπου εμφανίζεται η 30/5, που σημαίνει ότι η ανανέωση έγινε την 1/3, πριν δηλ παραλάβω (ωστόσο όταν έγινε είχα λάβει sms στο τηλ επικοινωνίας). Γνωρίζω, εκ πείρας, ότι το 5€ δώρο διαρκεί 30 μέρες.

Screenshot_20240304_135729_My CU.jpg

Το πακέτο, όντως, δεν είχε ενεργοποιηθεί. 😎

Screenshot_20240304_135911_My CU.jpg

Όλα τα data ήταν στη θέση τους. Πήρα και το shake it bonus.

Screenshot_20240304_135747_My CU.jpg

Έπαιξα και για τους πρώτους κρυστάλλους στο BigBang. Ακολουθεί πειστήριο της συγκομιδής στο 1ο μισάωρο:

Screenshot_20240304_144443_CU Big Bang.jpg

Για τους πιο advanced, δείτε και το leaderboard ranking πριν & μετά:

Screenshot_20240304_141758_CU Big Bang.jpg

Screenshot_20240304_143011_CU Big Bang.jpg

Αμέσως μετά, το έκανα liquid

Screenshot_20240304_155335_My CU.jpg

ώστε να πάρω το BB πακέτο ομιλίας των 1000' με 3000κρυστ & 5€, να φάω το δωρεάν υπόλοιπο

Εξαιρετικά! Splendid! (Που λένε και στο χωριό μου)

4 ώρες πριν, johndouk said:

ολα καλα αλλα το πακετο με 5 ευρω και τους κρυσταλλους, γιατι το πηρες τωρα και οχι στην 29 ημερα;;..

θα αφαιρεσει απο το δωρο των 5 ευρω οτι εχει περισσεψει θα ξεκλειδωσει το smart pocket και θα σου δωσει τζαμπα 10 μερες ακομα

μετα τις 10 μερες ο δωρεαν μηνας με 30 ευρω τα οποια τα σπρωχνεις κατα περιπτωση 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, HEO said:

ολα καλα αλλα το πακετο με 5 ευρω και τους κρυσταλλους, γιατι το πηρες τωρα και οχι στην 29 ημερα;;..

θα αφαιρεσει απο το δωρο των 5 ευρω οτι εχει περισσεψει θα ξεκλειδωσει το smart pocket και θα σου δωσει τζαμπα 10 μερες ακομα

μετα τις 10 μερες ο δωρεαν μηνας με 30 ευρω τα οποια τα σπρωχνεις κατα περιπτωση 🙂

Μεγάλε έχεις γίνει liquid calculator!!

5 ώρες πριν, kmpatra said:

Πιο σύντομα. Φαντάζομαι έχεις εισερχόμενες, δηλαδή έχεις ενεργοποιήσει τη σύνδεση με κλήση στο 1252 κλπ?

Τα έχω κάνει όλα. 10 ώρες μετά ακόμα τίποτα.

1 ώρα πριν, Dj kourampies said:

Τα έχω κάνει όλα. 10 ώρες μετά ακόμα τίποτα.

Μπες στο chat και πες τους οτι χρειαζεσαι να κανεις τηλ αλλα δε μπορεις. Εμενα ετσι σε δυο αριθμους μου εβαλαν αμεσως 200 λεπτα και 1 gb 

5 ώρες πριν, HEO said:

Έτσι το έκανα σε άλλη περίπτωση.

Εν προκειμένω, 1) θα δώσω το τηλέφωνο μ'αυτή τη sim σε φιλαράκι να τον εξυπηρετήσω για 10 μέρες κ δεν ήθελα να έχει άγχος για την ανάλωση λεπτών ομιλίας (δεν έχω απεριόριστη ομιλία liquid ακόμα) 2) η σύνδεση δεν πάει για ..."καριέρα"! Θα μπει μετά σε mifi για 7-8 μήνες, οπότε θα χρειάζομαι μόνο τα data. 3) ήθελα και να κάνω cash out το smart pocket κουπόνι άμεσα, διότι πεινούσα σα λύκος! 😉

Εκανα το νουμερο της μανας μου liquid πριν μια βδομαδα. Μπηκα σημερα να δω το υπολοιπο της και ηταν το ποσο που ειχε μεσα στην καρτα. Δεν θα πρεπε να μπει η πρωτη ανανεωση σαν δωρο η το εχουν καταργησει αυτο?

Ο πρώτος δωρεάν μήνας μπαίνει την ημερομηνία που ορίζεις την αυτόματη ανανέωση

Με ήρθε προσφορα να βάλω κάρτα στο 2ο νουμερο που μου έστειλαν με την φορητότητα και θα έχω 3 μηνες απεριόριστο ίντερνετ (του θανατά, προσθετω εγώ) ... 

11 minutes ago, VIPdriver said:

Με ήρθε προσφορα να βάλω κάρτα στο 2ο νουμερο που μου έστειλαν με την φορητότητα και θα έχω 3 μηνες απεριόριστο ίντερνετ (του θανατά, προσθετω εγώ) ... 

Vodafone 2024 μχ:

20240305_135507.thumb.jpg.e2d6a798792e86c735326146a466640e.jpg

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

στο νούμερο που έκανες φορητότητα σου ήρθε; η έβαλες την 2η κάρτα στο τηλέφωνο και ήρθε μύνημα;

4 minutes ago, potapios said:

στο νούμερο που έκανες φορητότητα σου ήρθε; η έβαλες την 2η κάρτα στο τηλέφωνο και ήρθε μύνημα;

Ήρθε σμσ στο νουμερο που έκανα φορητότητα (1ο νουμερο) και έλεγε ότι εάν βάλω κάρτα στο 2ο νουμερο (καινουριο αριθμό που δίνει δώρο η βόνταφον) το 2ο νουμερο θα έχει δώρο 3 μήνες απεριόριστο ίντερνετ. 

Δεν έχω βάλει καθόλου χρήματα στο 2ο νουμερο. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Ήρθε σμσ στο νουμερο που έκανα φορητότητα (1ο νουμερο) και έλεγε ότι εάν βάλω κάρτα στο 2ο νουμερο (καινουριο αριθμό που δίνει δώρο η βόνταφον) το 2ο νουμερο θα έχει δώρο 3 μήνες απεριόριστο ίντερνετ. 

να σαι καλά vip , η φορητότητα που έκανες αφορά τα απεριόριστα data και ομιλία με 13 ευρω .με το πρόγραμμα 11.5 από όλα ;

8 minutes ago, VIPdriver said:

Είπανε να σε καλοπιάσουν μιας και δεν δώσανε στο φίλο σου τα unlimited που κέρδισε δύο φορές.

6 minutes ago, potapios said:

να σαι καλά vip , η φορητότητα που έκανες αφορά τα απεριόριστα data και ομιλία με 13 ευρω .με το πρόγραμμα 11.5 από όλα ;

Οχι, τη Χριστουγεννιάτικη προσφορα. 

Καλησπέρα.

Εμείς που βάζουμε κάρτα κάθε 2 μήνες μετακινώντας τη μπάρα, μπορούμε με κάποιον τρόπο να παίρνουμε και τα οφέλη του SHAKE IT?

Edited by maller

3 minutes ago, maller said:

Καλησπέρα.

Εμείς που βάζουμε κάρτα κάθε 2 μήνες μετακινώντας τη μπάρα, μπορούμε με κάποιον τρόπο να παίρνουμε και τα οφέλη του smart pocket?

Τον μήνα που βάζεις κάρτα δεν σου δίνει τη δυνατότητα για smart pocket;

πριν λιγο με πηρε καποια κοπελα τηλεφωνο για την παραδοση του δωρου απο την φορητοτητα

μου ειπε οτι ειναι ακουστικα, ειχα την εντυπωση οτι εδιναν παλι το ηχειο

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

6 minutes ago, VIPdriver said:

Τον μήνα που βάζεις κάρτα δεν σου δίνει τη δυνατότητα για smart pocket;

Χίλια συγγνώμη, εννοούσα shake it..

1 hour ago, maller said:

Καλησπέρα.

Εμείς που βάζουμε κάρτα κάθε 2 μήνες μετακινώντας τη μπάρα, μπορούμε με κάποιον τρόπο να παίρνουμε και τα οφέλη του SHAKE IT?

Εννοείται! Το μήνα που πρόκειται να βάλεις χρήματα θα βγεις από το liquid, θα κάνεις ανανέωση, θα πάρεις το shake που θέλεις και θα ξαναμπείς στο liquid.

Τον επόμενο μήνα που απλώς μετακινείς την μπάρα, δεν έχει shake. (έχει Big Bang😉)

Edited by Steleon