Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 ώρες πριν, blizard said:

ΤΕΛΕΙΑ είναι αν διάβαζες λίγο το φορουμ . για αυτο ειμαστε εδω.

Μην ξεχνάς ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ LIQUID  και ο κόσμος το μαθαίνει .... μέχρι πέρσι τέτοια εποχή έπρεπε να δώσεις κάπου 8-9 ευρω για τα απεριόριστα data αλλά και ακομα 6-9 για ομιλία (δεν θυμάμαι)   οπότε έβγαινε καπου 16-20 τελική,

Φέτος δίνουμε 15 ευρω , μας μένουν 2ευρω  και έχουμε όλα απεριόριστα  ...  

Επίσης ολοι αγοράσαμε την κάρτα με τα 10 ευρω δώρο που ρίχνουν την τιμη στα 1.65 ευρω μόνο ολα απεριόριστα - απαιτεί βέβαια να μπορέσεις να χαλάσεις το υπόλοιπό σου αξιοπρεπώς ... δλδ να βρείς σουβλάκια και προιόντα σουπερμαρκετ που έπαιρνες τα ιδια ή σε κοντινή τιμή και όχι σαν την δημητρούλα που παίρνει το σουβλάκι 2.5 ευρω αλλά στο e-food δεν μπορεί να βρει κατω απο 7 ευρω (αν και πάλι την συμφέρει αλλα΄δεν το καταλαβαινει)

Και ο διαγωνισμός με τα πολλά δώρα και τους πολλούς κρυσταλους (εγω μαζεψα 100κ) κάνει πανευκολο να συνεχίσεις με τα 200gb που βγαίνουν τζαμπα τουλάχιστον για όσους δεν ειχαν ασχοληθεί , οπότε μια χαρά θα την βγάλουμε φέτος με κόστος κάτω απο 2 ευρω συν τις σωστές αγορές που δεν θα μας κοστίσουν πολύ

ΥΓ

Απλά θέλει λίγο ενημέρωση  και να μην σε παρασύρουν ....πάντα οι εταιρίες κοιτάνε να αυξήσουν το κέρδος τους απο άτομα που δεν τους νοιάζει αλλά θα δώσουν φτηνά σε όποιον το ψάξει. Δεν θα πέσουν και στο επίπεδο μερικών εδώ (ανωνυμία και ανοχή) αλλά δεν θα σε πάρουν και ποτέ τηλ να σου πουν λήγει το συμβόλαιο σου των 12 ευρω και το πάμε 14 αλλά μπορείς να παρεις ενα αλλο ή το iquid με 3 

πως ειναι ολα απεριοριστα; και τι εννοεις οτι αλλοι αγορασανε την καρτα των 10 ευρω και ριχνουνε την τιμη στα 1,65 ευρω;  ητανε προσφορα για αγορα νεου νουμερου; . online ; . ή ειναι η προσφορα της ευρωπαικης καρτας νεων ; . 
κατι αλλο στο απλο cu ή απλο νουμερο vodafone που εχεις προσβαση στο my vodafone app μπορουσες να δηλωσεις προβλημα καλυψης και να παρεις απεριοριστη ομιλια και απεριοριστο ιντερνετ για 24 ωρες τωρα σαν συνδρομητης cu liquid εχει βρει καποιος καποιον τροπο να τα παρουμε; 

tireCAPTCHA

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

• Απαντήσεις 50,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1696

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1958

2 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said:

πως ειναι ολα απεριοριστα; και τι εννοεις οτι αλλοι αγορασανε την καρτα των 10 ευρω και ριχνουνε την τιμη στα 1,65 ευρω;  ητανε προσφορα για αγορα νεου νουμερου; . online ; . ή ειναι η προσφορα της ευρωπαικης καρτας νεων ; . 

Πριν λίγο καιρό έτρεχε μία προσφορά του φόρουμ σε συνεργασία με τη Vodafone. Με κάθε ανανέωση των 13€ και άνω, σου έδινε άλλα 10€ για έναν μήνα, συνολικά για  χρόνο. Ουσιαστικά είναι η κάρτα νέων. Με το liquid, με την ανανέωση των 15€, σου δίνει απεριόριστη ομιλία, με τα 10€ από την προσφορά, έπαιρνες και τα 200gb από το bing bang  και ήσουν κομπλέ

Edited by sou_d

Ηταν με μεγάλο banner η προσφορά μέχρι τις 15 Νοεβρίου   ... εφτιαξα και ένα τοπικ "προσφορές vodafon" (εστω και τελευταία μέρα γιατι είμουν ban:) που έγραψα τι ακριβώς ειναι, οποιος θέλει ας το κανει να του στέλνει notification , να γράφουμε εκει τις προσφορές με κάποιες πληροφορίες για να μην τις χάνουμε

Με την ευκαιρία ξέρει κανενας αν στο πακέτο CU MONO SCROLL MONTH που γίνεται απεριοριστο μια φορά το χρόνο με 10.90 , είναι ημερολογιακός ο χρόνος ή πρέπει να περάσουν 12 μηνες απο την στιγμή που το βάλεις ? Θελω να παρω απεριόριστα και μετά από την τωρινή προσφορά του 11.5 (το είπα 1.65 ευρω αφαιρώντας τα 10 του δωρου και βαζοντας φορο τηλεφωνιας) και αν τυχων δεν σε αφήνει να αγοράσεις και δεύτερη φορά το πακετο του 11.5 μέχρι τις 5 ιανουαρίου θα το κάνω με το scroll  

1 hour ago, JOHNMEGARYTHMOS said:
στο απλο cu ή απλο νουμερο vodafone που εχεις προσβαση στο my vodafone app μπορουσες να δηλωσεις προβλημα καλυψης και να παρεις απεριοριστη ομιλια και απεριοριστο ιντερνετ για 24 ωρες τωρα σαν συνδρομητης cu liquid εχει βρει καποιος καποιον τροπο να τα παρουμε; 

Δεν το βρίσκω καν αυτο που λες "πας στο μενου μετα υπηρεσιες και εργαλεια και μετα εγγυηση δικτυου." ουτε απο cu  απλό λογικά γιατι δεν έχω σταθερό vodafone , δοκίμασε με παλιά εφαρμογή πριν το Νοεμβριο 2022 να δεις , αλλιώς οκ πρέπει να βγείς και ισως δεν γίνεται, κυρίως τώρα ακούω οτι κάποια παιδιά έχουν θεματα. 

8 ώρες πριν, HEO said:

Ρε γατονια κανένα ΑΤΜ καρτών έχει στην Αθήνα;;;

Κοτζαμ πρωτεύουσα και τιποτα, μας έφαγε λάχανο η επαρχία;;; 🙂

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Στα Χανιά έχει 3 καταστήματα και τουλάχιστον τα 2 έχουν .

ΚΑΣ λέγονται. ΟΧΙ ΑΤΜ 

46 minutes ago, GREGORYMO said:

Στα Χανιά έχει 3 καταστήματα και τουλάχιστον τα 2 έχουν .

ΚΑΣ λέγονται. ΟΧΙ ΑΤΜ 

ATM είναι το μηχάνημα και ΚΑΣ τα μετρητά. 😉

2 minutes ago, kalitexnis_g said:

ATM είναι το μηχάνημα και ΚΑΣ τα μετρητά. 😉

Εγώ ξέρω ότι πάω στο κατάστημα Αποκορώνου και ανανεώνω με 8€.

Τα υπόλοιπα περιττεύουν 

3 minutes ago, GREGORYMO said:

Εγώ ξέρω ότι πάω στο κατάστημα Αποκορώνου και ανανεώνω με 8€.

Τα υπόλοιπα περιττεύουν 

Αφού και χωρίς ΚΑΣ όπως το λες η δουλειά γίνεται, τι συζητάμε;

1 minute ago, kalitexnis_g said:

Αφού και χωρίς ΚΑΣ όπως το λες η δουλειά γίνεται, τι συζητάμε;

Δεν γνωρίζω τι είναι το ΑΤΜ που λες.

Είναι κάτι άλλο από το ΚΑΣ?

36 minutes ago, GREGORYMO said:

Δεν γνωρίζω τι είναι το ΑΤΜ που λες.

Είναι κάτι άλλο από το ΚΑΣ?

Λογικά το ίδιο εννοείτε αλλά με διαφορετικό ακρωνύμιο για τον καθένα σας. Η Vodafone το ονομάζει μηχάνημα πληρωμών με κάρτα (kiosk)

ΑΤΜ και ΚΑΣ σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα 

ΥΓ: 7η ημέρα και δεν ήρθε ακόμη το cashback... 

Πρεπει να καταλαβουν εκει στη βονταφον οτι εαν στα μικρά δεν είναι ικανοί, ποιός θα τους εμπιστευτεί στα μεγάλα;

Αποφάσισα τελικά να μη κανω φορητότητα το βάτραχο μου. Απαραίτητη η σταθερότητα και ας πληρώσω και κάτι παραπάνω. 

Edited by VIPdriver

1 hour ago, VIPdriver said:

ΑΤΜ και ΚΑΣ σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα 

ΥΓ: 7η ημέρα και δεν ήρθε ακόμη το cashback... 

Πρεπει να καταλαβουν εκει στη βονταφον οτι εαν στα μικρά δεν είναι ικανοί, ποιός θα τους εμπιστευτεί στα μεγάλα;

Αποφάσισα τελικά να μη κανω φορητότητα το βάτραχο μου. Απαραίτητη η σταθερότητα και ας πληρώσω και κάτι παραπάνω. 

Εμένα μου μπήκε σε λιγότερο από 24 ώρες 

Λοιπόν γατονια απαντώ μόνο μου στο ερώτημα μου

Στο κατάστημα στην Πανεπιστημίου (στο ύψος της Εμμανουήλ Μπενάκη) ανεβαίνοντας από Ομόνοια στα αριστερά που είναι

Έχει μηχάνημα για αυτόματη ανανέωση 8€ με πιστωτική κάρτα, έκανα τις κινήσεις και δουλεύει μια χαρά

Τον νου σας :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 minutes ago, HEO said:

Στο κατάστημα στην Πανεπιστημίου (στο ύψος της Εμμανουήλ Μπενάκη) ανεβαίνοντας από Ομόνοια στα αριστερά που είναι

Έχει μηχάνημα για αυτόματη ανανέωση 8€ με πιστωτική κάρτα, έκανα τις κινήσεις και δουλεύει μια χαρά

Τον νου σας 🙂

Δηλαδη στη βονταφον για να βάλεις 8 ευρω θα πρεπει να εχεις καρτα; Σε καταστημα δεν δέχονται μετρητα στο ταμειο;

Δηλαδη στη βονταφον για να βάλεις 8 ευρω θα πρεπει να εχεις καρτα; Σε καταστημα δεν δέχονται μετρητα στο ταμειο;
Υποθέτω στο ταμείο δέχεται μετρητά, στο μηχάνημα δεν πρόσεξα αν δέχεται μετρητά

Θα το ξανακοιταξω την άλλη εβδομάδα και θα ενημερώσω

22 minutes ago, HEO said:

Τον νου σας :)

Υπάρχει κανένας χάρτης για αυτά τα αυτόματα μηχανήματα? Πώς θα τα αναγνωρίσουμε?

Υπάρχει κανένας χάρτης για αυτά τα αυτόματα μηχανήματα? Πώς θα τα αναγνωρίσουμε?
Κοίταξα στο φτερό για χάρτη δεν βρήκα κάτι στην σελίδα τους

Σε τοπικά (μικρά) μαγαζιά που πήγα δεν είχαν μηχάνημα

Και στην Πανεπιστημίου το μηχάνημα είναι κάπως κρυμμένο και δύσκολα το πιάνει το μάτι :(

Και ποιος ο λόγος βρε παιδιά να κόψουν την ανανέωση 8€ από το τηλέφωνο;

Για να παιδεύουν τον κόσμο;

1 minute ago, hercoulis said:

Και ποιος ο λόγος βρε παιδιά να κόψουν την ανανέωση 8€ από το τηλέφωνο;

Για να παιδεύουν τον κόσμο;

Για να πας σε κατάστημα και να σε πιάσουν 'πελάτη'

Τα 8 ευρω δεν δίνουν ομως καθόλου shake και data   ουτε καν παρε χεις αν δεν κάνω λάθος ...  συμφέρουν για μικρές καταναλώσεις μονο με liquid να δινεις 4 ευρω το μηνα να χαλας το 1 και να κανεις τα 7 ευρω σουβλάκια ετσι  ?  

Μηχανήματα  ανανεωσης λέτε εχουν εξωτερικά όταν κλείσουν   ? γιατι εσωτερικά έχουν και σε μικρά , πχ στο δικό μου στην πανορμου

Μα οι μεγάλοι άνθρωποι που δεν χειρίζονται την κάρτα πάνε στα καταστήματα. Κάθε μέρα τέτοιας ηλικίας πελατεία βλέπω. Επίσης, θα  ζοριστούν οικονομικά και αυτοί που ανανεώνουν εξ αποστάσεως τους ηλικιωμένους ανθρώπους τους.  
Άλλος είναι ο λόγος… και ακολούθησε κ η πράσινη..

Να περιμένουμε φαντάζομαι  τις ενημερωτικές τεχνολογικές κ σχετικές σελίδες ότι θα κάνουν μια ερώτηση στις εταιρείες για την απρόσμενη αύξηση άνω του 60 %

https://techmaniacs.gr/vodafone-xmas-unlimited-data/

"Συγκεκριμένα, από τις 8/12 έως και τις 3/1 όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone και καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν και να κάνουν δωρεάν χρήση απεριόριστου Mobile Internet για 10 ημέρες, για να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις γιορτές με απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο https://bit.ly/XmasOffer_2023"

δεν ειναι για cu αυτο  "( ....   στην προσφορά του φορουμ αν ήθελες σου έδιναν και δευτερη κάρτα δωρεαν που δεν ηταν cu αλλά vodafone καρτοπρόγραμμα αν δεν κάνω λάθος.  (εκει είχαν μια προσοφορά αν βαλεις λεφτά 3 μηνες δωρεαν απεριόριστα κιόλας) ,οπότε εκει δουλευει οποιος τηνεχει εγω επελεξα να μην παρω.

Οποιος ξέρει διαφορές με το cu ... πχ δεν  έχουν liquid  και νομιζω σμαρτ ποκετ, με ίδια πακέτα (αν και βλέπω ενα combo unlimited me 10.9)  αλλά  διαφορετικες προσφορες.

Edited by blizard

32 minutes ago, blizard said:

Τα 8 ευρω δεν δίνουν ομως καθόλου shake και data   ουτε καν παρε χεις αν δεν κάνω λάθος ...  συμφέρουν για μικρές καταναλώσεις μονο με liquid να δινεις 4 ευρω το μηνα να χαλας το 1 και να κανεις τα 7 ευρω σουβλάκια ετσι  ?  

Μπορεί κάποιος να βάζει 8 ευρώ και να τα τρώει 2 μήνες στο λικουιντ, δεν είναι προυποθεση να αγοράζει σουβλάκια. 

• This topic was locked and unlocked