Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, kmpatra said:

Τώρα είδα ότι είχες κι άλλα που ληγουν νωρίτερα. Δοκίμασε αύριο με άλλον υπάλληλο.

Σου είπε μάλιστα ότι είναι system bug, αλλά δεν επέμεινες.

Πως να επεμενα αφού ποσα data έχεις καταναλώσει ανανεώνονται ανά 20 λεπτά όταν έιμουνα στο chat έλεγε 499MB 5 λεπτά αφού έκλεισε το chat ανανεώθηκαν και πήγε στο 413MB

Edited by eridion25

23 minutes ago, simfun said:

Υπάρχει κάποιος σύνδεσμος για το insta post;

Εδώ https://www.instagram.com/reel/Cyx_LjSMQrA/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Και εδώ https://instagram.com/stories/vodafonecu/3220640182079717889?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

Να ρωτήσω κάτι άλλο ρε παλικάρια τώρα που ξανάρθω προς vodafone μεριά και τα έχω ξεχάσει. Όταν ενεργοποιηθω εκτός ότι θα μιλήσω με chat για να μπω μητρώο 11, να είναι απόρρητο το νούμερο και να μπλοκαρουν τα 5ψηφια με χρέωση,

1. τι στέλνω για να μη με χρεώσει αν λήξουν τα mb; 

2. Πώς απενεργοποιω τηλεφωνητή και να βάλω αναμονή 

3. Το wificalling ενεργοποιήται μέσω εφαρμογής ή στέλνω μήνυμα; 

4. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω; 

Ευχαριστώ! 

Edited by _NikitaS_

Εγω πηρα τα ευχαριστιρια μου αναμενουμε λοιπον την πιστωση αν ειναι legit. 

Δεν αμφισβητω κανεναν εδω μεσα απλα λεω ξερω γω βοντα ειναι αυτη.. 😂

8 minutes ago, CamuCamu said:

Εγω πηρα τα ευχαριστιρια μου αναμενουμε λοιπον την πιστωση αν ειναι legit. 

Δεν αμφισβητω κανεναν εδω μεσα απλα λεω ξερω γω βοντα ειναι αυτη.. 😂

Πάντως το ότι το δίνει το cu είναι επιβεβαιωμενο (το έχει στα stories του cu στο Instagram). 

IMG_20231024_222622.thumb.jpg.c57e815546d815b628535277da3f76b4.jpg

IMG_20231024_223614.thumb.jpg.9d6d7bc39bf842f60067f6466a61df6a.jpg

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Αυτό το δώρο 30.000 κρυστάλλους είναι διότι ηπηρχε το bug του daily bonus τώρα το διορθώσανε μπορείς τώρα να πάρεις 400 κρυσταλους κάθε μέρα και όχι κάθε δύο μέρες 

Επίσης έφτασα cu legend

Και εμένα μου τους έβαλαν τους κρυστάλλους. 

Προσπάθησα να πάρω το δωρεάν vodafone tv και το μήνυμα της alpha bank λέει πως θα με χρεώσει 6,90. Ωραίο το δώρο της vodafone. Δεν είχα ποτέ ξανά vodafone tv. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Τον κωδικό τον πήρα για τη Vodafone tv αλλά έχασα το link ενεργοποίησης. Μπορεί κάποιος να το ποστάρει;

Edit Άκυρο όλα καλά 

Edited by kalitexnis_g

Αν παραλαβεί κάποιος από τη νέα προσφορά, ας μας ενημερώσει αν τα 10€ είναι κανονικά (δλδ τα εξαργυρώνεις και σε smart pocket) ή αν είναι σαν αυτά της Ευρωπαϊκής Κάρτας, ευχαριστώ. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

57 minutes ago, ParafronGR said:

Αν παραλαβεί κάποιος από τη νέα προσφορά, ας μας ενημερώσει αν τα 10€ είναι κανονικά (δλδ τα εξαργυρώνεις και σε smart pocket) ή αν είναι σαν αυτά της Ευρωπαϊκής Κάρτας, ευχαριστώ. 

Της κάρτας νέων θα είναι. 

Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά θέλει για φορητότητα από cosmote?

17 minutes ago, leo06 said:

Ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά θέλει για φορητότητα από cosmote?

απλά βάζεις τα στοιχεία σου, πληρώνεις και μόλις ολοκληρωσεις όλα τα βήματα, θα σου έρθει email να ανεβάσεις την ταυτότητά σου μπρος - πίσω φώτο στη VF ώστε να 'σαι ενεργοποιημένος όταν σου έρθει η SIM.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

1 ώρα πριν, kalitexnis_g said:

Τον κωδικό τον πήρα για τη Vodafone tv αλλά έχασα το link ενεργοποίησης. Μπορεί κάποιος να το ποστάρει;

Edit Άκυρο όλα καλά 

Ενεργοποιησες το vodafone tv δωρεάν; 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

4 ώρες πριν, dasnowy said:

Ενεργοποιησες το vodafone tv δωρεάν; 

Ναι.. γράφει ότι θα σε χρεώσει 6,90 αλλά ουσιαστικά τα δίνει αμέσως πίσω. Αυτό γίνεται για να δηλωθεί η χρεωστική κάρτα. Σε 7 μήνες θα χρεώσει αν θέλεις και το συνεχίσεις.

On 23/10/2023 at 11:23 ΠΜ, kmpatra said:

Φορητότητα σε άλλη καρτοκινητή και μετά επιστροφή στο cu.

Έκανα χθες στη Nova (Free2go) αίτηση φορητότητας και μου έδωσαν κάρτα σιμ με 5 ευρώ! Μου είπαν πως σήμερα το μεσημέρι θα γίνει αλλαγή μετά από κάποιο τηλέφωνο δικό τους. Να θυμίσω σε όσους δεν θυμούνται την περίπτωσή μου, έχω καρτοσυμβόλαιο με την Βόντα που λήγει αύριο και απλά θέλω να πάω CU στην προσφορά που τρέχει τώρα στα Λαγωνικά! Απλά έπρεπε να είμαι σε άλλο πάροχο ή νέος αριθμός, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο φίλος Kmpatra!
Μου ήρθε χθες και sms  από Voda ότι έλαβαν την αίτηση ότι θέλω να φύγω και θα με πάρουν τηλέφωνο, μάλλον για να μου προτείνουν κάτι δυνατό για να με κρατήσουν στο συμβόλαιο!
Βέβαια εγώ θέλω να ξεφορτωθώ συμβόλαια και να έρθω CU, ειδικά στην σούπερ προσφορά που τρέχει τώρα γι αυτούς που είναι σε άλλο πάροχο και έρθουν εδώ! Το ερώτημα είναι θα πρέπει να κάνω μια ανανέωση στη νόβα (νομίζω 8 ευρώ είναι το φτηνότερο πρόγραμμα) και μετά στο καπάκι να μπω στην σελίδα της CU να συμπληρώσω τα στοιχεία μου??  Θα μείνω χωρίς κινητό αν δεν κάνω ανανέωση φαντάζομαι.

Κανονικά ναι,μηπως εχεις τουλάχιστον καβατζα καποιο voip για εξερχομενες?. Γιατι για data με το f2g καπως το βολευεις. Απο τη στιγμή που ενεργοποιηθεί το συστημα και κάνεις το acoount και το βαλεις στην εφαρμογή,θα έχεις 5 γιγα για 7 ημερες (λογω του app) και δυνατότητα ανανεωσης με 1€. Υπάρχει κάποιο ελαχιστο ποσο νομιζω 0,04 μεσα στην αρχη.

Εισερχόμενες θα έχεις.

Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ για ΌΛΗ την βοήθεια και τους υπόλοιπους! Τελικά μόλις με πήραν από Βόντα και μου πρόσφεραν κάτι που δεν μπορούσα να πω όχι! Με 15 ευρώ το μήνα απεριόριστα σταθερά και απεριόριστα data για 2 χρόνια συμβόλαιο και οι 4 πρώτοι μήνες δωρεάν! Δηλαδή θα μου βγει ο μήνας για τα επόμενα δυο χρόνια στα 13 ευρώ περίπου. Τα data και οι κλήσεις ισχύουν και στο εξωτερικό. Θα δω εννοείται λεπτομέρειες στο συμβόλαιο πριν το αποδεχτώ.
Με την κάρτα μου είπαν να βάλω σήμερα της Νόβα και στο καπάκι να πάω να παραλάβω δωρεάν μια άλλη σιμ της Βόντα και θα λειτουργήσει αμέσως η .... επιστροφή!

μια χαρα. Και μολις σκεφτόμουν οτι μπορει να παιξει αντιπροσφορα στα απεριοριστα με τετοια τιμη για να σε κρατησουν και ειδα το μηνυμα. 😛 Σε τρεχουν λιγο τωρα βεβαια με τις σιμ, ευχομαι να πανε ολα καλα με τις αλλαγες,οπως στα ειπαν.

Edited by kmpatra

1 hour ago, hasiotis_john said:

Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ για ΌΛΗ την βοήθεια και τους υπόλοιπους! Τελικά μόλις με πήραν από Βόντα και μου πρόσφεραν κάτι που δεν μπορούσα να πω όχι! Με 15 ευρώ το μήνα απεριόριστα σταθερά και απεριόριστα data για 2 χρόνια συμβόλαιο και οι 4 πρώτοι μήνες δωρεάν! Δηλαδή θα μου βγει ο μήνας για τα επόμενα δυο χρόνια στα 13 ευρώ περίπου. Τα data και οι κλήσεις ισχύουν και στο εξωτερικό. Θα δω εννοείται λεπτομέρειες στο συμβόλαιο πριν το αποδεχτώ.
Με την κάρτα μου είπαν να βάλω σήμερα της Νόβα και στο καπάκι να πάω να παραλάβω δωρεάν μια άλλη σιμ της Βόντα και θα λειτουργήσει αμέσως η .... επιστροφή!

Μονο σταθερα; Κινητά;

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Μπήκαν και οι τζάμπα 30.000 κρύσταλλοι :)

Κάποτε έβαζαν και κάτι πραγματα να αγοράσεις με κρυστάλλους + χρήμα, τώρα βλέπω νεκρά για αρκετό καιρό

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μονο σταθερα; Κινητά;

Προς όλα ...
Μου είπαν να βάλω την σιμ της νοβα ( θα έχω κινητό κανονικά ), θα μου στείλουν εντός της ημέρας τους όρους της Βόντα, θα τους αποδεχτώ και μετά βάζω τις άλλες σιμ και προχωράω κανονικά στο συμβόλαιο!

Edited by hasiotis_john

58 minutes ago, HEO said:

Μπήκαν και οι τζάμπα 30.000 κρύσταλλοι 🙂

Κάποτε έβαζαν και κάτι πραγματα να αγοράσεις με κρυστάλλους + χρήμα, τώρα βλέπω νεκρά για αρκετό καιρό

Θα περιμένουν να παραλάβουν τίποτα bluetooth ηχειάκια setty για να το δίνουν τσάμπα μόνο με κρυστάλλους 😅

Σαν αυτά που είχανε στείλει δωρεάν με τις κάρτες CU.

Θα περιμένουν να παραλάβουν τίποτα bluetooth ηχειάκια setty για να το δίνουν τσάμπα μόνο με κρυστάλλους
Σαν αυτά που είχανε στείλει δωρεάν με τις κάρτες CU.
Για τζάμπα καλά είναι τα ηχειακια :)

1 ώρα πριν, HEO said:

Για τζάμπα καλά είναι τα ηχειακια :)

Και το Vodafone tv για τζάμπα καλό είναι..

Edited by kalitexnis_g

Και το Vodafone tv για τζάμπα καλό είναι..
Διαβάζω που γράφετε για το Vodafone tv αλλά δεν έχω ασχοληθεί....

Καιρός να του ρίξω μια ματιά αφού είναι τζάμπα :)

Τους ελαβα οπως υποσχεθηκαν κανονικα βοντα φχρστ απλα..😂 

Ειμαι 2κ κρυσταλλους απο το Legend επιπεδο. 

Edited by CamuCamu

• This topic was locked and unlocked