jaranor Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 16 minutes ago, _NikitaS_ said: Κάπου παλαιότερα έχετε γράψει τι κινήσεις πρέπει να κάνει κάποιος που πρωτοερχεται στο cu. Το που να στείλει μήνυμα για έλεγχο mb πού για τηλεφωνητή κτλ. Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε κάπου γιατί έχω πει αρκετά πίσω αλλά μάλλον είναι τότε που είχε σκάσει η προσφορά με τους 9 μήνες απεριόριστα. Μήπως λες αυτά: Μόλις έρθεις , κάνεις και αυτά 4G ΝΑΙ στο 1285 WIFI στο 1339 Κ στο 1252 δεν σε χρεώνει όταν τελειώσουν τα mb σου (το liquid δεν επιρεάζεται ,έχει χρέωση μόνο 0.0012ευρω/mb δλδ 1.2ε/gb με όριο 1.5ευρω την μέρα και μετά όλα απεριόριστα) 1285 υπηρεσίες τηλεφωνητή , χαμένης κλήσης κλπ , 1252 για υπόλοιπα Φραγή στη λήψη 5ψήφιων sms υψηλής χρέωσης, μέσα από τις Υπηρεσίες των app: Link Προσωπικά σε όποιο smartphone και να είχα οι ρυθμίσεις MMS & APN μπαίνουν αυτόματα με την εισαγωγή της SIM. .... Αλλιώς Θα σας στείλουν sms Κατεβάζετε τις app myvodafone και mycu από τα επίσημα google-aple store ενω υπάρχουν και οι σελίδες myvodafone.gr και myvodafonecu.gr για εισοδο από browser . Αν εγγραφείς σε μια από τις 2 σελίδες παίρνεις εναν κωδικό - login που δουλέυει ακόμα και στις εφαρμογές για μέγιστη ευκολία κυρίως αν έχεις περισσότερες από μια σιμ. Αρχίζεις να μαζέυεις πόντους Big bang - αφού κατεβάσεις την εφαρμογή - θα χρειαστούν στο μέλλον για πολλά πράγματα ... Βγάζεις dual sim με την πρώτη ευκαιρία 7 ευρω εφάπαξ με εχει βολέψει τρομερά για να παίρνω το μικρό κλασικό κινητό όποτε θέλω , το smart μπορεί μάλιστα να δουλέψει και ως hub για ιντερνετ ταυτόχρονα Είναι το πρώτο ποστ από το νήμα του CU Liquid, τα διάβαζα πρόσφατα (αν και πχ το τελευταίο δεν ειναι προφανώς απαραίτητο) https://myphone.gr/forum/topic/196181/ 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Το πρώτο δεν δουλεύει πλέον. Είναι εξαρχής ενεργοποιημένο το 4g. Το 2ο αφορά ενεργοποίηση wifi calling και volte. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 (edited) Σε τυχες στηγμες λαβμανω αυτο το pop up γιατι Edited August 26, 2023 by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Σε τυχαίες στιγμές λαμβάνεις; Έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Σε άλλους λύθηκε με επανεκκίνηση, σε άλλους με αντικατάσταση sim. Διαφορετικά επικοινωνείς με εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 13 minutes ago, foris said: Σε τυχαίες στιγμές λαμβάνεις; Έχει αναφερθεί στο παρελθόν. Σε άλλους λύθηκε με επανεκκίνηση, σε άλλους με αντικατάσταση sim. Διαφορετικά επικοινωνείς με εξυπηρέτηση πελατών. δεν νομιζω να φταιει η SIM γιατι το ειχα βαλει σε iphone 5s και δεν ειχα αυτο το προβλημα και ναι εκανα επανεκκινησης 2-3 φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Πάτησε ΟΚ και μετά άνοιξε από το μενού του κινητού το Vodafone Menu, ασ’ το μερικά δευτερόλεπτα ανοιχτό (να τραβήξει κάποιο OTA update μήπως προσπαθεί η SIM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 5 minutes ago, paanos said: Πάτησε ΟΚ και μετά άνοιξε από το μενού του κινητού το Vodafone Menu, ασ’ το μερικά δευτερόλεπτα ανοιχτό (να τραβήξει κάποιο OTA update μήπως προσπαθεί η SIM) Οκ το αφησα 20 δευτερολεπτα ανοιχτο τωρα δεν ξερω αν θα λυθει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 53 minutes ago, eridion25 said: Σε τυχες στηγμες λαβμανω αυτο το pop up γιατι Μήπως χάνει το σήμα και όταν ξανά βρίσκει σήμα έρχεται η ειδοποίηση; Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό στο Πήλιο. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 1 minute ago, dasnowy said: Μήπως χάνει το σήμα και όταν ξανά βρίσκει σήμα έρχεται η ειδοποίηση; Το έχω πάθει πολλές φορές αυτό στο Πήλιο. Οχι δεν εχω χασει ποτε σημα εβαλα και vowifi ως βοηθημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 1 hour ago, eridion25 said: Σε τυχες στηγμες λαβμανω αυτο το pop up γιατι Εμένα καθε φορά που ενεργοποιώ την συσκευή μου έρχεται αυτο το μήνυμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 2 minutes ago, VIPdriver said: Εμένα καθε φορά που ενεργοποιώ την συσκευή μου έρχεται αυτο το μήνυμα. Αυτή είναι η normal λειτουργία του συγκεκριμένου μηνύματος! Αν τύχει και χάσω το σήμα δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα καλωσορίσματος με το που βρει το σήμα, ανεξαρτήτως smartphone! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 2 minutes ago, konstantinos77 said: Αυτή είναι η normal λειτουργία του συγκεκριμένου μηνύματος! Αν τύχει και χάσω το σήμα δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα καλωσορίσματος με το που βρει το σήμα, ανεξαρτήτως smartphone! Και εμένα αρκετές φορές όταν χάνει το σήμα ή έτσι από μόνο του μου βγαίνει το μήνυμα το συγκεκριμένο. Όπως πολύ σωστά επεσήμανες δεν θα έπρεπε,αλλά κάτι πάει λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 21 minutes ago, aektzhs 1 said: Και εμένα αρκετές φορές όταν χάνει το σήμα ή έτσι από μόνο του μου βγαίνει το μήνυμα το συγκεκριμένο. Όπως πολύ σωστά επεσήμανες δεν θα έπρεπε,αλλά κάτι πάει λάθος Προσωπικά θα επικοινωνούσα με την Vodafone θα ανάφερα το πρόβλημα και θα αιτούμουν αλλαγή της συγκεκριμένης sim και θέλω να πιστεύω χωρίς χρέωση γιατί δεν προκάλεσα ο ίδιος κάποιο πρόβλημα στην sim! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Δεν έχει να κάνει με τη σιμ, βέβαια ας δοκιμάσει. Δεν θα χάσει κάτι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 16 minutes ago, p_k said: Δεν έχει να κάνει με τη σιμ, βέβαια ας δοκιμάσει. Δεν θα χάσει κάτι. Ναι θα χασω 7€ + εξοδα βενζινης για αντικατασταση sim αν το κανω αυτο που διαβασα πανω χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Θα τους ζητήσεις να σου την αντικαταστησουν δωρεάν. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 53 minutes ago, aektzhs 1 said: Και εμένα αρκετές φορές όταν χάνει το σήμα ή έτσι από μόνο του μου βγαίνει το μήνυμα το συγκεκριμένο. Όπως πολύ σωστά επεσήμανες δεν θα έπρεπε,αλλά κάτι πάει λάθος Πάντως σε τέτοια περίπτωση σε Huawei που μου το έκανε, όταν έβαλα σε Samsung τη σιμ, δεν το έκανε.. άρα η σιμ δεν φταίει. Ίσως μία αλλαγή στο slot από σιμ 1 σε 2 να βοηθούσε. Σε περίπτωση μη καλής επαφής. 1 minute ago, p_k said: Θα τους ζητήσεις να σου την αντικαταστησουν δωρεάν. + να σου πληρώσουν και τη βενζίνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Εντάξει τώρα, το πρόβλημα έχει αναφερθεί πολλές φορές και είναι θέμα δικτύου, όχι κάρτας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Τι επαθε οτο TOBI δεν θα παρω το 13830 για προφανης λογους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Ποιοι είναι οι προφανείς λόγοι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 (edited) Τωρα εγω γιατί νομίζω ότι αυτός ο έλεγχος συσκευής θα γίνει με το αζημίωτο; εκτος αν την εχεις αγοράσει απο vodafone και είναι εντος εγγύησης...που δεν το νομίζω. Αν υπάρχει θέμα εδώ στο φόρουμ σχετικό με τη συσκευή σου κάνε μία ερώτηση και εκεί αν έχουν προβλήματα γενικότερα με τις sim της vodafone. Δεν ακούω πρώτη φορά ότι samsung συσκευή έχει προβλήματα με τις SIM. Παθών κι εγώ πριν χρόνια σε φτηνή συσκευή της. Edited August 26, 2023 by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 4 ώρες πριν, eridion25 said: Οχι δεν εχω χασει ποτε σημα Στις μπάρες σήματος δε φαίνεται κάτι τέτοιο, ειδικά αν έχεις τη vodafone στη sim 2 (0 μπάρες στη φωτογραφία). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 1 ώρα πριν, kmpatra said: Δεν ακούω πρώτη φορά ότι samsung συσκευή έχει προβλήματα με τις SIM. Παθών κι εγώ πριν χρόνια σε φτηνή συσκευή της. Συμφωνώ και επαυξάνω!! Και όχι μόνο σε "φτηνές" της συσκευές!! 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 @eridion25κρυψε το όνομα του υπαλλήλου. Γενικα πάντα θυμάμαι τις κάρτες της Vodafone να βγάζουν ασυμβατότητες με συσκευές. Και εγώ είχα θέμα σε iphone, ακόμα και με eSIM 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 4 minutes ago, konstantinos77 said: Συμφωνώ και επαυξάνω!! Και όχι μόνο σε "φτηνές" της συσκευές!! 😉 Εγώ σε Huawei το πάθαινα συνήθως. Και σε Samsung,αλλά πολύ περισσότερο σε Huawei. Λογικά θέμα δικτύου πρέπει να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts