bilis123456 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 1 minute ago, GREGORYMO said: 7 giga για 7 ημέρες Το έκανα σήμερα αλλά δεν μου έστειλαν κάτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 13 minutes ago, bilis123456 said: Το έκανα σήμερα αλλά δεν μου έστειλαν κάτι Αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 20 minutes ago, bilis123456 said: Το έκανα σήμερα αλλά δεν μου έστειλαν κάτι Μιλάμε για το ερωτηματολόγιο που δημοσιεύσε ο φίλος, έτσι ? Έγραφε 27-11 και μου έκανε εντύπωση που μπήκαν από το πρωί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Που βλέπουμε τους νικητές του διαγωνισμού καλοκαιριστές; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 1 hour ago, staurosmar said: Που βλέπουμε τους νικητές του διαγωνισμού καλοκαιριστές; Το ανακοίνωσαν στο live δεν ξέρω άμα έκανε κάνεις archive εγώ παντός δεν έκανα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 η επιτομή της παρακμής το live του CU, θύμισε τόσο πολύ τον Τηλεκύβο που βλέπαμε παλιά τα ξημερώματα που νόμιζα ότι αυτοί που τους έπαιρναν τηλ θα ήταν πίσω από τις κάμερες. Σε 4 CU δεν έχω λάβει μήνυμα αν κέρδισα κάτι εκτός από τα 7gb για 7 μέρες που τα πήρα κανονικά ως "Προσφορά μόνο για σένα" σε όλους τους αριθμούς που δήλωσα στη φόρμα 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 συνδεθηκα σημερα στο vodafone cu.gr και μου ζηταει εξτρα ταυτοποιηση , μου ζητησε να επιλεξω sms στο κινητο που συνδεεται στο my account ή κωδικο στο email . Επελεξα το email διοτι το κινητο ητανε της μαμας μου μετα μου ζητησε να βαλω ενα κινητο τηλεφωνο για να μου ερθει sms εβαλα το δικο μου κινητο . Τωρα καθε φορα που κανω log στο my account του vodafonecu.gr με ρωταει που θα στειλει το otp στο κινητο το δικο μου που ορισα ή στο email και ειναι με αστερακι καποια ψηφια για λογους ασφαλειας . Μπραβο στην vodafone για την προσθετη ασφαλεια που εβαλε λογω gdpr και προστιμων προσωπικων δεδομενων την αναγκασαν να βαλει . Αν δούλευε και σωστά θα ήταν καλά. Ζητά και email και κινητό,,εγώ ζητάω να μου στείλει τον κωδικό στο κόσμοτε κινητό για την ταυτοποίηση,είμαι Αγγλία,και δεν έρχεται ποτέ. Από το τσατ δεν ξέρουν τι φταίει,το ρίχνουν ότι φταίει ότι είμαι εκτός Ελλάδος. Τουλάχιστον αν περάσω τον κωδικό από το email και μετά πατήσω το Χ πάνω δεξιά με βάζει στο λογαριασμό και κάνω δουλειά μου .Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Καλησπέρα στην παρέα, υπάρχει τρόπος να δω πότε μετακύλησε το φοιτητικό μου νούμερο CU σε CU special; 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Και τι παροχες εχει το CU special ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 1 hour ago, alexpef said: Και τι παροχες εχει το CU special ; https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/apokleistikes-prosfores-mono-gia-esena/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Izar Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Βρήκα αυτό τώρα που έψαχνα εισιτήρια. Δεν είναι κακό. Δίνουν 2 διπλά εισιτήρια από Sky express σε κλήρωση συν την προσφορά του Black Friday αν παραγγείλεις καινούριο αριθμό από το site της Vodafone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 39 minutes ago, Izar said: Βρήκα αυτό τώρα που έψαχνα εισιτήρια. Δεν είναι κακό. Δίνουν 2 διπλά εισιτήρια από Sky express σε κλήρωση συν την προσφορά του Black Friday αν παραγγείλεις καινούριο αριθμό από το site της Vodafone Συμμετοχη στην κληρωση για εισιτήρια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 (edited) Τι;;; από ποτέ υσχει αυτή η πολιτικη; δηλαδή να μην παρτίνουν την φραγή χρησιμοπιοντας cashback; Edited November 28, 2023 by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 12 minutes ago, eridion25 said: Τι;;; από ποτέ υσχει αυτή η πολιτικη; δηλαδή να μην παρτίδων την φραγή χρησιμοπιοντας cashback; Αυτό είναι ανεπίσημο κόλπο οπότε είτε δεν το ξέρουν είτε δεν το αναγνωρίζουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 (edited) 13 minutes ago, eridion25 said: Τι;;; από ποτέ υσχει αυτή η πολιτικη; δηλαδή να μην παρτίδων την φραγή χρησιμοπιοντας cashback; Ψέματα σου είπε μάλλον.. 5 ώρες πριν, Izar said: Βρήκα αυτό τώρα που έψαχνα εισιτήρια. Δεν είναι κακό. Δίνουν 2 διπλά εισιτήρια από Sky express σε κλήρωση συν την προσφορά του Black Friday αν παραγγείλεις καινούριο αριθμό από το site της Vodafone Δεν είναι κακό αν κερδίσεις την κλήρωση 😃 Edited November 28, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 59 minutes ago, eridion25 said: Τι;;; από ποτέ υσχει αυτή η πολιτικη; δηλαδή να μην παρτίδων την φραγή χρησιμοπιοντας cashback; Με cash back γίνεται κανονικά ανανέωση. Αγόρασε μία σάλτσα (που να είναι στη λίστα) και παρε Κασμπακ γυρω στα 0,25€ και βάλτα και θα δεις ότι γίνεται ανανέωση. Εννοείται ότι στην εξυπ.πελατων θα σου πουν ότι πρεπει να βάλεις κανονική ανανέωση. Κάτι που ήδη ξέρετε, δεν χρειάζεται να το λέτε στην εξυπ.πελατων... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Τι απατη οι κρυσταλλοι του cu bing bang. Με τις προσφορες εχω μαζεψει 70000. Πανω να βαλω οποιοδηποτε πακετο και μου λεει οτι δεν γινεται βαση των αριθμο ανανεωσεων που εχω πραγματοποιησει. Εχω Liquid και εβαλα 13 ευρω προσφατα και εκτοτε δεν εχω βαλει πακετο. Αντε να εχω βαλει 1-2 πακετα το τελευταιο 3μηνο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 36 minutes ago, GMF80 said: Τι απατη οι κρυσταλλοι του cu bing bang. Με τις προσφορες εχω μαζεψει 70000. Πανω να βαλω οποιοδηποτε πακετο και μου λεει οτι δεν γινεται βαση των αριθμο ανανεωσεων που εχω πραγματοποιησει. Εχω Liquid και εβαλα 13 ευρω προσφατα και εκτοτε δεν εχω βαλει πακετο. Αντε να εχω βαλει 1-2 πακετα το τελευταιο 3μηνο.... Μαλλον προσπάθησες να παρεις πακετο μονο με κρυστάλλους. Σε πακετα που θελουν κ να δώσεις και χρημα, δεν εχουν θεμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Ναι, δοκιμασα 2 που ηταν χωρις χρημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμαΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CU ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ! ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 29/11 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup Έκαναν ανανέωση Cashback 0.70 € Δεν πήρα άπειρα data αλλά 999999 ΜΒ :)Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) 7 minutes ago, HEO said: Μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CU ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ! ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 29/11 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup Έκαναν ανανέωση Cashback 0.70 € Δεν πήρα άπειρα data αλλά 999999 ΜΒ 🙂 Sent from my Redmi Note 11 using Tapatalk Ακριβώς το ίδιο και σε μένα! Με 0.40 ευρώ cashback. Αααα δεν παίζω! Σε μένα μπήκαν 976 GB 🤭 Edited November 29, 2023 by staurosmar 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Και σε σένα είναι 999999 ΜΒ αλλά στο συνοπτικό μενού τα έχει σαν GB :)Αμα δεις το αναλυτικό μενού είναι σε ΜΒSent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Ξέρετε κανέναν που να πηρε απο το διαγωνισμό απεριόριστα για 1 χρόνο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 5 minutes ago, VIPdriver said: Ξέρετε κανέναν που να πηρε απο το διαγωνισμό απεριόριστα για 1 χρόνο; Αλήθεια κάποιο λινκ με τα ονόματα των νικητών; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 4 minutes ago, staurosmar said: Αλήθεια κάποιο λινκ με τα ονόματα των νικητών; Γκούγκλαρε "cu διαγωνισμοί", εάν ανεβάσουν ονόματα εκεί θα είναι. Για τους χιλιους των απεριόριστων σιγά μην ανεβάσουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts