Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, _NikitaS_ said:

Μιλάς σε παθών. Εγώ παρέλαβα σιμ αλλά επειδή είχα ήδη μια αίτηση στον δημόσιο Φορέα φορητότητας (προσωπικά νόμιζα ότι είχε ακυρωθεί γιατί είχα υπογράψει κιόλας στο κατάστημα της κοσμοτε λίγες ώρες μετά την αίτηση) με πήραν ότι δεν μπορουν να την προχωρήσουν μέχρι να λήξει ο μήνας ώστε να ακυρωθεί η προηγούμενη φορητοτητα του άλλου πάροχου συστημικα. Το θέμα είναι ότι επειδή δεν ήμουν σίγουρος τους λέω ακυρώστε. Οκ μου λένε μα έχετε παραλάβει κτλ κτλ κτλ. Επέμεινα στην ακύρωση. Μου είπα ότι σε 10 μέρες θα έχω τα χρήματα. Έχουν περάσει 12 εργάσιμες μέρες και τπτ. Είμαστε στο τσατ μέρα παρά μέρα! 

🤔 Δηλαδή, πρακτικά δεν μπορώ να μεταφέρω 2 αριθμούς cu σε άλλο πάροχο και καπάκι να κάνω αίτηση φορητότητας για εκμετάλλευση της προσφοράς; 

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

1 hour ago, andreasomageiras said:

🤔 Δηλαδή, πρακτικά δεν μπορώ να μεταφέρω 2 αριθμούς cu σε άλλο πάροχο και καπάκι να κάνω αίτηση φορητότητας για εκμετάλλευση της προσφοράς; 

Μπορείς. Αν την ολοκληρώσεις. Εγώ δε την ολοκλήρωσα και φαίνομαι σε εκκρεμότητα. Αύριο αν πάω σε μια κοσμοτε, δώσω 13 ευρώ να πάω What’s Up, μπορώ την επομένη να γυρίσω. Απλά δε θέλω να δώσω τσάμπα τα 13 ευρώ, ειδικά αφού ο υπάλληλος μου είχε πει ότι πρόλαβα και το ακύρωσα άρα δε θα έχω θέμα. Έτσι έχω μείνει f2g και για καλή μου τύχη έβγαλε flash offer για 15 μέρες για 10gb άρα οκ. 

Εγώ από την στιγμή που έκανα φορητότητα αλλά δεν Ολοκλήρωσα ακόμα θα έχω τηλέφωνο από πράσινους για προσφορά ή τζάμπα περιμένω; 

Nokia 8800 Scirocco

Just now, Tasos19s said:

Εγώ από την στιγμή που έκανα φορητότητα αλλά δεν Ολοκλήρωσα ακόμα θα έχω τηλέφωνο από πράσινους για προσφορά ή τζάμπα περιμένω; 

Ίσως. Εγώ έχω αλλάξει τρεις φορές. Την πρώτη φορά που ήμουν στην πράσινη 15 χρόνια δε με πήραν. Την δεύτερη φορά που ήμουν για 2 μήνες με πήραν και την τρίτη φορά όχι. Άρα είναι αν θα το δουν και αν θα το προλάβουν! Αν θες μπορείς να τους πάρεις εσύ στο τμήμα ειδικών προσφορών της cosmote και να τους ζητήσεις προσφορά για να γυρίσεις 21 0350 7842. Δεν υπόσχομαι ότι θα σου κάνουν! 

Στο μεταξύ στο τελευταίο update της Vodafone tv μπήκε και η λειτουργία του Cast.

Οπότε μάλλον αυξάνονται πολύ οι επιλογές.

4 minutes ago, kalitexnis_g said:

Στο μεταξύ στο τελευταίο update της Vodafone tv μπήκε και η λειτουργία του Cast.

Αυτό είναι πολύ καλό νέο. 

3 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Πολύ καλό από τη στιγμή που δίνει το app μόνο σε android tv. Θα το βάλω σε λειτουργία μάλλον το vodafone tv αν είναι έτσι. Και να φανταστείς σήμερα είδα το faq και έλεγε πως δεν έχει cast.

Edit: δουλεύει μόνο με chromecast. 

Edited by dasnowy

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Δεν λειτουργεί το iMessage 

μίλησα με apple και με Vodafone και ο ένας τα ρίχνει στον άλλον.Τι να κάνω ;

37 minutes ago, Nikos 23 said:

Να το κλείσεις το iMessage και να ξαναπροσπαθήσεις μετά από 24 ώρες. 

1 ώρα πριν, Nikos 23 said:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μηνύματα και απενεργοποιήστε το iMessage.
  2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > FaceTime και απενεργοποιήστε το FaceTime.
  3. Επανεκκινήστε το iPhone σας.
  4. Ενεργοποιήστε πάλι το iMessage και το FaceTime.

5. περιμένετε 24 ώρες. 

1 hour ago, Nikos 23 said:

Εχω κάνει τα παραπάνω αλλά δεν άλλαξε κάτι 

Ρυθμίσεις/ τηλέφωνο εκεί που λέει ο αριθμός μου είναι περασμένο;

11 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Ίσως. Εγώ έχω αλλάξει τρεις φορές. Την πρώτη φορά που ήμουν στην πράσινη 15 χρόνια δε με πήραν. Την δεύτερη φορά που ήμουν για 2 μήνες με πήραν και την τρίτη φορά όχι. Άρα είναι αν θα το δουν και αν θα το προλάβουν! Αν θες μπορείς να τους πάρεις εσύ στο τμήμα ειδικών προσφορών της cosmote και να τους ζητήσεις προσφορά για να γυρίσεις 21 0350 7842. Δεν υπόσχομαι ότι θα σου κάνουν! 

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω από μόνος μου και να πω ότι θέλω προσφορά 

Απο αυτόν τον αριθμό που μου έγραψες με κάλεσαν εχθές το βράδυ αλλά μόλις το σήκωσα, έκλεισε η γραμμή 

Νομιζα είναι από αυτά που τα ενοχλητικά που χτυπάει και κλείνει χωρίς να μιλήσει κανένας 

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Just now, Tasos19s said:

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω από μόνος μου και να πω ότι θέλω προσφορά 

Καλημέρα! Εγω σου λέω ότι όποιος τολμάει νικάει. Εμένα σκέψου με είχαν πάρει την δεύτερη φορά και τους είχα πει ότι ότι και να μου δώσουν εγώ θέλω να φύγω. Το σκέφτηκα και μετά από κάνα 2ωρο τους παίρνω πίσω και τους λέω, θέλω πάλι το φοιτητικό What’s Up που είχα. Μου λένε ότι αυτό δε γίνεται αλλά μπορούμε να σας δώσουμε την προσφορά των καρτοκονητων χωρίς καμία ενέργεια από εσάς 1000 λεπτά προς όλους και 3gb ίντερνετ κάθε μήνα για ένα χρόνο. Τους είπα οκ! Ο λόγος που ξαναέφυγα από την cosmote είναι θέμα συσκευής που έχω και όχι δικτύου. Άρα για μένα τόλμησε το. Δε σε ξέρουν προσωπικά. Στην τελική αν δεχτείς εσύ, μπόνους θα πάρει και ο υπάλληλος (νομιζω). 

1 minute ago, _NikitaS_ said:

Καλημέρα! Εγω σου λέω ότι όποιος τολμάει νικάει. Εμένα σκέψου με είχαν πάρει την δεύτερη φορά και τους είχα πει ότι ότι και να μου δώσουν εγώ θέλω να φύγω. Το σκέφτηκα και μετά από κάνα 2ωρο τους παίρνω πίσω και τους λέω, θέλω πάλι το φοιτητικό What’s Up που είχα. Μου λένε ότι αυτό δε γίνεται αλλά μπορούμε να σας δώσουμε την προσφορά των καρτοκονητων χωρίς καμία ενέργεια από εσάς 1000 λεπτά προς όλους και 3gb ίντερνετ κάθε μήνα για ένα χρόνο. Τους είπα οκ! Ο λόγος που ξαναέφυγα από την cosmote είναι θέμα συσκευής που έχω και όχι δικτύου. Άρα για μένα τόλμησε το. Δε σε ξέρουν προσωπικά. Στην τελική αν δεχτείς εσύ, μπόνους θα πάρει και ο υπάλληλος (νομιζω). 

Ποσό πλήρωνες για αυτό το πακέτο που σου έδωσαν; 
Κατι τέτοιο δίνουν τώρα νομίζω με 21€ στο cosmote Neo 

Nokia 8800 Scirocco

4 minutes ago, Tasos19s said:

Ποσό πλήρωνες για αυτό το πακέτο που σου έδωσαν; 
Κατι τέτοιο δίνουν τώρα νομίζω με 21€ στο cosmote Neo 

Δε θα πλήρωνα κάτι. Απλά κάθε τρεις μήνες θα έπρεπε να βάλω μια κάρτα για να μη μπει φραγή. Τεσπα, πλέον όπως είπα έχω ξαναφύγει 😂 αλλά δεν φταίει καμία κοσμοτε και καμία εταιρία, φταίω εγώ που αγόρασα παραεισαγωγή συσκευή και λειτουργεί σωστά μόνο με vodafone και nova. 

Πάντως μη ντρέπεσαι. Πες τους, έκανα αίτηση για vodafone, αλλά επειδή δεν έχει καλό σήμα υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποια προσφορά να γυρίσω στην cosmote; Μη τους πεις ότι πήγες κάρτα κτλ. Εννοείται θα προσπαθήσουν να σου κάνουν συμβόλαιο. 

Είμαστε όμως off topic. Εδώ μιλάμε γιa vodafone! 

Edited by _NikitaS_

10 ώρες πριν, Nikos 23 said:

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ και επίσης δεν μπορούσα να στείλω sms αλλά δεχόμουν κανονικά. Μίλησα με τεχνικό και έκανε αίτημα σε ένα κοντινό μου κατάστημα για δωρεάν αλλαγή κάρτας σιμ και τα προβλήματα λύθηκαν μόλις έβαλα την καινουρια σιμ 

11 ώρες πριν, dasnowy said:

Πολύ καλό από τη στιγμή που δίνει το app μόνο σε android tv. Θα το βάλω σε λειτουργία μάλλον το vodafone tv αν είναι έτσι. Και να φανταστείς σήμερα είδα το faq και έλεγε πως δεν έχει cast.

Edit: δουλεύει μόνο με chromecast. 

Δλδ σε smart tv δεν κάνει cast; στο μεταξύ Chromecast έχω μόνο, έτσι το ανακάλυψα κι εγώ.

13 minutes ago, kalitexnis_g said:

Δλδ σε smart tv δεν κάνει cast; στο μεταξύ Chromecast έχω μόνο, έτσι το ανακάλυψα κι εγώ.

Όχι δεν κάνει. Σε lg smart tv που δοκίμασα δεν υπάρχει το κουμπί του cast. 

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Ρυθμίσεις/ τηλέφωνο εκεί που λέει ο αριθμός μου είναι περασμένο;

Ναι

26 minutes ago, Jimakos43 said:

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ και επίσης δεν μπορούσα να στείλω sms αλλά δεχόμουν κανονικά. Μίλησα με τεχνικό και έκανε αίτημα σε ένα κοντινό μου κατάστημα για δωρεάν αλλαγή κάρτας σιμ και τα προβλήματα λύθηκαν μόλις έβαλα την καινουρια σιμ 

Έβαλα Σιμ κοσμοτε και παραμένει το πρόβλημα 

1 hour ago, Nikos 23 said:

Ναι

Έβαλα Σιμ κοσμοτε και παραμένει το πρόβλημα

Το αγόρασες μεταχειρισμένο? Μήπως είναι κλειδωμένο ή δηλωμένο κλεμμένο πχ? Δεν γνωρίζω απλά σκέψεις κάνω για το τι μπορεί να φταίει. 

Μήπως δεν έχεις χρήματα στην κάρτα, γιατί πλέον χρεώνονται τα sms προς ενεργοποίηση του iMessage?

4 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Τεσπα, πλέον όπως είπα έχω ξαναφύγει 😂 αλλά δεν φταίει καμία κοσμοτε και καμία εταιρία, φταίω εγώ που αγόρασα παραεισαγωγή συσκευή και λειτουργεί σωστά μόνο με vodafone και nova. 

Τι πρόβλημα παρουσιάζει το κινητό σου επειδή είναι παραεισαγωγή?

1 ώρα πριν, dasnowy said:

Όχι δεν κάνει. Σε lg smart tv που δοκίμασα δεν υπάρχει το κουμπί του cast. 

Κοίτα εμένα.. βρίσκει 6 τηλεοράσεις στο δίκτυο.

Screenshot_2023-11-02-12-02-51-128_com.vodafone.vtv.gr.jpg

4 minutes ago, EllinikoNisi said:

Τι πρόβλημα παρουσιάζει το κινητό σου επειδή είναι παραεισαγωγή?

Είναι το google pixel 7 Pro και στη cosmote με ενεργό volte δε δέχεται κλήσεις από forthnet σταθερά (πλέον nova) και τυγχάνει οι γονείς μου (μεγάλοι σε ηλικία) και η εργασία μου να έχουν forthnet. Βγάζει ότι είμαι κατηλημμενος ενώ δεν είμαι και δεν έρχεται καν ειδοποίηση. Η vodafone δεν το έχει αυτό το θέμα απλά σπίτι μου κάνει κουλά από θέμα κάλυψης και αναγκαστικά έχω wifi calling. Η nova παίζει περίφημα αλλά πες το κόλλημα, δε μου αρέσει. Τη θεωρώ λίγο φτώχεια σαν καρτοκινητο. 

1 ώρα πριν, kalitexnis_g said:

Κοίτα εμένα.. βρίσκει 6 τηλεοράσεις στο δίκτυο.

Screenshot_2023-11-02-12-02-51-128_com.vodafone.vtv.gr.jpg

Το chromecast σου ποιο είναι; Αν έχεις και android tv, έχουν ενσωματωμένο chromecast. 

49 minutes ago, dasnowy said:

Το chromecast σου ποιο είναι; Αν έχεις και android tv, έχουν ενσωματωμένο chromecast. 

Το Chromecast είναι στο σπίτι. Αυτό είναι σε άλλο δίκτυο. Δλδ τις smart TV μόνο δεν υποστηρίζει; Θα βρω κάποια στιγμή και smart tv να δοκιμάσω.

• This topic was locked and unlocked